אם אתה רוצה חוויה מרגשת, ממליץ על בית הקסמים של גביזון, מקבלים שם מסאז' משולב בחוקן והרבה אהבה של בעל הבית. אבל אם אתה מחפש כדורגל, אז:
אם ב25 אתה נוחת מספיק מוקדם, טוטנהאם משחקים בליגה האירופית בערב. המגרש הכי יפה בליגה ואצטדיון שאוטוטו לא יהיה שם.
בשבת יש לך בפרמייר ליג את ווסטהאם, שעוזבת את אפטון פארק השנה אז צ'אנס אחרון להיות שם, ואת ווטפורד בקצה הצפון מערבי של העיר ואצטדיון ביתי וחביב. בצ'מפיונשיפ פולהאם, צ'רלטון וק.פ.ר מארחות, השתיים הראשונות עם אצטדיונים נחמדים שפירטתי עליהם כאן באשכול הזה
viewtopic.php?f=7&t=112699אבל אתה רוצה 'ריגוש' וקבוצות מליגה נמוכה אז בבקשה, אלא שהריגוש שאני לפחות מכוון אליו הוא לשלב בין אפטון פארק לאחת הקבוצות האלה. לייטון ודגנהאם, שמשחקות בליגה הרביעית באותה שבת, נמצאות מרחק קרוב לשם, המשחק שלהם ב3 בזמן שווסטהאם זה 12:45 וזה אפשרי. אתה יכול כמובן לוותר על ווסטהאם וללכת למשחק של אחת מהן ( ואז עדיף לייטון ) אבל ריגוש אמיתי זה לרוץ מאחד לשני, לפחות הריגוש שלי. אם תלך על זה ניתן לך הסבר מדוייק.
בראשון יש לך שוב פעם טוטנהאם, בליגה, ואת גמר גביע הליגה בין ליברפול לסיטי שאישית הייתי מעדיף להיות כלוא בפורום עם אדום אדום אדום על פני משחק ביניהן אבל אם בא לך להוציא מלא כסף על וומבלי, לך על זה.
בשני בערב ברייטון - חמד, כיאל - משחקת, וזה מרחק סביר מלונדון אם באמת רוצים לסע ואחלה אצטדיון.
בשלישי יש מחזורים מלאים בליגות התחתונות ומילוול היא אופציה, אבל אני הייתי הולך על אהובתי הקטנה מצפון לונדון, בארנט

כולל פרסומות לעיתון היהודי של לונדון בתוכניה ובאר אוהדים נהדר מתחת ליציע.