pogi כתב:
סומך כתב:
אבל הוא צודק, אם אין פה שום אידאליים, רגשות, רומנטיקה וכו' אז למה לכם כאב הראש הזה?
עדיף לצפות במשחקים של ב"ש, מכבי, ברצלונה, פסז'... חוויה ספורטיבית הרבה יותר מהנה, כדורגל סוחף
יש פה אידיאליים, יש פה רגשות ויש פה רומנטיקה-כלפי
הקבוצה .
אני שמח שהקבוצה מצליחה ועצבני כשהקבוצה נכשלת ומבחינתי שהקבוצה תורכב מ-11 שכירי חרב שנמצאים פה רק בגלל הכסף.
למה? כי ככה זה עובד היום בכל העולם.
לא מקובל עליכם? אין בעיה. בואו נילחם בקרבות התחתית עם סיינפלד ועם איזה ברזילאי מקבוצת אמצע טבלה באזרבייג'ן ונראה מה יהיה.
גם אני לא מייחס לשחקנים הרבה מעבר להיותם שכירי חרב. ובאופן כללי שישחקו אצלינו הטובים ביותר. זה אומר שאני לא באמת בודק בציציות שלהם אם הם באים מבית אדום, או תומכים בערכים סוציאליסטיים. הם יכולים אפילו להיות הומופוביים רחמנא לצלן. כי זה כדורגל מקצועני וכבר לא משחקים בשביל הסמל.
ועם זאת, המקרה של גילי (שאותו, לצערי, אני עדיין אוהב) הוא מקרה קיצון. קפטן, סמל עולה לדרבי בידיעה שלמחרת הוא חוצה את הכביש זה רמה חדשה של נבזות.
עכשיו, חלק מהשערורייה הזאת היתה גם ההשאלה המשפילה של הפרוספקטים ממכבי. כשזה קרה, היו פה קולות (ואני הסכמתי איתם בלב כבד) שאמרו - אסור למחות, גם אם מדובר בצפרדע צריך לבלוע אותה כי הישרדות הקבוצה חשובה יותר.
אני מתנגד להחזרה של ורמוט (אבל אם הוא יחזור אני אשב בשקט ואהיה מריר) אבל עכשיו, אותם קולות מהעונה שעברה אומרים - מה אתם רוצים?! ישבתם בשקט כשהשחילו לנו את המושאלים, אז עכשיו אתם עושים שרירים על הסמל, השחקן שיכול להציל אותנו?! שבו בשקט ותנו לקבוצה לשרוד...