dino כתב:
אולי הבין את הטעות שעשה מהר מאוד כנראה, אך אין מקום לסליחה. סליחות יש רק ביום כייפ'ר. היו בחירות והעם החליט. צריך לכבד את החלטת הבוחר.
כמו שאמרתי בתחילת האשכול, אסור לנו להחזיר שחקן שערק למכבי בצורה כל כך חסרת כבוד ובזויה, לטעמי עם כל מה שהיה עם גרשון העזיבה של גילי היא הרבה יותר מבזה ובוגדנית, ביתר לא תהיה שנואה מבחינתי כמו מכבי.
מבחינתי, אם לא הייתה קיימת הרומנטיקה בכדורגל כבר מזמן זה היה משעמם אותי. העקרונות של הקהל של הפועל זה הדבר הכי טוב שיכול להיות למועדון הזה וזה מה שישמור על צביונו.
עם זאת, מההתנהלות של גילי, מהרגע שהוא הגיע לשם זה היה ברור שזה לא יתחבר.
לגילי אין את זה, לגילי אין האופי הדורסני שיש לזהבי, זהבי אולי גדל בהפועל אבל האופי שייך לצד השני ואין פה עניין של ווינר או לא.
אגב, לדעתי גם לאבוקסיס לא היה את האופי של הפועל ובגלל זה לא הרבה יתחברו אליו.
גילי עשה טעות נוראית שאין עליה סליחה, אבל גילי באופי זה הכי הפועל ובגלל זה הטעות היא כל כך גדולה ואני מאמין שהיום גם גילי יודע את זה.
אגב, גם גרשון היה באופי הכי הפועל, שחקן צנוע ועניו אבל לא פראייר, אחד שכיף לי היה להתחבר אליו.
לסיום, אם אתבונן מבחינה אובייקטיבית עד כמה שאני יכול, לדעתי גרשון וגילי עשו טעות - טעות נוראה, למה כל אחד מהם ברגע שעזב את הפועל, קיבל אולי כסף גדול יותר לשנה, שנתיים, אבל הפסיד בעתיד הרבה יותר. מועדון כמו הפועל תל אביב תמיד יהיה בכותרות, ומה שמשמר את המועדון כגדול זה בין השאר שחקני עבר שלו, האם גרשון יוזמן בעתיד לתת חוות דעת פרשנית על הפועל? (אולי רק בעניין של בגידות). לא סתם היום חצי מהפרשנים (אמנם קצת סתומים דוגמת סיני, טורק, שייע) היו סמלים בהפועל. בטלביזיה מחפשים סמלים. ואני לא מדבר על עבודה עם המועדון בעתיד ועם מה שקשרים והשם שלהם אם היה טוב, היה יכול לעזור לעסקים שלהם.
האמת חבל על שני אלו, כי הם היו הכי הפועל שיש.