teknoboy כתב:
פאביו כתב:
1."הישראלים" לקחו סיכונים ופינו שטחים
הישראלים קיבלו אוטובוסים מתפוצצים ומאות הרוגים מידי חודש
הישראלים הללו גם קיבלו טילים במרכזי הערים
2. חופש הוא אכן זכות בסיסית,זכות חשובה שאין עוררין עליה , אך הזכות לחיות היא הזכות הבסיסית ביותר ואם חופש של זה גורם להרג אצל השני אני מעדיף שיהיה לזה פחות חופש ולי את "הזכות הבסיסית" לחיות.
1. אוטובוסים מתפוצצים היו גם לפני שיצאת מעזה, פיגועים היו אפילו לפני הסכמי אוסלו, ופלסטינים ירו טילים על ישראל כבר בשנות השבעים.
הטריק של להפיל את הטרור על הדברים האלה יכול לעבוד רק על מי שאין לו שמץ של מושג בהיסטוריה של מדינת ישראל.
2. אז מרוב שאתה מקדש את החיים (כך אתה טוען כל הזמן) אתה בעצם חושב שהחיים של הזולת\האחר\השכן מקודשים פחות משלך.
ואחר כך אתה מתלונן שהשכנים לא נחמדים.
1. וואלה?
לינץ של חיות טרף היה?לא זוכר
ציטוט:
ב־12 באוקטובר התבצע לינץ' בשני חיילי מילואים ישראלים שנכנסו בטעות לרמאללה. השניים נעצרו בידי המשטרה הפלסטינית ונלקחו לתחנת משטרה ברמאללה. המון זועם פלש לתחנה, ויחד עם שוטרים פלסטינים הכה את שניהם למוות, השליך את גופותיהם דרך החלון ובהמשך התעלל בהן. צוות טלוויזיה איטלקי תיעד את הלינץ' ושידר את התמונות
אתה צריך עוד פרטים להיזכר?
חודש כמו מרץ השחור היה?
אזרחים תמימים שנהרגו , וכל זאת אחרי הסכם "שלום"
ציטוט:
ובתחומי הקו הירוק נערכו 11 פיגועי התאבדות, שבהם נרצחו 81 ישראלים נוספים (לשם השוואה, בכל שלוש שנותיה של האינתיפאדה הראשונה נהרגו 90 ישראלים). כמעט לא חלף יום בחודש זה ללא פיגוע עם הרוגים, ובסך הכל נרצחו 105 אזרחים ישראלים ונהרגו 26 חיילים ישראלים בחודש זה. שיאם של הפיגועים היה הפיגוע במלון פארק - פיגוע התאבדות שנערך במלון פארק בנתניה בעיצומו של ליל הסדר (ב־27 במרץ 2002), ובו נרצחו 30 חוגגים. יש המכנים את חודש מרץ 2002 בכינוי "מרץ השחור".
אלו טילים התפוצצו במרכז תל אביב רחובות ונס ציונה? תוכל להביא לינק?
2.שוב אתה מסלף , לא נמאס לך?
זה מה רשמת :
אז מרוב שאתה
מקדש את החיים (כך אתה טוען כל הזמן) אתה בעצם חושב שהחיים של הזולת\האחר\השכן מקודשים פחות משלך. ואחר כך אתה מתלונן שהשכנים לא נחמדים
להזכירך
אני מדבר על חופש,ולא על החיים של הזולת.מדוע לסלף ? מדוע להמשיך לנסות לגרום לאחרים לא להתדיין מולך ?
לצערי הרב אני אגביל את החופש של הזולת כל עוד הזולת פוגע בי.