תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 13:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
למה בקיץ הוא רצה לעזוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
למה בקיץ הוא רצה לעזוב?

כי הוא מעולם לא רצה לשחק שם.
פשוט מלקק החיילות היה בלחץ על הערבות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
אולי הבין את הטעות שעשה מהר מאוד כנראה, אך אין מקום לסליחה. סליחות יש רק ביום כייפ'ר. היו בחירות והעם החליט. צריך לכבד את החלטת הבוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 08:57 
אנטיגונה כתב:
תקראו את צנציפר באתר.

ה "אתה ער?" לאבא של ורמוט זה אחד הגדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
אנטיגונה כתב:
תקראו את צנציפר באתר.

ה "אתה ער?" לאבא של ורמוט זה אחד הגדולים

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:17 
dino כתב:
אולי הבין את הטעות שעשה מהר מאוד כנראה, אך אין מקום לסליחה. סליחות יש רק ביום כייפ'ר. היו בחירות והעם החליט. צריך לכבד את החלטת הבוחר.

כמו שאמרתי בתחילת האשכול, אסור לנו להחזיר שחקן שערק למכבי בצורה כל כך חסרת כבוד ובזויה, לטעמי עם כל מה שהיה עם גרשון העזיבה של גילי היא הרבה יותר מבזה ובוגדנית, ביתר לא תהיה שנואה מבחינתי כמו מכבי.
מבחינתי, אם לא הייתה קיימת הרומנטיקה בכדורגל כבר מזמן זה היה משעמם אותי. העקרונות של הקהל של הפועל זה הדבר הכי טוב שיכול להיות למועדון הזה וזה מה שישמור על צביונו.
עם זאת, מההתנהלות של גילי, מהרגע שהוא הגיע לשם זה היה ברור שזה לא יתחבר.
לגילי אין את זה, לגילי אין האופי הדורסני שיש לזהבי, זהבי אולי גדל בהפועל אבל האופי שייך לצד השני ואין פה עניין של ווינר או לא.
אגב, לדעתי גם לאבוקסיס לא היה את האופי של הפועל ובגלל זה לא הרבה יתחברו אליו.
גילי עשה טעות נוראית שאין עליה סליחה, אבל גילי באופי זה הכי הפועל ובגלל זה הטעות היא כל כך גדולה ואני מאמין שהיום גם גילי יודע את זה.
אגב, גם גרשון היה באופי הכי הפועל, שחקן צנוע ועניו אבל לא פראייר, אחד שכיף לי היה להתחבר אליו.
לסיום, אם אתבונן מבחינה אובייקטיבית עד כמה שאני יכול, לדעתי גרשון וגילי עשו טעות - טעות נוראה, למה כל אחד מהם ברגע שעזב את הפועל, קיבל אולי כסף גדול יותר לשנה, שנתיים, אבל הפסיד בעתיד הרבה יותר. מועדון כמו הפועל תל אביב תמיד יהיה בכותרות, ומה שמשמר את המועדון כגדול זה בין השאר שחקני עבר שלו, האם גרשון יוזמן בעתיד לתת חוות דעת פרשנית על הפועל? (אולי רק בעניין של בגידות). לא סתם היום חצי מהפרשנים (אמנם קצת סתומים דוגמת סיני, טורק, שייע) היו סמלים בהפועל. בטלביזיה מחפשים סמלים. ואני לא מדבר על עבודה עם המועדון בעתיד ועם מה שקשרים והשם שלהם אם היה טוב, היה יכול לעזור לעסקים שלהם.
האמת חבל על שני אלו, כי הם היו הכי הפועל שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:39 
"איך שעזבתי את הפועל ת"א בינואר בעונה שעברה רציתי להגיע למכבי חיפה אבל זה לא הסתדר ונאלצתי לעבור למכבי ת"א".

"לא הסתדר" זה בעצם "מכבי הציעו יותר כסף" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
"איך שעזבתי את הפועל ת"א בינואר בעונה שעברה רציתי להגיע למכבי חיפה אבל זה לא הסתדר ונאלצתי לעבור למכבי ת"א".

לא הסתדר זה חיימקה חיפש להעזיב אותו בכוח לכל המרבה במחיר ובלי לשאול אותו לדעתו בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:51 
mr.durden כתב:
מושקוביץ כתב:

לא הסתדר זה חיימקה חיפש להעזיב אותו בכוח לכל המרבה במחיר ובלי לשאול אותו לדעתו בנושא.

אוי, איזה מסכן גילי, חיים דחף אותו החוצה היישר לכסף הגדול של מכבי.
היה לו איזה חוזה מובטח בהפועל לאיזה 4-5 שנים באותו זמן, לא ?
איפה היה מכבש הלחצים שהוא הפעיל עכשיו כדי לעזוב את מכבי כשהוא רק היה צריך להגיד "אני נשאר בהפועל, שחיים רמון יתמודד עם החוזה שהוא חתם איתי" ?
מעניין מה הוא יגיד בחלון העברות הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
חיפה בזמנו לא הציעו לרמון קרוב אפילו לסכום שהרמן הציע ובמזומן, כך שרמון העדיף למכור לשטן במקום להתחשב ברגשות האוהדים, לדעת את ההשלכות ולדעת פעם ראשונה בתפקידו, לעמוד בהתחייבויות.
נכון שוורמוט היה יכול להתנגד לכך. ללא קשר, האשם העיקרי בכל הסאגה, הוא מר חיים רמון, שנכנס לבלומפעלד ללא חיץ אנושי שחוסם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:03 
לא מוריד מהאשמה של חיים רמון שראה רק את הערבויות שלו לנגד עיניו אבל העובדה היא שלגילי היה חוזה חתום בהפועל להרבה שנים ואם טאלב טוואטחה ועדן בן בסט ודן איינבינדר יכולים לבוא לבוסים שלהם ולהגיד להם שהם שמים עליהם זין והם לא חותמים בשום קבוצה שהם לא רוצים לחתום בה, אז בטח שגילי יכול.
שלא ימכור סיפורים שהוא רק רצה לעזור למועדון ובלה בלה בלה. הכסף היה אחלה אז הוא הלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:06 
מושקוביץ כתב:
mr.durden כתב:
מושקוביץ כתב:

איפה היה מכבש הלחצים שהוא הפעיל עכשיו כדי לעזוב את מכבי כשהוא רק היה צריך להגיד "אני נשאר בהפועל, שחיים רמון יתמודד עם החוזה שהוא חתם איתי" ?

עזוב נו..

לא רציתי שגילי יחזור וכמו שכבר רשמו פה הוא עשה את הטעות שלו ואין עליה מחילה, אבל המצב של הקבוצה בחודש ינואר שנה שעברה היה נוראי פשוט, קבוצה של שחקני ליגה א' מחוזקים בגילי ורמוט ובגזרת הניהול והכספים לא היה שום חזון שנראה באופק, הקריסה היתה נראית קרובה מתמיד. אם לגילי היה שמץ של מושג שכבירי הולך להגיע ולנסות לבנות כאן משהו אמיתי, אין לי ספק שהוא היה נשאר וממשיך לוותר על הכסף הגדול שהוצע לו עוד בטרם המעבר למכבי.

גילי הגיע למסקנה שלמען הקריירה שלו הוא חייב לעזוב את המועדון וחיים רמון החליט שזה יהיה לכל המרבה במחיר - ע"ע מכבי (גילי גם הסכים למעבר).

ברור שציפינו שהוא יגיד שהוא נשאר ולא עוזב את הקבוצה, אבל אם תחבר לסיטואציה שנוצרה גם את השנה וחצי הקודמות לה בהן הקבוצה רק הלכה ואיבדה כיוון, את העובדה שהבטיחו לגילי שמשאירים את דמארי, יצאו עם כותרות ואחרי יומיים דמארי עזב את הקבוצה, ותוסיף לזה את האימונים לצד אביב דדו, אריאל לזמי ורמזי ספורי ואתה לגמרי יכול להבין איך גילי הגיע למצב שהוא מסכים לעזוב את הקבוצה, כי לא נותרו לו הרבה ברירות חוץ מלבחור לחרבן לעצמו את הקריירה.

הוא לא השתלב במכבי מהשניה הראשונה, בראיון שנתן לפני חודשיים הוא אמר ששער 5 היה בית חם ואוהב בשבילו, בסרטון אחרי ההעפלה של מכבי לאלופות נראים כל השחקנים חוגגים וגילי יושב בצד ואוכל סנדויץ. הוא מעולם לא התרפס בפני הקהל שלהם וכמובן לא הוציא מילה רעה על הקהל שלנו.

חבל שככה זה נגמר ואני באמת מאחל לו שיצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:27 
the worker כתב:
מושקוביץ כתב:
mr.durden כתב:
מושקוביץ כתב:

עזוב נו..

לא רציתי שגילי יחזור וכמו שכבר רשמו פה הוא עשה את הטעות שלו ואין עליה מחילה, אבל המצב של הקבוצה בחודש ינואר שנה שעברה היה נוראי פשוט, קבוצה של שחקני ליגה א' מחוזקים בגילי ורמוט ובגזרת הניהול והכספים לא היה שום חזון שנראה באופק, הקריסה היתה נראית קרובה מתמיד. אם לגילי היה שמץ של מושג שכבירי הולך להגיע ולנסות לבנות כאן משהו אמיתי, אין לי ספק שהוא היה נשאר וממשיך לוותר על הכסף הגדול שהוצע לו עוד בטרם המעבר למכבי.

גילי הגיע למסקנה שלמען הקריירה שלו הוא חייב לעזוב את המועדון וחיים רמון החליט שזה יהיה לכל המרבה במחיר - ע"ע מכבי (גילי גם הסכים למעבר).

ברור שציפינו שהוא יגיד שהוא נשאר ולא עוזב את הקבוצה, אבל אם תחבר לסיטואציה שנוצרה גם את השנה וחצי הקודמות לה בהן הקבוצה רק הלכה ואיבדה כיוון, את העובדה שהבטיחו לגילי שמשאירים את דמארי, יצאו עם כותרות ואחרי יומיים דמארי עזב את הקבוצה, ותוסיף לזה את האימונים לצד אביב דדו, אריאל לזמי ורמזי ספורי ואתה לגמרי יכול להבין איך גילי הגיע למצב שהוא מסכים לעזוב את הקבוצה, כי לא נותרו לו הרבה ברירות חוץ מלבחור לחרבן לעצמו את הקריירה.

הוא לא השתלב במכבי מהשניה הראשונה, בראיון שנתן לפני חודשיים הוא אמר ששער 5 היה בית חם ואוהב בשבילו, בסרטון אחרי ההעפלה של מכבי לאלופות נראים כל השחקנים חוגגים וגילי יושב בצד ואוכל סנדויץ. הוא מעולם לא התרפס בפני הקהל שלהם וכמובן לא הוציא מילה רעה על הקהל שלנו.

גילי ורמוט כרגע לומד על בשרו שלא תמיד הכסף צריך להוות שיקול.
הוא עזב את הפועל ליריבה הכי גדולה, יום אחרי שהוא שיחק נגד כקפטן. זה בלתי נתפס עד כמה שזה הזוי.
איך בכלל בן אדם שפוי יכול להתחבר אליו? לרחם עליו?
שיזדיין.
שחקן שמגדיר את עצמו כמוביל, שמביאים אותו על תקן המנהיג של הקבוצה, לא עוזב את הקבוצה כי לא כיף לו או כי הוא מתאמן לצד שחקנים שלא ברמה שלו.
הסיבה היחידה שרציתי שהוא יחזור זה כדי שתהיה הזדמנות לקלל אותו בכל משחק.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מחבב אותו כל כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 12:38 
red-toro כתב:
the worker כתב:
מושקוביץ כתב:
mr.durden כתב:
מושקוביץ כתב:

עזוב נו..

גילי ורמוט כרגע לומד על בשרו שלא תמיד הכסף צריך להוות שיקול.
הוא עזב את הפועל ליריבה הכי גדולה, יום אחרי שהוא שיחק נגד כקפטן. זה בלתי נתפס עד כמה שזה הזוי.
איך בכלל בן אדם שפוי יכול להתחבר אליו? לרחם עליו?
שיזדיין.
שחקן שמגדיר את עצמו כמוביל, שמביאים אותו על תקן המנהיג של הקבוצה, לא עוזב את הקבוצה כי לא כיף לו או כי הוא מתאמן לצד שחקנים שלא ברמה שלו.
הסיבה היחידה שרציתי שהוא יחזור זה כדי שתהיה הזדמנות לקלל אותו בכל משחק.

הוא לא עזב בשביל כסף
עובדה שקיצץ לא מעט פעמים ועובדה שגם עכשיו על פי הפרסומים סגר על אצלנו על מיליון שקל לעומת 1.7 שהרוויח במכבי
הוא עזב כי הוא שיחק עם חבורת ליצנים, כי הוא היה בן 29 ושחקן הרכב בנבחרת ישראל שמאבד רלוונטיות ומעמד בגלל איך שהפועל נראתה, ובעיקר כי המצב אצלנו היה קטסטרופלי ורקוב במשך שנה וחצי ולא היה נראה שמשהו עומד להשתנות(ואני גם לא יודע אם היה משתנה אם המעבר הזה לא היה מתרחש)
בכל מקרה הוא לא נקי ואני לא מסנגר עליו, הוא בסופו של דבר הסכים לעבור למכבי יום אחרי דרבי בו הוא היה הקפטן שלנו ובגלל זה הוא סיים אצלנו ובצדק.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:36 
סיפק לי הרבה רגעי אושר בתור שחקן הפועל מסירות עומק וגולים יפים ומכריעים
מאחל לו הכי בהצלחה בעולם
ויתקבל בברכה בהפועל תמיד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
יוחאי כתב:
סיפק לי הרבה רגעי אושר בתור שחקן הפועל מסירות עומק וגולים יפים ומכריעים
מאחל לו הכי בהצלחה בעולם
ויתקבל בברכה בהפועל תמיד !

הלוואי תמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שכותבים שגילי לא יכל לדעת שכבירי יגיע וזה, אתם באמת מאמינים שכבירי הוא זה שמזרים את הכספים להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 16:19 
אדום נחמד כתב:
אני לא מחבב אותו כל כך

אז עכשיו הבנתי מדוע החזקת לו אצבעות שיעבור למכבי, חשבתי בגלל שאתה מרגיש אליו יותר חמלה מאשר לקבוצה שלך ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 16:32 
סומך כתב:
כל אלה שכותבים שגילי לא יכל לדעת שכבירי יגיע וזה, אתם באמת מאמינים שכבירי הוא זה שמזרים את הכספים להפועל?

1. כן, מידיעה.
2. זה לא סותר את זה שלא כל הכסף שמוזרם הוא של כבירי (ואולי אפילו רובו), אבל עובדתית אם לא כבירי בפרונט כנראה שהכסף הזה לא היה מוזרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שהגרמנים קיבלו את שירותיו (העלובים) של גילי בחינם?

אם אני לא טועה שילמו עליו בחבילה עם השאלת רייכרט ועוד כמה שחקנים מופלאים 700 אלף יורו.
בחישוב של מיליון היורו ששולמו על רייכרט מינוס השכר: קבלו שחקן פח + שפשפוף שחקנים + עודף :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:55 
ת'רדקיל כתב:

אם אני לא טועה שילמו עליו בחבילה עם השאלת רייכרט ועוד כמה שחקנים מופלאים 700 אלף יורו.
בחישוב של מיליון היורו ששולמו על רייכרט מינוס השכר: קבלו שחקן פח + שפשפוף שחקנים + עודף :bang:

לפי מה שתיארת כאן הם הפסידו מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
קופמן אמר ברדיו שאבא של ורמוט אמר לו שהוא רוצה רק להפועל תל אביב, וחיפה זאת ברירת מחדל.
באסוש 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 21:17 
הסיבה היחידה שורמוט היה רוצה לחזור להפועל זה כי זה הקומפורט-זון שלו, בטח כשגוטמן במערכת.
בחיפה יהיה חייב לתת משחקים טובים כדי שלא יתחילו דיבורים. בהפועל לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 21:51 
IdanTheLittle כתב:
קופמן אמר ברדיו שאבא של ורמוט אמר לו שהוא רוצה רק להפועל תל אביב, וחיפה זאת ברירת מחדל.
באסוש 2.

טוב מאוד.
שיקרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
ת'רדקיל כתב:

קיבלנו על גיל 700 ושילמנו אחכ מיליון על רייכרט ז״א שמכבי הרוויחו 300 אלף יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 22:27 
ומשכורת לעונה מול האפס פרודוקטיביות שלו שם? יוצא 0 בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 22:39 
הוא עזב כי הוא רצה לשחק בקבוצת צמרת.
הוא עזב כי יש לו אופי חלש.
הוא עזב כי הוא רצה להרוויח הרבה כסף ולחבור חזרה לזהבי.
קפטן ומנהיג אמיתי לא נוטשים באמצע את הספינה הטובעת !
ועכשיו שיזדיין לו בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 23:05 
ת'רדקיל כתב:
אבי כתב:
ת'רדקיל כתב:

קיבלנו על גיל 700 ושילמנו אחכ מיליון על רייכרט ז״א שמכבי הרוויחו 300 אלף יורו

שילמו לו 300 אלף יורו לעונה על כלום ובסוף שחררו בחינם
זה נשמע לי כמו הפסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: