שחר כתב:
יש כאלה שמתנגדים ויש כאלה שלא, יש כאלה שמגיעים גם למשחקי חוץ ולא מתנגדים ויש כאלה שלא מגיעים למשחקי חוץ ומתנגדים.
אני רק לא מבין למה תמיד מה שקובע זה מה דעתם של האוהדים הכוחניים יותר והמקורבים להנהלה.
באופן אישי, אני החלטתי בשנה האחרונה שאני בכלל לא מעודד שחקנים כפרט, הם כולם זונות של כסף (אי אפשר להאשים אותם בעידן הקפיטליסטי) ומה שמעניין אותי זה המועדון והקבוצה.
כל ענייני הכבוד האלה נראים לי מיותרים במצב בו מכבי יכולה פשוט לשלוף צ'ק ולקחת מהמועדון שלנו כל שחקן שלנו שהיא תחפוץ בכל רגע נתון.
בשלב כזה של מאבקי השרדות, נראה לי מיותר להתעסק במשחקי אגו וכבוד..אבל זו דעתי.
לגבי ורמוט, לא בטוח שזה השחקן הראשון שאנחנו צריכים עכשיו, אבל אם זה מה שהצוות המקצועי חושב..אהלן וסהלן..אפשר להגיד הרבה דברים על ורמוט , אבל הוא בטח לא טיפוס חרא או איזה נוכל שניסה לעקוץ אותנו, אף אחד לא מכיר את הסיטואציה שהוא עמד בה ויכול לשפוט אותו.
בקיצור,
תתבגרו.
ברור, אנחנו מקורבים להנהלה.
כשמתקבלות החלטה שהיא לא לשביעות רצונכם, אז זה בגלל שאנחנו מקורבים להנהלה. זה פועל גם הפוך? כשמתקבלת החלטה לשאיל שחקנים ממכבי ולהעביר אליה את הקפטן שלך ערב הדרבי, זה בגללכם? או שאתם תמיד בסדר ולכם כן מותר להביע דעה?
א. אתה שמעת עד עכשיו דעה או אולטימטום בנושא גילי ורמוט? איך זה מתקשר לכך שהאוהדים הקולניים ביותר משפיעים (אגב, אין בזה פסול).
ב. אם היינו מקורבים, השמות של גילי ורמוט ואלישע לוי לא היו עולים בכלל.
ג. אם היו לנו אוהדים עם טיפה גאווה עצמית, שלהבדיל מעיתונאים מביכים ודמגוגים, היו מבדילים בין קבוצת כדורגל לעסק נטול רגשות, אז גם השמות של אלישע לוי וגילי ורמוט לא היו עולים בכלל.
בני 12, הייתי עונה לך על ההשוואה בין גילי ורמוט לפליקס חלפון, אבל ברור שהשנאה שלך לחלק מהקהל העבירה אותך על דעתך, שמקרים כמו הבגידה של גילי ורמוט רק משמחים ומחזקים אותך. הבנו, האולטראס שונא את הפועל, גילי ורמוט זה אח. דלג.