תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:51 
אוגוסטוס היל כתב:
מקצועית עדיף לך מכבי

כשאין לך מה לתרום לדיון אתה עובר להמלצות על כדורים, או מעביר אוהדים את הכביש, אבל הוא אוהד הפועל, והוא צודק, תיתמודד תינוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:53 
את מי הוא העביר? תגיד אתה קורא הודעות לפני שאתה מגיב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 14:56 
NARKOTIKA כתב:

לצערי קורא יותר מדי בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:05 
NARKOTIKA כתב:

גם אני הבנתי שהוא העביר אותי
ותאמין לי שאם זה היה בשליטתי גם הייתי עובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:06 
מדהים כמה פעמים צריך להסביר כאן לאנשים שכל מועדון כדורגל שמכבד את עצמו שחקן כמו גילי ורמוט בכלל לא היה עולה כמועמד לחזור לקבוצה.
באירופה לקבוצות הכי גדולות שיש, זה ברור שאין לשחקן כזה מקום חזרה בקבוצה ולא משנה מה מצבה.
שם הבעלים מבינים את זה, האוהדים מבינים את זה ולכן זה בכלל לא עולה כאופציה.
רק בישראל (שהמציאו את הכדורגל) עולה דבר כזה לדיון, ואז מגיעים אוהדים שמסבירים מדוע אין שום בעיה עם זה.
הריי המאמן הוא הקובע! לא מי ששם את הכסף, אלא המאמן. הוא הכל יכול.
באירופה יודע כל שחקן שעושה מעשה כמו ורמוט שהוא שרוף במועדון שלו ושאין לו דרך חזרה, ובישראל?
מה פתאום, למה שיהיה שרוף?
רגשות? בכדורגל? מה פתאום.
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:07 
אלוהים ישמור כמה טמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אבל הוא צודק, אם אין פה שום אידאליים, רגשות, רומנטיקה וכו' אז למה לכם כאב הראש הזה?
עדיף לצפות במשחקים של ב"ש, מכבי, ברצלונה, פסז'... חוויה ספורטיבית הרבה יותר מהנה, כדורגל סוחף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:17 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

נו, נהיה נחמדים. נסביר לכם. במילא זה או זה או ללמוד למבחן.

אתה אמרת-
ציטוט:
האהדה הבסיסית בהחלט לא השתנתה והיא נותרה מבוססת רק על הפן המקצועי, נקודה סוף.

אבל הרי אתה יודע שזה לא נכון, כי אם זה היה נכון, היית אוהד מכבי.
אבל אתה לא אוהד מכבי, אתה אוהד הפועל, מכאן ניתן להסיק שמערכת העדפות שלך לאהדת קבוצת כדורגל לא מבוססת רק על פן מקצועי, אחרת- סתירה.
מש"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אבל הוא צודק, אם אין פה שום אידאליים, רגשות, רומנטיקה וכו' אז למה לכם כאב הראש הזה?
עדיף לצפות במשחקים של ב"ש, מכבי, ברצלונה, פסז'... חוויה ספורטיבית הרבה יותר מהנה, כדורגל סוחף

אפילו הקהל היבש של ברצלונה עם הדגלים הלבנים והקריאות "מסי" מדי פעם לא היו מקבלים בחיים את פיגו חזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:18 
סומך כתב:

יש פה אידיאליים, יש פה רגשות ויש פה רומנטיקה-כלפי הקבוצה.
אני שמח שהקבוצה מצליחה ועצבני כשהקבוצה נכשלת ומבחינתי שהקבוצה תורכב מ-11 שכירי חרב שנמצאים פה רק בגלל הכסף.
למה? כי ככה זה עובד היום בכל העולם.
לא מקובל עליכם? אין בעיה. בואו נילחם בקרבות התחתית עם סיינפלד ועם איזה ברזילאי מקבוצת אמצע טבלה באזרבייג'ן ונראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:20 
מה הקשר פוגי?
יש פה איזון בין ערכים להישגים.
אם בעיניך הגל הישגים ואין זהות, מורשת וערכים אז עדיף לך ללכת עם הקבוצה הכי חזקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:21 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

נו, נהיה נחמדים. נסביר לכם. במילא זה או זה או ללמוד למבחן.

אתה אמרת-
ציטוט:
האהדה הבסיסית בהחלט לא השתנתה והיא נותרה מבוססת רק על הפן המקצועי, נקודה סוף.

אבל הרי אתה יודע שזה לא נכון, כי אם זה היה נכון, היית אוהד מכבי.
אבל אתה לא אוהד מכבי, אתה אוהד הפועל, מכאן ניתן להסיק שמערכת העדפות שלך לאהדת קבוצת כדורגל לא מבוססת רק על פן מקצועי, אחרת- סתירה.
מש"ל?

מצחיק משהו אבל לפני שראיתי את התגובה הזו רשמתי את התגובה לסומך שדיי מיישבת את הסתירה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עובדה שאין פה שחור ולבן ויש פה אוהדים לא פחות ערכיים ואמוציינליים שאדישים לאפשרות של מעבר כזה.
יש מצב נתון, יש מועדון בקריסה ומהצד השני של הכביש יש מועדון כל יכול ששולט באופן טוטאלי על שוק הרכש הישראלי בזכות בעלים מיליארדר וההשלכה לכך היא שבכל רגע נתון כל שחקן\קפטן\כוכב של המועדון יכול בהינף צ'ק לעבור לצד השני של הכביש.
לא מוצא שום רומנטיקה או רגשות לשחקנים שמשחקים היום ולובשים את חולצת ההרכב של הפועל תל אביב ואני כן מצליח לנתק רגשות משחקן כמו ורמוט שעזב לצד השני.

מי ששולח את כל מי שחושב כך לעודד את הצד השני של הכביש (ואם תעקבו בפורום יש כמה אוהדים די ותיקים שראו כבר דבר או שניים בכדורגל הישראלי ומסוגלים לבלוע את הגלולה הזו) - מטומטם בעצמו, כמו שכתב הסופר , הפסיכולוג והוגה הדעות של הפורום א"ה.

אגב, אני מקווה שאחרי שהעיתקנו את המודל הבריטי לארץ, נעבור לישיבה קבועה ביציע בלי לעמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
pogi כתב:
סומך כתב:

יש פה אידיאליים, יש פה רגשות ויש פה רומנטיקה-כלפי הקבוצה .
אני שמח שהקבוצה מצליחה ועצבני כשהקבוצה נכשלת ומבחינתי שהקבוצה תורכב מ-11 שכירי חרב שנמצאים פה רק בגלל הכסף.
לא מקובל עליכם? אין בעיה. בואו נילחם בקרבות התחתית עם סיינפלד ועם איזה ברזילאי מקבוצת אמצע טבלה באזרבייג'ן ונראה מה יהיה.

אין בעיה שיהיו 7 שכירי חרב ועוד 4 שחקני בית אפילו 9 ו -2.
לא מדובר על זה אלא על:

לירון האדום כתב:
מדהים כמה פעמים צריך להסביר כאן לאנשים שכל מועדון כדורגל שמכבד את עצמו שחקן כמו גילי ורמוט בכלל לא היה עולה כמועמד לחזור לקבוצה.
באירופה לקבוצות הכי גדולות שיש, זה ברור שאין לשחקן כזה מקום חזרה בקבוצה ולא משנה מה מצבה.
שם הבעלים מבינים את זה, האוהדים מבינים את זה ולכן זה בכלל לא עולה כאופציה.
רק בישראל (שהמציאו את הכדורגל) עולה דבר כזה לדיון, ואז מגיעים אוהדים שמסבירים מדוע אין שום בעיה עם זה.
הריי המאמן הוא הקובע! לא מי ששם את הכסף, אלא המאמן. הוא הכל יכול.
באירופה יודע כל שחקן שעושה מעשה כמו ורמוט שהוא שרוף במועדון שלו ושאין לו דרך חזרה, ובישראל?
מה פתאום, למה שיהיה שרוף?
רגשות? בכדורגל? מה פתאום.
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:26 
למען הסר ספק, פוגי לא טענתי שאתה מכביסט או גירשתי אותך למכבי אלא אמרתי שלשיטתך עדיף ללכת עם הקבוצה הכי חזקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:30 
אוגוסטוס היל כתב:
מה הקשר פוגי?
יש פה איזון בין ערכים להישגים.
אם בעיניך הגל הישגים ואין זהות, מורשת וערכים אז עדיף לך ללכת עם הקבוצה הכי חזקה

יש מורשת יש ערכים ויש הכל
אבל צריך להבין שמאז שנכנס הכסף לתחום אז כל נושא העובדים במועדון (שחקנים ומאמנים) כבר לא קשור לערכים האלה.
אני לא אוהב להשתמש במושג "שכירי חרב" אבל השחקנים כיום הם לא יותר מכלים עבורך כדי להשיג גם את המטרות ואת הערכים של המועדון.
גם אני הייתי רוצה שנחזור לימים כמו פעם שלא היה סיכוי בעולם ששחקן מהפועל עובר למכבי או להפך, אבל ברגע שהכסף נכנס לתמונה אז נגמר הסיפור.
עכשיו אנחנו (כמועדון) יכולים לקבל את זה ויכולים להתעלם ולהמשיך בשלנו אבל המשמעות תהיה שאנחנו פוגעים רק בעצמנו ואין דוגמא יותר מובהקת מסוגיית אלישע לוי. הרי ברור לך שאם הוא היה מתמנה בזמן אז במינימום לא היית נמצא היום בתחתית. אבל לנו יש "עקרונות" והאולטראס הוציא "הודעה" ובסופו של דבר העברת חודשים שלמים עם סמרטוט רצפה על הקווים ועכשיו אתה באחלה עמדה לרדת ליגה ואני לא צריך להסביר לך את המשמעויות של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
סומך כתב:

גם אני לא מייחס לשחקנים הרבה מעבר להיותם שכירי חרב. ובאופן כללי שישחקו אצלינו הטובים ביותר. זה אומר שאני לא באמת בודק בציציות שלהם אם הם באים מבית אדום, או תומכים בערכים סוציאליסטיים. הם יכולים אפילו להיות הומופוביים רחמנא לצלן. כי זה כדורגל מקצועני וכבר לא משחקים בשביל הסמל.
ועם זאת, המקרה של גילי (שאותו, לצערי, אני עדיין אוהב) הוא מקרה קיצון. קפטן, סמל עולה לדרבי בידיעה שלמחרת הוא חוצה את הכביש זה רמה חדשה של נבזות.
עכשיו, חלק מהשערורייה הזאת היתה גם ההשאלה המשפילה של הפרוספקטים ממכבי. כשזה קרה, היו פה קולות (ואני הסכמתי איתם בלב כבד) שאמרו - אסור למחות, גם אם מדובר בצפרדע צריך לבלוע אותה כי הישרדות הקבוצה חשובה יותר.
אני מתנגד להחזרה של ורמוט (אבל אם הוא יחזור אני אשב בשקט ואהיה מריר) אבל עכשיו, אותם קולות מהעונה שעברה אומרים - מה אתם רוצים?! ישבתם בשקט כשהשחילו לנו את המושאלים, אז עכשיו אתם עושים שרירים על הסמל, השחקן שיכול להציל אותנו?! שבו בשקט ותנו לקבוצה לשרוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:33 
אתה מצייר את זה שחור לבן בוא נשים את זה בפרופורציה. גם למשחק הזה יש כללים.
האשכול הזה הוא על מקרה קצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 15:40 
סומך כתב:
pogi כתב:
סומך כתב:

גם אני לא מייחס לשחקנים הרבה מעבר להיותם שכירי חרב. ובאופן כללי שישחקו אצלינו הטובים ביותר. זה אומר שאני לא באמת בודק בציציות שלהם אם הם באים מבית אדום, או תומכים בערכים סוציאליסטיים. הם יכולים אפילו להיות הומופוביים רחמנא לצלן. כי זה כדורגל מקצועני וכבר לא משחקים בשביל הסמל.
ועם זאת, המקרה של גילי (שאותו, לצערי, אני עדיין אוהב) הוא מקרה קיצון. קפטן, סמל עולה לדרבי בידיעה שלמחרת הוא חוצה את הכביש זה רמה חדשה של נבזות.
עכשיו, חלק מהשערורייה הזאת היתה גם ההשאלה המשפילה של הפרוספקטים ממכבי. כשזה קרה, היו פה קולות (ואני הסכמתי איתם בלב כבד) שאמרו - אסור למחות, גם אם מדובר בצפרדע צריך לבלוע אותה כי הישרדות הקבוצה חשובה יותר.
אני מתנגד להחזרה של ורמוט (אבל אם הוא יחזור אני אשב בשקט ואהיה מריר) אבל עכשיו, אותם קולות מהעונה שעברה אומרים - מה אתם רוצים?! ישבתם בשקט כשהשחילו לנו את המושאלים, אז עכשיו אתם עושים שרירים על הסמל, השחקן שיכול להציל אותנו?! שבו בשקט ותנו לקבוצה לשרוד...

שאלה היפותטית:
אם עכשיו היו אומרים לך שהוא עלה לדרבי בלי לדעת שהוא עובר מחר למכבי?
הרי פנו אליו ממכבי 200 פעם והוא היה מודע לדיברוים גם בקיץ. אם היית מגלה היום שרמון סגר עם ג'ורדי והודיעו לורמוט דקה אחרי הדרבי, זה היה משנה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:02 
סגר בחיפה לפי תומר לוי (לא שירי אלג'ם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
יאלה נגמר
אדמין לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:05 
אגב, בדיוק היום לפני שנה הוא עלה לאותו דרבי עם סרט הקפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור כמה טמטום

בהודעות שלך? מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:25 
ערוץ הספורט :PUKE: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
סומך כתב:
pogi כתב:
סומך כתב:

שאלה היפותטית:
אם עכשיו היו אומרים לך שהוא עלה לדרבי בלי לדעת שהוא עובר מחר למכבי?
הרי פנו אליו ממכבי 200 פעם והוא היה מודע לדיברוים גם בקיץ. אם היית מגלה היום שרמון סגר עם ג'ורדי והודיעו לורמוט דקה אחרי הדרבי, זה היה משנה משהו?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:33 
dr.avi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור כמה טמטום

בהודעות שלך? מסכים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
היה מתאים לראות אותו נרקב במכבי ביציע.
בחיפה לדעתי הוא יחזור לעצמו.
שימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 16:36 
dr.avi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור כמה טמטום

בהודעות שלך? מסכים.

מודעות עצמית
לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
נסתפק ברצועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

chimpfive כתב:
dr.avi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור כמה טמטום

בהודעות שלך? מסכים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: