תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות להנהלת הקבוצה
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
KingAlpaca כתב:
אבל התכוונת להגיד שעוד לא הייתה עונה שהיא לא כישלון בליגת העל.

אתה רציני?
להגיע לפלייאוף ולרבע/חצי גמר גביע זה כישלון?

חד משמעית כן.
הכשלון היחידי שאולי יותר גדול, היא ההתנהלות בעונה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 12:32 
ראצ'ו כתב:
יש פה כל כך הרבה שקרים שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל כנראה שזה לא באמת משנה כי לאנשים נוח לייצר מציאות שתתאים לאג׳נדה.
קודם כל ולפני הכל - הפועל תל אביב מועדון הכי תחרותי שיש ושמנסה כל שנה להגיע הכי רחוק שהוא יכול. גם השינויים שנעשים ונעשו היו מתוך נסיונות להגיע ליותר (למשל עניין דיז'ון תומפסון).
כל הקשקושים המטופשים על קאונסיל ושות׳ לא שווים אפילו התייחסות כי כל מי שיש לו קצת שכל או דיגנטי מבין מה ההתמודדות שעברה ההנהלה (או בעיקר רמי). בעצם אפילו לא מתקרב להבין, אבל יכול אולי לשער. גם במבט לאחור אין לי ספק שבמצב העניינים ההחלטה של ההנהלה בנושא הייתה נכונה.
ההחתמה של עודד קטש בזמנו הייתה צעד נהדר שזכה לקונצנזוס. הפועל עברה עונה קשה - אולם חדש שתמיד מקשה להסתגל, מוות של מנהל קבוצה באמצע העונה, כישלון עם שחקן שהיה אמור להיות ברמה מעל ואפילו כל ה״מומחים״ פה בפורום שיבחו אותו ובסוף סיימה את הליגה הסדירה במקום 7 עם הפסד לירושלים בסדרה צמודה. אחרי כל זה השיקול להמשיך עם עודד ולשים יותר בקרה על בנית הסגל היה שיקול הגיוני, במיוחד בהתחשב בעובדה שלהחתים מאמן נוסף ולשלם פיצויים לעודד היה פוגע קשות בתקציב הקבוצה, גם אם בדיעבד זה התברר כטעות.

אז כן, היו הרבה טעויות מקצועיות השנה, אבל כל טעות התקבלה כשהרבה אנשים יושבים סביב השולחן ומעורבים, מתווכחים ובסוף מגיעים להחלטות. הנסיון לייצר פה התנהלות שכונתית הוא פאתטי ולא הוגן. אותה הנהלה ״שכונתית״ שהצליחה להביא את רביב לימונד בחצי מהכסף שהיה עולה לקבוצות אחרות, שהצליחה גם להחתים את רביב בהמשך שוב ולדאוג שימשיך פה למרות שיכל להרוויח יותר במקומות אחרים. שהצליחה להביא את ארז אדלשטיין ללאומית ולהיות איתו 3 שנים. שהצליחה להגדיל את התקציב בכל שנה וגם להביא כסף לחזק את הקבוצה באמצע העונה כבר שנתיים.
אז כן, טעו מקצועית וטעו אפילו לא מעט, כמו שטעו בכל הליגה, הרבה פחות ממה שטעו במכבי וירושלים ששם יש תקציבים אדירים פי כמה ו״אנשי מקצוע״ ו״הנהלה מעורבת״. ששם יש כסף פרטי ולא כסף ציבורי והנהלה שלא מוגבלת לפעמים במו״מ עם שחקנים כי לכסף יש בסוף הגבלה וכשאי אפשר לשלם משכורות בסוף אז לוקחים על זה אחריות.

בשורה התחתונה יש כישלון מקצועי שצריך להפיק ממנו לקחים, משהו שקורה בהפועל של רמי כל שנה ואפילו כל שבוע. אבל כדי לעשות דיון אמיתי וענייני עדיף להידבק לעובדות ולא להמציא תיאוריות כדי לבסס אג'נדה. הוויכוח על מנהל מקצועי ומי הוא ויכוח ראוי. הויכוח על מעורבות הנהלה - כמה ובמה הוא ראוי. אבל כשמנסים לייצר תמונה של שחור לבן ומתעסקים בהאשמות מכוערות עם איזה אג'נדות מטופשות ולוקחים פה חצאי אמיתות רק כי שמעו איזו שמועה אבל במציאות הן לא נכונות - לא באמת אפשר להתייחס לדברים פה ברצינות ולנהל את הדיון הזה.

אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 22:34 
עשב שוטה כתב:
כדי להתייחס לכל הקשקושים שכתבת בהודעה הזאת אני אצטרך להישאר ער עד הבוקר, אז בגדול:
כתבתי שאתה צריך ללכת ליד אליהו אחרי שכתבת לו שהוא צריך להיות אוהד של הסתדרות העובדים בליגה למקומות עבודה. על אותו משקל, נכון?
אז אם אתה כותב את זה, זה בסדר אם גם הקופים ישלחו אותך ליד אליהו? כי בעיניי זה בסדר.
לגביי התבוסתנות שלי, אני אמנם לא מכיר אותך אבל אני מרשה לעצמי להניח דיי בביטחון שאני יכול ללמד אותך כמה שיעורים על תבוסתנות...
אני גם דיי משוכנע שאני רוצה לפחות כמוך שנילחם על תארים, רק שבניגוד אליך אני לא מתנהג כמו ילד קטן ובכיין - מבין שזאת לא חוכמה למצוא טעויות בדיעבד,
וגם שסיסמאות בשקל ("איש מקצוע שמבין כדורסל", כאילו עד עכשיו את ההחלטות המקצועיות קיבל קורקי) לא בהכרח ישפרו את המצב, ולטעמי גם יזיקו כי במקום שנוציא כסף על שחקנים יותר יקרים וטובים, נוציא אותו על משכורת של בעל תפקיד לא נחוץ.
כל הטעויות שפירטת הן או נטו מאמן (למרות הקשקוש שזרקת שאתה לא נכנס לסוגיות כאלה) או חוכמה שבדיעבד.
עודד מאמן שהביא תארים בעבר, ולפטר אותו בסוף העונה זה צעד שאומר לבזבז לא מעט כסף שיבוא על חשבון התקציב שחקנים. זאת לא החלטה לגיטימית לתת לו להמשיך? לא הגיוני לצפות שהוא יפיק את הלקחים ויעשה עונה טובה יותר, ועל הדרך לא נתחיל את העונה עם פחות כסף לשכר שחקנים?
אתה באמת חושב שרשמו את ג'אדג' למרות שידעו שחותכים אותו כשוויליאמסון חוזר? לא נראה לך יותר הגיוני שקיוו שהוא ישתפר, כמו הרבה זרים אחרים שלא הרשימו במשחקי אימון והשתפרו בהמשך? ומה זה אם לא החלטה של מאמן?
רצית שיכריחו את אדלשטיין להחליף את קאונסיל ויכפו עליו זר שהוא לא רוצה? וזאת החלטה של מאמן או לא?
גם מה שכתבת על גיל אמיתי זה בלבול ביצים כמו כל שאר ההודעה שלך אבל לא ניכנס לפרטים.

אתה יכול להמשיך לייחל אבל זה לא יעזור כי אני ברדאר כבר לא מעט שנים ואני לא איעלם בזמן הקרוב.
תמשיך לבכות כמו ילד שלקחו לו את הדובי...
אוהד הצלחות.

להשאיר את עודד לעוד עונה ולצפות ש"יפיק לקחים" זו החלטה של אנשים חסרי מושג בכדורסל. כי מי שיש לו מושג וראה מה שקרה בעונה הקודמת על המגרש יודע שלא היה יכול להשתנות משהו גם אם יופקו כל הלקחים שבעולם כי המאמן הוא פשוט איש מקצוע מחורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 22:55 
אמסלם והרציקוביץ גם חסרי מושג בכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 11:53 
יש דברים שיכולים לעבוד בקבוצה מסוימת ולא באחרת. בעבר אמסלם והרציקוביץ לא נתנו לו יד חופשית לעשות מה שבא לו. עובדה שמאז שהגיע הם נראים על הפנים. גם שיבק שהוא לא מאמן רע לא הצליח לתפקד בהפועל. לכן גם לא הייתי סומך עליו עכשיו.
ומה הקשר בינם לבין מה שקרה אצלנו? יכול להיות שאם היה לנו תקציב כמו של אילת העונה היתה נגמרת בסדר. לא הופך את עודד למה שהוא לא. והוא לא מאמן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 12:18 
לא לא לא
אמרת שמי שהשאיר את עודד קטש בקבוצה הוא חסר מושג בכדורסל כי ברור שקטש הוא איש מקצוע מחורבן.
והם הביאו אותו עכשיו אחרי שנכשל שנה שעברה אצלנו ואחרי שכבר עבד אצלם והם יודעים בדיוק במי מדובר.

אין מסקנה אחרת מהדברים שלך חוץ מהקביעה שגם אמסלם והרציקוביץ חסרי מושג בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
וזה יפתיע אותך?
אמסלם הוא בסך הכל עסקן מוניציפלי נכלולי מגבעת שמואל שמצא מקום שבו העסקנות והנכלוליות שלו מעלות אותו לגדולה.
הרציקוביץ' בדומה לאח שלו הוא איש עם יותר כסף ממה שהמשפחה שלו דורות קדימה תצטרך ומצא לעצמו צעצוע להוציא עליו כסף ובאותו זמן גם להציג מראית עין של תרומה לקהילה.
הדבר היחיד שהם מבינים בכדורסל לגבי הקבוצה שלהם זה אם היא מנצחת או מפסידה ושלא כדאי להוציא כסף על 3 מאמנים בעונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 13:32 
סבבה, הכל נכון, אבל הם עשו הישגים יפים בשנים האחרונות לא?
אז אם שההנהלה שלנו חסרי מושג בכדורסל כי הם קיבלו החלטה שקיבלו אותה גם אלה שהגיעו שנה שעברה לגמר אחרי שהדיחו את מכבי בסדרה אז וואלה. סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 19:25 
איך בחיפוש מנהל מקצועי לא עלה שמו של רני כהנא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 20:36 
עלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
ממתי ידידה מעורב בצד המקצועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
שאלה-
האם כל אדם שיבוא וישים 250 אלף ש"ח בקבוצה יזכה אוטומטית להיות חבר הנהלה(כמו ידידיה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד שני אנשים שעשו את זה ואינם בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
מדוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 17:55 
להזכירכם, איפשרנו לקנות זכויות בניהול הקבוצה (לא העמותה, שהנהלתה היא הנהלה נבחרת).
הנהלת העמותה אמורה להיות רוב בניהול הקבוצה.
עד היום היו 3 שקנו זכויות כאלו. רק אחד, ידידיה, ביקש להיות פעיל. השניים האחרים החליטו, מתוך בחירה שלהם, שלא להיות מעורבים בניהול היומיומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
אוהד ותיק כתב:
להזכירכם, איפשרנו לקנות זכויות בניהול הקבוצה (לא העמותה, שהנהלתה היא הנהלה נבחרת).
הנהלת העמותה אמורה להיות רוב בניהול הקבוצה.
עד היום היו 3 שקנו זכויות כאלו. רק אחד, ידידיה, ביקש להיות פעיל. השניים האחרים החליטו, מתוך בחירה שלהם, שלא להיות מעורבים בניהול היומיומי.

זה ברור,
השאלה שלי היא שונה, מתי ידידה נכנס בפועל לענינים?
לפני שנה לפני שנתיים לפני 4?
מתי בדיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 21:06 
כדי להיות חבר הנהלה צריך 12.5% מהמניות התיאורטיות בחברת הניהול התיאורטית שעלותם היום במידה וימכרו הינה כ- 750 אלפי ש"ח.

ידידיה מייצג את כלל המשקיעים שהשקיעו עד היום כמדומני, ב- 19% מהמניות התיאורטיות. והוא מנהל החל מהעונה השניה שלנו בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 21:09 
הם שמים כסף כל שנה או שזאת הייתה השקעה חד פעמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 21:13 
Gili כתב:

ההשקעה הינה חד-פעמית, אבל הם אמורים להשתתף בכיסוי הגרעון באופן יחסי להחזקתם, כאשר ההשתתפות של המועדון התיאורטית הינה בגובה דמי החבר בעמותה.
אני לא יודע האם השתתפו בגרעון מאז ההשקעה, באיזה סכום ? ואיך התבצע המנגנון. זה יכול להיות נושא מעניין לבדיקה לועדת הביקורת שתבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2016, 23:13 
beny כתב:
Gili כתב:

ההשקעה הינה חד-פעמית, אבל הם אמורים להשתתף בכיסוי הגרעון באופן יחסי להחזקתם, כאשר ההשתתפות של המועדון התיאורטית הינה בגובה דמי החבר בעמותה.
אני לא יודע האם השתתפו בגרעון מאז ההשקעה, באיזה סכום ? ואיך התבצע המנגנון. זה יכול להיות נושא מעניין לבדיקה לועדת הביקורת שתבחר.

לא הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות להנהלת הקבוצה
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 00:57 
בלי להסתכל בשום ספר אני מהמר שידידיה לא השתתף בכיסוי הגירעון (שבינתיים רק גדל). אשמח מאוד לטעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
אז ככה זה עובד היום? תן 250 אלף ש״ח ותנהל קבוצה בליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 12:17 
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 12:51 
אני תוהה אם להגיב פה לפעמים, יש את אלו ששואלים מתוך חוסר ידיעה, ויש כאלה שסתם מנסים לטנף ולפגוע ומשקרים במצח נחושה ואני בכלל לא מבין מאיפה החוצפה לעשות את זה.
בכל שנה מרגע כניסת "המשקיעים הפרטיים" הם העבירו את חלקם בגרעון לפי דו"ח רואה חשבון. העבירו בלי למצמץ ובלי לשאול. מעבר לכך - בכל פעם שהתבקשו לעזור ולגייס עוד כסף כדי שאפשר יהיה להתחזק או לצרכים אחרים הם שוב עשו זאת - ומי שעשה זאת יותר מכולם זה ידידיה (וזה מעבר לכספים שהם מחויבים לפי ההסכמים).
אז כן, אני יודע שעומדים אנשים בתור שרק מתים לתת כסף להפועל כדי שיכתבו גם עליהם תיאוריות קונספירציות. אבל האופן בו אנשים ממהרים להשמיץ ולנסות לפגוע בהפועל כבר עבר כל גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
כשהמשקיעים נכנסו לא היינו בכלל בליגת העל, אלא קבוצה גרעונית שכשלה לעלות מהליגה הלאומית. זאת הייתה הסיבה היחידה שפנו לכיוון הזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 13:11 
שאלה פרוצדורלית:
מתי הבחירות (מעבר לאמצע מרץ) ?
האם ניתן יהיה להצביע טלפונית/אונליין ?

תודה מראש!

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 14:39 
אם ידידיה העביר את חלקו בכיסוי הגרעון - אני שמח לטעות בהערכה שלי. כתבתי בפירוש שזה ניחוש ולא מידיעה. רק אם זה ככה עדיין לא ברור איך הגרעון הולך ותופח כל הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 15:13 
בעלי המניות אחראים על השתתפות בגרעון השנתי, לא המצטבר. אין להם אחריות על הגרעון שנוצר לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 15:50 
במקום להעריך הערכות, בואו לקבל תשובות. היום רמי מתארח בעמוד הפייסבוק שלנו החל מהשעה 19:30 ואתם מוזמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אני תוהה אם להגיב פה לפעמים, יש את אלו ששואלים מתוך חוסר ידיעה, ויש כאלה שסתם מנסים לטנף ולפגוע ומשקרים במצח נחושה ואני בכלל לא מבין מאיפה החוצפה לעשות את זה.
בכל שנה מרגע כניסת "המשקיעים הפרטיים" הם העבירו את חלקם בגרעון לפי דו"ח רואה חשבון. העבירו בלי למצמץ ובלי לשאול. מעבר לכך - בכל פעם שהתבקשו לעזור ולגייס עוד כסף כדי שאפשר יהיה להתחזק או לצרכים אחרים הם שוב עשו זאת - ומי שעשה זאת יותר מכולם זה ידידיה (וזה מעבר לכספים שהם מחויבים לפי ההסכמים).
אז כן, אני יודע שעומדים אנשים בתור שרק מתים לתת כסף להפועל כדי שיכתבו גם עליהם תיאוריות קונספירציות. אבל האופן בו אנשים ממהרים להשמיץ ולנסות לפגוע בהפועל כבר עבר כל גבול.

אגב באיזה סכום מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: