פאביו כתב:
אדום מטלי כתב:
פאביו כתב:
אדום מטלי כתב:
לשואלי השאלות ויועצי המפכ"ל:
לא עונים לכם, כי זו שאלה שנשאלת להכעיס.
אז הנה: אם אני מפכ"ל, אני מחפש בתל אביב כאילו אין לי מושג מי יהודי ומי מוסלמי, או כאילו הרצח התבצע ברעננה (בהנחה שאין שם תושבים ערבים בכלל) - כפי שזה מתבצע בכל עיר במדינות דמוקרטיות, שבהן אין לרשויות מושג מהי דתו של אדם.
חוץ מזה אנחנו לא שוטרים ולא בלשים, ואין לנו מושג איך מתבצע סוג כזה של חיפוש, כל אחד יעשה את העבודה שהוא טוב בה.
שכל אחד יעשה את העבודה שהוא טוב בא
יש כאלו שיודעים לבקר
יש כאלו שיודעים להכפיש
יש כאלו שיודעים לתפוס מחבלים
יש כאלו ששומרים עליי ועל חיי ילדיי
שאלתם שאלה, תהיתם למה אתם לא מקבלים תשובה. כשבסופו של דבר קיבלתם תשובה, החלטת לעשות קרקס, ולענות לא לעניין. איך אתה מצפה שיתייחסו אליך ברצינות?
איזה קרקס?
אהבתי מאוד את תשובתך הלוגית וציטטתי את משפט המפתח בתשובתך האינטילגנטית והכנה:
שכל אחד יעשה את העבודה שהוא טוב בא.
נטען כאן שיש משימה X (חיפוש הרוצח), רק שהיא צריכה להיות במגבלות Y (לצורך העניין, מגבלות הדמוקרטיה קרי שמירה על זכויות הפרט, בלי הבדלי
דת, גזע ומין).
שאלתם אותנו - איך אפשר לעשות את X במגבלות Y.
הסברתי - כמו שעושים באוסטרליה, נניח, כשיש רוצח (גם אם על רקע לאומני), כי אין לרשויות מידע על הגזע או הדת שלך (המשטרה שם לא עושה שביתה במקרה כזה, רק בגלל שלא סיפקו לה רשימות איפה גרים אנשים מדת מסוימת, האמן לי - המשטרה יודעת מה לעשות). לצורך העניין עושים שם X, במגבלות Y. הוספתי, שכל אחד יעשה מה שהוא טוב בו, והכוונה הייתה שהמשטרה יודעת לחפש רוצח גם אם הוא יהודי, זו העבודה שלה.
התשובה שלך צטטה את המשפט האחרון שלי ואמרה "אז נעשה X בלי מגבלת Y". ולחלוטין התעלמה מהטענה המקורית, מהשאלה שאתם עצמכם שאלתם, ומהתשובה שקיבלתם. לזה אני קורא קרקס.
תראה, אני לא נכנס לויכוחים הדי ילדותיים שיש כאן לך עם משתמשים אחרים, שחורגים מהעניין עליו מתווכחים. אבל אני מציע לך להתייחס בקצת יותר בגרות ולתת תשובות עם לוגיקה מסודרת אם אתה רוצה שכך יתייחסו אליך.