redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אתה יודע מה רוני?
אני גם מוכן למחאה שקטה - לא נבוא למשחקים ולא נעודד.
ת'כלס צריך להבין שלא הרבה שחקנים יגרמו לקהל למחות (בקול או בשקט), אז לא חייבים להביא את אלו שיכולים לגרום לפילוג.
כמו שאמרתי, אין הרבה כאלו, ורמוט זה נושא רגיש ועוד טרי אצל רובנו.
בוא אגלה לך עכשיו משהו. היום שורמוט עזב היה שקול עבורי ליום שבו ירדנו ליגה (לא יודע בן כמה אתה ואם היית בהכרה בזמן הזה) וליום שאחרי ה 0:0 בדרבי ב-2010.
זה היה יום משפיל. אני אפילו לא כעסתי על ורמוט. כן, נכון, כל הקטע שהוא שיחק בדרבי ועבר יום למחרת זה בעייתי, אבל אף אחד לא באמת יודע בוודאות שהוא ידע שהוא עובר למכבי. הדיבור היה שההעברה סוכמה בין ההנהלות ואחרי המשחק אמרו לורמוט. אבל בוא נגיד שנרמז לו (גם, לא יודע). ורמוט נזרק מהפועל, בדיוק כמו שהוא עזב. רמון רצה למכור אותו והתבטא שאם ורמוט לא עוזב הפועל לא יכולים להתקיים או משהו כזה. אני לא באמת יכול להאשים שחקן שמעדיף משכורת הרבה יותר גבוהה והזדמנות לשחק כדורגל ברמה גבוהה יותר ולהתחרות על תארים וכל זה כי אני מצליח לראות גם את הצד של שחקני כדורגל מקצוענים. דחה הצעה פעם אחת, דחה פעם שניה ושלישית, בפעם הזו בתוספת העובדה שרמון רצה לשחרר אותו בכל מחיר, אבל הוא כבר לא עמד בזה. לא כול להגיד שלא כאב לי וגם היה קצת כעס עליו, אבל זה באמת כעס של אוהד כדורגל. אם הייתי אבא שלו, כנראה הייתי אומר לו ללכת למכבי.
גם מקצועית, אני לא בטוח שורמוט צריך להגיע. ורמוט שחקן לא בשיא הקריירה (נקרא לזה ככה), עם יכולת מנטלית נמוכה והפועל צריכים לחשוב על השנים הבאות ועל הבאה של שחקנים צעירים עם פוטנציאל לכמה שנים.
אני אוהד שכבר ראה הכל. עברתי את גרשון, זהבי, ירידת ליגה, אלפויות. עם כל הכבוד לורמוט, זה רחוק מלהוציא אותי לרחוב ולהזיז לי את קצה הריס, בטח במצב הנוכחי של הקבוצה שבאמת נהפכה כבר מזמן להיות לא רלוונטית ואין לזה שום קשר לויתור על עקרונות. יש לזה קשר רק ליכולת מקצועית ולזה שמכבי טורפת את הכדורגל פה.
לא היתי בעונת הירידה (היתי תינוק הכוונה), בכל מקרה - זה שגילי עזב ולא משנה כרגע הסיבות לא על זה הכעס - מותר לשחקן לעזוב, זה הקריירה שלו, הכסף שלו צריך לדאוג למשפחה שלו וכו',
מותר לו לעשות מה שהוא רוצה, מותר לי כאוהד לא לקבל את זה.
אבל ופה הדגש - אתה רוצה לעזוב? תעזוב - אבל שתדע שאין דרך חזרה!!!
זה הכל, יש הבדל בין מחאה על שחקן שעוזב לבין מחאה על שחקן שמגיע וזה הבדל עצום!
עד המוות - האמן לי אם כל מי שנגד הבאתו של גילי, ידיר רגליו ממשחקים של הפועל, לא יהיה עידוד, בלומפילד יהיה בית קברות יותר ממה שהוא עכשיו.
במשחקי חוץ כמעט ולא יגיע קהל וגם העובדות האלו יגרמו לפילוג וירידת ליגה.
חוץ מזה שמותר לאוהדים למחאות גם בצורה רועשת.
אם ורמוט יחזור זה סימן שאפשר לעשות כל מה שרוצים ואין צורך להתייחס לקהל שהוא בעצם הלקוח מס' 1 של הקבוצה.
אפשר לשים זין על הקהל, כי הוא תמיד יעודד לא משנה מה.
תמיד נוכל למצוא תרוצים של: המאמן רוצה, יציל אותנו מירידה, ניקח אליפות, ניקח גביע, ליגת אלופות.
רק תבחר תירוץ ואתם כבר תאמינו