תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לונדון
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
טס עם החברה לשבוע. אני צריך הכוונה על מנת להספיק לעשות ולמצות ככל שניתן במגבלות זמן וכסף.
מקומות לראות, לספוג, מסעדות, אטרקציות, לוקיישנים, פאבים ומועדונים. המלון כמה רחובות מערבית מהיידפארק.
נורא בא לי גם משחק של איזה קבוצה מרגשת מליגה שלישית שם, בנוסף לפריימרליג. המלצות לקבוצה/ משחק ודרך לרכוש כרטיסים יתקבלו באהבה. טסים מה25 עד ל2 במרץ בבוקר.

תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לונדון
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 02:19 
http://tinyurl.com/zw9c3pz

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
לא טוען לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 07:11 
http://belondonyesh.co.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
שיאללה :ROSE:
מי שרואה לנכון להוסיף עצה מוזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:45 
הייתי באוקטובר במשחק של מילוול-נורת'המפטון בגביע של הליגות הנמוכות (JPT), קניתי באצטדיון (פאקינג 10 פאונד).
בטח תלכו לקאמדן, אז לא לפספס את סייבר-דוג. הכל יקר רצח אבל חוויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
נפלא
תודה
עוד אנשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 09:00 
אם אתה רוצה חוויה מרגשת, ממליץ על בית הקסמים של גביזון, מקבלים שם מסאז' משולב בחוקן והרבה אהבה של בעל הבית. אבל אם אתה מחפש כדורגל, אז:
אם ב25 אתה נוחת מספיק מוקדם, טוטנהאם משחקים בליגה האירופית בערב. המגרש הכי יפה בליגה ואצטדיון שאוטוטו לא יהיה שם.
בשבת יש לך בפרמייר ליג את ווסטהאם, שעוזבת את אפטון פארק השנה אז צ'אנס אחרון להיות שם, ואת ווטפורד בקצה הצפון מערבי של העיר ואצטדיון ביתי וחביב. בצ'מפיונשיפ פולהאם, צ'רלטון וק.פ.ר מארחות, השתיים הראשונות עם אצטדיונים נחמדים שפירטתי עליהם כאן באשכול הזה viewtopic.php?f=7&t=112699
אבל אתה רוצה 'ריגוש' וקבוצות מליגה נמוכה אז בבקשה, אלא שהריגוש שאני לפחות מכוון אליו הוא לשלב בין אפטון פארק לאחת הקבוצות האלה. לייטון ודגנהאם, שמשחקות בליגה הרביעית באותה שבת, נמצאות מרחק קרוב לשם, המשחק שלהם ב3 בזמן שווסטהאם זה 12:45 וזה אפשרי. אתה יכול כמובן לוותר על ווסטהאם וללכת למשחק של אחת מהן ( ואז עדיף לייטון ) אבל ריגוש אמיתי זה לרוץ מאחד לשני, לפחות הריגוש שלי. אם תלך על זה ניתן לך הסבר מדוייק.
בראשון יש לך שוב פעם טוטנהאם, בליגה, ואת גמר גביע הליגה בין ליברפול לסיטי שאישית הייתי מעדיף להיות כלוא בפורום עם אדום אדום אדום על פני משחק ביניהן אבל אם בא לך להוציא מלא כסף על וומבלי, לך על זה.
בשני בערב ברייטון - חמד, כיאל - משחקת, וזה מרחק סביר מלונדון אם באמת רוצים לסע ואחלה אצטדיון.
בשלישי יש מחזורים מלאים בליגות התחתונות ומילוול היא אופציה, אבל אני הייתי הולך על אהובתי הקטנה מצפון לונדון, בארנט :HEART2: כולל פרסומות לעיתון היהודי של לונדון בתוכניה ובאר אוהדים נהדר מתחת ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 03:42 
סמל אישי של המשתמש
בארנט אימפריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
תודה ג'ושסוס
מסעדות מעניינות? תצפיות? דברים שווים ולא סחים ותיירותיים מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 03:37 
ממליץ להסתובב בקמדן טאון איזור שווה ומגניב
גם הקיו גרדנס גנים בוטניים אם אתה אוהב צמחים זה כיף לטייל שם בסבבה
מוזיאונים יש הרבה חינם ואני אהבתי את רובם כמו הבריטיש למשל
בכללי, אני ממליץ על להסתובב רגלית ברחובות בעיקר זה הכי כיף בעיר היפה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 16:28 
מבחינת מסעדות תאכל אסיאתי. יש אזור של מסעדות הודיות בbrick lane שזה ליד התחנה של ליברפול סטריט. הם מציקים ממש עם המבצעים כשעוברים שם ברחוב, אבל אוכל מדהים. למשל:
http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g186338-d2064495-Reviews-Muhib_Indian_Cuisine-London_England.html
אם במקרה אתה אוהב מטאל אז בקאמדן יש כמה ברים של מטאל, אחד מהם the world's end ממש מול התחנת אנדרגראונד. בגדול זה כן אזור סאחי ותיירותי אבל עדיין שווה ביקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 18:28 
תצפיות + לא תיירותי מדי= המפסטד הית'. אפילו בשלל הפארקים הנהדרים של לונדון רבתי, הוא משהו שונה. אז אם יש מזג אוויר טוב, התצפית שלו מפרלמנט היל היא נרחבת למדי יחד עם מבט קרוב להייגייט הסמוכה, וחוץ מזה יש בו בריכות ענק, אגמונים, יערות סבוכים ושטחים פתוחים, ובית אחוזה שידוע בעיקר למין החזק כ'בית ההוא מנוטינג היל', ומגיעים אליו דרך המפסטד שהיא כפר אורבני וצמודה אליו שכונה כפרית ומקסימה בשם VALE OF HEATH ( ואפשר גם להגיע אליו בדרך אחרת והכי לא תיירותית שאם באמת תרצה אתן לינק ).
ללכת לשוק בורו ליד לונדון ברידג' מחר/מחרתיים/שבת, שוק אוכל אדיר ולעשות אחד ממאה פלוס הסיורים של LONDON WALKS. לקמדן לוק להגיע/לחזור דרך תעלת ריג'נט. אותה תעלה מתפתלת משך עשרות קילומטרים עד מזרח העיר ואפשר לפגוש אותה בשבת לא רחוק משם בשוק ברודווי בשכונה עם אופי אחר לגמרי, אופי צעיר ונוף אורבני שונה.
בראשון אפשר ללכת למשולש השווקים פטיקוט/בריק ליין/ספיטפילדס ( ואם אוהבים פרחים... להמשיך למעלה לשוק הפרחים קולומביה ) גם הוא במזרח העיר ואופי מקומי אוריינטלי עם ריחות וטעמים שונים. אותו כנ"ל בבריקסטון, לריחות וטעמים אפריקאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2016, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
ג'ושסוס דחוף!!!!!!+
מה הסיכוי שאני משיג מחר מספסר בוומבלי כרטיס במחיר יקר ולא מחיר מופקע לגמרי??????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: