תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

וזה שבכל המדינות עד עכשיו ברני קיבל בערך 70-80% מהקולות של הindependents, גם לא שווה יותר מידי?
וזה שבהרבה סקרים 20% מהמצביעים שלו אומרים שהם לא יצביעו להילרי גם לא שווה יותר מידי?
וזה שבכל הסקרים כרגע הוא המועמד היחיד עם מדד favorable-unfavorable חיובי מבין כל המתמודדים (+15%) גם לא שווה יותר מידי?

אני באמת מקבל את העובדה שסקרים ברמה הלאומית הם די toss up. אבל :
א. הם כן מראים טרנד. זה שברני היה בפיגור של 20 לפני חודש ועכשיו הוא בתיקו אומר משהו.
ב. אם הרבה סקרים מראים על משהו ומצביעים על דבר מסויים, אולי זה אומר משהו. אולי צריך לקחת את המשהו הזה בחשבון.

(ולא דיברתי עליך בהודעה הקודמת שלי :ROSE: )

לא, זה לא שווה יותר מדי.
ההגדרות האלו של independents הם די חסרות משמעות ומדדי favorability לא שווים יותר מדי בשלב הזה של הקמפיין, בטח כשמודבר במועמד שהרבה מאד מצביעים לא מכירים יותר מדי.
וזה שמצביעים אומרים שלא יציבעו להילארי לא הולך להחזיק מים, תסתכל על ההיסטוריה, תמיד אנשים עושים על זה טיפה רעש אבל אין שום סיבה להניח שזה יקרה במספרים משמעותיים.
גיא האדום כתב:

ה"לכלוך" העיקרי הוא לא על הרעיונות, אלא על זה שסנדרס אולי רץ על רעיונות ליברלים אבל הוא עושה את זה בשיטות רפובליקניות של הבטחת rainbow and unicorn.

תמונה

וזה מתקשר לנרטיב הכללי שהבנאדם, כמה שהוא זקן חביב שמדגיש נקודות חשובות, הוא לא מועמד רציני והקמפיין הנוכחי כמו גם 30+ שנים בפוליטיקה מוכיחים את זה.
בדומה לזה אין לי שום בעייה עם ההבטחות של טרמפ שהוא יביס את ISIS. אני מאוד מאוד בעד הבסת ISIS. יותר מאשר אני בעד קולג' בחינם. רק שאני לא חושב שלטרמפ יש שמץ של מושג איך לעשות את זה.

אשר לאלקטביליות, הסבירו כאן את הבעיות בסקרים ויש הרבה כאלו. קשה מאוד לחזות כמה תומכים של X יצביעו אם Y יהיה המועמד, למרות שההיסטוריה מלמדת שרובם ככולם יעשו את זה, ללא קשר למה שהם אומרים עכשיו. וכשזה מגיע לסנדרס מול הילארי זה קשה במיוחד, אבל רובנו יודעים מול איזה מכונת תעמולה הילארי מתמודדת 25 שנה ללא הפסקה (במדינות סגולות למשל יש פרסומות אנטי-הילארי גם בשנים שאין בהן בחירות, לשמר את הגחלת) ואנחנו יודעים שהמכונה הזאת יכולה להיות מופנית כלפי סנדרס ברגע. רק שלא יודעים מה יקרה למספרים שלו כשזה יקרה.

כי הליארי יכולה להפוך את citizen united או לשנות את נהלי ההצבעה במדינות בשליטה רפובליקאית (סתם כדי לבחור שני נושאים מהאתר שלה).
אתה לא ילד הרי, זה לא כמו שהגויים ימ"ש אומרים הרודיאו הראשון שלך, מה שנמצא במצע הוא שאיפות במקרה הטוב, אפילו בתסריט הכי הכי אופטימי זה לא דברים שיראו כמו שאתה רוצה ומקווה אחרי שהם ילעסו ע"י הקונגרס.
ותראה, לגטימי לבוא ולהגיד שלבנות חומה עם מקסיקו כמו שטראמפ רוצה זה משהו שאין סיכוי שזה יקרה, אבל single payer ו אוניברסטיאות בחינם זה משהו שלא רק אפשרי, אלא גם משהו שלדעתי מאד רצוי. אבל הסיכוי היחידי שזה יקרה זה אם ציבור גדול ידרוש את זה, וברני סנדרס בהחלט מקדם את הנקודה הזו. הילארי, בגלל שהיא נכנסת לפאניקה (כרגיל) מקטינה את הסיכוי שזה הולך לקרות מתישהו.

מסכים איתך לחלוטין לגבי אלקטיביליות, אבל האמת, אני חושב שהכל די אקדמי כי לדעתי הילארי לוקחת די בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 06:27 
להבהיר: כשאני אומר שסנדרס הוא מועמד של rainbow and unicorn, יש לזה משמעות כפולה:
1. ראשית, שאין לו שום סיכוי שבעולם להעביר חלק משמעותי מהתוכניות שלו. זה לא איזה תת סעיף כאן או שם. זה העיקר. גם אם יהיה לו קונגרס כמו שהיה לאובאמה ב2009, ולא יהיה לו, אין שום אפשרות להעביר את הדברים האלו. הסבירו את זה מומחים גדולים ממני, והילארי למדה את זה על בשרה: כשזה מגיע לביטוח בריאות השאלה המרכזית היא כמה אנשים הולכים לאבד את התנאים הנוכחיים שלהם. אם המספר הזה יותר מזניח, אין לתוכנית שום סיכוי. הציבור יתמרד נגדה. לכן אובאמה אמר שהACA לא יפגע באף תוכנית קיימת (שזה שקר אגב). לכן רפורמה כמו שסנדרס מדבר עליה תגרום לחצי מלחמת אזרחים. לכן זה היה DOA ב2009. זה לא יעבור בעשרות השנים הבאות. תקוות לא ריאליות סביר שגם קיימות באשר לחלק מהדברים שהילארי אומרת, למרות שהדוגמאות שהבאת הן ממש לא טובות. להילארי יש סיכוי מצויין לעשות את הדברים האלו ספציפית, בטח עכשיו שסקאליה מעצבן את בורא עולם.
2. הוא לא ישר עם הציבור האמריקאי באשר למה שהוא רוצה לעשות. מועמדים לפעמים קצת מעגלים פינות כאן ושם אבל מה שסנדרס עושה זה מעבר לזה, וזה מה שהקפיץ את כל הכלכלנים הליברלים לפני כמה ימים. הוא מבטיח הרים על גבי הרים של הבטחות, שלא רק שאי אפשר לקיים מבחינה פוליטית, אי אפשר פחות או יותר לקיים מבחינה מתמטית. למשל בעימות האחרון הוא הבטיח (במילים מפורשות) שאם הוא יהיה נשיא אז בסוף הקדנציה הראשונה שלו ארה"ב לא תוביל את העולם המפותח בשעורי הכליאה שלה. עכשיו, מתוך הנחה שהוא לא מתכוון ללכת ולשכנע את הצרפתים לכלוא מליון מאזרחיהם ללא סיבה, אז לא, זה לא יקרה. בערך 10% מהאסירים בארה"ב יושבים בבתי כלא פדרלים ולנשיא יש השפעה כמעט אפסית על כליאה ברמת המדינות. אז זאת הבטחה באוויר. אותו כנ"ל על single payer. זה לא רק שאי אפשר להעביר את זה, זה שסנדרס גם ממש מסרב לספק פרטים על התוכנית שלו. בפרט, סנדרס די מסתיר את העובדה שגם בשיטה הזאת המבטח ימנע שרותים מסויימים מהמבוטח. למען האמת סנדרס אמר באחד העימותים שזה לא יקרה תחת השיטה שלו, וזאת לא האמת. זאת כנראה עדיין שיטה עדיפה, לפחות בעולם אידיאלי, אבל זאת לא שיטה שאין לה עלויות ברורות, ושאין אצלה מנצחים ומפסידים.

מעבר לזה, סנדרס הוא גם קצת rainbow and unicorn כי הדברים שהוא הצליח להשיג והדברים שהוא התבלט בהם ב30+ שנות עשייה ציבורית מעמידים בעיני בספק את היכולות שלו בנושא.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 23 פברואר 2016, 14:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 06:29 
ולגבי הילארי, המספרים שלה נראים יותר טוב משהם היו במשך שבועות ארוכים. סנדרס צריך game changer.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2016, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ולגבי הילארי, המספרים שלה נראים יותר טוב משהם היו במשך שבועות ארוכים. סנדרס צריך game changer.

היה חשש (מהצד שלה, אצלי זה היה תקווה) שהיא תקרוס לחלוטין במדינות הראשונות. ברגע שזה לא קרה, המצב שלה בסקרים השתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 06:58 
Officer Barbrady כתב:
20 כתב:
בינתיים הילארי מובילה על ברני באיווה רק ב3 אחוז ומפגרת ב4 בניו המפשייר. דרמה מעושה
ברפובליקנים קרוז מגדיל פער באיווה. מהמצייצים שאני עוקב אחריהם אני מרגיש בפניקה מוחלטת אם טראמפ ייקח ובמידה פחותה אם קרוז, שאף סנטור או מושל לא תומך בו

קראתי כתבה מושקעת ומנומקת שמסבירה שרוב חוקרי מדע המדינה באמריקה מסבירים שמה שקובע את זהות הזוכה אצל הרפובליקנים הוא תמיכת מוסדות המפלגה, ולא תמיכת הקהל. ברור לכל בר דעת שטראמפ רחוק מאוד מזכיה בפריימריז הרפובליקנים, למרות תמיכת הקהל.

ואתמול קראתי כתבה שחוקרי מדע המדינה אשמים.
הם קבעו שמה שקובע אצל הרפובליקנים זה תמיכת המוסדות ושלטראמפ אין סיכוי. הממסד ושאר המועמדים קראו את הכתבות. אז המועמדים התרכזו לתקוף אחד את השני. רק 9 מיליון דולר הלכו לפרסומות שתוקפות את טראמפ. מתוך למעלה מ200

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
שידור ישיר מנבדה -

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 21:59 
איזה קטע, אני לא המטורף היחיד שחושב ככה.

https://theintercept.com/2016/02/24/wit ... y-clinton/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 23:05 
הפועל ניצחה את מילאן.
מילאן לקחה אליפות אירופה.
הפועל יותר טובה מאלופת אירופה.

זה נכון שהסקרים של התקופה האחרונה מראים שברני (מעט) יותר חזק מול הרפובליקנים.
זה נכון שהתקשורת איטית כמו צב בלהבין מה קורה תוך כדי שהיא מנסה לשמור על הסדר הקיים משל היתה עיתונאי שמגן על עסקנים-שופטים-מאמנים שגומרים את הספורט.
זה נכון שאנחנו במערכת בחירות שבה מועמדים פנים-פוליטיים לא נהנים מעמדת היתרון הקלאסית שהייתה להם עשרות שנים.
זה נכון שקיים סיכוי, שאולי, יתכן, ויכול להיות והמשפט לעיל יתברר כאנדרסטייטמנט כשיסכמו את הבחירות המשוגעות האלו.
זה נכון שברני מביא מסר שאני באופן אישי מתחבר אליו באופן יחסי יותר מכל מועמד אחר.

זה לא נכון בשום צורה שמשהו מכל אלה קשור לבחירות הכלליות בודאות, ובניגוד לדרך בה אתה מנסח את הדברים כותב המאמר שהבאת לפחות מציג סימני שאלה ומבין שלא מדובר באמת מוחלטת שתומכי הילארי האורבים בפורום שדים מנסים לסלף, אלא בסך הכל בסברה (לגיטימית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
מה עם בלומברג, עד מתי הוא יכול להודיע שהוא רץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 23:17 
Lion Den כתב:
הפועל ניצחה את מילאן.
מילאן לקחה אליפות אירופה.
הפועל יותר טובה מאלופת אירופה.

זה נכון שהסקרים של התקופה האחרונה מראים שברני (מעט) יותר חזק מול הרפובליקנים.
זה נכון שהתקשורת איטית כמו צב בלהבין מה קורה תוך כדי שהיא מנסה לשמור על הסדר הקיים משל היתה עיתונאי שמגן על עסקנים-שופטים-מאמנים שגומרים את הספורט.
זה נכון שאנחנו במערכת בחירות שבה מועמדים פנים-פוליטיים לא נהנים מעמדת היתרון הקלאסית שהייתה להם עשרות שנים.
זה נכון שקיים סיכוי, שאולי, יתכן, ויכול להיות והמשפט לעיל יתברר כאנדרסטייטמנט כשיסכמו את הבחירות המשוגעות האלו.
זה נכון שברני מביא מסר שאני באופן אישי מתחבר אליו באופן יחסי יותר מכל מועמד אחר.

זה לא נכון בשום צורה שמשהו מכל אלה קשור לבחירות הכלליות בודאות, ובניגוד לדרך בה אתה מנסח את הדברים כותב המאמר שהבאת לפחות מציג סימני שאלה ומבין שלא מדובר באמת מוחלטת שתומכי הילארי האורבים בפורום שדים מנסים לסלף, אלא בסך הכל בסברה (לגיטימית).

ואני בסך הכל נתתי את הפרשנות שלי, שאני אפחד מאוד אם הילרי תהיה המועמדת כי כל הסקרים מצביעים על כך שהיא פחות "בחירה" ושלטראמפ סיכוי חזק יותר לנצח אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 00:43 
כאמור, הסקרים מהסוג הזה בשלב הזה הם לא רציניים.
אבל, אני חייב להודות שאם טרמפ הוא המועמד הרפובליקני לסנדרס יש יתרון יחסי עליו, לעומת מצב שבו רוביו הוא המועמד.
יש כאן כתבה על זה: http://static.currentaffairs.org/2016/0 ... presidency (אני לא מסכים עם כל מה שנאמר בה, והאמת שלא קראתי אותה עד סופה. היא מעניינת בחלקה אבל גם מאוד מייגעת, אבל יש משהו נכון בה).
לסנדרס יש חוש הומור וקריזמה שיכולות לתת מץ' אפ טוב לטרמפ. מצד שני, הכתבה קצת ממעיטה מנושא המגדר. אלא אם מבטלים את התיקון ה19 לחוקה, טרמפ לא יכול לתקוף את הילארי באותו סגנון שהוא תוקף גברים. זה היה בעייתי מבחינתו אפילו אצל הרפובליקנים כשהוא התעמת עם פיורינה.

עדיין, המץ' אפ האידיאלי של הילארי הוא מישהו כמו בוש. טרמפ הוא מועמד מאוד שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
ובפינת היהדות
https://www.qzzr.com/c/quiz/176190/5524 ... d23ed5b37c

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 09:31 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 10:03 
אחד הטיעונים הכי מרכזיים של הילרי זה שהיא בחירה וברני לא ובגלל זה צריך לבחור בה. מעניין מה היא תגיד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
היא לא צריכה להגיד כלום. בינתיים היא מובילה בביטחה. הוא זה שצריך למצוא משהו חדש להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 11:08 
מובילה בבטחה? אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 12:04 
גיא האדום כתב:
עדיין, המץ' אפ האידיאלי של הילארי הוא מישהו כמו בוש. טרמפ הוא מועמד מאוד שונה.

כשטראמפ יעמוד מול מכונת הפרסום הפסיכית של הדמוקרטים החל מהקיץ יש לי תחושה שהם ינגבו איתו את הרצפה, מי שלא יהיה המועמד שלהם.
נכון שהוא מועמד בלתי צפוי, אבל איכשהו אף אחד לא תקף אותו באופן רציני בנושא הטמפרמנט, והכוונה כאן לא לפאנצ'ים חסרי כריזמה של ג'ב בעימות אלא לקמפיין יקר ועמוק, שיעמת את התכונה הבעייתית הזו שלו מול תפקוד הנדרש מנשיא.
לדעתי הם יצליחו להציף את שאלת ה-ready to be president ולחסל אותו בעזרתה ומבחינתם הוא אחלה לרוץ נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 12:09 
אני נוטה להסכים, אם כי שמאצ' אפ של establishment נגד טראמפ.. יש לו יתרון באקלים הפוליטי הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 14:17 
הגלמוד מלוד כתב:
אחד הטיעונים הכי מרכזיים של הילרי זה שהיא בחירה וברני לא ובגלל זה צריך לבחור בה. מעניין מה היא תגיד עכשיו.

ראשית, כן, מובילה בבטחה.
שנית, זה שכמה פרשנים מהספסל האחורי חושבים שסנדרס יותר בחיר ממנה לא אומר (א)שזה נכון ו/או (ב)שרוב המצביעים חושבים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 14:41 
גיא האדום כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

ראשית, כן, מובילה בבטחה.
שנית, זה שכמה פרשנים מהספסל האחורי חושבים שסנדרס יותר בחיר ממנה לא אומר (א)שזה נכון ו/או (ב)שרוב המצביעים חושבים ככה.

:BOW: :BOW: :BOW:

וואו, וואו, וואו.

אין מילים כבר לתאר את הביזריות של הטענות שלך, אני לא מצליח לעמוד בזה.

"סקרים ברמה הלאומית לא משנים הרבה!! אבל הילרי מובילה בבטחה. למה? כי ככה אמרתי. הוכחות? מי צריך הוכחות? זה שבערך 5 סקרים בשבוע האחרון הראו שהם או בתיקו או שסנדרס מוביל ברמה הלאומית לא אומרים כלום הילרי היא המועמדת וזהו להלהלהלה".
"פחח פרשנים מהספסל האחורי מה הם מבינים בכלל? אלא אם הם מCNN ויש להם קשרים ברורים לקלינטון, ואז הם דברי אלוהים חיים".
"עשרות סקרים מהחודשים האחרונים מראים שברני יותר בחיר מהילרי. אבל זה לא משנה כי אני אתעלם מכל המידע ומכל האינפורמציה וההוכחות הממשיות ואקטלג את זה כדברי 'כמה פרשנים'".
"אני לא צריך הוכחות כדי להגיד שהילרי יותר בחירה מברני זה ברור לכולם אל תקשיב לפרשנים האלה מה הם מבינים תקשיב למידע ולסקרים אה רגע לא אל תקשיב לסקרים מה הם מבינים בכלל זה מוקדם מידי תקשיב לפרשנים אה לא רגע תקשיב לי אני יודע הכי טוב"

אה, והשיא

"כל מה שברני מבטיח זה rainbow and unicorns והוא לא יכול להגשים אף אחד מהדברים שהוא מבטיח. אה, מה? יש לו אשכרה תכניות ולהבדיל מהילרי הוא אשכרה מסביר איך הוא ישלם על הכל ומסביר איך ניתן להגשים את הכל? שטויות הוא לא יצליח להעביר את זה אף פעם בסנאט רפובליקני! אה, גם הילרי לא? עזוב מה זה משנה היא פרגמטית והוא pie in the sky!!"

אני יודע מקרוב שהתומכים של ברני יכולים להיות קצת אטומים, אבל פאק, התומכים של הילרי זה אשכרה echo chamber וsafe space ואל תחדרו אליי עם האמת וcherry picking של האינפורמציה שטובה לך וכל מה שלא יכול לקפוץ לי. פתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 15:42 
זה עוד מוקדם והכל נזיל (לפני שלושה שבועות הממסד הרפובליקני חגג וחשב שטראמפ גמור אחרי התבודה באיווה)
אבל אני חושב שהסיכוי היחיד של הילארי הוא להפוך את ההתמודדות לנשים נגד גברים מגעילים
היא צריכה לקחת את אליזבת וורן בתור סגנית. זה ידגיש את הצד הנשי, יביא את ההתלהבות של ברני (וורן אלילת השמאל) וינטרל כל התקפה על קשרי וול סטריט שלה.

קמפיין שכלתני של מי יותר מוכן לנשיאות הוא רעיון דבילי. רוב האנשים לא מקבלים ככה החלטות.

היא צריכה גם לקוות שהממסד הרפובליקני לא יעזור לטראמפ בהיערכות לבחירות. אבל זה אקסטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 15:52 
20 כתב:
זה עוד מוקדם והכל נזיל (לפני שלושה שבועות הממסד הרפובליקני חגג וחשב שטראמפ גמור אחרי התבודה באיווה)
אבל אני חושב שהסיכוי היחיד של הילארי הוא להפוך את ההתמודדות לנשים נגד גברים מגעילים
היא צריכה לקחת את אליזבת וורן בתור סגנית. זה ידגיש את הצד הנשי, יביא את ההתלהבות של ברני (וורן אלילת השמאל) וינטרל כל התקפה על קשרי וול סטריט שלה.

קמפיין שכלתני של מי יותר מוכן לנשיאות הוא רעיון דבילי. רוב האנשים לא מקבלים ככה החלטות.

היא צריכה גם לקוות שהממסד הרפובליקני לא יעזור לטראמפ בהיערכות לבחירות. אבל זה אקסטרה

אליזבת' וורן זה חתיכת פרס, אין ספק. אם איכשהו הילרי מצליחה לקחת אותה, שאפו. היא באמת תהיה פייבורטית קשה להשגה. אבל לדעתי אם וורן באמת רצתה לתמוך בה היא כבר הייתה עושה את זה ממזמן. לא נראה לי שהיא תתמוך באיזשהו מועמד עד אמצע מרץ ככה. היא גם לא רוצה להטות את הכף במסצ'וסס, אז היא לא תגיד כלום עד super tuesday לפחות.

ובנוגע למה שאמרת, אני לא בטוח. כל קמפיין ה"bernie bros" והשטויות שמדליין אולברייט וגלוריה סטיינם הוציאו מהפה לא כל כך עזרו לה (מצד שני היא להיט בקרב נשים מבוגרות וזה לא כל כך ישתנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 15:55 
את וורן היא צריכה לקראת הנשיאות. איפשהו ביוני לקראת הוועידה

ונראה שהדמוקרטים הולכים על קמפיין פחד נגד טראמפ
Be afraid. Be very afraid

http://www.realclearpolitics.com/2016/0 ... 76941.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.talschneider.com/2016/02/25/gopvtrump/
הרפובליקנים כבר יעשו לדמוקרטים את העבודה אם טראמפ יהיה המועמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 16:42 
לא הייתי סומך על חבורת חדלי האישים האלה.
הם לא תקפו את טראמפ עד עכשיו כי היו בטוחים שאין לו סיכוי.
ולא תוקפים אותו עכשיו כי כבר הכל אבוד (רוביו בכלל יוצא נחנח מאומן).
הקוק ברדרז לא ייתמכו בהתלהבות. השאלה אם זה מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 17:31 
אני לא בטוח שהאחים לבית קוק לא יתמכו בהתלהבות, אבל בכל מקרה, טרמפ לא ממש צריך אותם.
מעבר לזה, אצל הדמוקרטים לבחור את וורן כסגנית זאת התאבדות. לבחור מועמד קיצוני מהמפלגה שלך כי אתה חושש שהבסיס שלך יישאר בבית, ע"ע ג'ון מ'קיין, זה מתכון ל"הפסד מכובד". הבסיס יבוא בהמוניו להצביע בטח כשאתה תפחיד אותו מהמועמד שמעבר לכביש. לא זאת הבעייה. וכרטיס שמורכב משני משפטניות זקנות וליברליות זה פשוט לירוק לרוב האמריקאים בפרצוף.

ואגב, אני מהמר שאם וורן תתמוך במישהו זה יהיה בהילארי, כמו שהיא כתבה (עם אחרות) במכתב המפורסם שקרא להילארי לרוץ לנשיאות. http://thehill.com/blogs/ballot-box/188 ... ton-to-run ואם היא לא תתמוך באף אחד, זה גם בסדר. אתמול הארי ריד, אולי הדמוקרטי ה3-4 הכי בכיר בארה"ב הודיע רישמית על תמיכה בהילארי. אלא אם סנדרס שולף שפן מהכובע או יש איזה התפתחות דרמטית אחרת והעיניינים ימשיכו במסלול הנוכחי שלהם אני מעריך שאנחנו בערך חודש מendorsement של אובאמה שייסגור את העניינים סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 17:44 
:facepalm:

כמה דברים :

א. אליזבת' וורן לא תתמוך בהילרי כי היא תהרוס לעצמה את כל הקרדביליות. כל הקריירה שלה מבוססת על מלחמה בוול סטריט.
ב. אתה מראה כמה שאתה לא קולט את האקלים הפוליטי האמריקאי. הילרי קלינטון כל הזמן מנסה לברוח מהתגית "ממסד" (וברור שהיא ממסד) ואפילו טוענת "אני לא ממסד כי אני אישה" או משהו דבילי כזה. כן בטח, תמיכה מהארי ריד שהוא עוד סמל לוושינגטוניזם הלא מתפקד שכל כך הרבה אנשים שונאים, זה מה שיציל אותה? :LOL2: סנדרס לא צריך שום שפן מהכובע. אתה כנראה לא מבין את זה, אבל מי שצריך כאן התפתחות דרמטית זה הילרי, לא ברני. אם הדברים ממשיכים במסלול הנוכחי, הוא ממשיך לצבור מומנטום, בסקרים הוא כבר השיג אותה (יותר מהר ממה שאובמה השיג אותה ב2008 אגב) ואחרי סופר טיוזדי הוא יתחיל לנצח מדינות בקצב מסחרר. אתה כרגע מסתכל על התמונה הנורא שטחית של דרום קרולינה ומדינות הדרום, אבל אם הילרי לא תשיג נצחונות ענקיים שם היא בצרות. בטקסס לפי הסקרים הפער כבר ירד לעשר נקודות (וזאת מדינה שהיא אמורה לנצח באיזה 20-30 נקודות). תתעורר.

ואובמה לא יתמוך באף אחד לפני שיש מועמד, צא מהסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 18:17 
בקשר לטקסס:
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... -4158.html

ואשר למדינות שמצביעות מייד אחרי סופר טיוזדיי, מהמעט סקרים שיש:
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... -5313.html
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... -5175.html
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... -5224.html
http://www.realclearpolitics.com/epolls ... -5567.html

הילארי מובילה ב4 מ5 המדינות הגדולות המצביעות בשבועיים האלו בפער דו ספרתי. מהחמישית הסקרים קצת ישנים (http://big.assets.huffingtonpost.com/FS ... 820162.pdf) אבל לפיהם גם שם הפער דו ספרתי.
דברים כמובן יכולים להשתנות בשלושה שבועות, אבל אם הם לא ישתנו וימשיכו בקצב הנוכחי שלהם, באמצע מרץ הילארי תוביל בבערך 300 דלגטס, בלי הסופר דלגטס, ובערך ב700 איתם. ואז זה game over. סנדרס צריך לשנות את המצב הזה. הבעיה שלו היא שספק אם הוא ייקבל מומנטום ממה שהולך להיות בדרום דרולינה או בסופר טיוזדיי.

ואם אתה רוצה להשוות ל2008, אז אובאמה והילארי ניצחו כל אחד מ2 מ4 המדינות הראשונות, כאשר אובאמה לוקח הרבה יותר דלגטס ממנה. אובאמה ניצח גם בסופר טיוזדיי. הוא ניצח ב13 מדינות והיא ב9, והוא ניצח (בקטן) גם בדלגטס.
ברני סנדרס הולך להיות בעוד כמה ימים במצב הרבה פחות מזהיר מאובאמה ב2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
המנותק מלוד
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 19:06 
אוי אני אהנה לחזור לאשכול הזה עוד כמה חודשים :LOL2:

ערימה של הזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: