עשב שוטה כתב:
כדי להתייחס לכל הקשקושים שכתבת בהודעה הזאת אני אצטרך להישאר ער עד הבוקר, אז בגדול:
כתבתי שאתה צריך ללכת ליד אליהו אחרי שכתבת לו שהוא צריך להיות אוהד של הסתדרות העובדים בליגה למקומות עבודה. על אותו משקל, נכון?
אז אם אתה כותב את זה, זה בסדר אם גם הקופים ישלחו אותך ליד אליהו? כי בעיניי זה בסדר.
לגביי התבוסתנות שלי, אני אמנם לא מכיר אותך אבל אני מרשה לעצמי להניח דיי בביטחון שאני יכול ללמד אותך כמה שיעורים על תבוסתנות...
אני גם דיי משוכנע שאני רוצה לפחות כמוך שנילחם על תארים, רק שבניגוד אליך אני לא מתנהג כמו ילד קטן ובכיין - מבין שזאת לא חוכמה למצוא טעויות בדיעבד,
וגם שסיסמאות בשקל ("איש מקצוע שמבין כדורסל", כאילו עד עכשיו את ההחלטות המקצועיות קיבל קורקי) לא בהכרח ישפרו את המצב, ולטעמי גם יזיקו כי במקום שנוציא כסף על שחקנים יותר יקרים וטובים, נוציא אותו על משכורת של בעל תפקיד לא נחוץ.
כל הטעויות שפירטת הן או נטו מאמן (למרות הקשקוש שזרקת שאתה לא נכנס לסוגיות כאלה) או חוכמה שבדיעבד.
עודד מאמן שהביא תארים בעבר, ולפטר אותו בסוף העונה זה צעד שאומר לבזבז לא מעט כסף שיבוא על חשבון התקציב שחקנים. זאת לא החלטה לגיטימית לתת לו להמשיך? לא הגיוני לצפות שהוא יפיק את הלקחים ויעשה עונה טובה יותר, ועל הדרך לא נתחיל את העונה עם פחות כסף לשכר שחקנים?
אתה באמת חושב שרשמו את ג'אדג' למרות שידעו שחותכים אותו כשוויליאמסון חוזר? לא נראה לך יותר הגיוני שקיוו שהוא ישתפר, כמו הרבה זרים אחרים שלא הרשימו במשחקי אימון והשתפרו בהמשך? ומה זה אם לא החלטה של מאמן?
רצית שיכריחו את אדלשטיין להחליף את קאונסיל ויכפו עליו זר שהוא לא רוצה? וזאת החלטה של מאמן או לא?
גם מה שכתבת על גיל אמיתי זה בלבול ביצים כמו כל שאר ההודעה שלך אבל לא ניכנס לפרטים.
אתה יכול להמשיך לייחל אבל זה לא יעזור כי אני ברדאר כבר לא מעט שנים ואני לא איעלם בזמן הקרוב.
תמשיך לבכות כמו ילד שלקחו לו את הדובי...
אוהד הצלחות.
להשאיר את עודד לעוד עונה ולצפות ש"יפיק לקחים" זו החלטה של אנשים חסרי מושג בכדורסל. כי מי שיש לו מושג וראה מה שקרה בעונה הקודמת על המגרש יודע שלא היה יכול להשתנות משהו גם אם יופקו כל הלקחים שבעולם כי המאמן הוא פשוט איש מקצוע מחורבן.