תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי וואלה הפועל החתימה את וולטר שארפ-בפועל היה רק מועמד
הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 11:24 
שבתאי יחבס כתב:
bergkamp כתב:
20 שנה נשמע מפוצץ אבל אם לוקחים בחשבון שב-96 החלה ההידרדרות (97 ירידה ראשונה, 99 ירידה שנייה) בתקופת שאול ואחר כך ההיעלמות אז זה הרבה פחות מרשים.
מה גם שזה קשקוש כי אפי בירנבוים לקח אותך לגמר פלייאוף עם תקציב מגוחך וסגל נגרים, ועוד בתנאים לא תנאים אצל שאול.
הקרדיט היחיד שמגיע לארז זה שבעונה וקצת האחרונות שלו נראינו כמו קבוצה ושיחקנו כדורסל יפה. זה כמובן לא פוטר אותו מהפדיחות בנושא הזרים, האין אונות בשדרוג הסגל והעובדה שגם בעונת השיא שלו כשיש לו את קרלון+רביב הוא הצליח לעוף בחצי גמר גביע ובסיבוב ראשון בפלייאוף (עם ביתיות) מול אלילך עודד קטש, שהיום אנחנו כבר מבינים שהוא מאמן כדורסל חלש מאוד (כן, גם אני הולכתי שולל בעקבות ההצלחה שלו באילת).
ושוב, האיש היה ונשאר בלתי נסבל, מגלומן, פרנואיד וגם גונב דעת ("יותם שירן השחקן הכי מוכשר שאימנתי"). הבעיה בהפועל היא לא המאמנים כמו העובדה שנותנים למאמנים האלה חופש מלא לחרב אותנו ולסיים עונה שלמה עם קאונסיל או באטל. אם היה מנהל מקצועי או סמכות מקצועית בהנהלה שמבינה כדורסל, זה לא היה קורה.

נותנים למאמנים חופש מלא?
ד״ש לידידיה...

וואי, אתה גדול, אשכרה מצטט לי את קופמן. כן, ידידיה כ"כ התערב שסיימנו עונה שלמה עם קאונסיל. ידידיה בטח מנע מעודד קטש להחתים את גארט וכופף לו את היד שבאטל זה האיש הנכון. ידידיה בטח ויתר על כל הזרים המדהימים שנחתו פה בארץ והיו בתקציב שלנו כדי להביא לפה את וולי ג'אדג', וויליאמסון וסימונס. ידידיה בטח החליט שצריך לשחרר את אוואנס. אני לא מנקה אותו ואת רמי, ממש לא, אבל הטעויות שלהם זה שהם מתנהלים לפי הגחמות של המאמנים החלשים שלהם כי הם בעצמם לא מבינים מספיק.

ואגב, גאון הכדורסל שלך קטש התעקש שצריך לשחרר את ג'ף אלן לפני ג'אדג' ו-וויליאמסון. כן, זה מה שהוא חשב שנכון לקבוצה. אם הוא היה מספיק לעשות את זה כבר היינו במקום האחרון. אז תמשיך להלל את המאמן שבנה לך את הקבוצה שהולכת לרדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 13:02 
אם אתה טוען שלקלוע 18 נקודות בונצואלה זה נקרא להצליח בקריירה זה מראה כמה אתה מכיר את הליגות האלה (ועוד טוען בביטחון שהקבוצה שלו שם טובה מקבוצה בליגה היוונית).
הליגות של מרכז ודרום אמריקה אלה ליגות מאוד שכונתיות שהזרים שם מקבלים רישיון חופשי לעשות מה שבא להם. כמו שבאו משם שחקנים טובים באו משם גם ליצנים מוחלטים כמו הקטור הרננדז ודויד קוביאן.
אני אגב לרגע לא טענתי שקונגר החתמה עדיפה על שארפ או משהו כזה אלא שהפאניקה שלך ששארפ יחתום בקרית גת כאילו מדובר בברייסי רייט או משהו בסגנון היא מצחיקה. מצד שני, כנראה שהבנת הנקרא ויכולת הסקת המסקנות שלך דומה להבנה שלך בכדורסל.
לא הבנתי כל כך גם את הנסיונות שלך להיכנס בי או איך זה בכלל קשור לדיון (רמז: זה לא). אתה טוען שאינטליגנציית משחק זו לא תכונה חשובה, או שפשוט התלהבת ממשהו שפז כתב והחלטת לתפוס על זה טרמפ?
גם לגבי באטל לא כל כך ברור לי מה אתה רוצה. באטל כבר עשה דברים נהדרים בקריירה וזה בכלל לא נמצא במחלוקת. הוא נבחר לזר העונה בליגה הבלגית בקבוצה טובה בהרבה מהפועל. אני בניגוד אליך אשכרה מכיר את השחקן ולכן שיבחתי אותו. לצערי למעט משחקים בודדים הוא לא הביא את היכולת הזו העונה וגם כתבתי את זה.

ודרך אגב, לכתוב את ליאור כאופציה למשהו שקשור לאימון זה מביך יותר מכל דבר שאני יכול להעלות על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2016, 13:57 
אתה פשוט ליצן, אין מילה אחרת. הליגה בוונצואלה חזקה מאוד. לא במקרה שחקן כמו סינגלטון עשה שם רק 7 נק'. אפשר לחשוב שלעשות 18 נק' במשחק בליגה כזו זה קל כי "נותנים רישיון חופשי". באטל לא עושה שם 7 נק' גם אם הוא זורק כל המשחק. הקבוצה ששארפ שיחק בה לא רואה את הקבוצה היוונית העלובה, שאפילו שהזר של הפועל עפולה, בראון, עשה בה אותם מספרים כמו הקוגר.
ולגבי באטל יצאת כזה ליצן לא כי היללת אותו אחרי שהוא הוחתם אלא אחרי שכבר ראינו שמדובר בבלוף, לוזר ואדם שהוא בושה למקצוענות. אבל מה, יש לו איי קיו כדורסל, נכון? הרי זה הפרמטר היחיד שלך למדוד שחקני כדורסל - איי קיו. כמו שכבר נאמר, הכי מצחיק שטענת שבהפועל יש בעיה של איי קיו כדורסל למרות שכל מה שיש לשחקנים אצלנו כביכול זה איי קיו כדורסל, רק שעם אפס יכולת אישית כמו שיש בקבוצה הזו אפשר לדחוף את האיי קיו הזה אתה יודע לאן. אבל תמשיך לחרטט על איי קיו, ראיתי שגם בכדורגל זה המדד היחיד שלך למדוד שחקן - חוכמה. מציע שכל שחקן שיוחתם יעבור מבחן איי קיו אצלך לפני כן.
מזל שיש לך את הטיקט של ליובין להידבק אליו, לא משנה שהצעתי אותו אז יחד עם דני פרנקו או כל מועמד שהיה פנוי בשוק, העיקר להיפטר מהעלוקה הפרנואידית והסכיזופרנית. הוא איש כזה נאלח שמבחינתי גם אתה יכול לאמן במקומו. גם ככה כל עוד אין סמכות מקצועית במועדון לא נגיע לשום דבר, אז לפחות לא נשלם משכורות שלישית-רביעית בליגה למאמנים שמביאים זרים כמו קאונסיל, הארפר, מיימון ובאטל (וכשהם כבר מביאים זרים כמו קרלון או דוראנד הם מוותרים עליהם. כן, מר כדורסל התנגד להאריך לקרלון חוזה כבר בחודש הראשון ונזכר רק כשכבר לא היה סיכוי להשאירו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 11:58 
טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
שבתאי יחבס כתב:
bergkamp כתב:
20 שנה נשמע מפוצץ אבל אם לוקחים בחשבון שב-96 החלה ההידרדרות (97 ירידה ראשונה, 99 ירידה שנייה) בתקופת שאול ואחר כך ההיעלמות אז זה הרבה פחות מרשים.
מה גם שזה קשקוש כי אפי בירנבוים לקח אותך לגמר פלייאוף עם תקציב מגוחך וסגל נגרים, ועוד בתנאים לא תנאים אצל שאול.
הקרדיט היחיד שמגיע לארז זה שבעונה וקצת האחרונות שלו נראינו כמו קבוצה ושיחקנו כדורסל יפה. זה כמובן לא פוטר אותו מהפדיחות בנושא הזרים, האין אונות בשדרוג הסגל והעובדה שגם בעונת השיא שלו כשיש לו את קרלון+רביב הוא הצליח לעוף בחצי גמר גביע ובסיבוב ראשון בפלייאוף (עם ביתיות) מול אלילך עודד קטש, שהיום אנחנו כבר מבינים שהוא מאמן כדורסל חלש מאוד (כן, גם אני הולכתי שולל בעקבות ההצלחה שלו באילת).
ושוב, האיש היה ונשאר בלתי נסבל, מגלומן, פרנואיד וגם גונב דעת ("יותם שירן השחקן הכי מוכשר שאימנתי"). הבעיה בהפועל היא לא המאמנים כמו העובדה שנותנים למאמנים האלה חופש מלא לחרב אותנו ולסיים עונה שלמה עם קאונסיל או באטל. אם היה מנהל מקצועי או סמכות מקצועית בהנהלה שמבינה כדורסל, זה לא היה קורה.

נותנים למאמנים חופש מלא?
ד״ש לידידיה...

וואי, אתה גדול, אשכרה מצטט לי את קופמן. כן, ידידיה כ"כ התערב שסיימנו עונה שלמה עם קאונסיל. ידידיה בטח מנע מעודד קטש להחתים את גארט וכופף לו את היד שבאטל זה האיש הנכון. ידידיה בטח ויתר על כל הזרים המדהימים שנחתו פה בארץ והיו בתקציב שלנו כדי להביא לפה את וולי ג'אדג', וויליאמסון וסימונס. ידידיה בטח החליט שצריך לשחרר את אוואנס. אני לא מנקה אותו ואת רמי, ממש לא, אבל הטעויות שלהם זה שהם מתנהלים לפי הגחמות של המאמנים החלשים שלהם כי הם בעצמם לא מבינים מספיק.

ואגב, גאון הכדורסל שלך קטש התעקש שצריך לשחרר את ג'ף אלן לפני ג'אדג' ו-וויליאמסון. כן, זה מה שהוא חשב שנכון לקבוצה. אם הוא היה מספיק לעשות את זה כבר היינו במקום האחרון. אז תמשיך להלל את המאמן שבנה לך את הקבוצה שהולכת לרדת ליגה.

:LOL2: :LOL2:
הוא לא צריך להתערב בכלל. זה לא הפועל ת״א של שאול אייזנברג פה. או שכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: