תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אוי אני אהנה לחזור לאשכול הזה עוד כמה חודשים :LOL2:

ערימה של הזויים.
חייבים לשמור את זה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 21:08 
גלמוד, הילארי כרגע מובילה בדלגטס (לא כולל את הסופר-ים) 52-51.
בשבוע הקרוב יחולקו עוד 930 דלגטס. מי לדעתך יוביל ובכמה בעוד שבוע?
בשבועיים שלאחר מכן יחולקו עוד קרוב ל1,000 דלגטס (997 ליתר דיוק). מי לדעתך יוביל אז ובכמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
http://fivethirtyeight.com/features/ber ... _cid=538fb
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

א. אליזבת' וורן לא תתמוך בהילרי כי היא תהרוס לעצמה את כל הקרדביליות. כל הקריירה שלה מבוססת על מלחמה בוול סטריט.
ב. אתה מראה כמה שאתה לא קולט את האקלים הפוליטי האמריקאי. הילרי קלינטון כל הזמן מנסה לברוח מהתגית "ממסד" (וברור שהיא ממסד) ואפילו טוענת "אני לא ממסד כי אני אישה" או משהו דבילי כזה. כן בטח, תמיכה מהארי ריד שהוא עוד סמל לוושינגטוניזם הלא מתפקד שכל כך הרבה אנשים שונאים, זה מה שיציל אותה? :LOL2: סנדרס לא צריך שום שפן מהכובע. אתה כנראה לא מבין את זה, אבל מי שצריך כאן התפתחות דרמטית זה הילרי, לא ברני. אם הדברים ממשיכים במסלול הנוכחי, הוא ממשיך לצבור מומנטום, בסקרים הוא כבר השיג אותה (יותר מהר ממה שאובמה השיג אותה ב2008 אגב) ואחרי סופר טיוזדי הוא יתחיל לנצח מדינות בקצב מסחרר. אתה כרגע מסתכל על התמונה הנורא שטחית של דרום קרולינה ומדינות הדרום, אבל אם הילרי לא תשיג נצחונות ענקיים שם היא בצרות. בטקסס לפי הסקרים הפער כבר ירד לעשר נקודות (וזאת מדינה שהיא אמורה לנצח באיזה 20-30 נקודות). תתעורר.

ואובמה לא יתמוך באף אחד לפני שיש מועמד, צא מהסרט.

אין לי מושג בקריאת המפה הפוליטית של ארה״ב, ואני לא מתיימר לנחש למי מהם יש יותר סיכוי.
יכול להיות שסנדרס ינצח בענק, באמת שאין לי מושג.
אני כן אגיד שאתה מזכיר בכתיבה את קובסטר שכל בחירות מחדש כותב בכזו וודאות שהפעם העבודה לוקחים את הבחירות בקלות. יכול להיות שכל מה שכתבת יתממש, אבל זה ממש לא משכנע בנתיים.

נערך לאחרונה על ידי red in blood בתאריך 26 פברואר 2016, 19:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 06:25 
עימות אגרסיבי ומשובח של הרפובליקנים הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
עימות אגרסיבי ומשובח של הרפובליקנים הערב.

אני חושב שהלקח המרכזי מהעימות הזה שאתה והגלמוד יכולים להפסיק להתווכח לגבי מי יוכל לנצח את הליצנים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 10:59 
אמיר כתב:

אני חושב שהלקח המרכזי מהעימות הזה שאתה והגלמוד יכולים להפסיק להתווכח לגבי מי יוכל לנצח את הליצנים האלו.

באמת?

http://bcove.me/oe6pv4ft

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 11:57 
בדרך כלל אני דיי מקנא במערכת הבחירות של האמריקאים וההתייחסות שלהם למספרים ותוכניות, הפעם זה פשוט מביך ואני לא מבין איך יש לכם את הסבלנות להתעסק בחרא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 12:54 
תמונה

http://www.publicpolicypolling.com/main ... orida.html

אני כל כך אוהב את הבחירות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
מלכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 23:36 
גיא האדום כתב:
בשבועיים שלאחר מכן יחולקו עוד קרוב ל1,000 דלגטס (997 ליתר דיוק). מי לדעתך יוביל אז ובכמה?

גלמוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2016, 23:37 
מתן כתב:
אמיר כתב:

באמת?

נכון. מה גם שבוש 41 הוא חתן פרס נובל לעומת בוש 43, שהיה נשיא 8 שנים ואפילו ניצח פעם אחת בבחירות לנשיאות.

וכן, דנה קרבי אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 07:02 
רוביו רומז שטראמפ השתין במכנסיים במהלך העימותhttp://blogs.wsj.com/washwire/2016/02/26/marco-rubio-calls-gop-front-runner-donald-trump-a-con-artist/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
כריסטי הודיע שהוא תומך בטראמפ ועל הדרך הוא פתח את התחת ל r.o.b.i.o, וידאו כאן.
בנתיים במשרדי ה RNC -

תמונה

מתן כתב:
אמיר כתב:

באמת?

בוש I היה אחד האנשים עם הכי הרבה כישורים למשרה שרץ לנשיאות, הם גם היה נשיא די אחלה בגדול (כאילו אני קומוניסט זבל אז אני לא מסכים עם הרבה דברים שהוא עשה, אבל בתכלס הוא עשה עבודה טובה בבית הלבן).
אני לא חושב שיש ממש דימיון בינו לבין חבורת הליצנים שהיתה על הבמה בעימות הקודם.
אם כבר, אז ריגן שהיה אידיוט די רציני הוא דוגמא הרבה יותר טובה, אבל לרייגן לפחות היתה כריזמה, ואפילו רייגן לא היה לוקח אם הוא לא היה מתמודד מול נשיא מכהן שהיה מאד מאד לא פופלרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 09:56 
כריסטי סוציופת, מה זה הדבר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 10:37 
גיא האדום כתב:
גיא האדום כתב:

גלמוד?

היי.
אחרי ה15 במרץ עוברים לטריטוריה הרבה יותר קשה להילרי, נראה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 13:07 
תמיכה מרודמן, כריס כריסטי והKKK. שבוע מצויין לקמפיין של טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה
הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 15:30 
הגלמוד מלוד כתב:
גיא האדום כתב:
גיא האדום כתב:

גלמוד?

היי.
אחרי ה15 במרץ עוברים לטריטוריה הרבה יותר קשה להילרי, נראה אז.

השאלה מה יהיה המצב ב16 למרץ. אני מעריך שעם הסופר דלגטס בשלב הזה הילארי תוביל ב700 דלגטס בערך. היא תחצה את קו ה2/3 מהדלגטס הדרושים למועמדות. זה יסגור עניין.
מעניין לדעת איך תומך סנדרס חושב שהוא הולך לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 16:47 
עוד פעם המיתוס הזה של הסופר דלגטס. אתה שוב ושוב מוכיח כמה שאתה לא מבין מה שבאמת קורה.
בוא תבדוק כמה סופר דלגטס תמכו בהילרי וכמה באובמה ב2008. רמז - לא כל כך רחוק מהמצב עכשיו.
הם לא יטו את הכף, הבחירות האלה יהיו על הpledged delegates. אם ברני ינצח אותם, הסופר דלגטס לא יתנו את המועמדות להילרי בחיים.

דבר שני - משום מה אתה בטוח שהיא תפתח פער ענק, אני לא יודע למה אתה חושב כך. לדעתי אחרי סופר טיוזדי היא תוביל במשהו כמו 50-100 דלגטס, ולברני יש המון זמן לסגור את הפער הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 17:08 
הגלמוד מלוד כתב:
עוד פעם המיתוס הזה של הסופר דלגטס. אתה שוב ושוב מוכיח כמה שאתה לא מבין מה שבאמת קורה.
בוא תבדוק כמה סופר דלגטס תמכו בהילרי וכמה באובמה ב2008. רמז - לא כל כך רחוק מהמצב עכשיו.
הם לא יטו את הכף, הבחירות האלה יהיו על הpledged delegates. אם ברני ינצח אותם, הסופר דלגטס לא יתנו את המועמדות להילרי בחיים.

דבר שני - משום מה אתה בטוח שהיא תפתח פער ענק, אני לא יודע למה אתה חושב כך. לדעתי אחרי סופר טיוזדי היא תוביל במשהו כמו 50-100 דלגטס, ולברני יש המון זמן לסגור את הפער הזה.

ראשית, הפער בסופר דלגטס אפילו לא קרוב ל2008. האמת שבשלב הזה ב2008 אובאמה כבר די סגר את הפער בסופר דלגטס: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_D ... 08#Details
אתה יכול לבדוק מתי הם התחייבו למי. תגלה למשל שעוד ב2007 היו כבר ארבעה מושלים שתמכו באובאמה ושבעה נוספים תמכו בו בחודשיים הראשונים של 2008 (לעומת ארבעה שבשלב הזה לפני 8 שנים שתמכו בהילארי). כמה מושלים תומכים בסנדרס? איפה מחשב העל שלי כשאני צריך אותו? אפס. אפשר להשוות גם סנטורים. וגם חברי קונגרס וכו'. אובאמה סחף את כל האנשים האלו בתחילת 2008. סנדרס, לפחות נכון להיום, לא.
מה שכן, סופר דלגטס יכולים לשנות את ההעדפות שלהם. אבל נכון להיום, יש להילארי בערך 450 קולות מהם.

שנית, אם אתה חושב שהיא תוביל ב50-100 דלגטס בעוד שבוע סבבה. זה באמת לא פער גדול במיוחד. אני חושב שהיא תוביל ביותר מ100.

שלישית, בכמה אתה חושב שהיא תוביל אחרי הבחירות ב15 למרץ? זאת לטעמי השאלה הקריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 17:35 
:facepalm:

כרגיל, טועה ומטעה.

בשלב הזה להילרי היה בערך פי 2 יותר superdelegates.

דבר שני סופר-דלגטס לא מכריעים בחירות, בפעם האלף. זה אידיוטי כל כך לספור אותם עכשיו כי הם מצביעים בפאקינג יולי, יולי! הם לא יכריעו את הבחירות אפילו קצת ואם הם כן, המפלגה הדמוקרטית דה פקטו תתן את הנשיאות לטראמפ. זאת תהיה שערורייה שלא כדוגמתה.
אתה מראה לי כל פעם שאתה לא מבין את האקלים של הבחירות האלה אם אתה חושב שברני בצרות כי אין לו תמיכה מהממסד. זה בדיוק נקודת החוזקה שלו.

תפסיק כבר עם השקר הזה.

כן, אני חושב שהיא תפתח פער של 80-100, קצת הגזמתי עם ה50.
ואני חושב שברני יכול לסגור את הפער הזה. אמרתי שזה יהיה קל? אמרתי שהוא כרגע מוביל? לא. היא מובילה, לא בבטחה והפער קטן כל יום שעובר.

ב15 במרץ זה שאלה טובה. אני לא יודע, אבל אני כן יודע שאם היא לא תפתח פער באמת שאי אפשר לסגור אותו (ואני לא רואה אותה פותחת פער כזה) המירוץ נמשך עד יוני, בין אם תרצה או לא תרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2016, 18:28 
הגלמוד מלוד כתב:

ציטוט:
כרגיל, טועה ומטעה.

בשלב הזה להילרי היה בערך פי 2 יותר superdelegates.

כרגע, המצב הוא 453-20.
כלומר, ב2008 הילארי הובילה בשלב הזה ביחס של 2-1 (נניח. זה לא נכון, אבל נניח). עכשיו היא מובילה ביחס של 22-1. אבל זה "לא כל כך רחוק מהמצב עכשיו".

באובאמה בשלב הזה תמכו יותר מושלים מהילארי. תמכו בו כעשרה סנטורים כולל מאוד חשובים (כמו טד קנדי). תמך בו המועמד לנשיאות מהבחירות הקודמות (ג'ון קרי). בסנדרס לא תומך ולו מושל אחד, אפילו לא המושל (הדמוקרטי) של ורמונט. בסנדרס לא תומך ולו סנטור אחד, אפילו לא הסנטור השני (והליברלי) מורמונט (שתמך באובאמה ב2008 אגב). עשרות חברי קונגרס שעובדים עם סנדרס 20 שנה פלוס תומכים בהילארי.
אבל כן, המצב שלו בסופר-דלגטס "לא כל כך רחוק" מזה של אובאמה.

מי טועה ומטעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 04:30 
מסתמן שסנדרס זכה להישג משמעותי בדרום קרולינה. הוא הפסיד בפחות מ50%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 06:02 
יאפ. מדכא. נו שוין, מזל טוב להילרי, מקווה שהיא חזקה יותר מטראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
נקווה להפיכה צבאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת באמת לא מבין את ערמות הדכאון שאני רואה מאנשים שתומכים בסנדרס, עוד פעם, גם אני בגדול בעדו אבל ברצינות, הוא היה האמא של הלונגשוט במקרה הטוב, וזה נכון, גם אובמה היה אנדרדוג בתחילת הפריימריז, אבל אם מסתכלים קצת על המספרים מעבר לכותרות, המצב לא ממש דומה. סנדרס כבר הצליח להשיג הרבה יותר ממה שאני יכולתי לדמיין שאפשרי בסיבוב הזה והוא העלה על סדר היום נושאים שראוי מאד לדבר עליהם. וברצינות, מה אנשים כבר חושבים שהיה ההבדל בין נשיאות של סנדרס לקלינטון?
אני מקווה שאחרי סופר טיוזדיי סנדרס יפרוש, שיקח את ערמות הכסף שישאר לו ויפנה אותם לנסיונות להעביר דברים כמו ה public option או העלאת שכר מינימום פדרלי אחרי הבחירות. אלו נושאים ראויים שלחץ מהשמאל בהחלט יכול לדחוף, זה לא משהו שיקרה בין לילה, אבל אני מאמין שזה אפשרי.

למשוך את זה כל הקיץ לא יעזור לשום דבר (אני לא חושב שזה יזיק יותר מדי, כן, פריימריז תמיד הופכים מכוערים בסוף, אבל קלינטון היא דמות ציבורית כבר כל כך הרבה זמן שאם מישהו מחפש ציטוטים להכנס בה בבחירות מה שחסר להם זה לא איזו שטות שנפלטה לה בעימות או משהו שמנהל הקמפיין של סנדרס אמר בראיון, זה סתם חבל על הכסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 08:20 
חלק לא מבוטל מאלו שתומכים בסנדרס הם קצת החולמים אחר השמש. הם רוצים להאמין בדברים שהם באמת לונגשוט. זה יכול להיות חמוד וזה יכול להיות מעצבן, אבל בין כה ובין כה ריאלי זה לא. חלק גדול מהאנשים שהולכים אחריו חושבים שאם הוא יהיה נשיא הוא יכול להעביר single payer healthcare ואלו אותם אנשים שהעריכו את סיכויי הזכייה שלו באופן לא ריאלי.
האמת שבעיני סיכויי הזכייה שלו לא השתנו דרמטית בשעות האחרונות. הם היו נמוכים אתמול והם טיפה יותר נמוכים עכשיו. אבל לחלק מתומכיו היו ציפיות לא ריאליות.
אשר להמשך, אני חושב שזה יהיה מובן אם הוא ימשיך עד לבחירות של ה15 לחודש, מתוך תקווה שהשבועיים האלו לא יהיו מגעילים במיוחד. אם בשלב הזה המצב שלו יהיה כמו שאני מעריך שהוא יהיה, ראוי שהוא יפרוש אז. הסכנה אגב מפריימריס ארוכים זה לא רק שמישהו יגיד משהו שהרפובליקנים ינצלו - אני מסכים שהסבירות לזה נמוכה. הסכנות היותר משמעותיות זה בזבוז משאבים, ובעיקר, אם זה נהיה מלוכלך, יצירת אווירה רעה באמת בין התומכים של המפסיד לבין המנצח. זה לא קרה ב2008, בין השאר היא הילארי התגייסה בלי שום סייגים למען אובאמה (מה גם שאחרי 8 שנים של W ידה ידה). ואני לא חושב שזאת סכנה נכון לעכשיו. אבל אם השבועות הקרובים יהיו אישיים וממש מגעילים, יש סכנה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: