תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 12:35 
מצטער שאני חוזר על עצמי, אבל השאלה היא מי זה האיש הזה.
והעובדות הן שאין כמעט הצלחות של המודל הזה לא בארץ וגם לא בכדורסל האירופי.

מאוד יכול להיות שזה שווה נסיון אבל סיכויי ההצלחה של זה לא גדולים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 13:01 
red pepper כתב:
מצטער שאני חוזר על עצמי, אבל השאלה היא מי זה האיש הזה.
והעובדות הן שאין כמעט הצלחות של המודל הזה לא בארץ ו גם לא בכדורסל האירופי .

סליחה רבה מאוד, אבל מאיפה לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 13:09 
סלחתי. מודה שלא עשיתי מחקר מקיף על כל הליגות.
יש קבוצות באירופה בסדר גודל התקציב שלנו שזה עבד או עובד בהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות להנהלת הקבוצה
הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 13:12 
אני מכיר הרבה מאמנים שיסכימו. ומי שלא יסכים - שלא יהיה בהפועל. כי באמת, בקבוצות אחרות המאמנים הם סמכות מקצועית בלעדית. נו באמת.
אני בונה מציאות אלטרנטיבית? העובדה היא שמה שקרה לקריית גת קורה. הרבה פעמים. להרבה מועדונים. בעיות ברישום זה משהו סטנדרטי. רבאק, דה חאה לא עבור ממנצ'סטר יונייטד לריאל מדריד בגלל ענייני רישום כאלה.
והמציאות היא גם שלנהריה יש ארבעה זרים טובים מאוונס, מתאימים ממנו ולכן אין לו מקום כרגע. זו המציאות. והעובדה היא שלנהריה יש זרים שאם הם בהפועל העונה אז הפועל ב-1-4.
לגבי המנהל המקצועי: זה עובד בהרבה קבוצות. באירופה וגם ה-NBA (שם לכל קבוצה יש ג'נרל מנג'ר). זה כמובן לא מבטיח הצלחה, אבל זה בוודאי יותר טוב מהמודל הנוכחי של לתת חופש נרחב למאמן. מודל שאני פשוט לא מאמין בו. זו הדעה שלי. מצטער. והמציאות מראה כרגע שהיא לא ממש מוטעית.
אבל יש גם מודלים נוספים. מה שאני כן חושב זה שהגיע הזמן להפסיק עם החשיבה הזו שההתנהלות של הפועל הוא כמו של שאר הקבוצות, וקורה שלא מצליחים, וגם קריית גת ככה, ובני הרצליה ככה, ואילת עושה טעויות, ובמקום זה להסתכל על המציאות: ארבע שנים הפועל בליגת העל. ארבע שנים בשתי הסוגיות הכי קריטיות להצלחה: החתמת הזרים וניהול הסגל - ההתנהלות רעה מאוד (והעונה זה שיא חדש לטעמי). ולכן צריך לחשב מסלול מחדש.
אגב, לטעמי היה צריך לחשב את המסלול מחדש כבר היום כדי לנסות להינצל מירידה.
זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר,
אם המאמן שלך דביל,
אין מודל שיעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
יש מודל, זה שבו כל שאר המאמנים בליגה גם דבילים.
חבל שזה רק מודל תיאורטי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
מה זה אומר שינוי תפיסה מקצועי? זה אומר מינוי איש מקצוע מוכח למספר שנים, שיהא מעל המאמן, ושיהיה אחראי להחתמת שחקנים, מאמנים וכל כיוצ"ב,
מעין "ועדה מקצועית" של איש אחד. איש המקצוע האמור יפעל במסגרת התקציב שיועמד לרשותו על ידי הנהלת המועדון ולא יוכל לחרוג ממנה.
זה גם אומר שידידיה (למשל) לא יוכל לקבל החלטות מקצועיות, לא בגזרת המאמן ולא בגזרת השחקנים (ואני לא אומר שעד עכשיו הוא קיבל החלטות כאמור).
איש המקצוע יפעל ליישום המדיניות של הנהלת המועדון ולהגשמת המטרות שיוצבו בפניו על ידה.

ואם איש המקצוע הזה ייקרא חלילה מאמן אז איפה יהיה השינוי לעומת עכשיו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
אסור שרק אדם אחד יחליט.
המודל הכי טוב שהוא זה שבו כל שחקן מועמד עולה להצבעה של כלל האוהדים.
אחרי כל משחק תיערך הצבעה שבה האוהדים יחליטו לגבי כל שחקן אם צריך לזרוק אותו. הצבעה כזו גם על המאמן, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 15:00 
its-sick כתב:
אסור שרק אדם אחד יחליט.
אחרי כל משחק תיערך הצבעה שבה האוהדים יחליטו לגבי כל שחקן אם צריך לזרוק אותו. הצבעה כזו גם על המאמן, כמובן.

בזכות אנשים כמוך, תימשך הלגיטימציה להתנהלות השכונתית והלא מקצועית של המועדון. כאילו יש קשר בין דרישה להתנהלות יותר טובה ומינוי איש מקצוע לתחום הניהול לבין הצבעה של האוהדים על מאמן ושחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 15:48 
ItaiH6 כתב:
אבא של קידר כתב:
מה זה אומר שינוי תפיסה מקצועי? זה אומר מינוי איש מקצוע מוכח למספר שנים, שיהא מעל המאמן, ושיהיה אחראי להחתמת שחקנים, מאמנים וכל כיוצ"ב,
מעין "ועדה מקצועית" של איש אחד. איש המקצוע האמור יפעל במסגרת התקציב שיועמד לרשותו על ידי הנהלת המועדון ולא יוכל לחרוג ממנה.
זה גם אומר שידידיה (למשל) לא יוכל לקבל החלטות מקצועיות, לא בגזרת המאמן ולא בגזרת השחקנים (ואני לא אומר שעד עכשיו הוא קיבל החלטות כאמור).
איש המקצוע יפעל ליישום המדיניות של הנהלת המועדון ולהגשמת המטרות שיוצבו בפניו על ידה.

ואם איש המקצוע הזה ייקרא חלילה מאמן אז איפה יהיה השינוי לעומת עכשיו?

בין היתר, אבל לא רק, איזונים ובלמים. עוד עין, עוד מישהו עם דעה, עוד מישהו שמבין. זה מאוד מאוד חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 15:52 
ובזכות אוהדים כמוך, ביחד עם כל הפרוויסים למיניהם, אוהדי הפועל ימשיכו להפוך לקהל של מכביסטים בכיינים.
אם הייתה עונה חלשה עם מנהל מקצועי, כולכם הייתם בוכים שזורקים כסף על משרה מיותרת במקום על שחקנים שישמרו, יקלעו וירוצו על הפרקט.
אז היו שתי עונות חלשות, ויכול להיות גם שהיו טעויות בבחירת המאמנים ובכל מיני החלטות שהם קיבלו.
זה לא אומר שעם מנהל מקצועי זה היה משתפר, וזה גם לא אומר שמאמן טוב יותר לא היה משפר את המצב בלי תפקידים מונפצים שהדבר היחיד שייצא מהם זה פחות תקציב שחקנים, פחות כסף להשקיע בכל שחקן ושחקנים יותר זולים ופחות טובים.
וגם מי שחושב שזאת טעות וצריך מנהל מקצועי, זאת כמובן דעה לגיטימית אבל רק תשימו לב לבכיינות שלכם ולצורה המגעילה שאתם מתבטאים, גם אם היו שתי עונות מאכזבות.

נערך לאחרונה על ידי עשב שוטה בתאריך 24 פברואר 2016, 17:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
its-sick כתב:
אסור שרק אדם אחד יחליט.

בזכות אנשים כמוך, תימשך הלגיטימציה להתנהלות השכונתית והלא מקצועית של המועדון. כאילו יש קשר בין דרישה להתנהלות יותר טובה ומינוי איש מקצוע לתחום הניהול לבין הצבעה של האוהדים על מאמן ושחקנים.
אני לא רואה שום בעיה בהתנהלות, אלא רק בעיה בתוצאות.
הנסיון שלי כצופה מהצד הוא שגם מאמנים טובים נכשלים מדי פעם, וגם מאמנים גרועים מצליחים לפעמים. לכן, אני לא מתלהב משיטת השיפוט על סמך תוצאות.
בקבוצות בליגה הישראלית נהוג שהמאמן הוא הסמכות המקצועית, ועדיין יש לא מעט קבוצות שהצליחו יותר מאיתנו בשנתיים האחרונות.
למה אצלם זה עבד ואצלנו לא? אולי הבעיה היא לא בשיטה?

הנהלת הפועל סל התנהלה למופת מול עודד קטש. חתמו איתו לטווח ארוך כמו שצריך ונתנו לו אפשרות לנסות שוב אחרי עונה גרועה.
פה בפורום לא מתנהלים בצורה ראויה בעיניי, כשאחרי כל הפסד שולחים את כל השחקנים הביתה, ואיתם את המאמן וההנהלה.
אני לא אוהב את הגישה הזו. בעיניי, בסך הכל היה חוסר הצלחה, שיכול לקרות תמיד.
אני מעדיף את גישת ההנהלה הנוכחית, שמנסה לבנות אמון עם המאמן והשחקנים של הקבוצה, ולתת להם עוד הזדמנות אחרי הפסדים.
אני רוצה קבוצה שהיא בית לשחקנים, ולא מעביד שהוא חזיר קפיטליסטי שחותך עובדים על ימין ועל שמאל.
אני מוכן לקבל תוצאות גרועות כשמתנהלים נכון (כל עוד לא יורדים ליגה. את זה יהיה קשה לי לקבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
ובזכות אוהדים כמוך, ביחד עם כל הפרוויסים למיניהם, אוהדי הפועל ימשיכו להפוך לקהל של מכביסטים בכיינים.
אם הייתה עונה חלשה עם מנהל מקצועי, כולכם הייתם בוכים שזורקים כסף על משרה מיותרת במקום על שחקנים שישמרו, יקלעו וירוצו על הפרקט.
אז היו שתי עונות חלשות, ויכול להיות גם שהיו טעויות בבחירת המאמנים ובכל מיני החלטות שהם קיבלו.
זה לא אומר שעם מנהל מקצועי זה היה משתפר, וזה גם לא אומר שמאמן טוב יותר לא היה משפר את המצב בלי תפקידים מונפצים שהדבר היחיד שייצא מהם זה פחות תקציב שחקנים, פחות כסף להשקיע בכל שחקן ושחקנים יותר זולים ופחות טובים.
וגם מי שחושב שזאת טעות וצריך מנהל מקצועי, זאת כמובן דעה לגיטימית אבל רק תשימו לב לבכיינות שלכם ולצורה המגעילה שאתם מתבטאים, גם אם היו שתי עונות מאכזבות.

אני יותר בצד שלך משלהם,
אבל התכוונת להגיד שעוד לא הייתה עונה שהיא לא כישלון בליגת העל.
וגם לא התכוונת לרמוז שהם בעיה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אבל התכוונת להגיד שעוד לא הייתה עונה שהיא לא כישלון בליגת העל.

אתה רציני?
להגיע לפלייאוף ולרבע/חצי גמר גביע זה כישלון?
אני רוצה לראות את הפועל לוקחת תארים לא פחות ממך, אבל זה לא בינארי.

its-sick, שדה שלם של :ROSE:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
bergkamp כתב:
its-sick כתב:
אסור שרק אדם אחד יחליט.

הנסיון שלי כצופה מהצד הוא שגם מאמנים טובים נכשלים מדי פעם, וגם מאמנים גרועים מצליחים לפעמים. לכן, אני לא מתלהב משיטת השיפוט על סמך תוצאות.
בקבוצות בליגה הישראלית נהוג שהמאמן הוא הסמכות המקצועית, ועדיין יש לא מעט קבוצות שהצליחו יותר מאיתנו בשנתיים האחרונות.

הנהלת הפועל סל התנהלה למופת מול עודד קטש. חתמו איתו לטווח ארוך כמו שצריך ונתנו לו אפשרות לנסות שוב אחרי עונה גרועה.
פה בפורום לא מתנהלים בצורה ראויה בעיניי, כשאחרי כל הפסד שולחים את כל השחקנים הביתה, ואיתם את המאמן וההנהלה.
אני מעדיף את גישת ההנהלה הנוכחית, שמנסה לבנות אמון עם המאמן והשחקנים של הקבוצה, ולתת להם עוד הזדמנות אחרי הפסדים.
אני רוצה קבוצה שהיא בית לשחקנים, ולא מעביד שהוא חזיר קפיטליסטי שחותך עובדים על ימין ועל שמאל.
אני מוכן לקבל תוצאות גרועות כשמתנהלים נכון (כל עוד לא יורדים ליגה. את זה יהיה קשה לי לקבל).

תסלח לי אבל אתה פשוט חי באיזשהו סרט לא ברור של צדק ואידאולוגיה. מספר לי סיפורים על חזירים קפיטליסטים.
יש הבדל בין חוסר הצלחה לבין דפוס קבוע של התנהלות לקויה. ואם אתה לא רואה בעיה בהתנהלות אז כנראה שזה מקרה אבוד. אנחנו כישלון מהדהד מהרגע שעלינו ליגה. נפלנו בקטנות שאם היה איש כדורסל ברקע זה לא היה קורה.
טחנו פה כל כך הרבה פעמים את כל הנקודות שאנחנו מפגרים בהם אחרי רוב הליגה שזה מיותר להזכיר אותם כרגע.
אתה צריך להיות אוהד של הסתדרות העובדים בליגה למקומות עבודה. התפיסה שלך הרסנית לקבוצת ספורט מקצוענית ששואפת להישגיות. פה זה לא קייטנת שלי יחימוביץ' פה שולחים הביתה את מי שחירבן לנו על הראש עונה שלמה ולא נותנים לו פרס ולגיטימציה להחתים את וולי ג'אדג' ולרשום אותו לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 20:04 
roygordana כתב:

its-sick, שדה שלם של :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
its-sick כתב:
bergkamp כתב:
its-sick כתב:
אסור שרק אדם אחד יחליט.

תסלח לי אבל אתה פשוט חי באיזשהו סרט לא ברור של צדק ואידאולוגיה. מספר לי סיפורים על חזירים קפיטליסטים.
יש הבדל בין חוסר הצלחה לבין דפוס קבוע של התנהלות לקויה. ואם אתה לא רואה בעיה בהתנהלות אז כנראה שזה מקרה אבוד. אנחנו כישלון מהדהד מהרגע שעלינו ליגה. נפלנו בקטנות שאם היה איש כדורסל ברקע זה לא היה קורה.
טחנו פה כל כך הרבה פעמים את כל הנקודות שאנחנו מפגרים בהם אחרי רוב הליגה שזה מיותר להזכיר אותם כרגע.
אתה צריך להיות אוהד של הסתדרות העובדים בליגה למקומות עבודה. התפיסה שלך הרסנית לקבוצת ספורט מקצוענית ששואפת להישגיות. פה זה לא קייטנת שלי יחימוביץ' פה שולחים הביתה את מי שחירבן לנו על הראש עונה שלמה ולא נותנים לו פרס ולגיטימציה להחתים את וולי ג'אדג' ולרשום אותו לליגה.

זה מה שהיינו רוצים אבל במציאות כן נתנו לו פרס, לגיטימציה ולרשום את וולי ג'אדג' לליגה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 21:25 
אדון אלפקה, כשאני אצטרך שתדברר אותי ותסביר כאן את הכוונות שלי אני אודיע לך בסדר?
בהחלט היו עונות שהן לא כישלון, ויותר מזה - אם היו עושים כל עונה טבלת תקציבי שחקנים של כל הליגה, אפילו גאונים כמוך היו מצליחים לראות שברוב העונות סיימנו במקום יותר גבוה מהתקציב שלנו.
אני לא אומר שהיו הצלחות גדולות, וגם אני מצפה ליותר, אבל להגיד שכל עונה בליגת העל הייתה כישלון זה קשקוש, ולהאשים את ההנהלה בהתנהלות שכונתית, ביזיונית, הכי גרועה בליגה וכו' זה בכיינות של אוהדים שבמקרה הטוב איבדו כיוון.
את המשפט האחרון לא הבנתי, ולא הבנתי גם למה אתה מדמיין פה רמזים כי נראה לי שהסברתי את עצמי בצורה מאוד ברורה.
אם אתה חושב שרמזתי שהפרוויסים למיניהם הם "הבעיה של הפועל" אז אנחנו יכולים לעבוד על הבנת הנקרא שלך. אבל אני כן אומר שעם מסע ההשמצות וההתבכיינות שלהם הם מזיקים יותר משהם תורמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 21:29 
וכל מילה של its-sick
שמוליקיפוד, אתה צריך ללכת ליד אליהו, שם זה לא קייטנת שלי יחימוביץ' ושולחיםםם הביתההה את מי שמחרבן להם על הראש עונה שלמה!!!1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
"לך ליד אליהו". מאז שאני זוכר את עצמי, זה אותו משפט בריחה שכל אותם קופים יורים על אוטומט בכל פעם שעולה סוגיה על תחרותיות. זה המקביל של "מקומך ביציע המזרחי" כשמתדיינים על פוליטיקה וכדורגל.

"אני רוצה קבוצה שהיא בית לשחקנים, ולא מעביד שהוא חזיר קפיטליסטי שחותך עובדים על ימין ועל שמאל."
לא יודע איך לספר לכם, אבל זה לא עובד ככה בכדורסל המודרני. בטח כשאתה קבוצה עם תקציב צנוע.
אתה תגדל בר טימור ותביא קרלון בראון, עוד שנה הם יהיו בירושלים. ירושלים יפגעו עם תומפסון והוא בבאיירן מינכן.

קבוצות בסדר גודל שלנו צריכות להתמודד עם החלפה של 70% מהסגל בכל עונה. דרוקר כבר בשבוע שעבר התחיל להתבכיין שאין סיכוי שהוא משאיר את הסגל הקיים בראשון בעונה הבאה.
אז ברגע שאתה מחליף כל כך הרבה, הסיכוי שתיפול על בלוף הוא גבוה. ואם אתה לא יודע לפעול ולחתוך בבשר החי, אז אתה לא חלק מהמשחק.
וגם לעשות שינוים צריך לדעת. להביא את סימונס במקום אוונס ואת קונגר במקום באטל ולעלות עם גארד אחד זה חלטורה.

לא אומר שהכל צריך להיות שחור או לבן, יש גם מקרים יוצאים מן הכלל כמו מתן נאור. שהיה ברור לכולם שאין סיכוי שהוא שווה חוזה של שחקן 6-7, אבל בכל זאת קיבל חוזה ובצדק.

כשאתה כמועדון ששואף לתחרותיות, נותן יד לכל כך הרבה מחדלים שלא היו קורים אם היה פה איש מקצוע שמבין כדורסל, זה כבר גובל בשערוריה.
לא נכנס עכשיו לסוגיות כמו אם היו צריכים להחתים את באטל או את גארט, זה נטו מאמן. דברים קריטיים כמו לתת לעודד עוד עונה, או לרשום את ג'אדג' למרות שהיה ברור לכולם שברגע שוויליאמסון חוזר אז הוא טס הביתה. לשחרר את הסקורר המוביל בקבוצה, להשאיר את גיל אמיתי למרות שאני יודע בוודאות שהיה חלון הזדמנויות של כמה שבועות שהיה אפשר לדחוף אותו לקבוצה אחרת. אני לא הולך איתך אחורה על החלטות כמו לעלות לחצי גמר גביע עם זר כמו קאונסיל או הטמטומת הזאת של העונה הקודמת שדרדרה אותנו עד המקום השביעי עם ההחתמה של הזר החמישי והייבוש של סקוט בחוץ לכמה משחקים רק כי "לא אומרים לא לשחקן כמו דיז'ון"
כל אלה, זה דברים שאם היה בעל מקצוע במועדון לא היו קורים. גם בעל מקצוע זה לא תעודת ביטוח, אבל זה יותר טוב מחבורה של אנשים עם לב גדול שתורמים מעל ומעבר אבל לא מסוגלים לנהל קבוצה כמו בוסים.

אתה תמשיך לבלבל לי את הביצה ולשלוח אותי ליד אליהו, אני אמשיך להגיע לאולמות ולייחל שתבוסתנים כמוך יעלמו לאט לאט מהרדאר של הקבוצה שלנו, נבין שלהגיע לפלייאוף(8 מקומות פנויים מתוך 12) זה לא הישג אלא מאסט, ואולי יום אחד נהפוך לקבוצה עם יומרות שלא מפחדת ללכת על כל התארים. אחרת אפשר לסגור את הענף על באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 22:46 
אני לא אוהב אנשים ששולחים אוהדי הפועל ליד אליהו וקוראים להם מכביסטים. זה לא לעניין.
ואני גם לא אוהב אנשים שזורעים פאניקה "כל הדרך לליגה השנייה!!!11".

ובכללי, its-sick צודק. לא ברור לי למה הפניית תקציב לפונקציונר מעל ראשו של המאמן במקום לתקציב שחקנים, מגדיל את סיכויי ההצלחה של קבוצה עם תקציב מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 23:29 
כדי להתייחס לכל הקשקושים שכתבת בהודעה הזאת אני אצטרך להישאר ער עד הבוקר, אז בגדול:
כתבתי שאתה צריך ללכת ליד אליהו אחרי שכתבת לו שהוא צריך להיות אוהד של הסתדרות העובדים בליגה למקומות עבודה. על אותו משקל, נכון?
אז אם אתה כותב את זה, זה בסדר אם גם הקופים ישלחו אותך ליד אליהו? כי בעיניי זה בסדר.
לגביי התבוסתנות שלי, אני אמנם לא מכיר אותך אבל אני מרשה לעצמי להניח דיי בביטחון שאני יכול ללמד אותך כמה שיעורים על תבוסתנות...
אני גם דיי משוכנע שאני רוצה לפחות כמוך שנילחם על תארים, רק שבניגוד אליך אני לא מתנהג כמו ילד קטן ובכיין - מבין שזאת לא חוכמה למצוא טעויות בדיעבד,
וגם שסיסמאות בשקל ("איש מקצוע שמבין כדורסל", כאילו עד עכשיו את ההחלטות המקצועיות קיבל קורקי) לא בהכרח ישפרו את המצב, ולטעמי גם יזיקו כי במקום שנוציא כסף על שחקנים יותר יקרים וטובים, נוציא אותו על משכורת של בעל תפקיד לא נחוץ.
כל הטעויות שפירטת הן או נטו מאמן (למרות הקשקוש שזרקת שאתה לא נכנס לסוגיות כאלה) או חוכמה שבדיעבד.
עודד מאמן שהביא תארים בעבר, ולפטר אותו בסוף העונה זה צעד שאומר לבזבז לא מעט כסף שיבוא על חשבון התקציב שחקנים. זאת לא החלטה לגיטימית לתת לו להמשיך? לא הגיוני לצפות שהוא יפיק את הלקחים ויעשה עונה טובה יותר, ועל הדרך לא נתחיל את העונה עם פחות כסף לשכר שחקנים?
אתה באמת חושב שרשמו את ג'אדג' למרות שידעו שחותכים אותו כשוויליאמסון חוזר? לא נראה לך יותר הגיוני שקיוו שהוא ישתפר, כמו הרבה זרים אחרים שלא הרשימו במשחקי אימון והשתפרו בהמשך? ומה זה אם לא החלטה של מאמן?
רצית שיכריחו את אדלשטיין להחליף את קאונסיל ויכפו עליו זר שהוא לא רוצה? וזאת החלטה של מאמן או לא?
גם מה שכתבת על גיל אמיתי זה בלבול ביצים כמו כל שאר ההודעה שלך אבל לא ניכנס לפרטים.

אתה יכול להמשיך לייחל אבל זה לא יעזור כי אני ברדאר כבר לא מעט שנים ואני לא איעלם בזמן הקרוב.
תמשיך לבכות כמו ילד שלקחו לו את הדובי...
אוהד הצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2016, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
"לך ליד אליהו". מאז שאני זוכר את עצמי, זה אותו משפט בריחה שכל אותם קופים יורים על אוטומט בכל פעם שעולה סוגיה על תחרותיות. זה המקביל של "מקומך ביציע המזרחי" כשמתדיינים על פוליטיקה וכדורגל.

"אני רוצה קבוצה שהיא בית לשחקנים, ולא מעביד שהוא חזיר קפיטליסטי שחותך עובדים על ימין ועל שמאל."
לא יודע איך לספר לכם, אבל זה לא עובד ככה בכדורסל המודרני. בטח כשאתה קבוצה עם תקציב צנוע.
אתה תגדל בר טימור ותביא קרלון בראון, עוד שנה הם יהיו בירושלים. ירושלים יפגעו עם תומפסון והוא בבאיירן מינכן.

קבוצות בסדר גודל שלנו צריכות להתמודד עם החלפה של 70% מהסגל בכל עונה. דרוקר כבר בשבוע שעבר התחיל להתבכיין שאין סיכוי שהוא משאיר את הסגל הקיים בראשון בעונה הבאה.
אז ברגע שאתה מחליף כל כך הרבה, הסיכוי שתיפול על בלוף הוא גבוה. ואם אתה לא יודע לפעול ולחתוך בבשר החי, אז אתה לא חלק מהמשחק.
וגם לעשות שינוים צריך לדעת. להביא את סימונס במקום אוונס ואת קונגר במקום באטל ולעלות עם גארד אחד זה חלטורה.

לא אומר שהכל צריך להיות שחור או לבן, יש גם מקרים יוצאים מן הכלל כמו מתן נאור. שהיה ברור לכולם שאין סיכוי שהוא שווה חוזה של שחקן 6-7, אבל בכל זאת קיבל חוזה ובצדק.

כשאתה כמועדון ששואף לתחרותיות, נותן יד לכל כך הרבה מחדלים שלא היו קורים אם היה פה איש מקצוע שמבין כדורסל, זה כבר גובל בשערוריה.
לא נכנס עכשיו לסוגיות כמו אם היו צריכים להחתים את באטל או את גארט, זה נטו מאמן. דברים קריטיים כמו לתת לעודד עוד עונה, או לרשום את ג'אדג' למרות שהיה ברור לכולם שברגע שוויליאמסון חוזר אז הוא טס הביתה. לשחרר את הסקורר המוביל בקבוצה, להשאיר את גיל אמיתי למרות שאני יודע בוודאות שהיה חלון הזדמנויות של כמה שבועות שהיה אפשר לדחוף אותו לקבוצה אחרת. אני לא הולך איתך אחורה על החלטות כמו לעלות לחצי גמר גביע עם זר כמו קאונסיל או הטמטומת הזאת של העונה הקודמת שדרדרה אותנו עד המקום השביעי עם ההחתמה של הזר החמישי והייבוש של סקוט בחוץ לכמה משחקים רק כי "לא אומרים לא לשחקן כמו דיז'ון"
כל אלה, זה דברים שאם היה בעל מקצוע במועדון לא היו קורים. גם בעל מקצוע זה לא תעודת ביטוח, אבל זה יותר טוב מחבורה של אנשים עם לב גדול שתורמים מעל ומעבר אבל לא מסוגלים לנהל קבוצה כמו בוסים.

אתה תמשיך לבלבל לי את הביצה ולשלוח אותי ליד אליהו, אני אמשיך להגיע לאולמות ולייחל שתבוסתנים כמוך יעלמו לאט לאט מהרדאר של הקבוצה שלנו, נבין שלהגיע לפלייאוף(8 מקומות פנויים מתוך 12) זה לא הישג אלא מאסט, ואולי יום אחד נהפוך לקבוצה עם יומרות שלא מפחדת ללכת על כל התארים. אחרת אפשר לסגור את הענף על באמת.

:ROSE:
עזוב שמוליקיפוד, רמת הטהרנות בפורום הזה הגיעה לרמות של אבסורד בקטע אחר. מדברים על קבוצה מקצוענית כאילו זה מפעל צדקה. פשוט מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
בוא נתחיל מהסוף. כן אני אוהד הצלחות ואוהד את הפועל תל אביב :D
נמשיך עם גיל אמיתי, בוודאות שהיה אפשר לדחוף אותו לקבוצה אחרת. מידיעה. כמו שמידיעה אחת ההחלטות שבאטל בחוץ וקונגר בפנים, זה כי שחקן בקבוצה דחף לזה ונתן אור ירוק. אם היה פה בן אדם שיודע לנהל קבוצת כדורסל, כל הקרקס של לרוץ עם בלאט ואמיתי לא היה קורה והיו מביאים גארד זר כמו קבוצה נורמלית ששואפת להתנהל נכון ולא להמציא קונספטים חדשים בזמן שאנחנו בתחתית של התחתית. לא מאמין? תבדוק אותי.

עם חילופי זרים כמו שעשו השנה, אני בטוח שלא קורקי היה אחראי עליהם. יותר בכיוון של נתי.
ג'אדג' לא פגע בכלום עוד בקדם עונה. אם היו רוצים לתת לו צ'אנס, לא היו מעלים אותו למטוס אחרי 2 משחקים ומאזן 1-1. זה לא באמת קרדיט, זה לחכות שוויליאמסון יהיה כשיר.
עודד על מה שעשה פה בסוף העונה היה צריך לקבל כיסא חשמלי, לא המשכיות והזדמנות לתקן. דחפו לו את אברהמי כמו אקמול לסרטן. אברהמי זה לא כסף? כולם ראו לאן זה הולך, רק לא היה את הבן אדם שיעבוד עם השכל ולא עם הלב.

עזוב, גם ככה אתה בטוח שהשמש זורחת לך מהתחת, מעסלאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות להנהלת הקבוצה
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 01:33 
יש פה כל כך הרבה שקרים שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל כנראה שזה לא באמת משנה כי לאנשים נוח לייצר מציאות שתתאים לאג׳נדה.
קודם כל ולפני הכל - הפועל תל אביב מועדון הכי תחרותי שיש ושמנסה כל שנה להגיע הכי רחוק שהוא יכול. גם השינויים שנעשים ונעשו היו מתוך נסיונות להגיע ליותר (למשל עניין דיז'ון תומפסון).
כל הקשקושים המטופשים על קאונסיל ושות׳ לא שווים אפילו התייחסות כי כל מי שיש לו קצת שכל או דיגנטי מבין מה ההתמודדות שעברה ההנהלה (או בעיקר רמי). בעצם אפילו לא מתקרב להבין, אבל יכול אולי לשער. גם במבט לאחור אין לי ספק שבמצב העניינים ההחלטה של ההנהלה בנושא הייתה נכונה.
ההחתמה של עודד קטש בזמנו הייתה צעד נהדר שזכה לקונצנזוס. הפועל עברה עונה קשה - אולם חדש שתמיד מקשה להסתגל, מוות של מנהל קבוצה באמצע העונה, כישלון עם שחקן שהיה אמור להיות ברמה מעל ואפילו כל ה״מומחים״ פה בפורום שיבחו אותו ובסוף סיימה את הליגה הסדירה במקום 7 עם הפסד לירושלים בסדרה צמודה. אחרי כל זה השיקול להמשיך עם עודד ולשים יותר בקרה על בנית הסגל היה שיקול הגיוני, במיוחד בהתחשב בעובדה שלהחתים מאמן נוסף ולשלם פיצויים לעודד היה פוגע קשות בתקציב הקבוצה, גם אם בדיעבד זה התברר כטעות.

אז כן, היו הרבה טעויות מקצועיות השנה, אבל כל טעות התקבלה כשהרבה אנשים יושבים סביב השולחן ומעורבים, מתווכחים ובסוף מגיעים להחלטות. הנסיון לייצר פה התנהלות שכונתית הוא פאתטי ולא הוגן. אותה הנהלה ״שכונתית״ שהצליחה להביא את רביב לימונד בחצי מהכסף שהיה עולה לקבוצות אחרות, שהצליחה גם להחתים את רביב בהמשך שוב ולדאוג שימשיך פה למרות שיכל להרוויח יותר במקומות אחרים. שהצליחה להביא את ארז אדלשטיין ללאומית ולהיות איתו 3 שנים. שהצליחה להגדיל את התקציב בכל שנה וגם להביא כסף לחזק את הקבוצה באמצע העונה כבר שנתיים.
אז כן, טעו מקצועית וטעו אפילו לא מעט, כמו שטעו בכל הליגה, הרבה פחות ממה שטעו במכבי וירושלים ששם יש תקציבים אדירים פי כמה ו״אנשי מקצוע״ ו״הנהלה מעורבת״. ששם יש כסף פרטי ולא כסף ציבורי והנהלה שלא מוגבלת לפעמים במו״מ עם שחקנים כי לכסף יש בסוף הגבלה וכשאי אפשר לשלם משכורות בסוף אז לוקחים על זה אחריות.

בשורה התחתונה יש כישלון מקצועי שצריך להפיק ממנו לקחים, משהו שקורה בהפועל של רמי כל שנה ואפילו כל שבוע. אבל כדי לעשות דיון אמיתי וענייני עדיף להידבק לעובדות ולא להמציא תיאוריות כדי לבסס אג'נדה. הוויכוח על מנהל מקצועי ומי הוא ויכוח ראוי. הויכוח על מעורבות הנהלה - כמה ובמה הוא ראוי. אבל כשמנסים לייצר תמונה של שחור לבן ומתעסקים בהאשמות מכוערות עם איזה אג'נדות מטופשות ולוקחים פה חצאי אמיתות רק כי שמעו איזו שמועה אבל במציאות הן לא נכונות - לא באמת אפשר להתייחס לדברים פה ברצינות ולנהל את הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 07:33 
מה שמצחיק זה שכל האשכול הזה נולד כי יש בחירות להנהלה שמתנהלות בצורה די מנומנמת.
אפשר היה לשער שאם יש אנשים שחושבים שההנהלה הנוכחית היא ביזיון ובושה וחסרי מושג שמחרבנים להם ולנו על הראש אז הם היו מנסים לעשות עם זה משהו חוץ מללעוג ולטנף בפורום.
אבל לנסות להשפיע באמת זה קשה ולטנף זה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 09:02 
אני בעד להביא מנהל מקצועי.
רק בשביל הסיכוי הסביר שהוא יפגע בזרים כמו שאר מאמני הליגה ואז לראות את התגובות פה.
מי זה המנהל המקצועי המדהים הזה שכולם מדברים עליו ומה הוא עושה היום?
הפועל צריכה מאמן טוב זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 09:52 
בדיוק.
אם היה פה מאמן עם טיפה יותר נסיון בליגת העל מאשר 5 משחקים, וטיפה יותר נסיון בבחירת זרים, לא היה את כל הדיון הזה.
מנהל מקצועי שקובע החלטות מעל הראש של המאמן זה חבית נפץ שתתפוצץ עם הרבה נפגעים, זה רק עניין של זמן.
ובתקציב שחקן זר שלנו, גם אם יביאו את פט ריילי מנהל מקצועי - יש סיכוי לא רע שהוא ייפול בחלק מהם.
בקיצור, רמי הדר, ותנו לו לעבוד בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 10:15 
דווקא רמי הדר עדיין לא הוכיח את עצמו כאחד שיודע לבנות סגל ולהביא שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2016, 12:00 
מי כן?
כרגע הוא המאמן שמוציא מהקבוצה שלו הכי הרבה בארץ, יחסית לסך החלקים שלה.
אנחנו כנראה במקום האחרון בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: