תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:40 
כל אחד יעשה מה שהוא ירצה, מי שירצה ימחא לו כפיים, מי שירצה יהיה אדיש, מי שירצה ישרוק לו בוז. מי שחושב שזה מה שהפועל צריכה עכשיו, שיהיה לו לבריאות. מקווה שכבירי וגוטמן חושבים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:42 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
שחר כתב:
יש כאלה שמתנגדים ויש כאלה שלא, יש כאלה שמגיעים גם למשחקי חוץ ולא מתנגדים ויש כאלה שלא מגיעים למשחקי חוץ ומתנגדים.

אני רק לא מבין למה תמיד מה שקובע זה מה דעתם של האוהדים הכוחניים יותר והמקורבים להנהלה.

באופן אישי, אני החלטתי בשנה האחרונה שאני בכלל לא מעודד שחקנים כפרט, הם כולם זונות של כסף (אי אפשר להאשים אותם בעידן הקפיטליסטי) ומה שמעניין אותי זה המועדון והקבוצה.
כל ענייני הכבוד האלה נראים לי מיותרים במצב בו מכבי יכולה פשוט לשלוף צ'ק ולקחת מהמועדון שלנו כל שחקן שלנו שהיא תחפוץ בכל רגע נתון.
בשלב כזה של מאבקי השרדות, נראה לי מיותר להתעסק במשחקי אגו וכבוד..אבל זו דעתי.

לגבי ורמוט, לא בטוח שזה השחקן הראשון שאנחנו צריכים עכשיו, אבל אם זה מה שהצוות המקצועי חושב..אהלן וסהלן..אפשר להגיד הרבה דברים על ורמוט , אבל הוא בטח לא טיפוס חרא או איזה נוכל שניסה לעקוץ אותנו, אף אחד לא מכיר את הסיטואציה שהוא עמד בה ויכול לשפוט אותו.

בקיצור,

תתבגרו.

העניין פה הוא לא גילי ורמוט אם הוא נוכל גבר או אוהד הפועל או לא.
העניין פה הוא המועדון והקבוצה - מעשה שכזה מהווה קו אדום בפני הרבה מאד אוהדים.
זה ביזוי של המועדון והקבוצה ולכן גם אם מה שמעניין אותך זה רק הקהל והקבוצה, זה עדיין לא אומר שורמוט צריך לחזור.
כקבוצה וכמועדון אסור לנו לתת יד למהלכים כאלו.

חביבי, מרוב קווים אדומים הלכתי כבר לאיבוד.
המועדון שלנו ממילא מבוזה כבר מזמן בהתנהלות שלו.
אנחנו לא צריכים לתת יד או לא לתת יד ואף אחד לא צריך לשאול אותנו חוץ מזה כמו שאתה רואה בעצמך אין קונצנזוס בנושא הזה, קרו כבר דברים גרועים מזה בעבר והמועדון נשאר בחיים ואף אחד לא חושב שהוא איבד או לא איבד מהכבוד שלו...תתקדמו עם כל העניין של אגו וערכים, זה כבר יצא מכל החורים.

לצערי מאחר ונהינו בשנים האחרונות קבוצת תחתית, יש יותר מידי מקרים של מתיחת קו הגבול...
בשנים הקודמות זה לא היה כך.
מאחר והלכנו כבר לאיבוד כמו שנה שעברה עם פרשת המושאלים, לא צריך להמשיך לתת זה יד.
קבוצת כדורגל זה רגש - שהפועל מצליחה אנחנו שמחים, שמפסידים אנחנו מבואסים.
זה היופי בכדורגל משחק שמרכז בתוכו המון המון רגש ואמוציות.
איך אפשר להגיד שימו את הרגש בצד? הריי על זה בנויה האהבה והאהדה לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:47 
אם תמשיך להתייחס ברגש אל שחקנים כפרט, אתה עלול להפגע.
אחרי כל מה שעובר עלינו בשנים האחרונות לא מבין איך זה לא ברור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:51 
שחר כתב:

תראה, בניינו שחקני כדורגל בכל העולם נערצים ע"י אוהדים.
לא סתם מוכרים חולצות של שחקן זה או אחר וכו'.
כדורגל זה משהו שמורכב מרגש ואמוציות והשחקנים מרכיבים את הקבוצה .
שהקבוצה מפסידה/מנצחת זה בגלל השחקנים, עכשיו כמועדון גילי פגע באלפי אוהדים, נטש את המועדון ברגע שהמועדון היה צריך אותו.
הוא אפילו לא עבר בקיץ.
ועכשיו פתאום אחרי שפגע ובגד אנחנו צריכים להחזיר אותו ? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
תביאו את אלברח ותסגרו את הדיון פה :D
אני דורש קשר התקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:56 
באיזה שלב ורמוט יורד להטעין את הטלפון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 11:03 
לירון האדום כתב:
שחר כתב:

תראה, בניינו שחקני כדורגל בכל העולם נערצים ע"י אוהדים.
לא סתם מוכרים חולצות של שחקן זה או אחר וכו'.
כדורגל זה משהו שמורכב מרגש ואמוציות והשחקנים מרכיבים את הקבוצה .
שהקבוצה מפסידה/מנצחת זה בגלל השחקנים, עכשיו כמועדון גילי פגע באלפי אוהדים, נטש את המועדון ברגע שהמועדון היה צריך אותו.
הוא אפילו לא עבר בקיץ.
ועכשיו פתאום אחרי שפגע ובגד אנחנו צריכים להחזיר אותו ? למה?

כי אנחנו צריכים אותו לא פחות משהוא צריך אותנו וכמו ש"אנחנו" רצינו למכור אותו בדיוק כמו שהוא רצה לעזוב .

כולם שכירי חרב, אם אתה רוצה לספר לעצמך סיפורים אחרים בראש..לבריאות. המציאות מוכיחה אחרת באופן הכי ברור שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 11:42 
שחר,
שום כאפה שקיבלתי ממכבי או משחקן שלי שסרח לא תגדיר אותי
כאוהד.
אין פה עניין של שכירי חרב , גם בעולם הגדול והנאור יש מעברים
שלא מתבצעים זה חלק מהמהות בענף הזה וחלק מהתחרותיות וחלק
מההגדרה של מועדונים ויש על כך דוגמאות רבות .
אתה נשמע לי ״עייף״ ואני מכיר עוד כמה אדומים כאלה שמרימים ידיים אל
מול המכביזם שהשתלט כאן על הענף .
המקרה של ורמוט הוא יוצא דופן ואתה יודע את זה ולכן יש להתייחס אליו ככזה
ולא להכליל אותו בכל מיני מקרים אחרים לא דומים שהיו בעבר .
אני לא מצליח להבין איך אפשר לקבל שחקן כזה בחזרה
איך אפשר להריע לו איך אפשר להסתכל עליו בכלל .
בנוסף אני באמת חושב שמקצועית נטו אין מה להחזיר אותו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:29 
מקצועית?
לא יודע, שאלה של מאמן, לא רלוונטי מבחינתנו.
אני מריע לקבוצה ולא לאף שחקן, אבל אם הוא יצליח, לא חושב שיהיה לי קשה יותר לעודד אותו מאשר דודו ביטון או רמזי ספורי כאלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:44 
שחר כתב:
מקצועית?
אני מריע לקבוצה ולא לאף שחקן, אבל אם הוא יצליח, לא חושב שיהיה לי קשה יותר לעודד אותו מאשר דודו ביטון או רמזי ספורי כאלה..

אני לא מבין, חסרות לנו צרות? אפשר היה לחשוב שאתה נגד התנהלות לא נבונה או שכונתית.
מבלי להכנס לחינוך של אוכלוסיות ולמי מותר או כדאי להקשר ריגשית בימי גולדהאר טרופים אלו - אתה לא חושב שזה פשוט צעד אידיוטי, במצבנו המקצועי הנוכחי, להביא שחקן שיגרום לסחרור מטורף ביחסים שבין הנהלה לקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:08 
לא פחות מ"שאלה של מאמן", זו שאלה של אופי של שחקן שיצטרך להתמודד עם קהל שמקלל אותו וסולד ממנו, וזה עוד בלי הזעזוע שהקבוצה תעבור.
בכלל, להחזיר אותו עכשיו זה בגדול להעביר מסר לכל שחקן שלנו שאם בא לו הוא תמיד יוכל לצאת לנפח קצת את חשבון הבנק אצל מכבי ואז לחזור. זה אם כבר נזק מקצועי לא פחות גדול מה"תועלת" (שאין פה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:41 
שחר כתב:
מקצועית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:07 
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

אני לא מבין, חסרות לנו צרות? אפשר היה לחשוב שאתה נגד התנהלות לא נבונה או שכונתית.
מבלי להכנס לחינוך של אוכלוסיות ולמי מותר או כדאי להקשר ריגשית בימי גולדהאר טרופים אלו - אתה לא חושב שזה פשוט צעד אידיוטי, במצבנו המקצועי הנוכחי, להביא שחקן שיגרום לסחרור מטורף ביחסים שבין הנהלה לקהל?

לדעתי, ההחלטה צריכה להיות מקצועית בלבד. הקהל יעשה בלגן? זה רק יראה שאנחנו לא שונים מבית״ר ושאין לנו בעלים בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:17 
סבבה אז מקצועית הוא לא צריך להיות פה.
לא אני לא קובע רק מביע את דעתי,
חבורה של אנשים שלא מסוגלים להסתכל קדימה
ותקועים בעבר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
ותקועים בעבר
.

אממ... נראה לי שהגדרת אותך ואת דומיך ואגדת ה"בגידה שלא תישכח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:20 
Asafas כתב:
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

לדעתי, ההחלטה צריכה להיות מקצועית בלבד. הקהל יעשה בלגן? זה רק יראה שאנחנו לא שונים מבית״ר ושאין לנו בעלים בפועל .

איך זה יראה את זה בדיוק?
תמשיכו לרדת על הקהל של בית"ר, בינתיים הם מצליחים ואנחנו שקועים עמוק בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:40 
LiraninhO כתב:
bruno conti כתב:
ותקועים בעבר
.

אממ... נראה לי שהגדרת אותך ואת דומיך ואגדת ה"בגידה שלא תישכח"

אני לא חושב שהוא מתאים מקצועית ורוצה ללכת על משהו חדש
עם אופק ולא על הישן והמוכר .
זה מעבר לבגידה , הבגידה זה בקטנה .
מקצועית בונים משהו חדש כמה אפשר גילי שכטר גילי שכטר
גילי שכטר? היה היה 2010 יאללה אחרי חמש שנים הגיע הזמן
לצאת מזה .
ואני לא מגדיר אף אחד זה פשוט קורה מעצמו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:46 
Asafas כתב:
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

לדעתי, ההחלטה צריכה להיות מקצועית בלבד. הקהל יעשה בלגן? זה רק יראה שאנחנו לא שונים מבית״ר ושאין לנו בעלים בפועל.

לדעתי, דעות כמוך שלך מראות שאנחנו לא שונות ממכבי, ושנמכור את אמא שלנו בשביל הצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 16:18 
לירון האדום כתב:
Asafas כתב:
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

לדעתי, ההחלטה צריכה להיות מקצועית בלבד. הקהל יעשה בלגן? זה רק יראה שאנחנו לא שונים מבית״ר ושאין לנו בעלים בפועל .

איך זה יראה את זה בדיוק?

תיזכר במקרה קאדייב וסאדייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 16:20 
joshsoos כתב:
Asafas כתב:
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

לדעתי, דעות כמוך שלך מראות שאנחנו לא שונות ממכבי, ושנמכור את אמא שלנו בשביל הצלחה

תחזור לכדורגל של שנות ה-20, כי אז שחקנים לא היו עוברים בין קבוצות.
אנחנו שונים מהם בכ״כ הרבה מובנים שאחד מהם, לצערי הוא ההרס העצמי ״בשם העקרונות״ (שגם אותם הפריכו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 16:21 
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:
Asafas כתב:
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

איך זה יראה את זה בדיוק?

תיזכר במקרה קאדייב וסאדייב.

לפחות הקהל שלהם עומד על עקרונותיו (גם אם הם פסולות) ולא כמו שלנו שמוכנים לקבל את זה ששם עליהם זין ברגע האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 17:58 
Asafas כתב:
Lion Den כתב:
שחר כתב:
מקצועית?

מה אתם, אקדמאים? כמה מנותקים מהמציאות אפשר להיות?
המהלך הזה מכניס מועדון חולה לסחרור מיותר, מה זה משנה עכשיו מה אתה חושב על האופי של אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אישית, אני לא פוסל חזרה של ורמוט. מבחינתי זו יותר החלטה מקצועית של גוטמן מאשר אמוציונלית של כבירי.
עם זאת, נדמה לי, לאור מה שאני קורא כאן ושומע מחלקים בקהל, שאם קרויף רוצה לחסל אותנו סופית, הוא פשוט צריך להודיע להפועל שורמוט שלה בחינם ומכבי תשלם חלק משכרו עד סוף העונה. זה יבטיח שורמוט יגיע לוולפסון ואיתו הבלגאן שיקבור סופית את המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מתנצל ומבקש סליחה פומבית, מקובל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
דבר אחד ברור,
אם הוא יחזור תהיה מסיבת עיתונאים בה הוא יגיד שהכריחו אותו, יגלגלו את זה על רמון, גילי יגיד ש.ש.ל וכולם יסלחו לו.
אנחנו הקהל הכי קל בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 10:43 
שחר כתב:
יש כאלה שמתנגדים ויש כאלה שלא, יש כאלה שמגיעים גם למשחקי חוץ ולא מתנגדים ויש כאלה שלא מגיעים למשחקי חוץ ומתנגדים.

אני רק לא מבין למה תמיד מה שקובע זה מה דעתם של האוהדים הכוחניים יותר והמקורבים להנהלה.

באופן אישי, אני החלטתי בשנה האחרונה שאני בכלל לא מעודד שחקנים כפרט, הם כולם זונות של כסף (אי אפשר להאשים אותם בעידן הקפיטליסטי) ומה שמעניין אותי זה המועדון והקבוצה.
כל ענייני הכבוד האלה נראים לי מיותרים במצב בו מכבי יכולה פשוט לשלוף צ'ק ולקחת מהמועדון שלנו כל שחקן שלנו שהיא תחפוץ בכל רגע נתון.

לגבי ורמוט, לא בטוח שזה השחקן הראשון שאנחנו צריכים עכשיו, אבל אם זה מה שהצוות המקצועי חושב..אהלן וסהלן..אפשר להגיד הרבה דברים על ורמוט , אבל הוא בטח לא טיפוס חרא או איזה נוכל שניסה לעקוץ אותנו, אף אחד לא מכיר את הסיטואציה שהוא עמד בה ויכול לשפוט אותו.

בקיצור,

תתבגרו.

ברור, אנחנו מקורבים להנהלה.
כשמתקבלות החלטה שהיא לא לשביעות רצונכם, אז זה בגלל שאנחנו מקורבים להנהלה. זה פועל גם הפוך? כשמתקבלת החלטה לשאיל שחקנים ממכבי ולהעביר אליה את הקפטן שלך ערב הדרבי, זה בגללכם? או שאתם תמיד בסדר ולכם כן מותר להביע דעה?
א. אתה שמעת עד עכשיו דעה או אולטימטום בנושא גילי ורמוט? איך זה מתקשר לכך שהאוהדים הקולניים ביותר משפיעים (אגב, אין בזה פסול).
ב. אם היינו מקורבים, השמות של גילי ורמוט ואלישע לוי לא היו עולים בכלל.
ג. אם היו לנו אוהדים עם טיפה גאווה עצמית, שלהבדיל מעיתונאים מביכים ודמגוגים, היו מבדילים בין קבוצת כדורגל לעסק נטול רגשות, אז גם השמות של אלישע לוי וגילי ורמוט לא היו עולים בכלל.

בני 12, הייתי עונה לך על ההשוואה בין גילי ורמוט לפליקס חלפון, אבל ברור שהשנאה שלך לחלק מהקהל העבירה אותך על דעתך, שמקרים כמו הבגידה של גילי ורמוט רק משמחים ומחזקים אותך. הבנו, האולטראס שונא את הפועל, גילי ורמוט זה אח. דלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 11:11 
villa crespo כתב:
שחר כתב:

בקיצור,

תתבגרו.

כשמתקבלות החלטה שהיא לא לשביעות רצונכם, אז זה בגלל שאנחנו מקורבים להנהלה. זה פועל גם הפוך? כשמתקבלת החלטה לשאיל שחקנים ממכבי ולהעביר אליה את הקפטן שלך ערב הדרבי, זה בגללכם? או שאתם תמיד בסדר ולכם כן מותר להביע דעה?

בול :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 12:26 
כמה בוגר לא לעודד את הקבוצה בתקופה הקשה. כל הכבוד, ובעיקר לפני ההתמודדויות הקשות. זה החומר ממנו עשוים פדגוגים.

מבין שזה קצת יותר מדי לדרוש מהפדגוגים להיות מודע שאנחנו בתקופה בה גוטמן מנחיל את שיטתו.
ב-25 הדקות הראשונות נגד כ"ס כבר ראינו את זה בשונה מנגד סכנין. כי הריכוז והכוחות בהקנית שיטה חדשה דורשים תקופת אימון. אבלף מה לפדגוגים ולהבנת תהליכים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 16:30 
סתם משהו שחשבתי עליו, שאלה לכל הרומנטים מבינינו
אם כל שחקן שהוא "סמל" ו"קפטן" חייב לנו אמונים, למה זה לא עובד גם הפוך?
נניח אחד כמו אבוטבול שהיה קשור למועדון ולא הסכים לזוז לאף מקום אחר.
למה אנחנו לא חבים חובת נאמנות כלפיו? למה לנו כן מותר לזרוק אותו ומצדנו שיעבור למכבי באמצע העונה?
כאילו, אם השחקן פועל לפי אינטרסים כלכליים/מקצועיים שלו אז זה פסול והוא בוגד אבל לנו מותר להעיף שחקנים (גם אם הם סמלים וקפטנים) אם זה תואם לאינטרסים שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 16:33 
pogi כתב:
סתם משהו שחשבתי עליו, שאלה לכל הרומנטים מבינינו
אם כל שחקן שהוא "סמל" ו"קפטן" חייב לנו אמונים, למה זה לא עובד גם הפוך?
נניח אחד כמו אבוטבול שהיה קשור למועדון ולא הסכים לזוז לאף מקום אחר.
למה אנחנו לא חבים חובת נאמנות כלפיו? למה לנו כן מותר לזרוק אותו ומצדנו שיעבור למכבי באמצע העונה?
כאילו, אם השחקן פועל לפי אינטרסים כלכליים/מקצועיים שלו אז זה פסול והוא בוגד אבל לנו מותר להעיף שחקנים (גם אם הם סמלים וקפטנים) אם זה תואם לאינטרסים שלנו?

עכשיו יתחילו לצאת עלייך פה שהוא היה סרטן בחדר הלבשה.
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: