תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 09 פברואר 2016, 17:40 
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:
אני גם לא תומך באשה שרוצחת את האנס שלה, אבל ואללה, קשה להגיד שאני "אגנה" אותה.
אז במקום אחד על אחד, יש פה קולקטיב על קולקטיב, ומצופה מאיתנו לא לערב אזרחים. בסדר, מקובל עלי.
אבל אנחנו כן פוגעים בלא מעורבים. למעשה, כל הכיבוש הוא פגיעה אחת מתמשכת בלא מעורבים.

אני אגיד את זה ככה -
אם אני אראה פלסטיני רץ עם סכין לדקור אדם ברחוב, אני אעצור את זה.
סביר אפילו שאני אנסה לעצור ריצה שלו עם סכין לעבר חייל.
זה בגלל שאני לא רוצה לראות אנשים מתים. לא כי אני מתנגד לצורת מאבק כזו או אחרת.

למה קשה לך להגיד שלא תגנה אותה? אני לא אגנה אותה או כל מי שפועל להגנה עצמית כנגד מישהו שתקף אותו ישירות (במידה ושלטונות החוק לא יטפלו בנושא), אני אקווה שאותה נאנסת תלך לבית סוהר אם היא תרצח גבר אחר שלא קשור (כי בסופו של דבר היא נאנסה ע"י גבר).

ועכשיו בלבלת אותי לגמרי, אתה לא מתנגד למאבק אלים שבו יפגעו באזרחים אבל אתה לא רוצה לראות אנשים מתים? כאילו, אם נגיד רק יוציאו לחייל עין אז זה בסדר?
או רק ישרטו אותו בגב זה יהיה בסדר? (מודה שקשה לי להבין איך מאבק אלים שאתה לא מתנגד אליו, יהיה בלי אלימות כלפי מישהו).

לא קראת נכון. אמרתי שיהיה לי קשה לגנות אותה. כלומר, אני לא אגנה אותה.
ובכוונה הוספתי שצריך להבדיל בין מאבק אישי בין שני בני אדם, ומאבק קולקטיבי. הפלסטינים לא מתמודדים מול איש ופרצוף, אלא מול עם שמדכא אותם דרך מנגנונים בירוקרטיים. כמו שבעיניך מי שגר בבניין ממנו יורים טילים אשם ולא נורא אם ישלם מחיר, כך בעיני הפלסטינים. אבל לפלסטינים אין טילים מדויקים והקש בגג, אז הם דוקרים אנשים ברחוב. זה לא יפה, זה לא נאה, אבל זה מה יש.

פוקרה, אתה מבולבל ולא בכדי. אני חושב שבשביל לברוח מהבלבול, אתה פשוט צריך לשאול את השאלות הנכונות. אם תשאל אותי אם אני מגנה פעולות אלימות נגד ישראלים, התשובה היא לא. אם תשאל אם אני תומך, התשובה היא שוב לא.
אם תשאל אותי אם אני מתנגד לפגיעה באזרחים, התשובה היא כן.
המצב מחורבן, ואין לי משהו מחוכם לומר עליו. הדבר היחיד שאני יכול לומר בצורה חד משמעית היא שהגיע הזמן ששני העמים האלה יפסיקו לתת אחד לשני סיבות להרוג

מסכים איתך לחלוטין במה שמודגש,
רק שלצערי אני דיי בטוח שזה לא יוכל לקרות ללא הפרדה מוחלטת בין שני העמים (וכבר אמרתי שנמבחינתי שיבנו אותה כבר אתמול לאורך כל קווי 67
ואז אולי עוד 100 שנה האיבה והחשש ההדדי יעלמו ויהיה אפשר להורידה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2016, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אם ככה, ושנות הארבעים היו כל כך הרבה יותר גרועות, הרי שהכיבוש הבריטי היה כמו חנות ממתקים ליד הכיבוש הישראלי (למשל - הבריטים מעולם לא הפציצו ערים מהאוויר, לא הותירו אלפי משפחות חסרות בית ובטח שלא קרה אף פעם שהם הרגו אחד מכל אלף אנשים תוך כמה שבועות כמו שעשינו בעזה רק לא מזמן), כך שהתגובה האלימה של הפלסטינים בסך הכול נראית פתאום כמו מופת למתינות (אני לא רוצה לחשוב מה האצ"ל היה עושה לבריטים אם הם היו הורגים תוך כמה שבועות אחד מכל אלף יהודים בחיפה, נניח).
בקיצור הסיפור הזה על האכזריות והאלימות של שנות הארבעים משרת אותך יפה כשמדברים על ילדים שדוקרים ילדים אחרים אבל קצת פחות יפה כשמדברים על מה שישראל (להזכירך - המדינה שלך, שפועלת בשמך ובמימון כספי המיסים שלך) עושה. מסתבר שהכיבוש השיראלי היה אמור להיגמר לפני חמישים שנה, כשעברנו לנורמות המוסריות החדשות שאתה מדבר עליהן.

עריכה: אם אתה גם מאלה שמתעקשים להכחיש את השליטה הישראלית בעזה וגם לא מאמינים שמותר לפלסטינים להזדהות ברמה הרגשית עם פלסטינים שגרים מאה ומשהו ק"מ מהם, אתה יכול להשוות את שיעורי ההרוגים בגדה לשיעור האזרחים שהבריטים הרגו, כמו גם את מספר המחסומים שהבריטים הקימו בין היישובים היהודיים, את משטר רשיונות העבודה שהם הנהיגו, את שליטת שירותי הבטחון שלהם בחיי היום יום של היהודים תחת המנדט וכו' וכו' למה שישראל עושה בגדה.
אפילו אם נתעלם ממה שקרה בעזה מאז ההתנתקות - הכיבוש הישראלי קצת* יותר מדכא את האוכלוסייה מהמנדט הבריטי.

*כתבתי "קצת" אבל הכוונה לפי מיליון בערך

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/john.brown.359 ... 0779025981
ג'ון בראון כתב:
אגב דקת דומייה לזכר מחבלים של בל"ד אשר לא הייתה, והאשמתם תוך כדי כך בתמיכה בפיגועים למרות שאמרו בפומבי שהם "מדגישים את עמדתם העקרונית והמוסרית המתנגדת לפגיעה בחפים מפשע באשר הם", ב-9 במרץ 2010 הכנסת קיימה ישיבה מיוחדת לזכר י"ב עולי הגרדום, ישיבה בה נתניהו נאם.
טקס הזיכרון הוקדש ל-12 לוחמי אצ"ל, לח"י, והגנה שנדונו למוות על ידי שלטון הכיבוש הבריטי. ביניהם שלמה בן יוסף, אצ"ל, שהשליך רימון על אוטובוס בו נסעו ערבים, עוד לפני שזה היה מיינסטרים לפוצץ אוטובוסים. כמו גם אליהו חכים ואליהו בית צורי, לח"י, שרצחו את ולטר אדוארד גינס (הלורד מוין), שר בממשלת הכיבוש הבריטית בזמנו בשל התבטאויות שלא נאמו לאוזניהם נגד זכות השיבה של צאצאי יהודים לארץ-ישראל. עוד היו שם מאיר פיינשטיין שנתפס מניח מטען בתחנת רכבת, ומרדכי שוורץ שרצח שוטר ערבי על רקע אישי.
האצ"ל טען כי מדובר במשפטי קנגרו שדנו בהם את היהודים לתלייה, וכי מדובר ברצח בכוונה תחילה. מעניין מה היו אומרים אם פשוט היו יורים ברחוב חלילה. לכן הורה מי שהיה מפקד האצ"ל דאז, מנחם בגין, לחטוף שני סמלים בריטיים שענו לשמות קליפורד מרטין ומרווין פייס הכדי להשתמש בהם כקלפי מיקוח. לאחר שהבריטים לא נענו לבקשתו של בגין, החליט זה לרצוח את שניהם בדם קר ואז לתלות אותם. פייס אגב היה יהודי, אבל כמו ששנים רבות אחר-כך הראה שוב מנחם בגין כאשר היה לספק הנשק הראשי של שלטון הגנרלים הארגטיני, לבגין לא הייתה בעיה עם רצח יהודים, גם לא המוני, ובלבד שאותם יהודים חלקו על דרכו הפוליטית. זאת לצד פיצוץ שוהי מלון השמיימה, ורצח ילדים ונשים בכפרים ערבים, וכיוצא באלו. אגב, בן משפחתו נפגש באופן תכוף עם נתניהו. ב-20 בפברואר 2002 קיימה הכנסת ישיבה מיוחדת לזכר בגין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 10 פברואר 2016, 14:37, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2016, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
ששש אתה מפריע להם להתכחש למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2016, 14:33 
אני פשוט רוצה להתחתן עם ג'ון בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
ערכתי לגירסא האחרונה שלו (הוא ערך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2016, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
הוא ערך ועדיין השאיר את ה"נאמו לאוזניהם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
הוא קרא שנעם רוצה להתחתן איתו וניסה לעשות משהו דוחה. תגובה טבעית בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי נעם ירוץ לקנות טבעת
תמונה
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=977632072323185

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 09:51 
אני פחות מתחבר לתכנים ויזואלים
המילה הכתובה זה הדבר האמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2016, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Noam כתב:
הקב"ה קורא בפורום?

הקב"ה זה לדעתי הגונדר.

הקב"ה נשוי לאוסטרית טובת מראה?

איני יודע אם הוא הקב"ה ומעולם לא ראיתי את חזותה של זו האוסטרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 17:14 
אם נחזור שניה לנושא - מעניין היה לקרוא היום בעיתון שבארה"ב היה ניסיון לבצע פיגוע דקירה באמצעות מצ'טה (בודקים האם על רקע טרוריסטי),
במסעדה של ערבי ישראלי שתלה דגל ישראל על המסעדה וככל הנראה המחבל חשב שהמסעדה היא בבעלות ישראלית.
המחבל ברח ברכבו ונעצר ע"י המשטרה, הוא יצא החוצה מרכבו ונופף במצ'טה שלו, השוטרים ירו בו והרגו אותו.
ככה שגם בארה"ב השוטרים פושעים ורוצחים מחבלים סתם ככה מבלי לנסות ולהיאבק בהם פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אם נחזור שניה לנושא - מעניין היה לקרוא היום בעיתון שבארה"ב היה ניסיון לבצע פיגוע דקירה באמצעות מצ'טה (בודקים האם על רקע טרוריסטי),
במסעדה של ערבי ישראלי שתלה דגל ישראל על המסעדה וככל הנראה המחבל חשב שהמסעדה היא בבעלות ישראלית.
המחבל ברח ברכבו ונעצר ע"י המשטרה, הוא יצא החוצה מרכבו ונופף במצ'טה שלו, השוטרים ירו בו והרגו אותו.
ככה שגם בארה"ב השוטרים פושעים ורוצחים מחבלים סתם ככה מבלי לנסות ולהיאבק בהם פיזית.

אתה ממש מתעקש לא להבין שהביקורת על ירי-על-מנת-להרוג לא היתה במקרים שבהם היה מחבל חמוש משתולל (ודאי שצריך לעצור מחבל משתולל בכל צורה הגיונית) אלא על מקרים שבהם האנשים לא היוו שום סכנה.
השאלה שלי היא למה? למה להתעלם בכוח מנקודת המפתח?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 17:37 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אתה ממש מתעקש לא להבין שהביקורת על ירי-על-מנת-להרוג לא היתה במקרים שבהם היה מחבל חמוש משתולל (ודאי שצריך לעצור מחבל משתולל בכל צורה הגיונית) אלא על מקרים שבהם האנשים לא היוו שום סכנה.

אז אנחנו מסכימים שהירי על המחבלת הלוקה בנפשה מעפולה היה תקין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אז אנחנו מסכימים שהירי על המחבלת הלוקה בנפשה מעפולה היה תקין?

אנחנו מדברים על הסרטון המפורסם עם הטילון? ממה שזכור לי ממנו, ממש - אבל ממש - לא (ר' הבחורה שהעדיפה לשמור על הטילון במקום להגן על חייה, שהיו בסכנה ברורה ומיידית לטענתך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 18:49 
זו היתה גלידה מדגם מגנום, לא טילון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 23:38 
לירון האדום כתב:

מה זאת אומרת "ככל הנראה חשב שהמסעדה היא בבעלות ישראלית"? לדעתך היא לא בבעלות ישראלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 08:16 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:

מה זאת אומרת "ככל הנראה חשב שהמסעדה היא בבעלות ישראלית"? לדעתך היא לא בבעלות ישראלית?

הכוונה ליהודי.
טעות בניסוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 08:32 
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:

הכוונה ליהודי.
טעות בניסוח

זו לא סתם טעות בניסוח. זה נובע מתפיסת עולם מסוימת, או לפחות סטייט אוף מיינד אופייני בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
איזה סטייט אוף מיינד? הערבים בעצמם מפמפמים לנו יום וליל את העובדה שהם לא ״ערבים ישראלים״ אלא פלשתינאים, אז אחרי זה לבוא בטענות ללירון? לא הוגן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 09:42 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:

הכוונה ליהודי.
טעות בניסוח

זו לא סתם טעות בניסוח. זה נובע מתפיסת עולם מסוימת, או לפחות סטייט אוף מיינד אופייני בישראל.

אוי נו באמת, לך ותעשה סקר בחו"ל ותשאל אנשים X הוא ישראלי, מה הדבר הראשון שעולה להם לראש והם יחשבו על כך שאותו "ישראלי" הוא יהודי.
מעטים יחשבו שאותו ישראלי הוא גם ערבי.
כי מבחינת רבים הערבים נחשבים פלסטינאים ולאו דווקא ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 10:46 
ציוני.
המילה שאתם מחפשים היא ציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 11:26 
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:

הכוונה ליהודי.
טעות בניסוח

אוי נו באמת, לך ותעשה סקר בחו"ל ותשאל אנשים X הוא ישראלי, מה הדבר הראשון שעולה להם לראש והם יחשבו על כך שאותו "ישראלי" הוא יהודי.
מעטים יחשבו שאותו ישראלי הוא גם ערבי.
כי מבחינת רבים הערבים נחשבים פלסטינאים ולאו דווקא ישראלים.

מסכים איתך. זה לא משהו אישי שקשור אליך, זו תפיסת העולם של 90% מהישראלים היהודים: "ישראלי=ישראלי-יהודי", למרות שהם אזרחי מדינת ישראל בדיוק כמוך (על הנייר, כן? לא באמת).
אם הם היו ישראלים בתודעה של כולם כמו שאמור להיות, היה גם יותר קשה לבצע להם חיפוש בדירות ברמת אביב רק בגלל מוצאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 11:28 
Officer Barbrady כתב:
איזה סטייט אוף מיינד? הערבים בעצמם מפמפמים לנו יום וליל את העובדה שהם לא ״ערבים ישראלים״ אלא פלשתינאים, אז אחרי זה לבוא בטענות ללירון? לא הוגן.

אתה יכול להביא סימוכין למה שאתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 12:07 
אדום מטלי כתב:

מסכים איתך. זה לא משהו אישי שקשור אליך, זו תפיסת העולם של 90% מהישראלים היהודים: "ישראלי=ישראלי-יהודי", למרות שהם אזרחי מדינת ישראל בדיוק כמוך (על הנייר, כן? לא באמת).
אם הם היו ישראלים בתודעה של כולם כמו שאמור להיות, היה גם יותר קשה לבצע להם חיפוש בדירות ברמת אביב רק בגלל מוצאם.

אני חושב שזאת תפיסת העולם של 90% מאלו שתשאל אותם.
לאו דווקא ישראלים, גם אם תשאל סתם אנשים בארה"ב או באירופה על אדם שהוא ישראלי והם יחשבו ישר שמדובר ביהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 12:17 
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:

לאו דווקא ישראלים, גם אם תשאל סתם אנשים בארה"ב או באירופה על אדם שהוא ישראלי והם יחשבו ישר שמדובר ביהודי.

התשובה שלי מתחלקת ל-2:
1. לא בטוח שזה נכון. בעולם המערבי לא מקשרים באופן חד-חד ערכי מוצא לאזרחות.
2. גם אם זה נכון, זה בגלל שאנחנו מתחזקים את התפיסה הזו, בבידול שלנו מערביי ישראל מאז קום המדינה במקום לפעול בכוון ההפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 13:41 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:

התשובה שלי מתחלקת ל-2:
1. לא בטוח שזה נכון. בעולם המערבי לא מקשרים באופן חד-חד ערכי מוצא לאזרחות.
2. גם אם זה נכון, זה בגלל שאנחנו מתחזקים את התפיסה הזו, בבידול שלנו מערביי ישראל מאז קום המדינה במקום לפעול בכוון ההפוך.

בעולם המערבי הדבר הראשון, לדעתי, שעולה להם לראש כשהם שומעים ישראל/ישראלי זה יהודי ובטח שלא עולה ערבי...

לגבי 2 מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
Officer Barbrady כתב:

אתה יכול להביא סימוכין למה שאתה אומר?

אם אני אביא סימוכין, זה ייראה כאילו שהתופעה הזאת היא מזערית ונתמכת רק בחלקים קטנים במגזר הערבי, כשלמעשה ההגדרה הזאת היא קונצנזוס רחב אצל ערביי ישראל. אבל אם ביקשת, ולי קל למצוא, אז למה לא.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/586/576.html

http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2173477

http://mako.co.il/news-channel2/Friday- ... 941004.htm

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 14:35 
זה לא הסימוכין שאתה צריך להביא, הבאת מקרים נקודתיים וספציפיים.
זה קצת יותר משרת את הנקודה שלך: http://www.themarker.com/career/1.1745560

אבל כמו שרשום גם בכתבה, אפשר לקרוא את זה ב2 דרכים. האמת היא שהציבור הזה למרות שנורא קל לקטלג אותו הוא פשוט מאוד מאוד מופצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2016, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
החינוך הפלשתיני וההסתה מביאים את הנתונים הבאים , עצוב שאלו שכנינו

בשב"כ מונים 228 פיגועים שבוצעו או סוכלו מאז אוקטובר, בחלוקה הבאה:
בחלוקת הגיל: 37% מהמחבלים בני 16-20.
11% קטינים מתחת לגיל 16.

הנתון הגבוה של הנשים והקטינים, הוא השונה והחריג בתקופת הטרור הנוכחית.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: