תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 14:38 
הפועל כתב:
מה הסקרים אומרי םכרגע על הסיכויים של סנדרס בסופר טיוזדיי?

11 מדינות מצביעות בסופר טיוזדי. 7 מהן בדרום ו4 לא.

מבין 7 המדינות בדרום, ב6 היו סקרים ממש לאחרונה (אחרי ניו המפשיר): ב5 מהם הילארי מובילה במעל 20%, לפעמים מעל 30%. באוקלוהומה צמוד. באלבמה לא היו סקרים למרות שאני מהמר שאין לסנדרס סיכוי ממשי שם.
מבין 4 המדינות האחרות היו סקרים חדשים רק במסצ'וסס ושם סנדרס מוביל בקצת. הוא יינצח בורמונט ויש לו סיכוי בשתי המדינות האחרות: קולורדו ומיניסוטה.

בין מרץ 5 למרץ 8 מצביעות עוד 6 מדינות. היחידה מהן שסקרו לאחרונה היא מישיגן והייתרון של הילארי שם הוא קצת פחות מ20%. אני לא רואה את סנדרס מנצח במיסיסיפי או לואיזיאנה. יש לו סיכוי טוב במיין ומי יודע מה יהיה בנברסקה וקנזס.

השורה התחתונה, לפני אמצע מרץ יהיה קשה לסנדרס לקבל בחזרה את המומנטום, ולא שאז יש לו מדינות קלות. הילארי בעיני פייבוריטית גם באוהיו, אילינוי, ופלורידה שמצביעות אז. המדינות שבאמת טובות לסנדרס מגיעות מאוחר יותר: בסוף מרץ ותחילת אפריל. השאלה היא מה יהיה מצב הקמפיין שלו אז.

ציטוט:
נקודה לטובת ברני - הוא הפסיד אתמול לא בגלל מיעוטים אלא בגלל הפרש גילאים. נבדה אחת המדינות ביותר מבוגרות.
לפי הexit poll הילארי ניצחה בקרב השחורים אתמול בפער קטנטן: 76-24. סנדרס ניצח לפי הסקרים האלו בקרב ההיספנים, אבל לא בהרבה (8%). מה גם שהסקרים האלו אתמול פספסו באיזה5-10 אחוז לטובת סנדרס והרוב מאמינים שהטעות הייתה אצל ההיספנים, ושלמעשה סנדרס לא ניצח גם אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 14:48 
גיא, נראה שלהילרי יש שלוש בעיות, בהנחה סבירה שתהיה המועמדת
1) חוסר התלהבות, באנדר-סטייטמנט, בקרב צעירים
2) תמיכה לא מספקת בקרב הלטינו (בעיקר אם תתמודד מול רוביו)
3) Turn-out נמוך אצל הדמוקרטים, בעוד שאצל הרפובליקנים שיעור המשתתפים הוא חסר תקדים.

(הרביעית היא הסתבכות נוספת באימיילים).

איך אתה רואה אותה מתגברת עליהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הדונאלד
https://www.facebook.com/groups/unimpor ... 598043798/
ציטוט:
מבין 43 נשיאי ארצות הברית אשר כיהנו בתפקיד רק שניים מהם לא כיהנו בטרם כניסתם לבית הלבן כסגן הנשיא, סנאטור, חבר בית הנבחרים האמריקני, מושל מדינה או בתפקיד צבאי בכיר ביותר. השניים הם: ויליאם האוורד טאפט, אשר כיהן כמזכיר המלחמה והרברט הובר, אשר כיהן כמזכיר המסחר.
כך שבשורה התחתונה, כל נשיאי ארצות הברית, פרט לארבעה גנרלים, הגיעו לבית הלבן לאחר שכיהנו בתפקידים בכירים בממשל או בקונגרס.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 16:14 
20 כתב:
גיא, נראה שלהילרי יש שלוש בעיות, בהנחה סבירה שתהיה המועמדת
1) חוסר התלהבות, באנדר-סטייטמנט, בקרב צעירים
2) תמיכה לא מספקת בקרב הלטינו (בעיקר אם תתמודד מול רוביו)
3) Turn-out נמוך אצל הדמוקרטים, בעוד שאצל הרפובליקנים שיעור המשתתפים הוא חסר תקדים.

(הרביעית היא הסתבכות נוספת באימיילים).

איך אתה רואה אותה מתגברת עליהן?

אני לא יודע מי יהיה המועמד אצל הרפובליקנים, אבל אם הייתי צריך להמר בפראות הייתי דווקא הולך על טרמפ. והבחירה שלו היא שתלהיב את הבסיס הדמוקרטי. זה שגורל בית המשפט העליון על הפרק גם יעזור.
מול הלטינו, זה תלוי מול מי היא תרוץ. מול טרמפ יש לה קייס מאוד חזק. מול רוביו ... דיברנו על זה. השאלה היא איך אלו ממוצא מקסיקני ירגישו כלפי מועמד ממוצא קובני. הרבה חושבים שאי האהדה בין הקהילות האלו הוא משמעותי. האינטואיציה שלי היא שזאת תהיה בעיה לא פשוטה לכל דמוקרט שירוץ מול רוביו. אם זה יהיה רוביו היא בטח תבחר בקסטרו למועמד לסגן נשיא בתקווה שזה יעזור.
אשר לנקודה השלישית, ההשוואה היא בל2008 ששם היו שיעורי השתתפות פסיכיים בפריימריס. אבל כן, זאת בעיה.

מה שכתבת בסוגריים זה הנושא הכי מטריד לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 16:17 
its-sick כתב:
לגבי הדונאלד
ציטוט:
מבין 43 נשיאי ארצות הברית אשר כיהנו בתפקיד רק שניים מהם לא כיהנו בטרם כניסתם לבית הלבן כסגן הנשיא, סנאטור, חבר בית הנבחרים האמריקני, מושל מדינה או בתפקיד צבאי בכיר ביותר. השניים הם: ויליאם האוורד טאפט, אשר כיהן כמזכיר המלחמה והרברט הובר, אשר כיהן כמזכיר המסחר.
כך שבשורה התחתונה, כל נשיאי ארצות הברית, פרט לארבעה גנרלים, הגיעו לבית הלבן לאחר שכיהנו בתפקידים בכירים בממשל או בקונגרס.

שום דבר במועמדות ובהצלחה שלו לא מזכיר שום דבר אחר.
538 הסבירו לפני כמה חודשים שהיסטורית המדד הכי אמין לזכיה במועמדות היא endorsements. ואתה רואה כמה זה שווה, גם אצל הדמוקרטים. תופעת הסנדולנד היא חסרת תקדים. מעידה לטעמי על איבוד לדעת של הפוליטיקה האמריקאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 16:18 
אני חושב שאם הילרי היא המועמדת הרפובליקנים ינצחו.
ברני יפרק אותם בלי בעיות.

אתם לא צריכים להקשיב לי - תסתכלו על הסקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לגבי הדונאלד
ציטוט:

תמונה
הגלמוד מלוד כתב:

סבבה להיות בעד ברני, גם אני בגדול בעדו (בערך, אני בתכלס לא חושב שזה כזה משנה) אבל בוא לא נרד מהפסים.

ובגדול, אם אין איזו קטסטרופה בין עכשיו לבחירות קשה מאד מאד לראות איך הרופבליקאים לוקחים, אפילו אם רוביו מקבל את המועמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 20:27 
לא רק שקרוז וטראמפ גם ככה על הגבול ה-unelectable, בלי הרבה סיכוי לעבור 45% של הפופיולר, הם גם ילהיבו את הדמוקרטים לצאת להצביע.
רוביו חסר heft ולא נראה נשיאותי, הילארי תנגב איתו את הרצפה אם היא רק תחליט על מה לעזאזל הקמפיין שלה ולמה היא רוצה להיות נשיאת ארצות הברית חוץ מזה שהיא מחכה בתור כבר הרבה זמן.
בכל מקרה היא נראית היחידה עם מסלול ברור ללכת עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 21:28 
אמיר כתב:
its-sick כתב:
לגבי הדונאלד
ציטוט:

הגלמוד מלוד כתב:

סבבה להיות בעד ברני, גם אני בגדול בעדו (בערך, אני בתכלס לא חושב שזה כזה משנה) אבל בוא לא נרד מהפסים.

ובגדול, אם אין איזו קטסטרופה בין עכשיו לבחירות קשה מאד מאד לראות איך הרופבליקאים לוקחים, אפילו אם רוביו מקבל את המועמדות.

זה ממש לא בגלל שאני בעדו. זה מה שהסקרים אומרים - הילרי מפסידה לארבע מחמש הרפובליקנים. ברני מביס אותם.

היא פוליטיקאית בעת שכולם שונאים פוליטיקאים. היא כולה נתונה לתורמים שלה בוול סטריט - והמון אנשים שעכשיו מצביעים לברני לא יצביעו לה. עובדה שהוא לוקח כ77% מקולות הindependents.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 21:44 
סקרים לבחירות הכלליות לא רלוונטיים בשלב הזה.
עכשיו השאלה היא אם התמונה החדשה שהפריימריס נותנים ועליית הכוחות האנטי ממסדיים היא אינדיקציה לבחירות הכלליות. לא כל כך בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 22:17 
וזה שאנשים שמגדירים את עצמם עצמאיים מצביעים לו הרבה יותר מלהילרי לא מראה לך כמה שהוא יותר "בחיר" ממנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 22:50 
זה מראה שהוא יותר בחיר בקרב עצמאיים אבל לא הרבה יותר מזה כרגע, דבר חשוב לכשעצמו אבל לא אינדיקציה חד-משמעית לגבי הבחירות כלליות.
למה למשל שלא תבחר להתסתכל על החולשה שלו בקרב אפרו-אמריקאיים כמשהו שהופך אותו לפחות ״בחיר״ ואת קלינטון לעדיפה ממנו?
הנקודה היא שהאופן שבו הטרנד החוץ-פוליטי בפריימריס יתפתח לתוך הבחירות הכלליות הוא שאלה פתוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:12 
כי הם יצביעו למועמד הדמוקרטי בין אם זה יהיה קלינטון או ברני, אין להם סיבה לבחור לא להצביע.
בבחירות אתה חייב כמה שיותר עצמאיים ואנשים שלא בראש שלהם להצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:33 
הגלמוד מלוד כתב:
כי הם יצביעו למועמד הדמוקרטי בין אם זה יהיה קלינטון או ברני, אין להם סיבה לבחור לא להצביע.

זה לא ששחורים נוהרים לקלפיות. רק עם אובאמה זה קרה. ויש מאמצים גדולים לדכא את המגמה הזאת.
ב2012 שעור ההצבעה של שחורים שבר את השיא והתקרב לשעורי ההצבעה של הלבנים. שעור ההצבעה של הצעירים היה נמוך ב2012 ואובאמה הסתדר עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:39 
גיא האדום כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

זה לא ששחורים נוהרים לקלפיות. רק עם אובאמה זה קרה. ויש מאמצים גדולים לדכא את המגמה הזאת.
ב2012 שעור ההצבעה של שחורים שבר את השיא והתקרב לשעורי ההצבעה של הלבנים. שעור ההצבעה של הצעירים היה נמוך ב2012 ואובאמה הסתדר עם זה.

ואין שום סיבה שהם ינהרו לקלפיות בשביל הילרי. הם אמנם מצביעים להילרי יותר מלברני אבל באחוזים הרבה פחות נמוכים מאשר לאובמה.
ולא דיברתי על צעירים, דיברתי על עצמאיים. שהם יותר מהדמוקרטים ויותר מהרפובליקנים, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:39 
כבר כתבו לך, אתה קצת מאבד את זה בכל מה שקשור לברני.
זה מיותר לציין שאפרו-אמריקאיים מצביעים דמוקרטי, הכוונה מן הסתם הייתה שייתכן שאחוזי ההצבעה שלהם, ושל סקטורים אחרים בתוך הבייס של המפלגה הדמוקרטית בהם ברני מתקשה מאוד, יהיו נמוכים יותר במקרה שברני מועמד ולא הילארי.
שוב, בשלב זה אי אפשר לדעת איך תראה מועמדות של סנדרס או טראמפ בבחירות כלליות, בין היתר כי מעולם המפלגות לא מינו מועמדים מהסוג הזה, ומכאן - הנה זה בא - אי אפשר להסיק מהנתונים שישנם כרגע, בשום צורה ואופן, שברני מועמד טוב יותר לכלליות מאשר הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:41 
Lion Den כתב:
הכוונה מן הסתם הייתה שייתכן שאחוזי ההצבעה שלהם, ושל סקטורים אחרים בתוך הבייס של המפלגה הדמוקרטית בהם ברני מתקשה מאוד, יהיו נמוכים יותר במקרה שברני מועמד ולא הילארי.

רק שאין כזה. סתם הוצאת עכשיו משפט שאין לו שום ביסוס במציאות.
עזוב, יש אפילו נתונים שמראים להפך - לא מזמן ראיתי סקר שאומר ש20% מהמצביעים של ברני לא יצביעו להילרי בבחירות. 5% מהמצביעים של הילרי אמרו שהם לא יצביעו לברני.

אבל אני כבר מכיר עם מי יש לי עסק - בפורום הזה הנתונים משנים רק אם הם בעד המועמד שלכם.
אני אומר לכם את האמת - אם הילרי המועמדת - אני אמות מפחד כי לרפובליקנים אשכרה יש צ'אנס. כמות האנשים שלא יצביעו להילרי אבל ירוצו להצביע לברני היא ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2016, 23:54 
הגלמוד מלוד כתב:
Lion Den כתב:
הכוונה מן הסתם הייתה שייתכן שאחוזי ההצבעה שלהם, ושל סקטורים אחרים בתוך הבייס של המפלגה הדמוקרטית בהם ברני מתקשה מאוד, יהיו נמוכים יותר במקרה שברני מועמד ולא הילארי.

עזוב, יש אפילו נתונים שמראים להפך - לא מזמן ראיתי סקר שאומר ש20% מהמצביעים של ברני לא יצביעו להילרי בבחירות. 5% מהמצביעים של הילרי אמרו שהם לא יצביעו לברני.

ואתה מאמין לסקרים שכאלו? הרי אם אתה תומך של סנדרס (או של הילארי) בעיניך לאמר שלא תצביע להילארי (או לסנדרס) רק מחזק את המועמד שלך. היינו בסרטים האלו בעבר, כולל ב2008. אם זה הוכח כשטות עם מצביעי הילארי ב2008, קל וחומר פי מאה עם מצביעי סנדרס של 2016. השאלה לכן היא לא מה הם אומרים עכשיו אלא מה הם יעשו בנובמבר אחרי שסנדרס (או הילארי) יפרוש וכשיעמוד מולם טרמפ או רוביו.
ואני לא יודע...
1. למה אתה חושב שהשחורים "מצביעים להילרי יותר מלברני אבל באחוזים הרבה פחות נמוכים מאשר לאובמה". אם הסקרים את אתמול נכונים (וכאמור exit polls הם מאוד בעייתיים מטבעם), אז האחוזים שלה בקרב האוכלוסיה הזאת מאוד קרובים לאלו של אובאמה ורחוקים שנות או מאלו של סנדרס.
2. למה אתה מתמקד במי האנשים תומכים ומתעלם מהנושא של "מי יישאר בבית". כי בינינו 99% מתומכי סנדרס בחיים, אבל בחיים, לא יצביעו לרוביו או לטרמפ. השאלה היא רק כמה מהם יבואו להצביע. התמיכה של המצביעים השחורים בהקשר הזה היא יותר בעייתית למפלגה הדמוקרטית. יש סקרים שאומרים שהם לא ממש מתעבים את טרמפ, וכאמור, זאת אוכלוסיה שהסטורית באה להצביע באחוזים נמוכים למועמד שהם לא מתלהבים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
מה שאמיר העלה פשוט מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 00:33 
הגלמוד מלוד כתב:
Lion Den כתב:

אבל אני כבר מכיר עם מי יש לי עסק - בפורום הזה הנתונים משנים רק אם הם בעד המועמד שלכם.
אני אומר לכם את האמת - אם הילרי המועמדת - אני אמות מפחד כי לרפובליקנים אשכרה יש צ'אנס. כמות האנשים שלא יצביעו להילרי אבל ירוצו להצביע לברני היא ענקית.

1. הילארי קלינטון היא פוליטיקאית מאוסה ומיושנת, עכשיו סבבה?
2. אתה מנהל שיח חרשים וממשיך להתייחס לסקרים שנעשים היום כאילו הם רלוונטיים לבחירות הכלליות, ואני אומר לך שזה פשוט לא נבון להסיק מסקנות בצורה הזו.
אף אחד, אבל אף אחד, לא יודע איך ינהג סקטור מסויים ביום בחירות שיתקיים בעוד תשעה חודשים מהיום ביחס למועמד/ת שלא אהוד עליו במיוחד אבל נמצא במחנה הפוליטי שלו. זו שאלת מיליון הדולר של הפוליטיקה האמריקאית החצוייה.
הסקר שציטטת, שגם הוא איננו רלוונטי כמו שגיא הסביר לך, מתייחס למצביעים כמקשה אחת ולא מפלח אותם.
3. בגזרת המשפטים שאין להם בסיס במציאות אני מודה שאתקשה לייצר משהו שמתקרב לרמה של הפסקה האחרונה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:07 
סבבה, כל מה שלא מוצא חן בעיניכם הוא לא רלוונטי. תמשיכו להיות בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
סבבה, כל מה שלא מוצא חן בעיניכם הוא לא רלוונטי. תמשיכו להיות בדיחה.

http://www.npr.org/sections/itsallpolit ... -read-them

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:19 
כן כן, הבנתי כבר את הנקודה. סקרים לא רלוונטים אלא אם הם בעד המועמד שלך וכלכלניים הם בדיחה שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, אלא אם הם תומכים באג'נדה שלך.

אובייקטיביות 101.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
כן כן, הבנתי כבר את הנקודה. סקרים לא רלוונטים אלא אם הם בעד המועמד שלך וכלכלניים הם בדיחה שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, אלא אם הם תומכים באג'נדה שלך.

אובייקטיביות 101.

ברני הוא הרבה יותר "מועמד שלי" מאשר הילארי ואני חושב שאחד הדברים הכי מגעילים בבחירות האלו זה לראות תומכים של הילארי עושים תחרות עם עצמם על מי יכול ללכלך יותר על רעיונות שאמורים להיות שאיפה של כל דמוקרט כמו single payer וקולג'ים בחינם, ועדיין, סקרים שנעשים עכשיו, במיוחד סקרים ברמה הלאומית לא שווים יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 12:42 
אמיר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אובייקטיביות 101.

ברני הוא הרבה יותר "מועמד שלי" מאשר הילארי ואני חושב שאחד הדברים הכי מגעילים בבחירות האלו זה לראות תומכים של הילארי עושים תחרות עם עצמם על מי יכול ללכלך יותר על רעיונות שאמורים להיות שאיפה של כל דמוקרט כמו single payer וקולג'ים בחינם, ועדיין, סקרים שנעשים עכשיו, במיוחד סקרים ברמה הלאומית לא שווים יותר מדי.

וזה שבכל המדינות עד עכשיו ברני קיבל בערך 70-80% מהקולות של הindependents, גם לא שווה יותר מידי?
וזה שבהרבה סקרים 20% מהמצביעים שלו אומרים שהם לא יצביעו להילרי גם לא שווה יותר מידי?
וזה שבכל הסקרים כרגע הוא המועמד היחיד עם מדד favorable-unfavorable חיובי מבין כל המתמודדים (+15%) גם לא שווה יותר מידי?

אני באמת מקבל את העובדה שסקרים ברמה הלאומית הם די toss up. אבל :
א. הם כן מראים טרנד. זה שברני היה בפיגור של 20 לפני חודש ועכשיו הוא בתיקו אומר משהו.
ב. אם הרבה סקרים מראים על משהו ומצביעים על דבר מסויים, אולי זה אומר משהו. אולי צריך לקחת את המשהו הזה בחשבון.

(ולא דיברתי עליך בהודעה הקודמת שלי :ROSE: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 14:08 
אמיר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אובייקטיביות 101.

ה"לכלוך" העיקרי הוא לא על הרעיונות, אלא על זה שסנדרס אולי רץ על רעיונות ליברלים אבל הוא עושה את זה בשיטות רפובליקניות של הבטחת rainbow and unicorn.

תמונה

וזה מתקשר לנרטיב הכללי שהבנאדם, כמה שהוא זקן חביב שמדגיש נקודות חשובות, הוא לא מועמד רציני והקמפיין הנוכחי כמו גם 30+ שנים בפוליטיקה מוכיחים את זה.
בדומה לזה אין לי שום בעייה עם ההבטחות של טרמפ שהוא יביס את ISIS. אני מאוד מאוד בעד הבסת ISIS. יותר מאשר אני בעד קולג' בחינם. רק שאני לא חושב שלטרמפ יש שמץ של מושג איך לעשות את זה.

אשר לאלקטביליות, הסבירו כאן את הבעיות בסקרים ויש הרבה כאלו. קשה מאוד לחזות כמה תומכים של X יצביעו אם Y יהיה המועמד, למרות שההיסטוריה מלמדת שרובם ככולם יעשו את זה, ללא קשר למה שהם אומרים עכשיו. וכשזה מגיע לסנדרס מול הילארי זה קשה במיוחד, אבל רובנו יודעים מול איזה מכונת תעמולה הילארי מתמודדת 25 שנה ללא הפסקה (במדינות סגולות למשל יש פרסומות אנטי-הילארי גם בשנים שאין בהן בחירות, לשמר את הגחלת) ואנחנו יודעים שהמכונה הזאת יכולה להיות מופנית כלפי סנדרס ברגע. רק שלא יודעים מה יקרה למספרים שלו כשזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 14:23 
:BOW: :BOW: :BOW:

אם מישהו פה משתמש בשיטות רפובליקניות זה אך ורק הילרי :

ברני אשכרה אומר איך הוא ישלם על הדברים ואיך הוא ישיג אותם. זה שלך אין מושג ואתה מעדיף להציג את זה כ"rainbow and unicorn" זה כי אתה מסרב להביט עליהם.

תמונה

אשר לאלקטיביליות, כרגיל - כשסקרים לטובתך - מצוין! כשהם לרעתך - אה.. אי אפשר לדעת מה יקרה. זה מוקדם מידי. לא רלוונטי.

מישהו אמר שיטות רפובליקניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 14:45 
הוא יישלם עליהם בקלות. בתנאי שהכלכלה תצמח ב5.3% בשנה. וזה מה שיהיה. למה לא? ולכולם יהיה ביטוח בריאות ממשלתי. וקונגרס יעביר את זה. והוא יהיה זול. והוא יכלול כל טיפול שכל מטופל יחפוץ בו. ושעור הכליאה בארה"ב ירד תוך 4 שנות סנדרס לרמות אירופאיות. וrainbow and unicorn. אני מאוד בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2016, 15:16 
ועכשיו אני בטוח ב100% שלא קראת את התכניות שלו ואין לך מושג על מה אתה מדבר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: