תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:13 
עומרי קנדה כתב:
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
לירון האדום כתב:
[ quote="redrony"

אתה לא נורמלי

אני לא נורמלי?

לך תלמד קצת מה היה בכדורסל ואיך הגענו למצב של הפועל אוסישקין (לא שאני חושב שבכדורגל זה יכול להצליח או יקרה)

לירון אתה מגזים, אני מבין את הבעיה עם ורמוט אבל אתה מגזים.
אם גילי ורמוט זה מה שאלי גוטמן צריך בשביל להשאיר אותנו בליגה אז זה מה שצריך לקרות.
ותאמין לי שחרא לי עם זה לא פחות ממך,אבל המחשבה על מה שאני ארגיש אם נרד ליגה בידיעה שהעקרונות של האוהדים מנעו מאיתנו לעשות את כל המאמצים כדי להישאר עושה לי הרבה יותר רע.

אה, זהו גוטמן המלך? ואם גוטמן יחליט שאם נשחק בצהוב נישאר בליגה, אתה תהיה בעד?
ואם גוטמן יחליט שצריך לסגור את שער 5 כדי להישאר בליגה, תסכים?
איפה הגבול שלך? שנה שעברה שגילי נטש אותנו ושם עלינו פס, אמרת לעצמך, לא נורא בקטנה?

וקיבינימאט - מה גילי כבר יעשה??? מה הוא חלוץ של 20 גולים? ראינו שנה שעברה איזה ענק הוא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:16 
לירון האדום כתב:
ציטוט:
ואז אנחנו חוזרים לאותה צומת: האם בגלל שאנחנו נישאר גם אחרי הבעלים, אנחנו בתור קהל אמורים לנהל את הקבוצה? ומי זה אנחנו? אתה חושב ככה, אוהד אחר חושב ככה. לכל אחד יש גבול אחר, אין לזה סוף.
ולא ורמוט יהפוך אותנו להיות הפועל רעננה. בשנייה שלא נהיה רלוונטים כמועדון גדול וכקבוצה ששואפת להתחרות על תארים, אז נהיה הפועל רעננה.

אנחנו לא מנהלים, מותר לנו להביא את דעתנו בצורה לגיטימית.
האם גם בזמן המחאה של טביב טענת שאין צורך להביא מחאה כי מי אנחנו? ומי זה אנחנו?
אנחנו זה אלו שמתנגדים לבואו של ורמוט.
זה הגבול שלי אז מותר לי למחות נכון? מקווה שעוד רבים אחרים חושבים כמוני ויביאו את מחאתם אם וכאשר זה יקרה (ואני לא מאמין שורמוט יגע, כי כבירי מבין את ההשלכות)

קודם כל בודאי שמותר להביע את דעתנו. ולצערי הרב, יש לך בעיה. או שאתה לא קורא את מה שאני כותב, או שאתה דמגוג בשקל וחצי.
בסוף המטרה שהפועל תהיה קבוצה טובה מבחינה מקצועית. כתבתי כאן 100 פעם שההבדל בין טביב לכבירי וגוטמן, זה שלפחות כרגע כולנו מאמינים שהכוונות של גוטמן וכבירי הן טהורות. הם עושים טעויות אולי ואולי ורמוט (או כל שחקן אחר) היא טעות, אבל הכוונות טובות. במקרה של טביב, הקהל הגיע למסקנה שהכוונה שלו היא לפרק את הקבוצה. ברגע שיש בעלים שרוצה לעשות נזק, חובתו של הקהל למחות.
ושוב אכתוב, מותר לך למחות. אם תמחה נגד שחקן בקבוצה ותגרום לפילוג בקהל או שתפגע מקצועית בקבוצה, אתה עושה לה נזק במודע. לכל אחד יש את הגבול שלו. למה אסור לקלל שחקן גרוע?
אני לא רוצה שספורי ישחק כי אני חושב שכל דקה שהוא על המגרש יכולה לגרום לקבוצה לרדת ליגה. בוא נקלל אותו.
אני לא רוצה שאלישע יאמן כי הוא אימן את בית שאן במשחק השרוכים. בוא נגרום לזה שלא ידרוך פה. וגיא לוי התבטא נגד ערבים, וחבר שלי יכול להישבע הוא ראה פעם את אלון תורג'מן במשחק של מכבי ביד אליהו, עם צעיף צהוב (אולי, החבר הזה היה בלי משקפיים) ואני לא מוכן שמישהו שעודד פעם את מכבי ידרוך בהפועל. זה הגבול שלי. וואלה יופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:19 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
לירון האדום כתב:
[ quote="redrony"

אתה לא נורמלי

אני לא נורמלי?

לך תלמד קצת מה היה בכדורסל ואיך הגענו למצב של הפועל אוסישקין (לא שאני חושב שבכדורגל זה יכול להצליח או יקרה)

מה?? איך זה קשור בכלל?

קשור לעקרונות וקו אדום.
אצלך הקו האדום זה X ואצלי זה Y.
מצד אחד אתם מתנגדים לכל מחאה שמקימים אלו שחושבים שהגיעו מים עד נפש אבל מצד אני אתם טוענים שזכות כל אוהד לחשוב אחרת מכם.
אז מצד אחד אנחנו (מתנגדי גילי) נשרוק בוז, מצד שני אתם תמחאו כפיים.
אנחנו (אולי) לא נגיע למשחקים ולא נעודד ואתם כן.
הריי אף אחד לא ימנע מכם לעשות את זה.

מה? איך אוסישקין קשור לעקרונות? ומי זה אתם ולאיזה מחאה אני מתנגד? אני מתנגד ללשרוק בוז לשחקני הפועל על המגרש ולפגיעה ישירה בקבוצה. כתבתי לך והתעלמת, מאיפה אתה יודע אם אני בעד להביא את גילי או נגדו, כתבתי את זה איפהשהוא?
אתה כל כך שש למחאות וקרבות שאתה אפילו לא מסוגל לעשות היקשים לוגיים פשוטים ממה שמישהו אחר כותב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:21 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
גילי ורמוט הוא בן זונה גדול. ממש גדול. מגדולי הבוגדים אי פעם. זה יהיה כתם שחור על המועדון הזה אם הוא יחזור אלינו.
אבל, באותה נשימה אני אומר שיש צוות מקצועי שמחליט, בעיקר לנוכח המצב שלנו העונה, שורמוט הוא שחקן שיכול לעזור לקבוצה הזו. לכן, אם יגיע הרגע שהוא יחתום אצלנו, אני אישית לא מתכוון לשיר/להריע לו אף פעם, ממש להתייחס אליו כאל אויר. מקווה שהאולטראס לא יוציאו שום הודעה בנושא, כי הם כבר מספיק גרמו לנזק כשמנעו את ההבאה של אלישע (על כלום! בטח לעומת גילי ורמוט...) ואנחנו רואים איפה הפועל נמצאת היום.
תנשכו את הלשון שלכם. אף אחד לא אומר לכם לעודד אותו ולשיר לו, פשוט להתעלם ממנו ושיעשה את העבודה שצריך לעשות. הפועל היא מעל הכל, כדאי שתפנימו את זה.

אה כי עם אלישע הינו היום מתמודדים על מקומות 4-5?
גוטמן מאמן פחות טוב מהקושר?
מי מבטיח לך שגילי משאיר אותך בליגה? שנה שעברה לא ראיתי שהוא היה כזה ענק אצלנו.

לא יודע איפה היינו עם אלישע, אבל לפחות היינו בטוחים שמדובר במאמן אמיתי שהיה מנחיל איזו שיטת משחק. אשכרה חודשיים שלמים של העונה נשרפו והלכו לפח. חודשיים שאולי יעשו את ההבדל ויורידו אותנו ליגה.
גוטמן בחירה טובה יותר מאלישע, אבל הכל עניין של טיימינג. בזבזנו זמן יקר שעלה לנו בנקודות.
אף אחד לא מבטיח שורמוט (די לקרוא לו גילי, הוא כבר לא חבר) ישאיר אותנו בליגה, אבל אם הצוות המקצועי בקבוצה חושב שהוא יעזור להבטחת המטרה הזו, אז הוא צריך לנחות פה בעוד דקה.
אל תתן לשנאה לורמוט לעוור אותך. הוא שחקן טוב שיכול לעשות את ההבדל במשחק עם הכנסת כדור טובה לחלוץ. זה דבר שחסר לנו השנה.

נערך לאחרונה על ידי עד המ!!ת הפועל בתאריך 01 פברואר 2016, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:23 
אתה יודע מה רוני?
אני גם מוכן למחאה שקטה - לא נבוא למשחקים ולא נעודד.
ת'כלס צריך להבין שלא הרבה שחקנים יגרמו לקהל למחות (בקול או בשקט), אז לא חייבים להביא את אלו שיכולים לגרום לפילוג.
כמו שאמרתי, אין הרבה כאלו, ורמוט זה נושא רגיש ועוד טרי אצל רובנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:26 
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
גילי ורמוט הוא בן זונה גדול. ממש גדול. מגדולי הבוגדים אי פעם. זה יהיה כתם שחור על המועדון הזה אם הוא יחזור אלינו.
אבל, באותה נשימה אני אומר שיש צוות מקצועי שמחליט, בעיקר לנוכח המצב שלנו העונה, שורמוט הוא שחקן שיכול לעזור לקבוצה הזו. לכן, אם יגיע הרגע שהוא יחתום אצלנו, אני אישית לא מתכוון לשיר/להריע לו אף פעם, ממש להתייחס אליו כאל אויר. מקווה שהאולטראס לא יוציאו שום הודעה בנושא, כי הם כבר מספיק גרמו לנזק כשמנעו את ההבאה של אלישע (על כלום! בטח לעומת גילי ורמוט...) ואנחנו רואים איפה הפועל נמצאת היום.
תנשכו את הלשון שלכם. אף אחד לא אומר לכם לעודד אותו ולשיר לו, פשוט להתעלם ממנו ושיעשה את העבודה שצריך לעשות. הפועל היא מעל הכל, כדאי שתפנימו את זה.

לא יודע איפה היינו עם אלישע, אבל לפחות היינו בטוחים שמדובר במאמן אמיתי שהיה מנחיל איזו שיטת משחק. אשכרה חודשיים שלמים של העונה נשרפו והלכו לפח. חודשיים שאולי יעשו את ההבדל ויורידו אותנו ליגה.
גוטמן בחירה טובה יותר מאלישע, אבל הכל עניין של טיימינג. בזבזנו זמן יקר שעלה לנו בנקודות.
אף אחד לא מבטיח שורמוט (די לקרוא לו גילי, הוא כבר לא חבר) ישאיר אותנו בליגה, אבל אם הצוות המקצועי בקבוצה חושב שהוא יעזור להבטחת המטרה הזו, אז הוא צריך לנחות פה בעוד דקה.
אל תתן לשנאה לורמוט לעוור אותך. הוא שחקן טוב שיכול לעשות את ההבדל במשחק עם הכנסת כדור טובה לחלוץ. זה דבר שחסר לנו השנה.

יש לי שנאה לגילי, יש לי קו אדום, יש לי עקרונות.
אני לא מוכן שישתינו עליי ויגידו לי שזה גשם.
רצה ללכת? אחלה לך, אבל תדע שאין חזרה.
הצוות המקצועי לא אלוהים, אני היתי לפניהם ואהיה גם אחריהם.
יש קו אדום, למאמן אין כי הוא לא אוהד.
כנראה שיש לנו מזל שיש את כבירי שהוא אוהד ומבין מה זה רגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אני נגד פלורליזם במקרה ורמוט. אנשים שמצדדים בחזרתו עוד עשויים לגרום לזה לקרות. תהיו בשקט לפני שנגרם פה נזק בלתי הפיך. יש גבול לבושה שאפשר להכיל. שיזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:31 
רואה שחורות כתב:
זה הזמן לספר שכבירי אמר לי באופן אישי שבקיץ ורמוט התחנן לחזור להפועל. שאלתי מה תגובתו, אמר שילך להזדיין. כבירי, אם אתה גבר, תעמוד מאחורי המילה שלך.

עוד שעה כותרת ראשית בוואן:
כבירי לורמוט: לך תזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אתה יודע מה רוני?
ת'כלס צריך להבין שלא הרבה שחקנים יגרמו לקהל למחות (בקול או בשקט), אז לא חייבים להביא את אלו שיכולים לגרום לפילוג.

טרי? אתם פסלתם מאמן בגלל משחק (שלא היה לו השפעה ישירה על מה שנעשה בו) שנערך לפני כמעט 18 שנה!
אנשים פה עוד חיים את העזיבה של סיני לבני יהודה בקיץ 1989 (ד"ש לנתי).

עד לאחרונה חשבתי שאנחנו מתחילים להיראות כמו המחלה בתקופה של לוני. עכשיו אני חושב שאנחנו דווקא מזכירים את בית'ר. חסר רק שורמוט יבקיע שער וכמחאה שער 5 יתרוקן מאוהדים כמחאה, כמו שעשו אוהדי בית'ר כשצ'צ'ני המוסלמי הבקיע, וזה יהיה "מושלם" (גם ככה אתם מזכירים את המערכון הידוע של הגשש בכל יום שעובר, באמת יגיע היום שתדרשו גם לקבוע את התוצאה - רצוי שתתחילו כבר בדרבי הקרוב...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:33 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:
ואז אנחנו חוזרים לאותה צומת: האם בגלל שאנחנו נישאר גם אחרי הבעלים, אנחנו בתור קהל אמורים לנהל את הקבוצה? ומי זה אנחנו? אתה חושב ככה, אוהד אחר חושב ככה. לכל אחד יש גבול אחר, אין לזה סוף.
ולא ורמוט יהפוך אותנו להיות הפועל רעננה. בשנייה שלא נהיה רלוונטים כמועדון גדול וכקבוצה ששואפת להתחרות על תארים, אז נהיה הפועל רעננה.

זה הגבול שלי אז מותר לי למחות נכון? מקווה שעוד רבים אחרים חושבים כמוני ויביאו את מחאתם אם וכאשר זה יקרה (ואני לא מאמין שורמוט יגע, כי כבירי מבין את ההשלכות)

קודם כל בודאי שמותר להביע את דעתנו. ולצערי הרב, יש לך בעיה. או שאתה לא קורא את מה שאני כותב, או שאתה דמגוג בשקל וחצי.
בסוף המטרה שהפועל תהיה קבוצה טובה מבחינה מקצועית. כתבתי כאן 100 פעם שההבדל בין טביב לכבירי וגוטמן, זה שלפחות כרגע כולנו מאמינים שהכוונות של גוטמן וכבירי הן טהורות. הם עושים טעויות אולי ואולי ורמוט (או כל שחקן אחר) היא טעות, אבל הכוונות טובות. במקרה של טביב, הקהל הגיע למסקנה שהכוונה שלו היא לפרק את הקבוצה. ברגע שיש בעלים שרוצה לעשות נזק, חובתו של הקהל למחות.
ושוב אכתוב, מותר לך למחות. אם תמחה נגד שחקן בקבוצה ותגרום לפילוג בקהל או שתפגע מקצועית בקבוצה, אתה עושה לה נזק במודע. לכל אחד יש את הגבול שלו. למה אסור לקלל שחקן גרוע?
אני לא רוצה שספורי ישחק כי אני חושב שכל דקה שהוא על המגרש יכולה לגרום לקבוצה לרדת ליגה. בוא נקלל אותו.
אני לא רוצה שאלישע יאמן כי הוא אימן את בית שאן במשחק השרוכים. בוא נגרום לזה שלא ידרוך פה. וגיא לוי התבטא נגד ערבים, וחבר שלי יכול להישבע הוא ראה פעם את אלון תורג'מן במשחק של מכבי ביד אליהו, עם צעיף צהוב (אולי, החבר הזה היה בלי משקפיים) ואני לא מוכן שמישהו שעודד פעם את מכבי ידרוך בהפועל. זה הגבול שלי. וואלה יופי

עד עכשיו הטיעונים שלך היו בחזקת חוסר עמוד שדרה, עכשיו כבר עברת לדמגוגיה ריקה. מעניין מה הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:34 
לירון האדום כתב:
אתה יודע מה רוני?

בוא אגלה לך עכשיו משהו. היום שורמוט עזב היה שקול עבורי ליום שבו ירדנו ליגה (לא יודע בן כמה אתה ואם היית בהכרה בזמן הזה) וליום שאחרי ה 0:0 בדרבי ב-2010.
זה היה יום משפיל. אני אפילו לא כעסתי על ורמוט. כן, נכון, כל הקטע שהוא שיחק בדרבי ועבר יום למחרת זה בעייתי, אבל אף אחד לא באמת יודע בוודאות שהוא ידע שהוא עובר למכבי. הדיבור היה שההעברה סוכמה בין ההנהלות ואחרי המשחק אמרו לורמוט. אבל בוא נגיד שנרמז לו (גם, לא יודע). ורמוט נזרק מהפועל, בדיוק כמו שהוא עזב. רמון רצה למכור אותו והתבטא שאם ורמוט לא עוזב הפועל לא יכולים להתקיים או משהו כזה. אני לא באמת יכול להאשים שחקן שמעדיף משכורת הרבה יותר גבוהה והזדמנות לשחק כדורגל ברמה גבוהה יותר ולהתחרות על תארים וכל זה כי אני מצליח לראות גם את הצד של שחקני כדורגל מקצוענים. דחה הצעה פעם אחת, דחה פעם שניה ושלישית, בפעם הזו בתוספת העובדה שרמון רצה לשחרר אותו בכל מחיר, אבל הוא כבר לא עמד בזה. לא כול להגיד שלא כאב לי וגם היה קצת כעס עליו, אבל זה באמת כעס של אוהד כדורגל. אם הייתי אבא שלו, כנראה הייתי אומר לו ללכת למכבי.
גם מקצועית, אני לא בטוח שורמוט צריך להגיע. ורמוט שחקן לא בשיא הקריירה (נקרא לזה ככה), עם יכולת מנטלית נמוכה והפועל צריכים לחשוב על השנים הבאות ועל הבאה של שחקנים צעירים עם פוטנציאל לכמה שנים.

אני אוהד שכבר ראה הכל. עברתי את גרשון, זהבי, ירידת ליגה, אלפויות. עם כל הכבוד לורמוט, זה רחוק מלהוציא אותי לרחוב ולהזיז לי את קצה הריס, בטח במצב הנוכחי של הקבוצה שבאמת נהפכה כבר מזמן להיות לא רלוונטית ואין לזה שום קשר לויתור על עקרונות. יש לזה קשר רק ליכולת מקצועית ולזה שמכבי טורפת את הכדורגל פה.

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 01 פברואר 2016, 17:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:35 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

יש לי שנאה לגילי, יש לי קו אדום, יש לי עקרונות.
אני לא מוכן שישתינו עליי ויגידו לי שזה גשם.
רצה ללכת? אחלה לך, אבל תדע שאין חזרה.
הצוות המקצועי לא אלוהים, אני היתי לפניהם ואהיה גם אחריהם.
יש קו אדום, למאמן אין כי הוא לא אוהד.
כנראה שיש לנו מזל שיש את כבירי שהוא אוהד ומבין מה זה רגש

מקבל את זה.
אני גם חשבתי בדיוק כמוך (אתה יכול לעבור על האשכול. אמרתי שאני מעדיף שנרד ליגה מאשר שורמוט יבוא "להציל" אותנו), אבל המחשבה שלי השתנתה. הבנתי שהקבוצה היא מעל הכל ואפשר להתמודד אחרת עם הגעה שלו.
אם גוטמן חושב שהוא צריך את ורמוט כדי להשאיר אותנו בליגה, שיביא אותו. אני רק מקווה שמי שירצה לקלל אותו, ינשוך את שפתיו ויתעלם ממנו. זה המינימום שאפשר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:36 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:

עד עכשיו הטיעונים שלך היו בחזקת חוסר עמוד שדרה, עכשיו כבר עברת לדמגוגיה ריקה. מעניין מה הלאה

ממש לא דמגוגיה. דמגוגיה זה לכתוב מה יקרה אם הפועל יעלו בצהוב או יחתימו אנס. זו דמגוגיה. ברוך השם, אל תדאג לעמוד השדרה שלי. תתעסק בפרופורציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:41 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:

ממש לא דמגוגיה. דמגוגיה זה לכתוב מה יקרה אם הפועל יעלו בצהוב או יחתימו אנס. זו דמגוגיה. ברוך השם, אל תדאג לעמוד השדרה שלי. תתעסק בפרופורציות

הפרופורציות שלי הם לא שלך ולפי מה שהכרתי ממך עד היום אני לא רואה מה יגרום לך לתמוך במחאה כלשהי, אפילו לא החלפת חולצות לצבע צהוב. פשוט נורא, באותה נשימה שאתה תאשים אחרים בגרימת נזק לקבוצה, אני חושב שאתה ודומיך הם אלה שגורמים נזק. נראה לי שבכך התמצה הדיון ולא מבין לאן עוד אפשר לקחת אותו, כל אחד יעשה מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:43 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אתה יודע מה רוני?

בוא אגלה לך עכשיו משהו. היום שורמוט עזב היה שקול עבורי ליום שבו ירדנו ליגה (לא יודע בן כמה אתה ואם היית בהכרה בזמן הזה) וליום שאחרי ה 0:0 בדרבי ב-2010.
זה היה יום משפיל. אני אפילו לא כעסתי על ורמוט. כן, נכון, כל הקטע שהוא שיחק בדרבי ועבר יום למחרת זה בעייתי, אבל אף אחד לא באמת יודע בוודאות שהוא ידע שהוא עובר למכבי. הדיבור היה שההעברה סוכמה בין ההנהלות ואחרי המשחק אמרו לורמוט. אבל בוא נגיד שנרמז לו (גם, לא יודע). ורמוט נזרק מהפועל, בדיוק כמו שהוא עזב. רמון רצה למכור אותו והתבטא שאם ורמוט לא עוזב הפועל לא יכולים להתקיים או משהו כזה. אני לא באמת יכול להאשים שחקן שמעדיף משכורת הרבה יותר גבוהה והזדמנות לשחק כדורגל ברמה גבוהה יותר ולהתחרות על תארים וכל זה כי אני מצליח לראות גם את הצד של שחקני כדורגל מקצוענים. דחה הצעה פעם אחת, דחה פעם שניה ושלישית, בפעם הזו בתוספת העובדה שרמון רצה לשחרר אותו בכל מחיר, אבל הוא כבר לא עמד בזה. לא כול להגיד שלא כאב לי וגם היה קצת כעס עליו, אבל זה באמת כעס של אוהד כדורגל. אם הייתי אבא שלו, כנראה הייתי אומר לו ללכת למכבי.
גם מקצועית, אני לא בטוח שורמוט צריך להגיע. ורמוט שחקן לא בשיא הקריירה (נקרא לזה ככה), עם יכולת מנטלית נמוכה והפועל צריכים לחשוב על השנים הבאות ועל הבאה של שחקנים צעירים עם פוטנציאל לכמה שנים.

אני אוהד שכבר ראה הכל. עברתי את גרשון, זהבי, ירידת ליגה, אלפויות. עם כל הכבוד לורמוט, זה רחוק מלהוציא אותי לרחוב ולהזיז לי את קצה הריס, בטח במצב הנוכחי של הקבוצה שבאמת נהפכה כבר מזמן להיות לא רלוונטית ואין לזה שום קשר לויתור על עקרונות. יש לזה קשר רק ליכולת מקצועית ולזה שמכבי טורפת את הכדורגל פה.

לא היתי בעונת הירידה (היתי תינוק הכוונה), בכל מקרה - זה שגילי עזב ולא משנה כרגע הסיבות לא על זה הכעס - מותר לשחקן לעזוב, זה הקריירה שלו, הכסף שלו צריך לדאוג למשפחה שלו וכו',
מותר לו לעשות מה שהוא רוצה, מותר לי כאוהד לא לקבל את זה.
אבל ופה הדגש - אתה רוצה לעזוב? תעזוב - אבל שתדע שאין דרך חזרה!!!
זה הכל, יש הבדל בין מחאה על שחקן שעוזב לבין מחאה על שחקן שמגיע וזה הבדל עצום!

עד המוות - האמן לי אם כל מי שנגד הבאתו של גילי, ידיר רגליו ממשחקים של הפועל, לא יהיה עידוד, בלומפילד יהיה בית קברות יותר ממה שהוא עכשיו.
במשחקי חוץ כמעט ולא יגיע קהל וגם העובדות האלו יגרמו לפילוג וירידת ליגה.
חוץ מזה שמותר לאוהדים למחאות גם בצורה רועשת.
אם ורמוט יחזור זה סימן שאפשר לעשות כל מה שרוצים ואין צורך להתייחס לקהל שהוא בעצם הלקוח מס' 1 של הקבוצה.
אפשר לשים זין על הקהל, כי הוא תמיד יעודד לא משנה מה.
תמיד נוכל למצוא תרוצים של: המאמן רוצה, יציל אותנו מירידה, ניקח אליפות, ניקח גביע, ליגת אלופות.
רק תבחר תירוץ ואתם כבר תאמינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:45 
חלאס. דיון תאורטי. לא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
חלאס. דיון תאורטי. לא יגיע

אני כל כך פוחד שהנאיביות הזו תהרוג אותנו.
דיר בלאק הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:47 
joshsoos כתב:

הפרופורציות שלי הם לא שלך ולפי מה שהכרתי ממך עד היום אני לא רואה מה יגרום לך לתמוך במחאה כלשהי, אפילו לא החלפת חולצות לצבע צהוב. פשוט נורא, באותה נשימה שאתה תאשים אחרים בגרימת נזק לקבוצה, אני חושב שאתה ודומיך הם אלה שגורמים נזק. נראה לי שבכך התמצה הדיון ולא מבין לאן עוד אפשר לקחת אותו, כל אחד יעשה מה שבא לו.

תחשוב ממה שאתה רוצה. נכון, אני לא טיפוס של מחאות, בטח לא על כל שטות. למחאה אתה הולך שאתה נלחם על החיים שלך, כמו במקרה טביב, אפילו רמון. עם כל הכבוד לגילי ורמוט, הוא פסיק קטן, גם כרגע. הדבר האחרון שהפועל צריכים במצב שלהם, זה עוד מחאה של משועממים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלבלבל את המח.
שחקנים עברו, יחזרו ויבגדו. אני כולה רוצה לראות פעם בשבוע את הפועל משחקים כדורגל נורמלי ומנצחים. להזדהות עם שחקנים? אולי, לפני 30 שנה. אנחנו כבר לא שם מזמן וככל שנפנים את זה מוקדם יותר, יהיה קל לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
רואה שחורות כתב:
זה הזמן לספר שכבירי אמר לי באופן אישי שבקיץ ורמוט התחנן לחזור להפועל. שאלתי מה תגובתו, אמר שילך להזדיין. כבירי, אם אתה גבר, תעמוד מאחורי המילה שלך.

עוד שעה כותרת ראשית בוואן:
כבירי לורמוט: לך תזדיין

הסיבה היחידה שאני מספר את זה, זה בשביל שהמעבר יימנע.
אני מת על כבירי ועל פועלו (על אף כל הטעויות ושכר הלימוד העצום שהוא משלם), אבל הבאה של ורמוט היא בגדר ייהרג ובל יעבור עבורי (ברור שיש שחושבים אחרת, מדבר בשם עצמי) ולכן אני נוקט בצעדים "קיצוניים". מיותר לציין שאני לא משקר.
דפוס דומה אצל כבירי אפשר למצוא במקרה טוטו, כשבאסיפת האוהדים אמר בעניינו שטוב מאוד שלא חתם בקיץ אחרי הדרישות המופרזות והרזומה הבריאותי הבעייתי שלו, ובינואר בכל זאת התפתה להציע לו חוזה בשנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לירון - כבר אמרתי שאני מקבל את הטיעונים שלך, כי אני חשבתי עד לפני דקה וחצי בדיוק ככה.
לא מאמין שבגלל ורמוט הקהל יפסיק להגיע למגרשים ואני לא חושב שהם (כלומר אנחנו) נעשה את זה דווקא עכשיו, כשהמצב בקנטים, וניתן לקבוצה לרדת. ימים יגידו.

ד"א, זה הכי ברור שאחרי כל הדיונים האינסופיים האלה, ורמוט בחיים לא ידרוך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אתה יודע מה רוני?

לא היתי בעונת הירידה (היתי תינוק הכוונה), בכל מקרה - זה שגילי עזב ולא משנה כרגע הסיבות לא על זה הכעס - מותר לשחקן לעזוב, זה הקריירה שלו, הכסף שלו צריך לדאוג למשפחה שלו וכו',
מותר לו לעשות מה שהוא רוצה, מותר לי כאוהד לא לקבל את זה.
אבל ופה הדגש - אתה רוצה לעזוב? תעזוב - אבל שתדע שאין דרך חזרה!!!
זה הכל, יש הבדל בין מחאה על שחקן שעוזב לבין מחאה על שחקן שמגיע וזה הבדל עצום!

עד המוות - האמן לי אם כל מי שנגד הבאתו של גילי, ידיר רגליו ממשחקים של הפועל, לא יהיה עידוד, בלומפילד יהיה בית קברות יותר ממה שהוא עכשיו.
במשחקי חוץ כמעט ולא יגיע קהל וגם העובדות האלו יגרמו לפילוג וירידת ליגה.
חוץ מזה שמותר לאוהדים למחאות גם בצורה רועשת.
אם ורמוט יחזור זה סימן שאפשר לעשות כל מה שרוצים ואין צורך להתייחס לקהל שהוא בעצם הלקוח מס' 1 של הקבוצה.
אפשר לשים זין על הקהל, כי הוא תמיד יעודד לא משנה מה.
תמיד נוכל למצוא תרוצים של: המאמן רוצה, יציל אותנו מירידה, ניקח אליפות, ניקח גביע, ליגת אלופות.
רק תבחר תירוץ ואתם כבר תאמינו

אז אתה מדבר כמו ילד, סלח לי. "עד המוות", "אין דרך חזרה", וכל השטויות האלה. מי שמביא את ורמוט לא עושה את זה נגד הקהל, פה אתה טועה. הוא עושה את זה כי הוא חושב שזה לטובת הקבוצה ומכאן, שזה לטובת הקהל (מבחינתו).
אני לא מבטיח לך, כי אני לא באמת יודע, אבל בגלל שאני קצת יודע ומכיר, אני אומר לך שגם אם ורמוט יגיע, אנשים ימשיכו לבוא וישמחו אם הפועל ינצחו ואם הוא יהיה פה בשנה הבאה ויביא אליפות, ישכחו לו מהר מאוד שהוא עזב. כמו ששכחו לאבוקסיס שהוא אמר שהקהל של הפועל הכי גרוע בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 18:00 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

תחשוב ממה שאתה רוצה. נכון, אני לא טיפוס של מחאות, בטח לא על כל שטות. למחאה אתה הולך שאתה נלחם על החיים שלך, כמו במקרה טביב, אפילו רמון. עם כל הכבוד לגילי ורמוט, הוא פסיק קטן, גם כרגע. הדבר האחרון שהפועל צריכים במצב שלהם, זה עוד מחאה של משועממים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלבלבל את המח.
שחקנים עברו, יחזרו ויבגדו. אני כולה רוצה לראות פעם בשבוע את הפועל משחקים כדורגל נורמלי ומנצחים. להזדהות עם שחקנים? אולי, לפני 30 שנה. אנחנו כבר לא שם מזמן וככל שנפנים את זה מוקדם יותר, יהיה קל לכולם.

וואו רוני, אין לך מושג על מה מדברים כאן מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 18:26 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

יש לי מושג לגמרי ולמען האמת יש טענות שאני מצפה לשמוע מאנשים כמו לירון או משתמשים אחרים שאין ספק שיש להם ראש על הכתפיים אבל אני מבין שהם צעירים ומיליטנטים, אולי אפילו כמו שאני הייתי לפני 20 שנה, ויש דברים שאני שומע ממך, אדם שבודאי יש לו ראש על הכתפיים, אבל לפעמים נוטה לגיל ההתבגרות. נראה לי שאלה הפרופורציות שדיברתי עליהן. בסדר, כדורגל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 18:35 
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
חלוץ. זה דבר שחסר לנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 18:47 
לירון האדום כתב:
ציטוט:

ציטוט:
אנחנו נהפוך לרעננה(למרות שבחיים לא נצליח להגיע לזה) אם נהיה קבוצה לא רלוונטית.

וגילי יעזור לנו במה? בלהיות קבוצת צמרת?
ושוב העניין פה הוא לא מקצועי.

ציטוט:
תרד אתה ליגה עם הפועל ארגזים / עקרונות בשקל ג׳ תל אביב, תעזוב אותי בשקט.

יופי, יש לך עוד סיסמא שלא קשורה לכלום?

מי מבטיח לך שאם גילי תישאר ובלעדיו תרד?
מעדיף לרדת בלי גילי מאשר לרדת עם גילי

אני בניגוד אליך לא רוצה לרדת ליגה בשום מצב, זה שאתה מעדיף פירוק של מועדון בשביל העקרון שלך הוא חשוב, ולחלק גדול פחות, זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 18:47 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

יש לי מושג לגמרי ולמען האמת יש טענות שאני מצפה לשמוע מאנשים כמו לירון או משתמשים אחרים שאין ספק שיש להם ראש על הכתפיים אבל אני מבין שהם צעירים ומיליטנטים, אולי אפילו כמו שאני הייתי לפני 20 שנה, ויש דברים שאני שומע ממך, אדם שבודאי יש לו ראש על הכתפיים, אבל לפעמים נוטה לגיל ההתבגרות. נראה לי שאלה הפרופורציות שדיברתי עליהן. בסדר, כדורגל..

עזוב מחאות אקטיביות.
על מה בכלל כל העניין של לאהוד קבוצה? כאילו, בשביל מה אנחנו פה בכלל?
אז כן, זה ילדותי, אבל כל העניין הוא סוג של ילדותי. להפוך את זה לעניין תוצאת נטו זה לעקר את כל התוכן מהמשחק.

בהיפוך תפקידים פתלתל, דווקא האוהדים שלוקחים משחק ספורט שכל כולו רגש ונשמה ושופטים אותו (כמעט) רק דרך פריזמה של הצלחות ותוצאות , הם הילדותיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04975.html

ורמוט בדרך לכרמל (מכבי חיפה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Oleg Neduda כתב:
ItaiH6 כתב:
chimpfive כתב:
איתי אתה יום אחד תהיה חייב להסביר את המאזניים גילי מול זהבי, שהאחרון אתה מאשים רק את הפועל ואבוטבול ואם אני לא טועה אתה לא מתרגש מהבן אלףֿ אבל גילי אתה מתעב ברמות מאוד קשות, מה ההבדלים בדיוק?

אחד מהם פנה ביוזמתו להפועל שהוא רוצה לחזור לארץ ורוצה לשחק רק בהפועל, היה מוכן להרוויח פחות מחצי ממה שהוא הרוויח בסוף בצד השני של הכביש (לפני ההעלאה המטורפת האחרונה), ואז אחרי שהוא כבר הגיע לסיכום (וכבר כתבתי פה את התאריך של הסיכום. נדמה לי שזה היה 25 או 27 בדצמבר 2012) יום לפני החתימה הפועל חזרה בה מהסיכומים והשאירה לו את האופציה "מכבי או פרישה בגיל צעיר ובשיא הכושר".
השני מהרגע הראשון שנחת בארץ היו צריכים לארגן לו משלחת מציצה רשמית בשביל שיחשוב על הפועל למרות שהוא בא לארץ לנהל מו"מ עם מכבי, כל חלון העברות היה סביבו רעש אולי הפעם הוא עובר למכבי והיה צורך בארגון משלחות מציצה רשמיות חדשות בשביל לשכנע אותו להישאר, ובסופו של דבר עלה לשחק כקפטן בדרבי כשהוא כבר חתום בצד השני.

הסבר מספיק טוב?

מה שאתה אומר בוודאות לא נכון ואין לי מושג מאיפה הבאת את המידע הזה
מהמקור הכי ראשון שיש- זהבי חיזר אחרי מכבי לא פחות ממה שהם חיזרו אחריו ודחה הצעות מאירופה בשביל לחתום שם. הפועל לא הציע לו כלום וגם אם היו מציעים הוא היה נעול על מכבי כלכלית ומקצועית (לא יודע מאיפה הבאת את זה שסיכמו איתו אבל זה לא קרוב בכלל למציאות, לפחות לא על פי משפחת זהבי)

זה גם מה שאני מכיר.

יכול להיות שאתם צודקים.
אני קיבלתי את המידע הזה ישירות מעמותת האדומים שצלצלו אליי בשביל לבקש ממני סכום כספי מכובד מסוים שהתחייבתי לתת ברגע של טפשות, להגדרתם לצורך מענק החתימה אחרי שלדבריהם "כל הסכומים סוכמו וכל המימון לחוזה עצמו קיים. נשאר רק לחתום".
בגלל זה אני זוכר פחות או יותר את התאריך, כי בטלפון הישן שלי הייתה שמורה ההתכתבות שהתנהלה אחרי השיחה הזאת שהייתה בחמישי בלילה ואמרו לי בה שהחתימה תהיה בראשון בבוקר.

אז יכול להיות שניסו לעקוץ ממני כסף אבל עם כל הבוז שאני חש כלפיה אני מעדיף לתת לעמותת האדומים את טיפת הקרדיט הקטנה הזאת שהיה בסיס לדברים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:20 
טוב הסיפורי סבתא של העמותה, זה לא רציני איתי, שזהבי ישבור רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2016, 19:24 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:

ציטוט:
אנחנו נהפוך לרעננה(למרות שבחיים לא נצליח להגיע לזה) אם נהיה קבוצה לא רלוונטית.

וגילי יעזור לנו במה? בלהיות קבוצת צמרת?
ושוב העניין פה הוא לא מקצועי.

ציטוט:
תרד אתה ליגה עם הפועל ארגזים / עקרונות בשקל ג׳ תל אביב, תעזוב אותי בשקט.

יופי, יש לך עוד סיסמא שלא קשורה לכלום?

מי מבטיח לך שאם גילי תישאר ובלעדיו תרד?
מעדיף לרדת בלי גילי מאשר לרדת עם גילי

אני בניגוד אליך לא רוצה לרדת ליגה בשום מצב, זה שאתה מעדיף פירוק של מועדון בשביל העקרון שלך הוא חשוב, ולחלק גדול פחות, זה משהו אחר.

פירוק? על מה אתה מדבר?
אני דווקא אומר שהסיכוי להישאר בלי ורמוט גבוה יותר מאשר איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: