teknoboy כתב:
אין דבר יותר לגיטימי מלקרוא לאופטימי מכב"י חמא"ס.
לכל הפחות אפשר להתפשר על זה שזה לא פחות לגיטימי מלאחל שיהיו פיגועים באירופה או שינחת למשתמש בפורום טיל של חיזבאללה על הראש .
אחרוג ממנהגי ואגיב לך ורק על הקטע המודגש.
לא בדיוק איחלי למשתמש בפורום שיפול על בביתו טיל של החיזבבלה אחרי שהוא לא גינה ואף שיבח את "דרך הלחימה " של החיזבלה.
כתבתי אז (לא ציטוט) שאולי אם יפול על ביתו טיל הוא ילמד לקח. ד"א ציטטתי אז הודעה של מישהו שאיחל באופן יותר מובהק שהמשתמש יפגע.
אני הורחקתי מהפורום. אותו משתמש שהיה הרבה יותר בוטה "באיחוליו" לא הורחק . חלק מהמדיניות האחידה של האדמין.
כשחזרתי לכתוב בפורום הודעתי הראשונה היתה התנצלות בפני הפורום על האמירה. לא בפני אותו כותב. שבעיני הוא קרצייה בדיוק כמותך.
זה קרה לפני כמה שנים טובות .יותר מ-5 שנים
בשפתך אכתוב "שילמתי את חובי לחברה באותו נושא" אבל זה לא יפריע לחלאה כמוך (ואתה לא היחיד שעושה זאת) להמשיך ולהזכיר זאת, למרות שמה שכתוב בהודעה זו נכתב מספר רב של פעמים על ידי.
מצד שני בכל פעם שעולה השם של אדון וענונו בפורום אתה כותב
שהוא שילם את חובו לחברה . אז כדאי שהגמל הפורטוגלי יתאמץ לראות את דבשתו . גמלים מזרח תיכוניים לא רואים את דבשתם אבל פורטוגלים אולי כן. מקסימום תיגש למראה ותעזר בה.
teknoboy כתב:
אם אני כבר פה, אני אציין שבפעמים הספורות שביקרתי במסעדה של אופטימי (מעולם לא אכלתי שם, וכמובן שלא ביקרתי במטבח או משהו כזה) דווקא קיבלתי את הרושם שמדובר במקום נקי לגמרי.
רק אדם לא חד שכמותך מגיע לסקנות שכאלה. הכל העמדת פנים כדי שצופה לרגע לא יתמקד בדברים החשובים באמת.
כל הניקיון הוא הסוואה לדברים החמורים שקורים בפנים. ככה לא שמים לב לבשר המורעל שנכנס פנימה. ככה לא שמים לב ללכלוך שבמטבח , לפטריות שגדלות בפינות שמידי פעם ניקטפות ומהם מכינים פשטידות וסלטים.
יש גם פתח אחורי שרק ממנו מוכנסות הסחורות למסעדה . אופטימי דואג שהסחורה תיכנס ממקום ניסתר כדי שלא יראו שנהגים לבושיי כפיות הם בעצם ספקי הבשר של אופטימי שמבאים את הבשר בבגז' של פרייבט ללא קירור הנידרש בחוק.
אם היית מציץ למטבח היית רואה של מכונה לגריסת קופסאות שימורים. הכל כדי שאם חלילה מישהו יחפש בפח הזבל שמאחור לא ימצא קופסאות שימורים ריקות של אפונה ושעועית ועוד מיני מאכלים המוגשים ושאופטימי בלשונו החלקלקה מספר שהם מבושלים ע"י טבח.
אם היית מציץ למטבח היית רואה גם מכונה לגריסת קרטונים לשם מושלכות קופסאות הקרטונים פגי הטוקף שנירכשות מצבא ההגנה לישראל , ושתוכנם פג התוקף הם הפרודוקטים הבסיסיים של המסעדה.
הסוואה . זו האסטרטגייה של אופטימי.