החתול של שרדינגר כתב:
רגע, אם הדר גולדין נהרג תוך כדי קרב, וכפי שאמרת באחת ההודעות הקודמות, החמאס חטפו אותו בזמן הפסקת אש-אז הדר גולדין השתתף בקרב בזמן הפסקת אש? או שקודם הוא נהרג, ואז החמאס הפרו את הפסקת האש, ואז הוא החליט להלחם?
גיחי גיחי גיחי, טיעון של ילד בן 5.
["quote="teknoboy] לירון היקר, בכוונה קראתי לך טמבל כדי לתת לך סולם שיאפשר לך לרדת מהעץ ולעשות כאילו שאתה מעוניין להתדיין אתי.
פשוט נמאס לי לדבר עם חתיכת דיקט שעושה פליק-פלאק כל חמש דקות, והימרתי על זה שלא תוכל להתמודד עם זה שאני חושב שאתה קצת טמבל.[/quote]
שמע, אני מבין שאתה קצת עצבני ומתחיל לאבד את השפיות, לך שתה כוס מים קרים.
לא מוסיף לכבודך לכתוב שאני "טמבל" וחתיכת דיקט.
זה ממש פתטי לכתוב "טמבל" ו"דיקט".
אני מבין שקשה לך לקבל את דעותיי, למרות שאתה דוגל בפלורליזם, זה בסדר.
אתה לא שונה מהרבה אחרים שלא יודעים לקבל את דעת האחר ולנהל איתם ויכוח אינטליגנטי מבלי לרדת לפסים אישים או לשמות גנאי.
אדום נחמד כתב:
מה כותבים לך ומה אתה עונה??
הנה דוגמא חייה לחטיפת גופות של הצבא המוסרי בעולם למטרות משא ומתן. ממש מה שביקשת.
אז מה הטיעון שלך? שנסראללה יותר גרוע? מה הקשר בכלל?
ולמה אתה שואל על צוק איתן? מה זה יוכיח לך אם תגלה שבצוק איתן זה לא קרה? זה כמו שאני אשאל אותך "נו, והיום חמאס ירה על ישראל?". זו פשוט שאלה לא רלוונטית.
תפסיק להטריל ותתחיל להתיחס למה שאומרים לך
בואו נשים את העובדות על השולחן, לקיחת גופות של מחבלי חיזבאללה במהלך מלחמת לבנון השניה היתה בין הייתר בכדי שיהיו לישראל קלפי מיקוח
מול החיזבאללה לשחרור החיילים החטופים.
"
ציטוט:
לובוצקי, מ"מ גדוד 51 במלחמת לבנון השנייה, זוכר היטב את המשימה שהוטלה על הפלוגה במערכה הקשה בבינת ג'בל: "הייתה הוראה מפורשת לקחת את הגופות מהשטח - את שלנו ואת של חיזבאללה. היה לכך משקל מודיעיני - רס"ן רועי קליין ז"ל, למשל, מצא מחשב על אחת הגופות ומצאנו גם מפות ומודיעין נוסף בתיקים של חיזבאללה. היה שיקול נוסף - בחודשי הקיץ גופות נרקבות מהר ולא משאירים בשדה הקרב גופות זרוקות בכל מקום, אבל ברור היה שיש עוד מטרה - הגופות ישמשו קלפי מיקוח".
למסקנה האחרונה הגיעו הלוחמים בשטח בעצמם. "אף אחד לא אמר זאת במפורש, זו הייתה הפרשנות שלנו הלוחמים בשטח, אבל היה ברור שזו המטרה. אחרי הכול, נשיאת גופות היא משימה לוגיסטית הרבה יותר מורכבת ומסוכנת מלקחת מקלע, תרמיל או מחשב מהשטח. בחמישי הוצאנו את הגופות של חברינו, בשישי אספנו מהשטח 16 גופות של מחבלים, והבאנו אותן ארצה".
ישראל לקחה את הגופות בכדי לשחרר את החיילים החטופים, כאלו שנשבו בזמן מלחמה.
אסירי חמאס בישראל לצורך הדוגמא, הם אינם שבויי מלחמה, הם אסירים שנשפטו וקיבלו את יומם בבית המשפט.
הם מקבלים תנאים נאותים בבלתי הכלא, כולל ביקורים וכו'
הם לא שבויי מלחמה, בעמוד ענן ובצוק איתן לא לקחנו איתנו גופות ולכן כנראה שמדינת ישראל הפסיקה עם זה, בין הייתר כי הבינה שלפלסטינים זה לא כל כך מעניין אותם גופות המחבלים.
אני לא מטריל אני מתייחס לכל נושא ועונה בצורה ברורה.
זה שלך ולחברך טקנו קשה ואתם מתחילים לקרוא לאלו שחושבים אחרת מכם בשמות גנאי זה לא הבעיה שלי.