תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 13:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוחמד גאדיר
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הגלגל יתהפך, ב"ש תחזור למימדיה הטיבעים(רק למען אלו שמתעקשים לקרוא להם מועדון גדול משום מה) ואז שילך לחפש מי ינענע את סבתא שלו.
אגב, כמה שחקנים כיום יש לנו של דודו דהאן? ספורי, שיש, מי עוד?

כל עוד אלונה ברקת שם, למה שהם יחזרו למימדים הטבעיים שלהם?
אני לא רואה את צ'לסי חוזרים למימדים הטבעיים שלהם.. או מנצ'סטר סיטי. וגם מכבי, בלי כל המליארדים שנחתו שם בעשור האחרון כבר מזמן הייתה אימפריה בסטייל של לידס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:59 
dino כתב:
הגלגל יתהפך, ב"ש תחזור למימדיה הטיבעים(רק למען אלו שמתעקשים לקרוא להם מועדון גדול משום מה) ואז שילך לחפש מי ינענע את סבתא שלו.

אני לא מבין, רשימת המועדונים הגדולים סגורה?
לפי מה נקבע מועדון גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:

לפי מה נקבע מועדון גדול?

שאלה טובה ונכונה.

שילוב של מצבו העדכני, מידת השפעתו, מידת ההתעניינות סביבו(למשל קטגוריה שקרית שמונה על "שלל תאריה" לא הצליחה לשנות), כמות אוהדים ברחבי הארץ(ולא רק באזור ב"ש) ומאוד משנה ההיסטוריה שלו, הארון שלו, השלל שצבר במשך השנים.

ברור שזה ניתן לשינוי, אם כי ישנם מועדונים שיהיה להם ממש קשה עד בלתי אפשרי להכנס לשם(קרית שמונה, רעננה) וישנם מועדונים עם פוטנציאל גדול(ב"ש, נתניה, הפועל פ"ת)

כיום מצבם המקצועי של ב"ש מצויין, תקציבם גבוה(אנחנו נושקים להם למרות זאת) הם מביאים כמויות יפות מאוד של אוהדים.
חסר להם תארים(לא אחד ולא שניים ולא שלושה ידביקו את הפערים), אחן להם התעניינות גדולה בארץ או השפעה גדולה כמו 4 הגדולות וכפועל יוצא מזה ומחוסר תארים, אין להם כמויות אוהדים גדולות ברחבי הארץ. יש להם ריכוז רק באזור ב"ש.

כרגע זמנית: מועדון דרג ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
dino כתב:

אני לא רואה את צ'לסי חוזרים למימדים הטבעיים שלהם.. או מנצ'סטר סיטי. וגם מכבי, בלי כל המליארדים שנחתו שם בעשור האחרון כבר מזמן הייתה אימפריה בסטייל של לידס.

היא יכולה להיות שם עד מחר או 200 שנה, כרגע היא מנצלת את ההרדמות של חיפה והפועל. היא יכולה גם להיות מקום 4 או 5 ואז אף אחד לא ימצמץ לכיוון שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:51 
dino כתב:
redrony כתב:
dino כתב:

לפי מה נקבע מועדון גדול?

שאלה טובה ונכונה.

שילוב של מצבו העדכני, מידת השפעתו, מידת ההתעניינות סביבו(למשל קטגוריה שקרית שמונה על "שלל תאריה" לא הצליחה לשנות), כמות אוהדים ברחבי הארץ(ולא רק באזור ב"ש) ומאוד משנה ההיסטוריה שלו, הארון שלו, השלל שצבר במשך השנים.

ברור שזה ניתן לשינוי, אם כי ישנם מועדונים שיהיה להם ממש קשה עד בלתי אפשרי להכנס לשם(קרית שמונה, רעננה) וישנם מועדונים עם פוטנציאל גדול(ב"ש, נתניה, הפועל פ"ת)

כיום מצבם המקצועי של ב"ש מצויין, תקציבם גבוה(אנחנו נושקים להם למרות זאת) הם מביאים כמויות יפות מאוד של אוהדים.
חסר להם תארים(לא אחד ולא שניים ולא שלושה ידביקו את הפערים), אחן להם התעניינות גדולה בארץ או השפעה גדולה כמו 4 הגדולות וכפועל יוצא מזה ומחוסר תארים, אין להם כמויות אוהדים גדולות ברחבי הארץ. יש להם ריכוז רק באזור ב"ש.

כרגע זמנית: מועדון דרג ב

אוהדים ברחבי הארץ זה תוצר של הצלחות או זיהוי פוליטי. בגלל זה לבית"ר היו אוהדים ברחבי הארץ עוד לפני שלקחו אליפות אחת. אצל הפועל זה משולב.
בכל מקרה, להגיד שב"ש "תחזור למימדיה הטבעיים" זה גם מתנשא, גם לא בטוח שיקרה ובעיקר, לא צריכה להיות השאיפה שלנו. כמה שיותר מועדונים גדולים ותחרותיים עדיף לכדורגל פה, ובטח למועדון כמו הפועל ת"א.
ובאותו הקשר אבל מזווית טיפה אחרת, מאוד חשוב שב"ש ייקחו העונה אליפות, גם בשביל העתיד הקרוב של הפועל. מכבי צריכים איזה מקל בגלגלים, ושלא יווצר מצב שהם האלופה הקבועה פה ובטח שלא יגיעו כל שנה לליגת האלופות. הפועל צריכים לחזור ולהיות מועדון שמתמודד על אליפות ובשביל זה מכבי צריכים טיפה להרגע ולהבין שיש להם אלטרנטיבות. השנה ב"ש, שנה הבאה אולי חיפה ואחרי זה אפילו אנחנו ובית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אבל הבנת למה הם לא דרג א'?
וברור אני גם בעד שהם יקחו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:54 
dino כתב:
Idandosh כתב:
dino כתב:

היא יכולה להיות שם עד מחר או 200 שנה, כרגע היא מנצלת את ההרדמות של חיפה והפועל. היא יכולה גם להיות מקום 4 או 5 ואז אף אחד לא ימצמץ לכיוון שלה

דרך אגב, אני לא יודע איך זה באנגליה, אבל תמיד דיברו על זה שבמנצ'סטר, לסיטי וליונייטד יש בערך אותה כמות אוהדים (או לפחות היתה). אני גם לא יודע אם במדינה כמו אנגליה, לקבוצות ה"גדולות" יש אוהדים במקומות אחרים. ברור לי ששם יש הרבה יותר קבוצות קטנות עם הרבה אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:55 
dino כתב:
טוב, אבל הבנת למה הם לא דרג א'?
וברור אני גם בעד שהם יקחו העונה.

אני לא צריך "להבין" :)
אני פשוט לא בעניין של לחלק לדרגים במצב שבו אנחנו נמצאים. זה נשמע פאתטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 13:03 
המקרה של ב"ש מזכיר לי מאוד את המקרה של חיפה.
הייתה מועדון דרג ב' עד אשר הגיע שחר ולאחר 20 שנה המועדון הוא אחד הגדולים בישארל.
אין שם זיהו פוליטי כמו הפועל ביתר, אלא עיר גדולה.
אם אלונה תישאר שם אין שום סיבה שהם לא יהפכו להיות כמו חיפה בעוד 10-15 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 13:07 
alchemist כתב:
הייתה מועדון דרג ב' עד אשר הגיע שחר ולאחר 20 שנה המועדון הוא אחד הגדולים בישארל.

עיר גדולה עם אזור גדול שמקיף אותה בלי קבוצה אלטרנטיבית לאהוד. תמיד היו להם הרבה מאוד אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:

יש סיבה, כי כיום יש את גולדהאר עם תקציבי ענק וחיפה בעצמה והפועל עם יומרות. יהיה לה מאוד מאוד קשה להשיג תארים רבים ב10 או 15 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
alchemist כתב:

עיר גדולה עם אזור גדול שמקיף אותה בלי קבוצה אלטרנטיבית לאהוד. תמיד היו להם הרבה מאוד אוהדים

הוא צודק בזה שגם חיפה אכן היו לה הרבה אוהדים אבל בריכוז גדול מאוד באזור העיר ולא במרכז הארץ או בדרום כמו שיש לה כיום, אחרי שנים על גבי שנים של תארים ותחרותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 13:45 
redrony כתב:
dino כתב:
Idandosh כתב:
dino כתב:

דרך אגב, אני לא יודע איך זה באנגליה, אבל תמיד דיברו על זה שבמנצ'סטר, לסיטי וליונייטד יש בערך אותה כמות אוהדים (או לפחות היתה). אני גם לא יודע אם במדינה כמו אנגליה, לקבוצות ה"גדולות" יש אוהדים במקומות אחרים. ברור לי ששם יש הרבה יותר קבוצות קטנות עם הרבה אוהדים.

מילא שאתה כותב את הדוגמא המטופשת הזו ( אולי ב1916 זה היה נכון, לא ב2016 ולא ב2000 ולא בכלל ) אבל להיכנס עם דינו לדיון על באר שבע דרג' ב' זה אפילו יותר מטופש...
דינו, בייבי, הביאו לך ץ', תהנה קצת ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 13:51 
dino כתב:
redrony כתב:
alchemist כתב:

הוא צודק בזה שגם חיפה אכן היו לה הרבה אוהדים אבל בריכוז גדול מאוד באזור העיר ולא במרכז הארץ או בדרום כמו שיש לה כיום, אחרי שנים על גבי שנים של תארים ותחרותיות.

רק לדיון תיאורטי בלבד בבקשה, בלי קשר לדרג ב' שלך =)
באר שבע לא דומה לחיפה, אין מסביבה את הפריפריה העצומה שיש לחיפה ומה שיש בעייתי מבחינת פוטנציאל ( בדואים ). דבר שני, מכבי חיפה נפלה על קרקע בתולה יחסית של ישראל שונה טרום העידן התקשורתי המפותח ויכלה להצמיח שורשים בהרבה מקומות. זה לא קיים כבר היום ואין קבוצה שתוכל לעשות זאת יותר. אם תמשיך להצליח היא תוכל לספח אליה קצת דור צעיר שיגדל במקומות אחרים אבל בגדול היא תמשיך להסתמך על העיר והפריפריה הקרובה שלה בלבד ופוטנציאל הגדילה מינימלי. עצם העובדה שמילאה את האצטדיון הוא הישג גדול עבורה, ואפרופו אנגליה- או גרמניה- פעם ראשונה שרואים בישראל מימוש פוטנציאל כזה כמו שיש בערים קטנות במדינות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאף אחד לא מבין את הכטונה בביטוי "דרג ב". זה לא אקט מזלזל. אם אני צריך לדרג את "גדולתם" של מועדונים, אז יש את חיפה, ביטר, מקקי(שאם תמשיך סולו כמה שנים, תהיה לה דרגה משל עצמה) ואנחנו שבטופ ויש את הרמה שמתחת, ששם ב"ש.
אני מודה שאני לא כל כך מסמפט אותם וזה ללא קשר לדרגה של גודל מועדונם.
לא אוהב את כל ההתחנפות אליהם, את ההגדלה שעושים להם בכוח. הכל בגלל שזאת אלונה שהיא אישה והמסכנות של תושבי המקום. מספיק שאנחנו או חיפה יתעוררו והתמונה תהיה פחות נלהבת.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 04 פברואר 2016, 14:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
ג'וש אם אתה צריך להשוות אותם למועדון מאנגליה, את מי אתה מניח שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ווסטהאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:44 
טוטנהאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 15:23 
הם הרבה יותר איזו אסטון וילה, קבוצה מעיר גדולה אבל לא מהמטרופולין, שלקחה תארים לפני כמה עשורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
מה התמרמרתם עליהם? הפועל ניסתה לגנוב את "גאדיר" בעצמה. מקווה שבפעם הבאה אנחנו נהיה בצד החיובי של המשוואה. ולגבי מועדון דרג ב, גם לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
גם אם אני הייתי גאדיר היתי בוחר ללכת לקבוצה שמתמודדת לאליפות/דאבל במקום לקבוצות שנאבקות נגד הירידה.
תכלס עשה החלטה נכונה מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 16:13 
LiraninhO כתב:
גם אם אני הייתי גאדיר היתי בוחר ללכת לקבוצה שמתמודדת לאליפות/דאבל במקום לקבוצות שנאבקות נגד הירידה.

תכלס.
רק שיממנו לו תרופות לפצעי לחץ על התחת מכל הישיבה על הספסל. קצת הומניות.
אם היה מדובר במכבי תל אביב במקום הפועל באר שבע, כל העולם ואחותו היו אומרים שזאת התנהלות דורסנית שמזכירה את הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 16:35 
dino כתב:

אם אתה מכיר אותי אתה בטח זוכר שאני שונא השוואות בין ישראל למקומות אחרים =)
אבל בגדול כמו שציינתי היא כמו קבוצה מעיר בינונית בגודלה ללא CATCHMENT AREA ( אין לזה מונח בעברית, האזור שממנו היא שואבת אוהדים ) רציני מסביבה. לא חסרות דוגמאות לקבוצות כאלה באירופה. באנגליה למשל פורסטמות או סאותהמפטון בדרום, לסטר, קובנטרי, דרבי במידלנדס , האל ומידלסבורו בצפון ויש עוד. ברמן או לברקוזן בגרמניה, סוסיאדד ולה קורוניה בספרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
dino כתב:

אבל בגדול כמו שציינתי היא כמו קבוצה מעיר בינונית בגודלה ללא CATCHMENT AREA ( אין לזה מונח בעברית, האזור שממנו היא שואבת אוהדים ) רציני מסביבה. לא חסרות דוגמאות לקבוצות כאלה באירופה. באנגליה למשל פורסטמות או סאותהמפטון בדרום, לסטר, קובנטרי, דרבי במידלנדס , האל ומידלסבורו בצפון ויש עוד. ברמן או לברקוזן בגרמניה, סוסיאדד ולה קורוניה בספרד

אוהדי הכדורגל מהערים שציינת - כמה מהם להערכתך אוהדים את הקבוצה המקומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 17:12 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
dino כתב:
Idandosh כתב:
dino כתב:

מילא שאתה כותב את הדוגמא המטופשת הזו ( אולי ב1916 זה היה נכון, לא ב2016 ולא ב2000 ולא בכלל ) אבל להיכנס עם דינו לדיון על באר שבע דרג' ב' זה אפילו יותר מטופש...
דינו, בייבי, הביאו לך ץ', תהנה קצת ;)

אני מרגיש שאתה רוצה לריב...
אני חייב לצאת ממערכת היחסים הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 17:12 
LiraninhO כתב:

אולי הצמרת יפה לו.
אבל, גאדיר התקדם יפה מולנו, אבל לא הסכמנו לתנאיו לגבי השנים הבאות.

לא יודע להסביר, אבל שחקנים אוהבים הפועל תל אביב.
הפרשיה האחרונה היא שגילי העדיף אותנו ורק האולטראס העיפו אותו לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 17:16 
לסטר באנגליה וב"ש בישראל.
אולי תצליח לאורך שנים.
אבל, כשהפועל תחזור להיות הפועל, וחיפה תחזור להיות חיפה (ויש גם גועל נפש צהוב נוסף) נבדוק שוב את המצב.

בכלל כל ההצלחות של הכדורגל הישראלי הן בסימן שאלה כי הצמרת נפקדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 17:38 
dr.avi כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:

אוהדי הכדורגל מהערים שציינת - כמה מהם להערכתך אוהדים את הקבוצה המקומית?

באזורים הספציפיים האלה בספרד ( חבל הבאסקים וגליסיה ) מאמין שרוב מוחלט של האוכלוסיה תומך בקבוצה המקומית, בניגוד לאזורים אחרים בספרד. גם ברמן או לברקוזן הם לא אזורים בהם אתה אמור למצוא אוהדים רבים של באיירן מינכן, אבל בברמן תמצא מן הסתם של המבורג הקרובה יחסית גאוגרפית למשל. באנגליה בטבעת הפיזית הראשונית של הקבוצות תמצא רוב למקומיות אבל קצת מחוץ לזה המגוון יתרחב, בגלל שזו מדינה קטנה יותר עם כמות גדולה של קבוצות בעלות קהל גדול יחסית. צריך להבין שלא רק עם ישראל קשה להשוות ארצות באירופה, גם בינן לבין עצמן. ישנם הבדלים במאפיינים הגאוגרפיים, דמוגרפיים, תרבותיים, היסטוריים, גודל מועדונים.

רוני, אפרופו להכיר אותי מהפורום, אתה צריך לדעת שאני לא מחפש אישית ( בניגוד לאלה שמחפשים אותי... ) וגם אם הטונים גבוהים זה בידידות, אפילו אם כתבת דברים מעצבנים במיוחד ;) המשפט הזה שלי היה עצה ידידותית כפולה, לא להקשיב לכל מיני מיתוסים מפגרים שאתה לא באמת יודע מי הפיץ אותם ואם אמיתיים, ולא פחות חשוב אם לא יותר, לא להיכנס עם דינו לדיון על באר שבע+ המילים דרג ב' :ZITO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: