שבתאי יחבס כתב:
bergkamp כתב:
20 שנה נשמע מפוצץ אבל אם לוקחים בחשבון שב-96 החלה ההידרדרות (97 ירידה ראשונה, 99 ירידה שנייה) בתקופת שאול ואחר כך ההיעלמות אז זה הרבה פחות מרשים.
מה גם שזה קשקוש כי אפי בירנבוים לקח אותך לגמר פלייאוף עם תקציב מגוחך וסגל נגרים, ועוד בתנאים לא תנאים אצל שאול.
הקרדיט היחיד שמגיע לארז זה שבעונה וקצת האחרונות שלו נראינו כמו קבוצה ושיחקנו כדורסל יפה. זה כמובן לא פוטר אותו מהפדיחות בנושא הזרים, האין אונות בשדרוג הסגל והעובדה שגם בעונת השיא שלו כשיש לו את קרלון+רביב הוא הצליח לעוף בחצי גמר גביע ובסיבוב ראשון בפלייאוף (עם ביתיות) מול אלילך עודד קטש, שהיום אנחנו כבר מבינים שהוא מאמן כדורסל חלש מאוד (כן, גם אני הולכתי שולל בעקבות ההצלחה שלו באילת).
ושוב, האיש היה ונשאר בלתי נסבל, מגלומן, פרנואיד וגם גונב דעת ("יותם שירן השחקן הכי מוכשר שאימנתי"). הבעיה בהפועל היא לא המאמנים כמו העובדה שנותנים למאמנים האלה חופש מלא לחרב אותנו ולסיים עונה שלמה עם קאונסיל או באטל. אם היה מנהל מקצועי או סמכות מקצועית בהנהלה שמבינה כדורסל, זה לא היה קורה.
נותנים למאמנים חופש מלא?
ד״ש לידידיה...
וואי, אתה גדול, אשכרה מצטט לי את קופמן. כן, ידידיה כ"כ התערב שסיימנו עונה שלמה עם קאונסיל. ידידיה בטח מנע מעודד קטש להחתים את גארט וכופף לו את היד שבאטל זה האיש הנכון. ידידיה בטח ויתר על כל הזרים המדהימים שנחתו פה בארץ והיו בתקציב שלנו כדי להביא לפה את וולי ג'אדג', וויליאמסון וסימונס. ידידיה בטח החליט שצריך לשחרר את אוואנס. אני לא מנקה אותו ואת רמי, ממש לא, אבל הטעויות שלהם זה שהם מתנהלים לפי הגחמות של המאמנים החלשים שלהם כי הם בעצמם לא מבינים מספיק.
ואגב, גאון הכדורסל שלך קטש התעקש שצריך לשחרר את ג'ף אלן לפני ג'אדג' ו-וויליאמסון. כן, זה מה שהוא חשב שנכון לקבוצה. אם הוא היה מספיק לעשות את זה כבר היינו במקום האחרון. אז תמשיך להלל את המאמן שבנה לך את הקבוצה שהולכת לרדת ליגה.