תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 15:51 
red in blood כתב:
לפי מה שהבנתי, הקלפיות במאריקופה היו משותפות לכל המפלגות. ההורדה מ-200 ל-60 הייתה גם לרפובליקנים (וגם לירוקים), ולא קשורה לאף מפלגה באופן ספציפי.

זה מה שהיה. אבל שתבין, הילארי, כחלק מזה שהיא ניסתה למנוע ממצביעי סנדרס מלהגיע לקלפיות, הייתה חייבת לשנות גם אצל הרפובליקנים, כדי שזה לא יהיה חשוד. זה הכל הטיית בחירות של הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 16:28 
איך זה משנה את הנקודה שלי בדיוק?

אתם ממשיכים להתרכז בקלפיות ולהתעלם מהשינויים ברישומים שהם ההונאה האמיתית פה.
השינויים ברישומים גם הביאו לכך שהכמות הצבעות הייתה כל כך נמוכה לעומת התורים שמצביעים על turnout גבוה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
הדיווחים על בעיות ברישום של העצמאים היו גם אצל הרפובליקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 16:59 
א. אני לא שמעתי על זה, אבל יכול להיות.
ב. אני עדיין לא מבין איך זה משנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:07 
זה באמת מי מבינהם יבחר??? :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:14 
רגע, אז הבעייה העיקרית הייתה רישומי הבוחרים? מישהו עשה את זה כדי לגזול מסנדרס את הבחירות! מי זה המישהו הזה? הילארי? המפלגה הדמוקרטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:51 
מה לעזאזל אכפת לי?
בחלק מהקלפיות אשכרה שני שליש מהבוחרים שהגיעו לקלפי לא יכלו להצביע.
ברני ניצח ביום הבחירות 60-40.
מה יותר מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 22:34 
אם סנדרס ניצח 60-40 ביום הבחירות (נניח, למרות שלא ראיתי שמדווחים על זה), אז מאוד יכול להיות שרוב אלו שלא הצביע בגלל הבעיות האלו היו בוחרי הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
וזה השאלה הגדולה, שעדיין אין לי עליה תשובה.
אין לי ספק שהיה שם משהו לא תקין. כמות תורים כזאת ובעיות רישומיות לכ״כ הרבה אנשים זה לא משהו שצריך להקל בו, ולא משהו שאמור לקרות בבחירות.
אבל עוד לא הבנתי איך זה היה משהו שמכוון כנגד ברני, כשזה אפילו לא משהו שקרה רק במפלגה הדמוקרטית. אולי זה בכלל היה אקט נגד טראמפ? אולי זו רק התנהלות שערוריותית, אבל לא כנגד או לטובת אף אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
ניצח את וושינגטון (כרגע 80-20) ואת אלסקה (כרגע 75-25).
מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא גם יקח את הוואי,
זה יהיה מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מעריך שהוא ייקח את הוואי, אבל לא בפערים הללו.

אגב, בנאום שלו לא הייתה הפעם אף ציפור.
מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים קרוז וטראמפ פליפינג דה בירד אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים הכל הולך לפי התחזיות. למשל זאת שאני עוקב אחריה
http://www.nytimes.com/2016/03/17/upsho ... ation.html

מה שלא סימן טוב לברני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 07:50 
סנדרס צריך להתחיל לנצח בהפרשים גדולים מדינות גדולות שאין בהן קוקוסים (שמכאן והלאה די נגמרו), מה שלא קרה עד עכשיו. אגב, הדוממינטיות של סנדרס בקוקוסים די מעידה שהתארכות של תורים וקשיים בהצבעה מועילים לו ולא להילארי. הבוחרים היאפים והצעירים שלו יכולים להרשות לעצמם תהליך הצבעה פומבי שנמשך שעות כל גבי שעות יותר מהבוחרים של הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 10:03 
גיא האדום כתב:
סנדרס צריך להתחיל לנצח בהפרשים גדולים מדינות גדולות שאין בהן קוקוסים (שמכאן והלאה די נגמרו), מה שלא קרה עד עכשיו. אגב, הדוממינטיות של סנדרס בקוקוסים די מעידה שהתארכות של תורים וקשיים בהצבעה מועילים לו ולא להילארי. הבוחרים היאפים והצעירים שלו יכולים להרשות לעצמם תהליך הצבעה פומבי שנמשך שעות כל גבי שעות יותר מהבוחרים של הילארי.

או.. שזה מראה שכשיש שקיפות בהצבעה - כלומר אתה לא בא לקלפי ופתאום מוחקים לך את ההצבעה, אז ברני מנצח?

ואגב, אם ברני ניצח ביום הבחירות ונניח שבערך 50-60% מההצבעות באותו יום לא נלקחו בחשבון, אז לפי עיקרון הסטטיסטיקה הפער היה נשאר די אותו דבר אבל ברני היה מצמצם הרבה יותר את הפער מההצבעות בדואר, כלומר שהפער הסופי היה הרבה יותר קטן.

אגב ניצח גם את הוואי. 70-30. סוויפ. אתם יודעים, סתם אחת המדינות הכי פחות לבנות באמריקה.

אבל אל תדאג גיא, תן לי לעשות את עבודת התירוצים בשבילך!

וושינגטון גובלת בקנדה וקנדה גובלת בורמונט אז אתם יודעים, home state advantage וכל זה.
כנ"ל לגבי אלסקה.
והוואי? הוואי זה כמעט קופי של ורמונט.

ועוד משהו לגבי אריזונה. אנונימוס החליטו לבצע חקירה לגבי מה שקרה שם, הם יפרסמו את הדו"ח שלהם בזמן הקרוב אבל הם פרסמו שהם בדקו 151 מקרים של אנשים שלא יכלו להצביע ביום הבחירות למרות שהיו רשומים.

תמונה

https://twitter.com/HiveComm/with_replies

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב, יש בוושינגטון מחוזות ששווים הרבה יותר מאחרים, ושם הילארי הפסידה בפער יותר קטן, מה שיתן לה עוד קצת נציגים לוועידת המדינה שתחליט על חלוקת הדלגטס.
אז אמנם הפער הוא 80-20, אבל לצערי סביר להניח שחלוקת הדלגטס בסוף תהיה קצת פחות קיצונית מזה. עדיין בבירור לטובת ברני, אבל לא כמו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 17:05 
74-27 זה הפער הסופי בוושינגטון. 18-7 בהוואי, 13-3 באלסקה. 105-37 בסה"כ.
ברני הרוויח אתמול 68 צירים יותר מהילרי, והפער כרגע עומד על 225 אאל"ט. מרץ 15 נמחק לחלוטין.
יהיה קשה לחזור, מאוד קשה אפילו, אבל זה לא נגמר. ברני ינצח בקליפורניה בענק אבל הוא עדיין צריך לצמצם את הפער לבערך 130-150 לפני ה7 ביוני (ניו מקסיקו, ניו ג'רזי, קליפורניה ועוד משהו) כדי להצליח. עוד 9 ימים וויסקונסין, ברני אמור לנצח שם.
המכשולים הכי גדולים זה ניו יורק ופנסילבניה. הוא חייב שם לפחות תיקו כדי לשרוד וזה יהיה מאוד קשה. למזלו יש לו זמן להשקיע שם בענק, השאלה אם הוא יכול לצמצם כי הילרי מובילה שם לא מעט כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 18:01 
הילרי מובילה כרגע בסקרים בקליפורניה
סאנדרס ייקח את ויסקונסין ויפסיד בניו יורק.
השאלה מה יקרה ב26.4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 18:03 
סקרים זה נהדר, זה לא אומר שהיא תנצח שם.
יש מצב שהוא יפסיד בניו יורק. תיקון, רוב הסיכויים שהוא יפסיד בניו יורק. אבל המון יכול להשתנות וזאת בכל זאת מדינה סופר ליברלית. אם כבר אני חושב שיותר הגיוני שהוא יפסיד בפנסילבניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:02 
הגלמוד מלוד כתב:
ברני הרוויח אתמול 68 צירים יותר מהילרי, והפער כרגע עומד על 225 אאל"ט. מרץ 15 נמחק לחלוטין.
יהיה קשה לחזור, מאוד קשה אפילו, אבל זה לא נגמר. ברני ינצח בקליפורניה בענק אבל הוא עדיין צריך לצמצם את הפער לבערך 130-150 לפני ה7 ביוני (ניו מקסיקו, ניו ג'רזי, קליפורניה ועוד משהו) כדי להצליח. עוד 9 ימים וויסקונסין, ברני אמור לנצח שם.
המכשולים הכי גדולים זה ניו יורק ופנסילבניה. הוא חייב שם לפחות תיקו כדי לשרוד וזה יהיה מאוד קשה. למזלו יש לו זמן להשקיע שם בענק, השאלה אם הוא יכול לצמצם כי הילרי מובילה שם לא מעט כרגע.

מרץ 15 כמעט ונמחק. הילארי מובילה בבערך 9-10 צירים בכל הבחירות שהיו מאז ה15 למרץ (כולל ה15 למרץ).
אבל הבעיה של סנדרס היא שהוא צריך לסגור פער גדול שהיא פתחה קודם לכן ואם אתה מסתכל על מה שנשאר קשה לראות איפה הוא עושה את זה.
הוא מאוד מאוד יכול לנצח בוויסקונסין (וואיומינג, שזאת בדיחה), אבל אז יש את ניו-יורק, שם לדעתי הוא יפסיד די בבטחה, ואחרי זה יש לו את ה26 באפריל, שם הוא יתקשה בפנסילווניה, ויתקשה עוד יותר במרילנד ולכן בסה"כ לדעתי יפסיד גם ביום הזה. כל התקופה הזאת היא בלי קוקוסים, ואחרי ויסקונסין, עם פריימריז סגורים. שני נתונים שמאוד יקשו עליו.
לכן, אלא הם יהיה לו נס בפנסילווניה, קשה לראות איך הוא לא מגיע למאי עם פיגור של בערך 300 נציגים. ואין לו איפה לסגור את זה.
ואני לא רואה אותו מנצח בקליפורניה בגדול. למעשה, אני מאוד מתקשה לראות אותו מנצח שם בכלל. זאת מדינה עם קרוב ל40% היספנים (שאמנם לא מצביעים בשעורים שדומים ללבנים ועדיין). זאת גם מדינה מאוד ליברלית אז ביום מאוד מאוד טוב שלו הוא אולי יכול לנצח שם, אבל אני לא רואה אותו מביס את הילארי שם באופן שיכול לסגור פערים אמיתיים ביניהם. וניו ג'רסי היא המדינה הגדולה השנייה שמצביעה באותו יום, והילארי פייבוריטית שם.
וזה עוד בלי שאמרנו כלום על הסופר דלגטס.

בשורה התחתונה: לפני שבוע הייתי מעריך את הסיכויים של סנדרס בבערך 3-4 אחוז. היום לסנדרס הצלחות לאחרונה והיום אני מעריך אותם במעט יותר. 5 או אולי 6 ביום טוב. עדיין מאוד מאוד קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:13 
גיא האדום כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

מרץ 15 כמעט ונמחק. הילארי מובילה בבערך 9-10 צירים בכל הבחירות שהיו מאז ה15 למרץ (כולל ה15 למרץ).
אבל הבעיה של סנדרס היא שהוא צריך לסגור פער גדול שהיא פתחה קודם לכן ואם אתה מסתכל על מה שנשאר קשה לראות איפה הוא עושה את זה.
הוא מאוד מאוד יכול לנצח בוויסקונסין (וואיומינג, שזאת בדיחה), אבל אז יש את ניו-יורק, שם לדעתי הוא יפסיד די בבטחה, ואחרי זה יש לו את ה26 באפריל, שם הוא יתקשה בפנסילווניה, ויתקשה עוד יותר במרילנד ולכן בסה"כ לדעתי יפסיד גם ביום הזה. כל התקופה הזאת היא בלי קוקוסים, ואחרי ויסקונסין, עם פריימריז סגורים. שני נתונים שמאוד יקשו עליו.
לכן, אלא הם יהיה לו נס בפנסילווניה, קשה לראות איך הוא לא מגיע למאי עם פיגור של בערך 300 נציגים. ואין לו איפה לסגור את זה.
ואני לא רואה אותו מנצח בקליפורניה בגדול. למעשה, אני מאוד מתקשה לראות אותו מנצח שם בכלל. זאת מדינה עם קרוב ל40% היספנים (שאמנם לא מצביעים בשעורים שדומים ללבנים ועדיין). זאת גם מדינה מאוד ליברלית אז ביום מאוד מאוד טוב שלו הוא אולי יכול לנצח שם, אבל אני לא רואה אותו מביס את הילארי שם באופן שיכול לסגור פערים אמיתיים ביניהם. וניו ג'רסי היא המדינה הגדולה השנייה שמצביעה באותו יום, והילארי פייבוריטית שם.
וזה עוד בלי שאמרנו כלום על הסופר דלגטס.

בשורה התחתונה: לפני שבוע הייתי מעריך את הסיכויים של סנדרס בבערך 3-4 אחוז. היום לסנדרס הצלחות לאחרונה והיום אני מעריך אותם במעט יותר. 5 או אולי 6 ביום טוב. עדיין מאוד מאוד קלוש.

סבבה, אני מקבל את האנליזה הזאת. אני לא מסכים עם רוב מה שכתבת פה כי אני חושב שאם הוא משיג תיקו בניו יורק ופנסילבניה שזה לא כזה קשה לדמיין אז יש לו באפריל את וויסקונסין וויואמינג, והוא יכול לנצח בקונטיקט ורוד איילנד מה שישאיר את הפער על 170 במקרה הטוב ב200-240 במקרה הרע (אבל זה באמת תלוי בתוצאות בניו יורק ופנסילבניה. הפסד שם ולדעתי זה באמת גמור) במאי יש את אינדיאנה, מערב ווירג'ינה, קנטאקי ואורגון ואני כמעט בטוח שהוא ינצח את כולם, במיוחד את אורגון ומערב ווירג'יניה והוא יכול להגיע ליוני עם 100-140. תוצאה מדהימה בקליפורניה, ניו מקסיקו, ניו ג'רזי והדקוטות יכולה למחוק את זה.

ושכחתי לציין את מארילנד שהיא מדינה מאוד חשובה והוא לא יכול לאפשר לעצמו להפסיד שם בענק. 10-15 נקודות יהיה סביר.

האם אני חושב שזה יקרה? לא כל כך. זה אופטימי מאוד.
האם זה אפשרי? כן.

(וחלאס עם הסופר דלגטס. שנינו יודעים שזה שקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:31 
הוא יינצח ככה"נ באורגון. אבל אינדיאנה, מערב וירג'יניה, וקנטקי הן מדינות מיד-ווסט מאוד מתונות. אלו לא מדינות שקל לסנדרס בהן. הילארי בעיני פייבוריטית בשלושתן. העובדה שהפריימריס באידיאנה פתוחים נותנת לסנדרס סיכוי שם.
ועוד נתון שעשוי להיות חשוב: הקולג'ים בארה"ב, בסיס התמיכה של סנדרס, מסיימים את השנה בסוף אפריל ותחילת מאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 22:01 
ברור, כל מה שאמרתי זה לרוב במקרה החיובי. למרות שנראה לי שבמערב וירג'יניה הוא הפייבוריט.
והקולג'ים לא משפיעים, ברוב הקולג'ים האלה הם פשוט חוזרים הביתה ומצביעים שם. להיפך, יש להם הרבה יותר זמן להתנדב וכו'.

בגדול, בהחלט רוב הסיכויים שהילרי תנצח. אבל כמו שאמרתי יש המון זמן עכשיו, וזה יכול לשחק פקטור מאוד משמעותי. יש לברני יותר זמן להשקיע לדוגמא בניו יורק וויסקונסין מאשר שהיה לו להשקיע בפלורידה ואילינוי (שבאו שבועיים אחרי סופר טיוזדיי ושבוע אחרי מישיגן).

ולא הזכרתי את האימיילים.
יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 22:11 
וממש עכשיו, באותו עניין: http://fivethirtyeight.com/features/ber ... t-of-them/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 22:18 
קראתי את זה. לבחור הזה, הארי אנטאן יש כבר איזה עשר כתבות נגד ברני והוא כבר חודשים אומר שברני גמור. אני נוטה להסכים עם הנקודה המרכזית אבל אני לא חושב שיש יותר מדי הבדל, חוץ מזה שיש הרבה יותר תומכי הילרי פסיבים מתומכי ברני פסיבים מה שמעלה את השאלה למה לעזאזל הממסד הדמוקרטי רוצה את הילרי.
הנה הקטע. אם ברני ישיג תוצאות יותר טובות מהתוצאות הצפויות, כמו התוצאות שהוא השיג אתמול בוושינגטון, אלסקה והוואי וביוטה ואיידהו, אז זה יהיה מאוד צמוד. אם הוא באמת ימשיך לקרטע קצת בפריימריז ולדוגמה, לא ישיג לפחות 20 הפרש בוויסקונסין, אז הוא ימשיך להילחם אבל הילרי תנצח בסוף. צריך לראות מה יקרה וצריך לראות אם המומנטום יסחוב אותו לניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 22:21 
הממסד הדמוקרטי רוצה את הילארי כי יש לה יותר תומכים (פסיביים או לא, עדיין יותר), כי הוא חושב שהסיכויים שלה לנצח את טרמפ גבוהים בהרבה, וכי רובם חושבים שהיא תהיה נשיאה טובה יותר. אתה צריך לזכור שהשניים האלו מעורבים בפוליטיקה כבר עשרות שנים וה"ממסד" הדמוקרטי מורכב מאנשים שמכירים את השניים האלו מעולה, כולל ברמה האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 22:40 
השאלה שהם צריכים לשאול זה כמה אנשים יצביעו לברני וכמה אנשים יצביעו להילרי. כל המידע מראה שהרבה יותר אנשים יצביעו לברני מאשר להילרי, כל הסקרים מראים שהסיכוי של ברני לנצח את טראמפ גדול משל הילרי (הרי כשאתה שם את הילרי מול טראמפ, כל הanti establishment ילכו לטראמפ. מול ברני, ברני יקח את רובם).

וברור שהם חושבים שהיא תהיה נשיאה טובה יותר, היא לא תשנה את המערכת שמאפשרת להם להנות מכל הכסף שוול סטריט שופך עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 08:22 
הגלמוד מלוד כתב:
השאלה שהם צריכים לשאול זה כמה אנשים יצביעו לברני וכמה אנשים יצביעו להילרי. כל המידע מראה שהרבה יותר אנשים יצביעו לברני מאשר להילרי, כל הסקרים מראים שהסיכוי של ברני לנצח את טראמפ גדול משל הילרי (הרי כשאתה שם את הילרי מול טראמפ, כל הanti establishment ילכו לטראמפ. מול ברני, ברני יקח את רובם).

וברור שהם חושבים שהיא תהיה נשיאה טובה יותר, היא לא תשנה את המערכת שמאפשרת להם להנות מכל הכסף שוול סטריט שופך עליהם.

המידע הזה לא שווה כלום כי לסנדרס יש אפס נסיון במערכה מול הרפובליקנים. הunknown לגביו הוא כל כל גדול עד שהסקרים האלו לא שווים כלום.
הילארי קורעת את טרמפ בשבועות האחרונים בסקרים. 11% בממוצע בפעם האחרונה שבדקתי. יש פחות סקרים עם סנדרס והפער הממוצע שלו הוא גדול יותר: 17%. רק שאף אחד לא יודע מה יקרה למספרים של סנדרס כאשר הוא יעבור קמפיין שלילי אמיתי מידי הרפובליקנים. המספרים שלו יצנחו רק שקשה להעריך עד כמה. אצל הילארי אין שום דבר שאנחנו לא יודעים. היא חשופה לקמפיין שלילי של הרפובליקנים כבר 25 שנה. המספרים שלה הם המספרים שלה. אגב, גם טרמפ הוא מועמד ידוע יחסית. אני חושב שהרוב המכריע של אלו שמכירים את המערכת הפוליטית בארה"ב חושבים שהסיכויים של הילארי מול טרמפ טובים משמעותית מאלו של סנדרס. מרכז המפה הפוליטית בארה"ב, יותר מידי אנשים שלמשל גרים במיד-ווסט ואיתם מנצחים בחירות ב30-40 השנים האחרונות, פשוט לא יצביעו למישהו שקורא לעצמו סוציאליסט.
אגב, באופן דומה טד קרוז מצליח לא רע בסקרים מול הילארי. הפער הממוצע, עכשיו בדקתי, הוא פחות מ3%. ברור לך שאלו שטויות נכון? קרוז הוא מועמד מחריד. הילארי מנצחת אותו בdouble digits ובקלילות שלא נראתה כאן לפחות מאז הבחירות האחרונות של הקלינטון הקודם. זה פשוט שאנשים לא מכירים את קרוז והדמוקרטים לא מבזבזים עליו כדורים. בהרבה מובנים, סנדרס הוא אותו כנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: