הגלמוד מלוד כתב:
עוד פעם המיתוס הזה של הסופר דלגטס. אתה שוב ושוב מוכיח כמה שאתה לא מבין מה שבאמת קורה.
בוא תבדוק כמה סופר דלגטס תמכו בהילרי וכמה באובמה ב2008. רמז - לא כל כך רחוק מהמצב עכשיו.
הם לא יטו את הכף, הבחירות האלה יהיו על הpledged delegates. אם ברני ינצח אותם, הסופר דלגטס לא יתנו את המועמדות להילרי בחיים.
דבר שני - משום מה אתה בטוח שהיא תפתח פער ענק, אני לא יודע למה אתה חושב כך. לדעתי אחרי סופר טיוזדי היא תוביל במשהו כמו 50-100 דלגטס, ולברני יש המון זמן לסגור את הפער הזה.
ראשית, הפער בסופר דלגטס אפילו לא קרוב ל2008. האמת שבשלב הזה ב2008 אובאמה כבר די סגר את הפער בסופר דלגטס:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_D ... 08#Details אתה יכול לבדוק מתי הם התחייבו למי. תגלה למשל שעוד ב2007 היו כבר ארבעה מושלים שתמכו באובאמה ושבעה נוספים תמכו בו בחודשיים הראשונים של 2008 (לעומת ארבעה שבשלב הזה לפני 8 שנים שתמכו בהילארי). כמה מושלים תומכים בסנדרס? איפה מחשב העל שלי כשאני צריך אותו? אפס. אפשר להשוות גם סנטורים. וגם חברי קונגרס וכו'. אובאמה סחף את כל האנשים האלו בתחילת 2008. סנדרס, לפחות נכון להיום, לא.
מה שכן, סופר דלגטס יכולים לשנות את ההעדפות שלהם. אבל נכון להיום, יש להילארי בערך 450 קולות מהם.
שנית, אם אתה חושב שהיא תוביל ב50-100 דלגטס בעוד שבוע סבבה. זה באמת לא פער גדול במיוחד. אני חושב שהיא תוביל ביותר מ100.
שלישית, בכמה אתה חושב שהיא תוביל אחרי הבחירות ב15 למרץ? זאת לטעמי השאלה הקריטית.