תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 14:18 
מה זה בכלל מכב"י חמא"ס?
חוץ מזה, שזאת בכייה לדורות שאובאמ"ה לא תפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מסעדה בשרית
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אובמ"ה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 14:19 
אובאמ"ה.
אוהב ומכבד בני אדם, מלבד הגויים.
זה מתייחס לקומוניסים, ונהגה אחרי שהוא אמר לי פעם שהוא אוהב ומכבד אותי למרות דעותיי, בשל היותי יהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
מרים כוסית במות יריביו, חובב מריבות, אוהב סכסוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע לגבי א"א, אבל אותך זה דווקא מתאר לא רע.

** תעשה טובה ותשאיר את ר"ת והכינויים לעזרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אין דבר יותר לגיטימי מלקרוא לאופטימי מכב"י חמא"ס.
לכל הפחות אפשר להתפשר על זה שזה לא פחות לגיטימי מלאחל שיהיו פיגועים באירופה או שינחת למשתמש בפורום טיל של חיזבאללה על הראש .

אחרוג ממנהגי ואגיב לך ורק על הקטע המודגש.
לא בדיוק איחלי למשתמש בפורום שיפול על בביתו טיל של החיזבבלה אחרי שהוא לא גינה ואף שיבח את "דרך הלחימה " של החיזבלה.
כתבתי אז (לא ציטוט) שאולי אם יפול על ביתו טיל הוא ילמד לקח. ד"א ציטטתי אז הודעה של מישהו שאיחל באופן יותר מובהק שהמשתמש יפגע.
אני הורחקתי מהפורום. אותו משתמש שהיה הרבה יותר בוטה "באיחוליו" לא הורחק . חלק מהמדיניות האחידה של האדמין.

כשחזרתי לכתוב בפורום הודעתי הראשונה היתה התנצלות בפני הפורום על האמירה. לא בפני אותו כותב. שבעיני הוא קרצייה בדיוק כמותך.
זה קרה לפני כמה שנים טובות .יותר מ-5 שנים

בשפתך אכתוב "שילמתי את חובי לחברה באותו נושא" אבל זה לא יפריע לחלאה כמוך (ואתה לא היחיד שעושה זאת) להמשיך ולהזכיר זאת, למרות שמה שכתוב בהודעה זו נכתב מספר רב של פעמים על ידי.
מצד שני בכל פעם שעולה השם של אדון וענונו בפורום אתה כותב שהוא שילם את חובו לחברה . אז כדאי שהגמל הפורטוגלי יתאמץ לראות את דבשתו . גמלים מזרח תיכוניים לא רואים את דבשתם אבל פורטוגלים אולי כן. מקסימום תיגש למראה ותעזר בה.

teknoboy כתב:
אם אני כבר פה, אני אציין שבפעמים הספורות שביקרתי במסעדה של אופטימי (מעולם לא אכלתי שם, וכמובן שלא ביקרתי במטבח או משהו כזה) דווקא קיבלתי את הרושם שמדובר במקום נקי לגמרי.

רק אדם לא חד שכמותך מגיע לסקנות שכאלה. הכל העמדת פנים כדי שצופה לרגע לא יתמקד בדברים החשובים באמת.
כל הניקיון הוא הסוואה לדברים החמורים שקורים בפנים. ככה לא שמים לב לבשר המורעל שנכנס פנימה. ככה לא שמים לב ללכלוך שבמטבח , לפטריות שגדלות בפינות שמידי פעם ניקטפות ומהם מכינים פשטידות וסלטים.
יש גם פתח אחורי שרק ממנו מוכנסות הסחורות למסעדה . אופטימי דואג שהסחורה תיכנס ממקום ניסתר כדי שלא יראו שנהגים לבושיי כפיות הם בעצם ספקי הבשר של אופטימי שמבאים את הבשר בבגז' של פרייבט ללא קירור הנידרש בחוק.

אם היית מציץ למטבח היית רואה של מכונה לגריסת קופסאות שימורים. הכל כדי שאם חלילה מישהו יחפש בפח הזבל שמאחור לא ימצא קופסאות שימורים ריקות של אפונה ושעועית ועוד מיני מאכלים המוגשים ושאופטימי בלשונו החלקלקה מספר שהם מבושלים ע"י טבח.

אם היית מציץ למטבח היית רואה גם מכונה לגריסת קרטונים לשם מושלכות קופסאות הקרטונים פגי הטוקף שנירכשות מצבא ההגנה לישראל , ושתוכנם פג התוקף הם הפרודוקטים הבסיסיים של המסעדה.

הסוואה . זו האסטרטגייה של אופטימי.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 08 אפריל 2016, 15:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
1.
teknoboy כתב:
אין דבר יותר לגיטימי מלקרוא לאופטימי מכב"י חמא"ס.
לכל הפחות אפשר להתפשר על זה שזה לא פחות לגיטימי מלאחל שיהיו פיגועים באירופה או שינחת למשתמש בפורום טיל של חיזבאללה על הראש .

אחרוג ממנהגי ואגיב לך ורק על הקטע המודגש.
לא בדיוק איחלי למשתמש בפורום שיפול על בביתו טיל של החיזבבלה אחרי שהוא לא גינה ואף שיבח את "דרך הלחימה " של החיזבלה.
כתבתי אז (לא ציטוט) שאולי אם יפול על ביתו טיל הוא ילמד לקח. ד"א ציטטתי אז הודעה של מישהו שאיחל באופן יותר מובהק שהמשתמש יפגע.
אני הורחקתי מהפורום. אותו משתמש שהיה הרבה יותר בוטה "באיחוליו" לא הורחק . חלק מהמדיניות האחידה של האדמין.

כשחזרתי לכתוב בפורום הודעתי הראשונה היתה התנצלות בפני הפורום על האמירה. לא בפני אותו כותב. שבעיני הוא קרצייה בדיוק כמותך.
זה קרה לפני כמה שנים טובות .יותר מ-5 שנים

בשפתך אכתוב "שילמתי את חובי לחברה באותו נושא" אבל זה לא יפריע לחלאה כמוך (ואתה לא היחיד שעושה זאת) להמשיך ולהזכיר זאת, למרות שמה שכתוב בהודעה זו נכתב מספר רב של פעמים על ידי.
מצד שני בכל פעם שעולה השם של אדון וענונו בפורום אתה כותב שהוא שילם את חובו לחברה . אז כדאי שהגמל הפורטוגלי יתאמץ לראות את דבשתו . גמלים מזרח תיכוניים לא רואים את דבשתם אבל פורטוגלים אולי כן. מקסימום תיגש למראה ותעזר בה.

2.
teknoboy כתב:
אם אני כבר פה, אני אציין שבפעמים הספורות שביקרתי במסעדה של אופטימי (מעולם לא אכלתי שם, וכמובן שלא ביקרתי במטבח או משהו כזה) דווקא קיבלתי את הרושם שמדובר במקום נקי לגמרי.

רק אדם לא חד שכמותך מגיע לסקנות שכאלה. הכל העמדת פנים כדי שצופה לרגע לא יתמקד בדברים החשובים באמת.
כל הניקיון הוא הסוואה לדרים החמורים שקורים בפנים. ככה לא שמים לב לבשר המורעל שנכנס פנימה. ככה לא שמים לב ללכלוך שבמטבח , לפטריות שגדלות בפינות שמידי פעם ניקטפות ומהם מכינים פשטידות וסלטים.
יש גם פתח אחורי שרק ממנו מוכנסות הסחורות למסעדה . אופטימי דואג שהסחורה תיכנס ממקום ניסתר כדי שלא יראו שנהגים לבושיי כפיות הם בעצם ספקי הבשר של אופטימי שמבאים את הבשר בבגז' של פרייבט ללא קירור הנידרש בחוק.

1. קודם כל, תודה.
אם כבר נכנסת לנושא של אותו משתמש, אני אנצל את ההזדמנות ואזכיר שהוא רק אחד מני כמה וכמה שהאלימות ובריונות הרשת שלך אישית גירשו מהפורום. לתשומת ליבו של הלוחם בבריונות, לירון.
כמו כן, אני לא מבין למה אתה נזקק לשימוש קבוע בפרטים אישיים מחיי האישיים, אבל כבר התרגלנו שלא מעט אנשים פה נוקטים איפה ואיפה.
2. אתה באמת בנאדם מיוחד, שלא לומר הזוי, אבל זה גם סוד הקסם שלך.

באמת תודה, זה היה תענוג נדיר. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
זה שתגיב שטויות בנימוס ועם פרחים לא ישנה את העובדה שאתה משקר.
זה שלא תראה את דבשך לא ישנה את העובדה שאתה חוזר על אותו שקר מספר רב של פעמים כחלק מאסטרטגייה .

זה שאותו משתמש המשיך לכתוב בפורום גם כשחזרתי לכתוב בפורום זו עובדה.
זה שלא הגבי לאף תגובה שלו בפורום כשעוד כתב זאת עובדה.
אלימות בריונית הרשת ? אל תנסה להישתמש בביטויו של לירון הם גדולים על מקלדתך. של נעליך מעל רגליך לא בפני חלילה אלא בפני לירון.

ואם אותו משתמש עזב את הפורום בגללי אזי זו קורת רוח גדולה מאוד עבורי. עשית לי את השבת למרות שלדעתי גם הפעם אתה משקר.
אכן גם בשקריך יש לעמים ערך מוסף.

אולי כדאי שאגיב לך מידי פעם, אולי זה יגרום לשקרן פתולוגי כמותך לעזוב את הפורום עקב אלימות ובריונות ברשת שהן יסוד כתיבתך בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו ינעל אותכם, את כולכם מימין שמאל ומרכז בפורום ויכוחים ע"ש אופטימי ויגאל אותנו כבר, נחנקנו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
שמישהו ינעל אותכם, את כולכם מימין שמאל ומרכז בפורום ויכוחים ע"ש אופטימי ויגאל אותנו כבר, נחנקנו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עומר מ. כתב:
חברים שלכם יא מעפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

לגבי החלק של מכב"י-כמדומני שמכב"י חמא"ס בעצמו הצהיר על כך בפורום. אותי זה לא ממש מתאר בהתחשב בזה ש-א-אני בא מעדה שבה שותים כשמישהו מת בתור אות של כבוד, אז מקרי המוות היחידים שיצא לי להרים כוסית בעקבותם הם של קרובי משפחה, ובטח שלא אחלוק את הכבוד הזה לאויבים שלי, ו-ב-אני לא שותה.

לגבי החלק של חמא"ס-זה כבר באמת עבודה של עומר כליות, כפי שביקשת. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 16:35 
dr.avi כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
dr.avi כתב:

אבי ולירון,
עזבו אותו. אם בסבבה שלו להשתמש בכינוי שכזה שיהיה לו בסבבה.
אסופת השקרים שלו הרבה יותר חמורה. גם כשבלים אותה במילה כמדומני זה לא הופך אותה לאמת גם אם מסייגים אותה ב"כמדומני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
הא, מצטער. טעיתי להניח שיאסר ערפאת הוא יריבך.
אז נראה לי שאפשר לחיות עם זה שמכב"י חמא"ס זה "מרים כוסית במות יאסר(ערפאת, שאינו יריבו), חובב מריבות, אוהב סכסוכים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
איזה קטע.
פתאום מיחסים זאת רק ללכתו בלי שוב של לוחם החופש יאסר ערפאת.
רק השבוע נכתב באשכול אחר

החתול של שרדינגר כתב:
מרימים כוסית קוואנטרו כל פעם ששומעים על ילד פלסטיני שנהרג בהפצצה, ופותחים בקבוק שפניה כשזה יותר מילד אחד.

סליחה התבלבלתי , זה לא היה מכוון אלי אלא לפלוני אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
איזה קטע.
פתאום מיחסים זאת רק ללכתו בלי שוב של לוחם החופש יאסר ערפאת.
רק השבוע נכתב באשכול אחר

החתול של שרדינגר כתב:
מרימים כוסית קוואנטרו כל פעם ששומעים על ילד פלסטיני שנהרג בהפצצה, ופותחים בקבוק שפניה כשזה יותר מילד אחד.

סליחה התבלבלתי , זה לא היה מכוון אלי אלא לפלוני אחר.

מכב"י חמא"ס יקירי,
ממש לא לעניין מה שעשית פה.
הקטע של להציק חלקי דברים ו"לא להראות את מה שהיה שם קודם" זה של עוכרי ישראל כמו בצלם. הרי הציטוט שהבאת נחתך כדוגמא לשקר שניתן להמציא, באופן דומא לשקר שהמצאת שהפורום שורץ באנטישמים שונאי ישראל.
החתול של שרדינגר כתב:
הקטע של להמציא שהפורום מלא באנטישמים ושונאי ישראל זה בלעדי למכב"י חמא"ס?
כי הוא הרבה יותר שורץ באנשים שדוגלים בטוהר הגזע היהודי, שחוגגים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
העתקתי את הקטע הרלוונטי.
אתה טכנו ושונא היהודים כתבתם עשרות פעמים בחודשים האחרונים שאני שותה קואנטרו כשמתים אנשים בצרפת ובבבלגיה וכי אני שמח ושותה כאשר מתים ילדים פלשתינאים.

מעולם לא שמחתי על מותו של ילד פלשתינאי. מעולם לא שמחתי על מותו של חף מפשע. מעולם לא שתיתי לכבוד ארוע שכזה.

אבל זה לא יפריע לך ולשאר שונאי ישראל וגם לכאלה שאינם שונאי ישראל אבל שונאי אופטימי לטבל הודעותיכם בשקרים מצוצים מהאצבע.

בקבוק הקואנטרו בן יותר מ- 20 השנה ניפתח ב-10 שנים האחרונות פחות מ- 5 פעמים. מכסימום 4 פעמים ככה סתם ביום שישי קר.
פעם אחת כשלוחם החופש ניפרד מאיתנו.
זה ימנע ממך לשקר ? זה ימנע משאר הג'מעה שלכם לשקר וללכלך.
הרי פעם בקבוצת הפיסבוק שלכם (לפני 2-3 שנים) שקלתם להכניס חולדות לעסק שלי.

יאללה תן גז.
עבורך יסר ערפאת הוא לוחם חופש. עבורי הוא רוצח. שאחראי למות מאות רבות ואולי אלפים מבני עמי.
עבורך אבו מאזן הוא בן ברית. עבורי הוא שונא ישראל שרוצה בחיסולי והחזרתי למדינת הולדתי באירופה. בוודאי שאשמח שילך לעולמו.
עבורך נסראללה אולי בן ברית. עבורי הוא מהדורת שנות האלפיים של היטלר. בוודאי שאשמח אם ילך מהעולם.

אז תן גז. מאז לכתו של ערפת לעולם שכולו טוב לא שתיתי משקה אלכוהולי (לא כולל יין או בירה) למעט כמה פעמים בעת ביקור בניו יורק ששם שתית בהנאה רבה כוסיות רמי מרטן. לא ערפאת ולא אף אחד עלה בראשי בלגימות אלה כי אף אחד מהגמעה שלך ושלו לא שווה שאחשוב עליהם שניה כשאני משוחח עם חברי הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
מכב"י חמא"ס יקירי,
האם גם כשבצלם מראים סרטונים של חיילים יורים על פלסטינים, וחותכים את הקטע שבו הפלסטינים תקפו את החיילים לפני כן, הם "מראים את הקטע הרלוונטי?
באופן דומה ניתן להציג את המשתמש הבא כשונא ישראל:
אדום אופטימי כתב:
לוחם החופש יאסר ערפאת.

אף אחד לא טען שאתה שמח ממותם של ילדים פלסטינים(גם בשקר שנתתי כדוגמא, אם כבר, אז מורך ורבך הוא זה שחגג בפורום את מותם של אזרחים פלסטינים).
לא הרבה אנשים זוכים לראות את משאלתם מתגשמת, לכן לא נראה לי שיש משהו מופרך בלהניח שתרים כוסית כשזה קורה לך, במיוחד אחרי שאמרת שכך אתה מציין אירוע משמח כמו מוות .

אני לא חושב שיצא לי להביע איזושהי דיעה על יאסר ערפאת, ובודאי שלא כיניתי אותו מעולם "לוחם חופש"(בין היתר כי אני לא משתמש בכינוי הזה כדי לתאר אף אחד). זאת בניגוד אליך, שכינית אותו כך בשתי ההודעות האחרונות שלך.
הרי פעם באשכול שנאת הזרים הראשי שלך (לפני שנה-שנתיים) שקלת לבצע פיגועים בבלגיה ובשבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
דובשניה,
איני מתכוון לנהל איך דיונים אלא לתקן אותך כשאתה משקר, ואתה עשיתה זאת הרבה מאוד פעמים בחודשים האחרונים.

דעותך במקומן מונחות.
האינטרפטציה שלך לדעותי ולמה שמסתתר מאחורי הלינקים שאני מביא בצרוף שקרים והכפשות אולי ראויות לתגובה פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 07:07 
אני מנסה להיות ממש אובייקטיבי, ועדיין לדעתי החתול ניצח אותך. 1-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 09:17 
"מסעדה בשרית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
"מסעדה בשרית"

:ROSE:

באין בשר יישפך דם וירטואלי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
העתקתי את הקטע הרלוונטי.
אתה טכנו ושונא היהודים כתבתם עשרות פעמים בחודשים האחרונים שאני שותה קואנטרו כשמתים אנשים בצרפת ובבבלגיה וכי אני שמח ושותה כאשר מתים ילדים פלשתינאים.

מעולם לא שמחתי על מותו של ילד פלשתינאי. מעולם לא שמחתי על מותו של חף מפשע. מעולם לא שתיתי לכבוד ארוע שכזה.

אבל זה לא יפריע לך ולשאר שונאי ישראל וגם לכאלה שאינם שונאי ישראל אבל שונאי אופטימי לטבל הודעותיכם בשקרים מצוצים מהאצבע.

בקבוק הקואנטרו בן יותר מ- 20 השנה ניפתח ב-10 שנים האחרונות פחות מ- 5 פעמים. מכסימום 4 פעמים ככה סתם ביום שישי קר.
פעם אחת כשלוחם החופש ניפרד מאיתנו.
הרי פעם בקבוצת הפיסבוק שלכם (לפני 2-3 שנים) שקלתם להכניס חולדות לעסק שלי.

יאללה תן גז.
עבורך יסר ערפאת הוא לוחם חופש. עבורי הוא רוצח. שאחראי למות מאות רבות ואולי אלפים מבני עמי.
עבורך אבו מאזן הוא בן ברית. עבורי הוא שונא ישראל שרוצה בחיסולי והחזרתי למדינת הולדתי באירופה. בוודאי שאשמח שילך לעולמו.
עבורך נסראללה אולי בן ברית. עבורי הוא מהדורת שנות האלפיים של היטלר. בוודאי שאשמח אם ילך מהעולם.

אז תן גז. מאז לכתו של ערפת לעולם שכולו טוב לא שתיתי משקה אלכוהולי (לא כולל יין או בירה) למעט כמה פעמים בעת ביקור בניו יורק ששם שתית בהנאה רבה כוסיות רמי מרטן. לא ערפאת ולא אף אחד עלה בראשי בלגימות אלה כי אף אחד מהגמעה שלך ושלו לא שווה שאחשוב עליהם שניה כשאני משוחח עם חברי הטוב.

אתה באמת מנסה להסביר את עצמך?
אל תנסה להפריך את פרוטוקול זקני ציון 2016 מהדורת השדים האדומים, הוא לא פתוח לדיונים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אם הייתי יודע מה שיילך כאן הייתי מבקש המלצה על ארוחת בוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אם הייתי יודע מה שיילך כאן הייתי מבקש המלצה על ארוחת בוקר

אתה פשוט לא תפסיק עד שכל העולם יבער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 12:09 
הכל חוץ מבנדיקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
בנדיקט היה אנטישמי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מסעדה בשרית
הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
אכלתי שם פעם אחת, והאגז אנד בייקון שלהם מספיק טובים כדי להוכיח שאין אלוהים, ושאם בכל זאת יש אז הוא בטח לא בחר בעם היהודי כעמו.
למרות שגם אם יש אלוהים והוא הטבח שלהם, זה עדיין לא מצדיק את המחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 13:43 
זה מקום מטונף ומעפן, ואין שום אגז בנדיקט בעולם שיכול לשנות את זה (כמו כן, כמובן שלקיחת בעלות רוחנית על מנה היסטורית בינלאומית גם לא יכולה).
אני מעריך בסיכוי גדול את האפשרות שהבעלים של בנדיקט הוא איש גזען, לא הגון ולא מוסרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
בעזרת השם יהיו פיגועים רבים בכל שאר המקומות שמגישים את המנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: