תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 130, 131, 132, 133, 134
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חתול, אתה סתם נותן לו פתח להמשיך להכחיש את המציאות

אני דווקא חושב שהחתול נותן ללירון ולמה שהוא כותב את כל הכבוד הראוי, על פניו יותר ממה שלירון נותן למה שהוא כותב (למשל, החתול אשכרה קרא את מה שלירון כתב ושם לב שזה סותר את מה שלירון כתב קודם, מה שעל פניו נראה שלירון לא עשה, לכאורה).
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מודה שרפרפתי על העמודים האחרונים, ולא הצלחתי לוודא אם כבר חגגו פה את רצח שני הילדים בשישי בלילה בעזה.

פאביו כתב תודה נרגשת לצה"ל.
לא נראה לי שעל המקרה הזה אבל.
חוץ מזה חמאס התחיל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

אני דווקא חושב שהחתול נותן ללירון ולמה שהוא כותב את כל הכבוד הראוי, על פניו יותר ממה שלירון נותן למה שהוא כותב (למשל, החתול אשכרה קרא את מה שלירון כתב ושם לב שזה סותר את מה שלירון כתב קודם, מה שעל פניו נראה שלירון לא עשה, לכאורה).

שטויות.
לירון יגיד שחמאס ירה ראשון, כפה על החיילים להכנס לקרב, להפסיד בו ולאבד את הגופה.
זה לפחות מה שהצבא טען בזמנו. מה באמת קרה אף אחד מאיתנו לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:33 
זה באמת קרב אבוד, זאת אפילו לא בעיה אישית שלהם.
הציונות היא כמו רעל בעורקים שלהם, הם לא מסוגלים להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית. זה קורה לאורך כל הדיונים כאן באשכול.
באופן מובנה לציונות מותר הכל ולפלסטינים אסור כלום, לכל פשע ציוני שמקביל לכזה פלסטיני יש תמיד סיבה מצוינת, וברגע שתעשה השוואה הכי קטנה מתנפלים עליך כאילו הכנסת צלם להיכל.
הבעיה האמיתית היא הסיפור עם עיוות המציאות. שוב ושוב משתמשים כותבים כאן עובדות לא נכונות, במקרה הטוב מבורות ובמקרה הרע בצורה מכוונת, וזאת כבר לא בעיה שאפשר לתלות בציונות. זה עניין של כבוד והגינות בתור בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

הסלפן הבטיח ללכת.
הסלפן חזר....

טוב נו,שויין
ככה זה שאין לך חיים ואתה צריך איפהשהוא להוציא תסכולים פנימיים .
שמח שזה המקום שבחרת להוציא תסכולים (הפורום ולכאורה כמובן :SHOCK3: ),תמשיך כך.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:49 
החתול של שרדינגר כתב:
רגע, אם הדר גולדין נהרג תוך כדי קרב, וכפי שאמרת באחת ההודעות הקודמות, החמאס חטפו אותו בזמן הפסקת אש-אז הדר גולדין השתתף בקרב בזמן הפסקת אש? או שקודם הוא נהרג, ואז החמאס הפרו את הפסקת האש, ואז הוא החליט להלחם?

גיחי גיחי גיחי, טיעון של ילד בן 5.

["quote="teknoboy] לירון היקר, בכוונה קראתי לך טמבל כדי לתת לך סולם שיאפשר לך לרדת מהעץ ולעשות כאילו שאתה מעוניין להתדיין אתי.
פשוט נמאס לי לדבר עם חתיכת דיקט שעושה פליק-פלאק כל חמש דקות, והימרתי על זה שלא תוכל להתמודד עם זה שאני חושב שאתה קצת טמבל.[/quote]
שמע, אני מבין שאתה קצת עצבני ומתחיל לאבד את השפיות, לך שתה כוס מים קרים.
לא מוסיף לכבודך לכתוב שאני "טמבל" וחתיכת דיקט.
זה ממש פתטי לכתוב "טמבל" ו"דיקט".
אני מבין שקשה לך לקבל את דעותיי, למרות שאתה דוגל בפלורליזם, זה בסדר.
אתה לא שונה מהרבה אחרים שלא יודעים לקבל את דעת האחר ולנהל איתם ויכוח אינטליגנטי מבלי לרדת לפסים אישים או לשמות גנאי.

אדום נחמד כתב:
מה כותבים לך ומה אתה עונה??
הנה דוגמא חייה לחטיפת גופות של הצבא המוסרי בעולם למטרות משא ומתן. ממש מה שביקשת.
אז מה הטיעון שלך? שנסראללה יותר גרוע? מה הקשר בכלל?
ולמה אתה שואל על צוק איתן? מה זה יוכיח לך אם תגלה שבצוק איתן זה לא קרה? זה כמו שאני אשאל אותך "נו, והיום חמאס ירה על ישראל?". זו פשוט שאלה לא רלוונטית.
תפסיק להטריל ותתחיל להתיחס למה שאומרים לך

בואו נשים את העובדות על השולחן, לקיחת גופות של מחבלי חיזבאללה במהלך מלחמת לבנון השניה היתה בין הייתר בכדי שיהיו לישראל קלפי מיקוח
מול החיזבאללה לשחרור החיילים החטופים.
"
ציטוט:
לובוצקי, מ"מ גדוד 51 במלחמת לבנון השנייה, זוכר היטב את המשימה שהוטלה על הפלוגה במערכה הקשה בבינת ג'בל: "הייתה הוראה מפורשת לקחת את הגופות מהשטח - את שלנו ואת של חיזבאללה. היה לכך משקל מודיעיני - רס"ן רועי קליין ז"ל, למשל, מצא מחשב על אחת הגופות ומצאנו גם מפות ומודיעין נוסף בתיקים של חיזבאללה. היה שיקול נוסף - בחודשי הקיץ גופות נרקבות מהר ולא משאירים בשדה הקרב גופות זרוקות בכל מקום, אבל ברור היה שיש עוד מטרה - הגופות ישמשו קלפי מיקוח".
למסקנה האחרונה הגיעו הלוחמים בשטח בעצמם. "אף אחד לא אמר זאת במפורש, זו הייתה הפרשנות שלנו הלוחמים בשטח, אבל היה ברור שזו המטרה. אחרי הכול, נשיאת גופות היא משימה לוגיסטית הרבה יותר מורכבת ומסוכנת מלקחת מקלע, תרמיל או מחשב מהשטח. בחמישי הוצאנו את הגופות של חברינו, בשישי אספנו מהשטח 16 גופות של מחבלים, והבאנו אותן ארצה".

ישראל לקחה את הגופות בכדי לשחרר את החיילים החטופים, כאלו שנשבו בזמן מלחמה.
אסירי חמאס בישראל לצורך הדוגמא, הם אינם שבויי מלחמה, הם אסירים שנשפטו וקיבלו את יומם בבית המשפט.
הם מקבלים תנאים נאותים בבלתי הכלא, כולל ביקורים וכו'
הם לא שבויי מלחמה, בעמוד ענן ובצוק איתן לא לקחנו איתנו גופות ולכן כנראה שמדינת ישראל הפסיקה עם זה, בין הייתר כי הבינה שלפלסטינים זה לא כל כך מעניין אותם גופות המחבלים.
אני לא מטריל אני מתייחס לכל נושא ועונה בצורה ברורה.
זה שלך ולחברך טקנו קשה ואתם מתחילים לקרוא לאלו שחושבים אחרת מכם בשמות גנאי זה לא הבעיה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטער, אבל זה לא פחות ממדהים
אתה מצליח גם להצדיק וגם לגנות חטיפת גופות למטרות משא ומתן. זה רמה אחרת לגמרי של איבוד קשר למציאות.
ולהצדיק את זה על ידי כך שפלסטינים אסירים בישראל 'נשפטו' זה בכלל טירוף. כאילו, אם חמאס ישפוט את החיילים שהוא חוטף אתה תשתכנע שזה אותו דבר? אתה אמיתי?

ומתי בדיוק קיללתי אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:03 
אדום נחמד כתב:
אני מצטער, אבל זה לא פחות ממדהים
אתה מצליח גם להצדיק וגם לגנות חטיפת גופות למטרות משא ומתן. זה רמה אחרת לגמרי של איבוד קשר למציאות.
ולהצדיק את זה על ידי כך שפלסטינים אסירים בישראל 'נשפטו' זה בכלל טירוף. כאילו, אם חמאס ישפוט את החיילים שהוא חוטף אתה תשתכנע שזה אותו דבר? אתה אמיתי?
ומתי בדיוק קיללתי אותך?

חמאס לא יכול לשפוט, כי אין בתי משפט, החמאס הוא ארגון טרור, עד שלא תוקם מדינה פלסטינית, הם לא יכולים "לשפוט" אדם.
ארגון טרור לא יכול לשפוט, מדינה כן יכולה.
אני שמח שאתה נדהם, ביום שתבין שחמאס/חיזבאללה הוא ארגון טרור ולא מדינה, אז תבין שההבדלים הם עצומים!
אותי לא קיללת, את פאביו כן, וטקנו קורא לי טיפש ודיקט לזה התכוונתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
זה באמת קרב אבוד, זאת אפילו לא בעיה אישית שלהם.
הציונות היא כמו רעל בעורקים שלהם, הם לא מסוגלים להסתכל על המציאות בצורה אובייקטיבית. זה קורה לאורך כל הדיונים כאן באשכול.
באופן מובנה לציונות מותר הכל ולפלסטינים אסור כלום, לכל פשע ציוני שמקביל לכזה פלסטיני יש תמיד סיבה מצוינת, וברגע שתעשה השוואה הכי קטנה מתנפלים עליך כאילו הכנסת צלם להיכל.
הבעיה האמיתית היא הסיפור עם עיוות המציאות. שוב ושוב משתמשים כותבים כאן עובדות לא נכונות, במקרה הטוב מבורות ובמקרה הרע בצורה מכוונת, וזאת כבר לא בעיה שאפשר לתלות בציונות. זה עניין של כבוד והגינות בתור בני אדם.

:ROSE:

פאביו: הבטחתי אבל לא הבטחתי לקיים אז לא אכפת לי ונה-נה-בננה באוזן שלך :DEVIL4:
סתם, לא הבטחתי שום דבר כזה, אבל גם אם הייתי זה מעניין אותי בדיוק כמו שהדרישות שלך לתרבות דיון מעניינות אותך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:07 
זה שוב קורה.
חמאס לא יכול, ישראל כן. אותה פעולה, אותן נסיבות.
כמו רעל בעורקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לירון היקר, בכוונה קראתי לך טמבל כדי לתת לך סולם שיאפשר לך לרדת מהעץ ולעשות כאילו שאתה מעוניין להתדיין אתי.
פשוט נמאס לי לדבר עם חתיכת דיקט שעושה פליק-פלאק כל חמש דקות, והימרתי על זה שלא תוכל להתמודד עם זה שאני חושב שאתה קצת טמבל.
ואם זה עוד לא ברור - אתה לא מאיים עליי בזה שאתה כותב (בערך פעם עשירית בדיון הנוכחי) שאתה מסיים את "הדיון" איתי. זה בדיוק הרעיון, שתנפסיק עם הקטע המוזר הזה שבו אני כותב לך דברים ואתה מתעלם מהם ובמקום זה מעיר לי על תרבות הדיון שלי.
לך תנהל דיון מתורבת ואיכותי עם פאביו ושאר הבכיינים עם הפה המטונף.

ואגב, איזה אלימות, מי ישמע. חשבתי שרק פאביו מספיק אינפנטיל להיעלב מדברים כמו "טמבל".
מסתבר שגם אתה לחוץ אש על תירוצים לחתוך מכל דיון, בדיוק כמוהו וכמו החבר הנעדר שלכם.

נ"ב: אדום נחמד, על הכבוד על הסבלנות. אני (שוב) התייאשתי.

גם ללירון מגיע שאפו על הסבלנות. לא יודע איך לא התייאש עד עכשיו בפרט כשהוא מותקף מכל הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:16 
לירון האדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
רגע, אם הדר גולדין נהרג תוך כדי קרב, וכפי שאמרת באחת ההודעות הקודמות, החמאס חטפו אותו בזמן הפסקת אש-אז הדר גולדין השתתף בקרב בזמן הפסקת אש? או שקודם הוא נהרג, ואז החמאס הפרו את הפסקת האש, ואז הוא החליט להלחם?

גיחי גיחי גיחי, טיעון של ילד בן 5.

["quote="teknoboy] לירון היקר, בכוונה קראתי לך טמבל כדי לתת לך סולם שיאפשר לך לרדת מהעץ ולעשות כאילו שאתה מעוניין להתדיין אתי.
פשוט נמאס לי לדבר עם חתיכת דיקט שעושה פליק-פלאק כל חמש דקות, והימרתי על זה שלא תוכל להתמודד עם זה שאני חושב שאתה קצת טמבל.

שמע, אני מבין שאתה קצת עצבני ומתחיל לאבד את השפיות, לך שתה כוס מים קרים.
לא מוסיף לכבודך לכתוב שאני "טמבל" וחתיכת דיקט.
זה ממש פתטי לכתוב "טמבל" ו"דיקט".
אני מבין שקשה לך לקבל את דעותיי, למרות שאתה דוגל בפלורליזם, זה בסדר.
אתה לא שונה מהרבה אחרים שלא יודעים לקבל את דעת האחר ולנהל איתם ויכוח אינטליגנטי מבלי לרדת לפסים אישים או לשמות גנאי.

אדום נחמד כתב:
מה כותבים לך ומה אתה עונה??
הנה דוגמא חייה לחטיפת גופות של הצבא המוסרי בעולם למטרות משא ומתן. ממש מה שביקשת.
אז מה הטיעון שלך? שנסראללה יותר גרוע? מה הקשר בכלל?
ולמה אתה שואל על צוק איתן? מה זה יוכיח לך אם תגלה שבצוק איתן זה לא קרה? זה כמו שאני אשאל אותך "נו, והיום חמאס ירה על ישראל?". זו פשוט שאלה לא רלוונטית.
תפסיק להטריל ותתחיל להתיחס למה שאומרים לך

בואו נשים את העובדות על השולחן, לקיחת גופות של מחבלי חיזבאללה במהלך מלחמת לבנון השניה היתה בין הייתר בכדי שיהיו לישראל קלפי מיקוח
מול החיזבאללה לשחרור החיילים החטופים.
"
ציטוט:
לובוצקי, מ"מ גדוד 51 במלחמת לבנון השנייה, זוכר היטב את המשימה שהוטלה על הפלוגה במערכה הקשה בבינת ג'בל: "הייתה הוראה מפורשת לקחת את הגופות מהשטח - את שלנו ואת של חיזבאללה. היה לכך משקל מודיעיני - רס"ן רועי קליין ז"ל, למשל, מצא מחשב על אחת הגופות ומצאנו גם מפות ומודיעין נוסף בתיקים של חיזבאללה. היה שיקול נוסף - בחודשי הקיץ גופות נרקבות מהר ולא משאירים בשדה הקרב גופות זרוקות בכל מקום, אבל ברור היה שיש עוד מטרה - הגופות ישמשו קלפי מיקוח".
למסקנה האחרונה הגיעו הלוחמים בשטח בעצמם. "אף אחד לא אמר זאת במפורש, זו הייתה הפרשנות שלנו הלוחמים בשטח, אבל היה ברור שזו המטרה. אחרי הכול, נשיאת גופות היא משימה לוגיסטית הרבה יותר מורכבת ומסוכנת מלקחת מקלע, תרמיל או מחשב מהשטח. בחמישי הוצאנו את הגופות של חברינו, בשישי אספנו מהשטח 16 גופות של מחבלים, והבאנו אותן ארצה".

ישראל לקחה את הגופות בכדי לשחרר את החיילים החטופים, כאלו שנשבו בזמן מלחמה.
אסירי חמאס בישראל לצורך הדוגמא, הם אינם שבויי מלחמה, הם אסירים שנשפטו וקיבלו את יומם בבית המשפט.
הם מקבלים תנאים נאותים בבלתי הכלא, כולל ביקורים וכו'
הם לא שבויי מלחמה, בעמוד ענן ובצוק איתן לא לקחנו איתנו גופות ולכן כנראה שמדינת ישראל הפסיקה עם זה, בין הייתר כי הבינה שלפלסטינים זה לא כל כך מעניין אותם גופות המחבלים.
אני לא מטריל אני מתייחס לכל נושא ועונה בצורה ברורה.
זה שלך ולחברך טקנו קשה ואתם מתחילים לקרוא לאלו שחושבים אחרת מכם בשמות גנאי זה לא הבעיה שלי.[/quote]
איזה מלחמת לבנון השניה ?
מדובר על שנות ה-90 (אסון השייטת היה ב-97).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

חמאס לא יכול לשפוט, כי אין בתי משפט, החמאס הוא ארגון טרור, עד שלא תוקם מדינה פלסטינית, הם לא יכולים "לשפוט" אדם.
ארגון טרור לא יכול לשפוט, מדינה כן יכולה.
אני שמח שאתה נדהם, ביום שתבין שחמאס/חיזבאללה הוא ארגון טרור ולא מדינה, אז תבין שההבדלים הם עצומים!
אותי לא קיללת, את פאביו כן, וטקנו קורא לי טיפש ודיקט לזה התכוונתי

אז ישראל מונעת מהפלסטינים להקים מדינה, ואז מתלוננת שהמעשים שלהם, גם אם שקולים לחלוטין לאלו שלנו, אינם לגיטימיים כי הם לא מדינה.
טוב, זה לא קוהרנטי בשום צורה.

ולא 'קיללתי' את פאביו. פשוט נתתי תיאור ענייני לאיך שהוא מתנהג. הוא התנהג כמו נאצי, ולכן קראתי לו נאצי. זה לא כי 'אין לי מה לענות לטיעון החזק מאוד שלו' (אגב, פאביו לא טען טיעונים כבר הרבה זזמן כל הקיום שלו פה זה הטרלה. לא שזה מפריע לו להטיח בטקנו שהוא כותב משעמום). זה כי זה מה שהוא.
חשבתי שהאמירות שלו יעצבנו גם את שותפיו הטבעיים, אבל מוסר כפול וכל זה. לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אגב, נועם, מה שאתה אומר נכון לגבי הציונים, אבל לא רק. בכל מדינה יש רוב לאנשים שמסרבים לקבל את הפשעים שהמדינה שלהם עושה. זה חלק אינטגרלי מהקיום. אם יהיה רוב שמתנגד, אזי הפשעים יפסיקו. כמה אזרחים באירופה וארצות הברית מכירים בזוועות שנעשו בשמם במזרח התיכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
לירון היקר, בכוונה קראתי לך טמבל כדי לתת לך סולם שיאפשר לך לרדת מהעץ ולעשות כאילו שאתה מעוניין להתדיין אתי.
ואם זה עוד לא ברור - אתה לא מאיים עליי בזה שאתה כותב (בערך פעם עשירית בדיון הנוכחי) שאתה מסיים את "הדיון" איתי. זה בדיוק הרעיון, שתנפסיק עם הקטע המוזר הזה שבו אני כותב לך דברים ואתה מתעלם מהם ובמקום זה מעיר לי על תרבות הדיון שלי.
לך תנהל דיון מתורבת ואיכותי עם פאביו ושאר הבכיינים עם הפה המטונף.

ואגב, איזה אלימות, מי ישמע. חשבתי שרק פאביו מספיק אינפנטיל להיעלב מדברים כמו "טמבל".
מסתבר שגם אתה לחוץ אש על תירוצים לחתוך מכל דיון, בדיוק כמוהו וכמו החבר הנעדר שלכם.

נ"ב: אדום נחמד, על הכבוד על הסבלנות. אני (שוב) התייאשתי.

גם ללירון מגיע שאפו על הסבלנות. לא יודע איך לא התייאש עד עכשיו בפרט כשהוא מותקף מכל הכיוונים.

אף אחד לא התקיף אותו, לכל היותר כמה משתמשים עימתו אותו עם דבריו שלו.
בבקשה אל תגיד לי שציפייה ליושרה מינימלית נחשבת בימינו לאלימות.

עריכה:
אגב יושרה, היתה אמורה להיות פה בדיחה קטנה, אבל כיוון שיש אספקטים בחייו של לירון שכולנו יודעים עליהם אבל נאסר עלינו להזכיר אותם בהקשר שלו, תצטרכו לצערי לנחש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אפשר לדעת מדוע אתה ממשיך לציין את מקצועי למרות שאין לכך שום רלוונטיות לדיון?
אשמח אם תוכל להתייחס לגוף הכתוב ולא לגוף האדם.
כפי שכתבתי לך אבל כנאה שלא טרחת לקרוא, אמרתי שאני יוצא מנק' הנחה שהאבא דובר אמת.
לעניין המשפט המודגש- אני ממש לא טוען זאת ולא אומר זאת.
אני כן אומר שיש לצמצמם למינימום את הפגיעה באזרחי ישראל ובחיילי צה"ל גם במקרה של פגיעה בחפים מפשע מהצד השני.
ביום שגולדין ז"ל נחטף, תחילה לא ידעו שהוא נהרג אלא הסברה היתה שנחטף, במקרה כזה עושים הכל כדי למנוע את היעלמותו.
כולל הפגזות בכל הצירים בהם אפשר לנוע עם החייל החטוף.

ישראל רצחה ילדה? אתה באמת מאמין לזה? אתה יודע מה ההגדרה של רצח?

כתבת וטרחתי לקרוא, הבעיה היא שאתה לא מתכוון למה שאתה כותב.
אתה כותב שאתה יוצא מנק' הנחה שהאבא דובר אמת ואז כותב הודעה שלמה שיוצאת מנק' ההנחה ההפוכה בדיוק.
כמו שאתה כותב שאתה לא טוען ולא אומר את המשפט שהדגשת בהודעה שלי (שבו טענתי שמה שאתה אומר זה שאם יש סכנה לחייל אז מותר לעשות הכל) ואז 2 שורות מתחת אתה כותב "במקרה כזה עושים הכל".
כמו שאתה כותב שאתה מתנגד לספסור גופות ואז כותב שאתה תומך בזה (כשצה"ל עושה את זה)

לכן המקצוע שלך רלוונטי, במובן של איך מישהו עם עקביות לוגית כמו שלך יכול לעסוק במקצוע שבו אתה עוסק.
אני לא מכיר אותך ואין לך מה להעלב, מבחינתי אתה לירון האדום - דמות פורומית וקריקטורית של עו"ד שחסר את התכונה היחידה שדרושה לעו"ד (עקביות), וזה מצחיק אותי. זה לא אישי
למען ההגינות אני עובד בעבודות מזדמנות, אתה יכול לשלב את המידע הזה בהודעות שלך כאוות נפשך ואני מבטיח לא להעלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2016, 15:44 
Site Admin
סמל אישי של המשתמש
אני חושבת שמיצינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 130, 131, 132, 133, 134

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: