bergkamp כתב:
its-sick כתב:
אסור שרק אדם אחד יחליט.
המודל הכי טוב שהוא זה שבו כל שחקן מועמד עולה להצבעה של כלל האוהדים.
אחרי כל משחק תיערך הצבעה שבה האוהדים יחליטו לגבי כל שחקן אם צריך לזרוק אותו. הצבעה כזו גם על המאמן, כמובן.
בזכות אנשים כמוך, תימשך הלגיטימציה להתנהלות השכונתית והלא מקצועית של המועדון. כאילו יש קשר בין דרישה להתנהלות יותר טובה ומינוי איש מקצוע לתחום הניהול לבין הצבעה של האוהדים על מאמן ושחקנים.
אני לא רואה שום בעיה בהתנהלות, אלא רק בעיה בתוצאות.
הנסיון שלי כצופה מהצד הוא שגם מאמנים טובים נכשלים מדי פעם, וגם מאמנים גרועים מצליחים לפעמים. לכן, אני לא מתלהב משיטת השיפוט על סמך תוצאות.
בקבוצות בליגה הישראלית נהוג שהמאמן הוא הסמכות המקצועית, ועדיין יש לא מעט קבוצות שהצליחו יותר מאיתנו בשנתיים האחרונות.
למה אצלם זה עבד ואצלנו לא? אולי הבעיה היא לא בשיטה?
הנהלת הפועל סל התנהלה למופת מול עודד קטש. חתמו איתו לטווח ארוך כמו שצריך ונתנו לו אפשרות לנסות שוב אחרי עונה גרועה.
פה בפורום לא מתנהלים בצורה ראויה בעיניי, כשאחרי כל הפסד שולחים את כל השחקנים הביתה, ואיתם את המאמן וההנהלה.
אני לא אוהב את הגישה הזו. בעיניי, בסך הכל היה חוסר הצלחה, שיכול לקרות תמיד.
אני מעדיף את גישת ההנהלה הנוכחית, שמנסה לבנות אמון עם המאמן והשחקנים של הקבוצה, ולתת להם עוד הזדמנות אחרי הפסדים.
אני רוצה קבוצה שהיא בית לשחקנים, ולא מעביד שהוא חזיר קפיטליסטי שחותך עובדים על ימין ועל שמאל.
אני מוכן לקבל תוצאות גרועות כשמתנהלים נכון (כל עוד לא יורדים ליגה. את זה יהיה קשה לי לקבל).