תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 07:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 18 פברואר 2016, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
כלא צבאי זה קייטנה, ריתוק זה כלום. (זה אפילו כיף בתור לוחם לסגור 35 יום בבסיס, בכלל לא שוחק אותך).
לא יודע איפה שירתת, אבל ריתוקים זה לא עונש קל, זה לא דבר כיף בכלל.
במקרה של טקנו - בוא לא נשכח שהיו פרובוקציות וקינטור מצד המפגין, במכלול הדברים, הפעיל לא היה טלית שכולה תכלת, הוא עורר פרובוקציה וקינטר את הקצין עד שהאחרון
חבט בו.
דרך אגב מקרה זהה לפעמים קרה גם במגרשי כדורגל, בהם אנשים התריסו ועוררו פרובקציות וקיללו שוטרים ואז חטפו מכות תוך כדי מעצרם.
האם זה מקובל עליי? ממש לא.
האם הם צריכים להיענש? בוודאי.
מה העונש? תלוי.
אני מבין שאתה לא אוהב את העניין הזה שכל מקרה לגופו, אבל ככה פועלת מערכת המשפטץ
הסברתי לך שלמערכת המשפט דווקא כן אכפת מזכויות, ביטול נוהל מעצר שכן, הריסה של מבנים לא חוקיים ועוד.
איזה אלימות אנחנו מפעילים בעזה? יש לך דוג'?

הייתי קרבי, וזכיתי לסגור שבתות. זכיתי גם להענש. אבל אם על עלייה לחדר אוכל בלי כומתה מקבלים שבת (יענו, ריתוק 14 במינימום, תלוי בשאר השבתות של הצוות), אז כן. זה עונש מגוחך. או שבעיניך זה חמור כמו להכות פלסטיני.
אין לי בעיה עם כל מקרה לגופו. יש לי בעיה שכשאנחנו מציגים לך מקרה פרטי אתה מתחמק מלהתייחס אליו, וזה קורה מארוע הדקירה הראשון לפני 5 חודשים.

ולא, אתה לא הסברת לי. אתה טענת טענה לא מבוססת, ואני נתתי לך דוגמא כן מבוססת. ואפילו פה, כשאתה עונה לי, אתה מתעלם ממנה. בפעם המי יודע כמה. אם ככה אתה מתכנן "לנצח" את הויכוח הזה, אז קיבלת ממני לייק.
אגב, למשל נוהל שכן (לא נוהל מעצר שכן :/). מישהו נתן את הדין על כל אותם פלסטינים שנפגעו מהנוהל הזה? או שהדיון הוא פנים ישראלי בלבד?
אני אעזור לך, הדיון הוא פנים ישראלי, וזכויות הפלסטינים מעניינות כקליפת השום. אף פלסטיני לא פוצה על הנזק שנגרם לו. פיזי או פסיכולוגי. אז גם זה מוכיח את הטענה שלי שכל מה שמעניין את מערכת המשפט הישראלית זה ההשפעות על החברה הישראלית, וטובת הפלסטינים נמצאת הרחק הרחק בסולם העדיפויות.
מכאן כבר קל יותר להבין את הייאוש הגדול שבו נמצאים הפלסטינים, אבל נדמה לי שהבעיה איתך היא שאתה פשוט לא מעוניין להגיע למסקנה הזו, כלומר, עושה הכל כדי לא להגיע למצב שמה שאנחנו אומרים יהיה אמת. כי מה זה אומר עליך, שאתה לוקח חלק במערכת שמדכאת פלסטינים עד כדי כך..
אבל זה סתם פסיכולוגיה בגרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2016, 16:02 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
כלא צבאי זה קייטנה, ריתוק זה כלום. (זה אפילו כיף בתור לוחם לסגור 35 יום בבסיס, בכלל לא שוחק אותך).
לא יודע איפה שירתת, אבל ריתוקים זה לא עונש קל, זה לא דבר כיף בכלל.
במקרה של טקנו - בוא לא נשכח שהיו פרובוקציות וקינטור מצד המפגין, במכלול הדברים, הפעיל לא היה טלית שכולה תכלת, הוא עורר פרובוקציה וקינטר את הקצין עד שהאחרון
חבט בו.
דרך אגב מקרה זהה לפעמים קרה גם במגרשי כדורגל, בהם אנשים התריסו ועוררו פרובקציות וקיללו שוטרים ואז חטפו מכות תוך כדי מעצרם.
האם זה מקובל עליי? ממש לא.
האם הם צריכים להיענש? בוודאי.
מה העונש? תלוי.
אני מבין שאתה לא אוהב את העניין הזה שכל מקרה לגופו, אבל ככה פועלת מערכת המשפטץ
הסברתי לך שלמערכת המשפט דווקא כן אכפת מזכויות, ביטול נוהל מעצר שכן, הריסה של מבנים לא חוקיים ועוד.

הייתי קרבי, וזכיתי לסגור שבתות. זכיתי גם להענש. אבל אם על עלייה לחדר אוכל בלי כומתה מקבלים שבת (יענו, ריתוק 14 במינימום, תלוי בשאר השבתות של הצוות), אז כן. זה עונש מגוחך. או שבעיניך זה חמור כמו להכות פלסטיני.
אין לי בעיה עם כל מקרה לגופו. יש לי בעיה שכשאנחנו מציגים לך מקרה פרטי אתה מתחמק מלהתייחס אליו, וזה קורה מארוע הדקירה הראשון לפני 5 חודשים.

ולא, אתה לא הסברת לי. אתה טענת טענה לא מבוססת, ואני נתתי לך דוגמא כן מבוססת. ואפילו פה, כשאתה עונה לי, אתה מתעלם ממנה. בפעם המי יודע כמה. אם ככה אתה מתכנן "לנצח" את הויכוח הזה, אז קיבלת ממני לייק.
אגב, למשל נוהל שכן (לא נוהל מעצר שכן :/). מישהו נתן את הדין על כל אותם פלסטינים שנפגעו מהנוהל הזה? או שהדיון הוא פנים ישראלי בלבד?
אני אעזור לך, הדיון הוא פנים ישראלי, וזכויות הפלסטינים מעניינות כקליפת השום. אף פלסטיני לא פוצה על הנזק שנגרם לו. פיזי או פסיכולוגי. אז גם זה מוכיח את הטענה שלי שכל מה שמעניין את מערכת המשפט הישראלית זה ההשפעות על החברה הישראלית, וטובת הפלסטינים נמצאת הרחק הרחק בסולם העדיפויות.
מכאן כבר קל יותר להבין את הייאוש הגדול שבו נמצאים הפלסטינים, אבל נדמה לי שהבעיה איתך היא שאתה פשוט לא מעוניין להגיע למסקנה הזו, כלומר, עושה הכל כדי לא להגיע למצב שמה שאנחנו אומרים יהיה אמת. כי מה זה אומר עליך, שאתה לוקח חלק במערכת שמדכאת פלסטינים עד כדי כך..
אבל זה סתם פסיכולוגיה בגרוש.

אין חולק שעונש של ריתוק על חדר אוכל כמוש אמרת זה עונש בזוי שלא צריך לתת.
ריתוקים וכלא צריכים להיות עונשים למעשים חמורים ולא לזוטי דברים.
דרך אגב אם היית לוחם - אתה אמור להבין לבד מה זה להיות בחום של 35 מעלות תחת שמש קופחת, אחרי שלא יודע כמה זמן שלא ראית את המשפחה,
בזמן שבאים אנשים ומקללים אותך בפרצוף, מתגרים בך בזמן שאתה מזיע עם האפוד והנשק, אתה אמור להבין לבד שיש מצב שתאבד את העשתונות...
אמרתי לך שבמקרה של הקצין היה קינטור ופרובוקציות, לדעתי היה צריך להדיח אותו מתפקיד פיקודי.
דרך אגב אי המשך בצה"ל ובדרגות הפיקוד זה עונש לא קל.
נתתי לך דוגמא מבוססת כמו נוהל שכן (צודק, לא מעצר שכן) וכמו הריסת מבנים.
אבל אין ספק שדין ישראלי לא שווה לדין פלסטיני, הם לא תושבי מדינת ישראל להזכירך, אין להם ת.ז כחולה.
יש להם מערכות משפט משלהם, משטרה משלהם , מוסדות חינוך משלהם, פרלמנט משלהם וכו'.
נשמע מדברייך כאילו כל אזור איו"ש זה מחנות פליטים.
הפלסטינים לא מוכנים לוותר על זכות השיבה, נראה לך שאפשר יהיה להגיע להסכם יחד עם זכות השיבה?!
ולא ענית לי על השאלה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אני מתחיל להתייאש.
הצבא, כשהוא נותן אותו עונש על חדר אוכל ועל הכאת פלסטיני, מראה בדיוק מה הוא חושב על הכאת פלסטינים, וכמה חמור זה בעיניו. זה מה שאתה צריך להסיק. לא שהעונש על חדר אוכל בלי כומתה הוא חמור.. חוץ מזה, יש עוד מלא דוגמאות. למעשה, כל פאק של חייל הוא במינימום שבת. אין עונשים קלים מכך. מה כל כך מסובך להבין פה..
באמת ליבי עם החיילים. לא בציניות. אבל זה לא תירוץ לכלום. אתה לא יכול גם לנהל חיים של אנשים בכח הזרוע, וגם להשתמש במחאה שלהם כנסיבות מקלות להתפרצות שלך.
ועכשיו אני מתחיל כבר להרגיש שאתה עושה בכוונה. אני מסביר בצורה מאוד ברורה למה לדעתי למערכת המשפט לא אכפת מזכויות הפלסטינים, ואתה פשוט מתעלם וכותב את אותו דבר שוב ושוב. זה פשוט לא לעניין.
אם קשה לך, אני אעזור לך. הנה ההתייחסות המפורטת שלי
אדום נחמד כתב:

מה התשובה שלך לטענה הזו?
לירון האדום כתב:

כשלפחות 5 פעמים כתבתי מה הבעיתיות בדוגמת הריסת מבנים (ואתה 5 פעמים התעלמת).
נו באמת
בכל מקרה, שורה לאחר מכן אתה מסכים שיש דין לישראלים ודין לפלסטינים. אז אפשר סוף סוף להסכים שזכויות הפלסטינים לא מטרידות את מערכת המשפט הישראלית? אני באמת מנסה להסביר את עצמי, ונדמה שפשוט אין לי סיכוי..

נמשיך.
ציטוט:

שמע, אני באמת חושב שאתה צריך קצת להתעמק במצב הפלסטינים בגדה. צא לסיור עם שוברים שתיקה (יש בשבוע הבא, אם אתה בקטע, אני מזמין לי ולך מקום ברגע זה). תקרא קצת פוסטים של ארגוני זכויות אדם (יש דין, בצלם, תעאיוש). גם אם אתה שונא אותם על הפניה לחול, הם עדיין מספרים מה שקורה בשטח.
לדעתי, למרות שעבר שלך בעזה, יש לך בליינד ספוט רציני ביותר אם אתה לא מצליח להבין מה זה אומר להיות פלסטיני תחת שלטון צבאי ישראלי. אני לא חושב שדיון בפורום יכול לשכנע אותך בזה. זה דברים שאתה צריך לראות בעצמך. בשטח.

ולסיום, מצטער, פספסתי את השאלה על עזה. התשובה היא (למרות שכבר ענינו על הנקודה הזו אינספור פעמים) שאנחנו סוגרים על כל הגבולות שלהם (למעט 10 אחוז מצרי), כשהדגש הוא על הימי והאווירי. בפועל, עזה היא גטו. מוצדק או לא מוצדק, זה עניין שלך. אבל כשאתה שואל איזו אלימות אנחנו מפעילים, אז זו האלימות. לזה אתה יכול להוסיף הגבלה מטורפת של שטח הדיג שלהם (משהו כמו 2-3 קילומטרים שכבר ריקים מדגים אחרי שנים של אותו דבר), או ריסוס אלפי דונמים של אדמה חקלאית קרוב לגבול עם ישראל. איסור על הקמת תחנת חשמל, ועוד ועוד ועוד. שוב, אולי את כל אלו תצדיק עם העובדה הם נלחמים בנו, אבל לא שאלת על זה, אלא על איזו אלימות אנחנו מפעילים כלפי העזתים.
ורק הערה קטנה, זה הפך להיות טרנד להזכיר את עזה כשמדברים על הגדה. אני מבין את האינסנטיב, אבל זה כבר די מעיק. הפלסטינים בגדה סובלים, והמצב בעזה לא צריך לעניין אותם כהוא זה. לבני אדם מגיע לחיות חיים חופשיים. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
אמרת שצריך להעניס (מס שפתיים) ואז הסברת באריכות למה זה בסדר שבעצם לא ממש מענישים אותו.
אני לא מסלף, אני פשוט יודע לקרוא.

הבנתי אותך, אתה לא מסלף ?
שוב - אני כתבתי
ציטוט:
לא אמרתי שלא צריך להעניש

אתה כותב:
ציטוט:
אבל לכתוב שמפקד בכיר שאמור לשמש דוגמה לא צריך להיענש

וואלה אם זה לא סילוף, אז אני כבר לא יודע מה זה לסלף דברים של אחר?

דרך אגב - הוא קיבל עונש וזה הדחה מתפקידו כסמח"ט וגם בכך שלא המשיך בשרשרת הפיקוד הצבאית.

אני חוזר: אתה כותב שצריך להעניש (מס שפתיים) ואז מסביר אחד לאחד למה זה בעצם בסדר שהוא לא קיבל שום עונש משמעותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2016, 20:05 
אדום נחמד כתב:
אני מתחיל להתייאש.
הצבא, כשהוא נותן אותו עונש על חדר אוכל ועל הכאת פלסטיני , מראה בדיוק מה הוא חושב על הכאת פלסטינים, וכמה חמור זה בעיניו. זה מה שאתה צריך להסיק. לא שהעונש על חדר אוכל בלי כומתה הוא חמור.. חוץ מזה, יש עוד מלא דוגמאות. למעשה, כל פאק של חייל הוא במינימום שבת. אין עונשים קלים מכך. מה כל כך מסובך להבין פה..
באמת ליבי עם החיילים. לא בציניות. אבל זה לא תירוץ לכלום. אתה לא יכול גם לנהל חיים של אנשים בכח הזרוע, וגם להשתמש במחאה שלהם כנסיבות מקלות להתפרצות שלך.
ועכשיו אני מתחיל כבר להרגיש שאתה עושה בכוונה. אני מסביר בצורה מאוד ברורה למה לדעתי למערכת המשפט לא אכפת מזכויות הפלסטינים, ואתה פשוט מתעלם וכותב את אותו דבר שוב ושוב. זה פשוט לא לעניין.
אם קשה לך, אני אעזור לך. הנה ההתייחסות המפורטת שלי
אדום נחמד כתב:

מה התשובה שלך לטענה הזו?
לירון האדום כתב:

כשלפחות 5 פעמים כתבתי מה הבעיתיות בדוגמת הריסת מבנים (ואתה 5 פעמים התעלמת).
נו באמת
בכל מקרה, שורה לאחר מכן אתה מסכים שיש דין לישראלים ודין לפלסטינים. אז אפשר סוף סוף להסכים שזכויות הפלסטינים לא מטרידות את מערכת המשפט הישראלית? אני באמת מנסה להסביר את עצמי, ונדמה שפשוט אין לי סיכוי..

נמשיך.
ציטוט:

שמע, אני באמת חושב שאתה צריך קצת להתעמק במצב הפלסטינים בגדה. צא לסיור עם שוברים שתיקה (יש בשבוע הבא, אם אתה בקטע, אני מזמין לי ולך מקום ברגע זה). תקרא קצת פוסטים של ארגוני זכויות אדם (יש דין, בצלם, תעאיוש). גם אם אתה שונא אותם על הפניה לחול, הם עדיין מספרים מה שקורה בשטח.
לדעתי, למרות שעבר שלך בעזה, יש לך בליינד ספוט רציני ביותר אם אתה לא מצליח להבין מה זה אומר להיות פלסטיני תחת שלטון צבאי ישראלי. אני לא חושב שדיון בפורום יכול לשכנע אותך בזה. זה דברים שאתה צריך לראות בעצמך. בשטח.

ולסיום, מצטער, פספסתי את השאלה על עזה. התשובה היא (למרות שכבר ענינו על הנקודה הזו אינספור פעמים) שאנחנו סוגרים על כל הגבולות שלהם (למעט 10 אחוז מצרי), כשהדגש הוא על הימי והאווירי. בפועל, עזה היא גטו. מוצדק או לא מוצדק, זה עניין שלך. אבל כשאתה שואל איזו אלימות אנחנו מפעילים, אז זו האלימות. לזה אתה יכול להוסיף הגבלה מטורפת של שטח הדיג שלהם (משהו כמו 2-3 קילומטרים שכבר ריקים מדגים אחרי שנים של אותו דבר), או ריסוס אלפי דונמים של אדמה חקלאית קרוב לגבול עם ישראל. איסור על הקמת תחנת חשמל, ועוד ועוד ועוד. שוב, אולי את כל אלו תצדיק עם העובדה הם נלחמים בנו, אבל לא שאלת על זה, אלא על איזו אלימות אנחנו מפעילים כלפי העזתים.
ורק הערה קטנה, זה הפך להיות טרנד להזכיר את עזה כשמדברים על הגדה. אני מבין את האינסנטיב, אבל זה כבר די מעיק. הפלסטינים בגדה סובלים, והמצב בעזה לא צריך לעניין אותם כהוא זה. לבני אדם מגיע לחיות חיים חופשיים. נקודה.

שני חיילים מהגדוד שלי קיבלו 4 חודשי כלא על הכאת עצור ככה שזה לא מדוייק שהעונשים הם רק ריתוקים ועוד ריתוקים קלים. דרך אגב הם "נענשו" גם בהורדת דרגה לטוראי והם די מרוצים מזה כי הם לא יספיקו להיות רבטים עוד פעם לפני השחרור וככה הם פטורים ממילואים. ולפי דעתי גם מורידים אותם מתקן לוחם. ואם שניכם הייתם לוחמים אז אתם בטח יודעים מה המשעמעות של לעמוד במחסום במשך 8 שע' עם קרמי וציוד וחם ואתה רעב כי האוכל מתעכב בשעתיים כי כולם במוצב עסוקים ויש לך ים אנשים להעביר וכל זה אחרי שישנת איזה 4 שעות בלחץ עכשיו לך תתיחס אליהם כמו אל בני אדם יש כאלה שינצלו את הכח שיש להם ביד ורק יצרחו עליהם ויתחסו אליהם מגעיל פשוט כי חינכו אותם על שנאת ערבים ועל זה שהם לא בני אדם ושהם לא שווים אליך אלא שהם זן נחות ממך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 09:15 
טקנו תחילה ציינת שאמרתי שהוא לא צריך להיענש, עכשיו אתה טוען שמה שאמרתי
זה מס שפתיים ושאני חושב אחרת.
אין צורך שתפרשן את דבריי, אני אומר אותם דיי בצורה ברורה.
תכתוב עוד אלף פעם שזה מס שפתיים וזה לא יעזור לעובדה שסילפת את דבריי באופן בוטה.

אדום נחמד - בזמן שאנחנו דנים בסבל הגדול של הפלסטינים, עוד חייל בן 20 נרצח בזמן שהוא בסופר.
אז הם סובלים ממחסומים, מבניה לא חוקית וכו אבל מצד שני הם כן נכנסים בלי בעיה לסופר בהתנחלות
ומנצלים את זה כדי לרצוח ולפצוע.
ילדים בני 14!! במקום שילכו לסופר שייקנו ושיחיו בשלום לצד המתנחלים
הם מעדיפים ליטול חיי אדם.
אתה תומך במאבק מזויין, אבל בינתיים מגל הטרור הנוכחי יש יותר הרוגים יהודים
מאשר הרוגים פלסטינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
זה עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 09:20 
KingAlpaca כתב:
זה עצום.

זה מטורף !1!11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
מנסים להסביר לך שהסבל והיאוש הפלסטיני הוא גורם משמעותי בבחירה שלהם להגיב לאלימות הישראלית באלימות..

חוץ מזה, רק שיהיה ברור.. אתה דורש מהפלסטינים לחיות בשכנות טובה עם התופעה הכי מוחשית של דיכוי, קרי, המתנחלים? יענו בקטע של 'מה אתם עושים עניין זכויות לא זכויות. בואו תקנו פה בסופר והכל יהיה בסדר'?
אתה מאמין לעצמך?

ולא ענית. להזמין לך מקום לידי בסיור הקרוב של שוברים שתיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
זה עצום.

זה מטורף !1!11

טירוף הוא נושא מורכב,
והוא גם תלוי בהמון גורמים משתנים,
אבל לגבי הערך הקומי אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
זה עצום.

זה מטורף !1!11

זה אדיר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:11 
אדום נחמד כתב:
מנסים להסביר לך שהסבל והיאוש הפלסטיני הוא גורם משמעותי בבחירה שלהם להגיב לאלימות הישראלית באלימות..

חוץ מזה, רק שיהיה ברור.. אתה דורש מהפלסטינים לחיות בשכנות טובה עם התופעה הכי מוחשית של דיכוי, קרי, המתנחלים? יענו בקטע של 'מה אתם עושים עניין זכויות לא זכויות. בואו תקנו פה בסופר והכל יהיה בסדר'?
אתה מאמין לעצמך?

מתי אמרת הסיור יוצא?
קשה לי להבין, מצד אחד דיכוי, עוני, אין זכויות, מצד שני הולכים לסופר של יהודים בלי בעיה,
מגיעים לשער שכם בקלות, חלק נכנסים עם אישורים לתוך ישראל לצורך טיפולים רפואיים.
אני מצטער אבל כל עוד מגיעים ילדים בני 14 לסופר ורוצחים בדם קר חייל, אז לא מגיע להם הקלות
ופריבילגיות.
דרך אגב הרצח אתמול הוא התשובה לטקנו שגם ילד בן 14 עם סכין יכול לרצוח!
כי איך אמרו טקנו, אפשר להשתלט על ילד בן 14 גם בלי לירות בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:13 
KingAlpaca כתב:
לירון האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
זה עצום.

זה מטורף !1!11

טירוף הוא נושא מורכב,
והוא גם תלוי בהמון גורמים משתנים,
אבל לגבי הערך הקומי אין ספק.

מתוק הבדיחה היא עלייך.
שים לב שלא רק שאתה לא מוסיף כלום לדיון,
אף אחד גם לא מתייחס אלייך.
כנראה שבכוח אתה מנסה להיות המחליף של בלאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה מאמין לעצמך?

מתי אמרת הסיור יוצא?
קשה לי להבין, מצד אחד דיכוי, עוני, אין זכויות, מצד שני הולכים לסופר של יהודים בלי בעיה,
מגיעים לשער שכם בקלות, חלק נכנסים עם אישורים לתוך ישראל לצורך טיפולים רפואיים.
אני מצטער אבל כל עוד מגיעים ילדים בני 14 לסופר ורוצחים בדם קר חייל, אז לא מגיע להם הקלות
ופריבילגיות.

יש סיורים בימי שישי. הקרוב הוא בשבוע הבא, אבל צריך לבדוק אם יש מקום
ומה בדיוק קשה לך? האם גם היה קשה לך להבין את הסבל של העבדים השחורים שבסך הכל האדון הלבן נתן להם אוכל ומקום לישון בו?
אתה היית מוכן לחיות כמוהם 50 שנה?
וכן, הם נלחמים. הם גם הורגים חיילים (הורגים. לא רוצחים. אלא אם כשחייל הורג לוחם פלסטיני זה גם רצח בעיניך), מה לעשות. ככה זה מלחמה.
ולגבי ההערה לטקנו, אתה קצת משתמש פה בדמגוגיה. גם ילד בן 5 יכול לרצוח אם הוא בא עם סכין מול אדם ישן. זה לא מה שטקנו התיחס אליו. זה לא שהנער הזה נלחם במישהו והכניע אותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. טקנו תחילה ציינת שאמרתי שהוא לא צריך להיענש, עכשיו אתה טוען שמה שאמרתי
זה מס שפתיים ושאני חושב אחרת.
2. אין צורך שתפרשן את דבריי, אני אומר אותם דיי בצורה ברורה.
3. תכתוב עוד אלף פעם שזה מס שפתיים וזה לא יעזור לעובדה שסילפת את דבריי באופן בוטה.

1. אז איך אתה קורא לזה שאתה מתחיל בהצהרה X ואז מקדיש את שאר ההודעה לכתוב את ההיפך הגמור?
2. אתה אכן ברור, ולכן לא הייתי צריך להוסיף שום פרשנות, רק להזכיר מה כתבת.
3. אבל באמת התחלת בהצהרה X ואז שאר ההודעה שלך הוקדשה להסביר למה זה בסדר שלא X.
להגיד שזה מה שעשית זה לא "סילוף", מקסימום זה מעיד שלא הסכמתי להשתתף במשחק שלך, ולא קיבלתי את המס השפתיים שהצעת לשלם לי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר נלחמה אחת שהסתיימה כאשר אף צד לא היה קרוב להכריע אותה צבאית.

במציאות של היום לא רק שאנחנו לא מתקרבים לזה. העולם בוחר להצדיק את הלוחמים של הצד החלש ולחזק אותו כמה שיותר וזה קורה גם כאשר הגלגל מתהפך ובכך הוא משמר את המלחמה והמשך ההרג.

כאשר אתה תומך בהרג אתה תומך בהרג, ולא משנה כמה יפה תצייר את האידיאולוגיה הרצחנית שלך תוצאותיה ישארו אנשים בוכים מעל קבר יקירהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אתה שם לב שאתה לוקח מקרה שמתאים לך ומקיש ממנו על כל שאר המקרים?
ואחר כך אתה עוד מעז לכתוב שאתה "בוחן כל מקרה לגופו".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה בעצם אומר שהעולם צריך לעזור לישראל להכריע את הפלסטינים, אבל לא כי ישראל צודקת אלא כי לישראל יש את הסיכוי הגבוה יותר להכריע?
ואגב, לעזור לישראל להכריע את המלחמה זה לא לתמוך בהרג? אמנם הרג של ערבושים מחבלים, אבל עדיין הרג.. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 10:55 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אתה שם לב שאתה לוקח מקרה שמתאים לך ומקיש ממנו על כל שאר המקרים?
ואחר כך אתה עוד מעז לכתוב שאתה "בוחן כל מקרה לגופו".

קשה שאין לה להגיד על כך שילד בן 14 הצליח לרצוח חייל.

אדום נחמד- אם חייל יורה סתם ככה על פלסטיני והורג אותו זה רצח.
אם הפלסטיני זרק בקבוק תבערה/יידה אבנים/ירה/סיכן את חייהם של אחרים
אז זה הגנה עצמית.
ללכת בסופר ולדקור מישהו בכוונה ועל מנת להרוג אותו זה רצח!
בושה שאתה קורא לזה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
הוא חייל, בשטחים כבושים.

וכבר הגבתי לעניין הילד בן 14. אז למה אתה ממשיך בקו הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 11:12 
אדום נחמד כתב:
הוא חייל, בשטחים כבושים.

הגבתי לטקנו על הילד בן ה 14.

אם כך אני מבין שאם חס ושלום אתה או מישהו מבני משפחתך יפגע בפיגוע, תקבל את זה
בשווין נפש.
בזמן ששירתת כלוחם, אני מבין שהצדקת את הניסיוניות של המחבלים לפגוע בך ובחבריך?
באלימות לא משיגים דברים.
אלימות גורמת לצד השני לא לרחם עלייך אלא לכעוס עלייך.
בינתיים מו ששולט בעם הפלסטיני זה חמאס שזה בבחירות דמוקרטיות.
אותו ארגון שמכריז שהוא מעוניין בחיסול מדינת ישראל.
איי פרטנר בצד השני, אין אפשרות אחרת.
תראה מה קורה מסביב ותבין שברגע שלא תהיה שליטה של צהל בשטחים,
תהיה פה מלחמה יומיומית בכל רחבי הארץ.
כמעט כמו בסוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שהגבת לו, אבל כבר הסברתי לך את ההבדל..
השאלה שלך היא לא הוגנת. אני לא בעד אלימות מאף צד, אבל בין אם הפלסטינים משתמשים באלימות או לא, ישראל משתמשת באלימות 24/7 כבר 50 שנה. לפעמים בעצימות גבוהה ולעתים נמוכה, אבל תמיד פוגעת בחפים מפשע. תמיד.
אתה מבקש רק מצד אחד להפסיק להיות אלים.
ושוב אתה מזכיר את חמאס. כאילו לא רק אתמול שאלת ועניתי ממש על זה. וחמאס בכל מקרה רק ברצועה, אז בנתיים מי ששולט בגדה זה ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:04 
לירון האדום כתב:

באלימות לא משיגים דברים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:05 
סליחה.
זה פשוט מצחיק מכל כך הרבה כיוונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא מכיר נלחמה אחת שהסתיימה כאשר אף צד לא היה קרוב להכריע אותה צבאית.

מלחמת 1812.
מלחמת קוראיה.
מלחמת הודו פקיסטטן של 1965.
מלחמת אירן עיראק.
ככה בשלוף, יש עוד.

el dudernio כתב:

במציאות של היום לא רק שאנחנו לא מתקרבים לזה. העולם בוחר להצדיק את הלוחמים של הצד החלש ולחזק אותו כמה שיותר וזה קורה גם כאשר הגלגל מתהפך ובכך הוא משמר את המלחמה והמשך ההרג.

כאשר אתה תומך בהרג אתה תומך בהרג, ולא משנה כמה יפה תצייר את האידיאולוגיה הרצחנית שלך תוצאותיה ישארו אנשים בוכים מעל קבר יקירהם.

העולם ממש לא בוחר להצדיק את הצד החלש, לדוגמא מבחינה צבאית דעא"ש הוא הצד המאד חלש וכמעט אף אחד לא מצדיק אותו. אותו דבר לגבי מלחמת עיראק הראשונה.
עכשיו זה נכון, יש לא מעט מדינות בעולם (לא כולן אגב) שמצדיקות את הפלשתניאים בסכסוך הישראלי פלשתינאי, אבל לדעתי זה בגלל שהן חושבות שהם הצד הצודק. אתה יכול לא להסכים, אבל אני לא חושב שהתיאוריה שלך שזה נובע רק מהעוצמה הצבאית עומדת במבחן המציאות.
אגב, יש מעט מאד מדינות בעולם (לפחות מחוץ למדינות ערב) שמצדיקות את האלימות הפלשתינאית.

אבל עזוב, מה אתה בעצם מציע פה?
אתה אומר שהפתרון הוא שישראל צריכה "לנצח" והבעיה היא שהעולם לא נותן לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:32 
פתאום הבנתי למה הם עשו את חוק גיוס חובה.
הם רוצים שכולנו נהיה לירון האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

עשו חוק גיוס חובה כדי שאתה תוכל לשבת בבית ולרשום הודעות מטומטמות בפורום + ושתוכל ללכת לעשות תואר וללמוד בשקט.

כי אם לא היה חוק גיוס הנכבשים המסכנים היו זורקים אותך לים וגם צוחקים עליך איך אתה לא מצליח לשחות
הם ניסו ב1948
גם ב-1949
דרך 1967
גם 1973
וגם ב-2016

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
הוא חייל, בשטחים כבושים.

הגבתי לטקנו על הילד בן ה 14.

אם כך אני מבין שאם חס ושלום אתה או מישהו מבני משפחתך יפגע בפיגוע, תקבל את זה
בשווין נפש.
בזמן ששירתת כלוחם, אני מבין שהצדקת את הניסיוניות של המחבלים לפגוע בך ובחבריך?
באלימות לא משיגים דברים.
אלימות גורמת לצד השני לא לרחם עלייך אלא לכעוס עלייך.
בינתיים מו ששולט בעם הפלסטיני זה חמאס שזה בבחירות דמוקרטיות.
אותו ארגון שמכריז שהוא מעוניין בחיסול מדינת ישראל.
איי פרטנר בצד השני, אין אפשרות אחרת.
תראה מה קורה מסביב ותבין שברגע שלא תהיה שליטה של צהל בשטחים,
תהיה פה מלחמה יומיומית בכל רחבי הארץ.
כמעט כמו בסוריה

אם ככה מחנכים ברשות הפלשתינית (תחת כיבוש ישראלי) מה הפלא שיש מחבלים ילדים?
http://news.walla.co.il/item/2931267
ציטוט:
"שמיעת שקשוק [נשק] נעימה לאוזניי ומשמחת את נפשי זרימת הדם, ו[כן] גוף המוטל על קרקע הישימון שעליו מתקוטטים טורפי המדבר... בחייך! זהו מות גברים
ומי שמבקש מוות אצילי, הריהו זה". ציטוט זה הוא דוגמה אחת מני רבות לתכנים שמעודדים הסתה ונלמדים בבתי ספר במזרח ירושלים - על אף שהם מפוקחים על ידי משרד החינוך.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
חַיָּלִים אַלְמוֹנִים הִנְּנוּ בְּלִי מַדִּים
וּסְבִיבֵנוּ אֵימָה וְצַלְמָוֶת.
כֻּלָּנוּ גֻּיַּסְנוּ לְכָל הַחַיִּים,
מִשּׁוּרָה מְשַׁחְרֵר רַק הַמָּוֶת.

בְּדִמְעוֹת אִמָּהוֹת שַׁכּוּלוֹת מִבָּנִים
וּבְדַם תִּינוֹקוֹת טְהוֹרִים
כִּבְמֶלֶט נַדְבִּיק הַגּוּפוֹת לִלְבֵנִים
וּבִנְיַן הַמּוֹלֶדֶת נָקִים.

אם ככה מחנכים בישות הציונית (תחת כיבוש בריטי) מה הפלא שהילדים גדלים ומתבררים כנקרופילים או קלגסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2016, 13:00 
פאביו כתב:
Noam כתב:

עשו חוק גיוס חובה כדי שאתה תוכל לשבת בבית ולרשום הודעות מטומטמות בפורום + ושתוכל ללכת לעשות תואר וללמוד בשקט.

כי אם לא היה חוק גיוס הנכבשים המסכנים היו זורקים אותך לים וגם צוחקים עליך איך אתה לא מצליח לשחות
הם ניסו ב1948
גם ב-1949
דרך 1967
גם 1973
וגם ב-2016

קודם כל, ואמרתי את זה כבר ל"תתאבד כבד" בתחילת השבוע, אני אף פעם לא כותב (לא רושם, כותב) הודעות מטומטמות בפורום. מעבר לזה, בוא נשאיר את הנושא סגור.
דבר שני, לא מעניין אותם שאני אשב בבית בשקט. כשפעם בשנתיים אני נוסע לשבת בעזה על הגדר זה לא נקרא "לשבת בבית בשקט". גם אם לא הייתי, ספציפית, אז פעם בשנתיים שחצי מדינה מקבלת קסאמים לא נקרא "לשבת בבית בשקט". הייתי ממשיך עם הדוגמאות, אבל נראה לי שהמסר עבר.
אם למדינה הזאת היה אכפת מהאזרחים שלה ולא מעצמה, היא הייתה מסיימת את הסכסוך (או לא מתחילה אותו, אבל האנשים שאחראים לזה כבר מתים יותר מיובל), לא מגייסת עוד חיילים לצבא ההגנה.
וחוץ מזה, זה הזוי לראות איך אתה משתולל כל פעם שהנושא הזה עולה. אני לא צריך לומר תודה לאף אחד על זה שאני לומד (חוץ מאשר להורים שלי, שעוזרים לי לשלם את הכסף שהמדינה לא תעזור לי כי היא עסוקה בלקנות מטוסים, להילחם מלחמות ולדבר על איראן ועל שואה). אם בעיניך "ללכת לעשות תואר בשקט" זאת פריבילגיה שאני צריך להודות לצבא על זה שהוא מאפשר לי אותה, אז תנסה להתחיל לחשוב את מי אנחנו בעצם משרתים כשאנחנו מתגייסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: