תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לפי וואלה הפועל החתימה את וולטר שארפ-בפועל היה רק מועמד
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:21 
עריכה -היה מועמד

הפועל תל אביב: וולטר שארפ חתם בקבוצה עד לסיום העונה
הפורוורד-סנטר (29, 2.06) האמריקאי שהיה נחשב לפוטנציאל גדול והחל להראות את יכולתו רק בעונה שעברה, יצטרף לקבוצה של שרון אברהמי וצפוי לתפוס את מקומו של ג'ון וויליאמסון
http://sports.walla.co.il/item/2929861

favourite tootbal team

Eric Cantona

נערך לאחרונה על ידי tadmored בתאריך 05 פברואר 2016, 12:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לפי וואלה הפועל החתימה את וולטר שארפ
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל sp מצרפלס ת''א מודיעה, כי הפורוורד האמריקני וולטר שארפ (29,206) ינחת הלילה בישראל ויחתום בקבוצה בכפוף להתרשמות הצוות המקצועי. שארפ, שנבחר במקום ה-32 בדראפט 2008 על ידי סיאטל ושיחק בקבוצת דטרויט פיסטונס מה-nba, שיחק גם בליגת הפיתוח האמריקנית ובמדינות מרכז ודרום אמריקה. שארפ נחשב לשחקן כשרוני ומגוון, והצוות המקצועי יעריך את כושרו והתאמתו לקבוצה בתקופה הקרובה

פזזזז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:40 
מה זה פזזז ?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
https://www.youtube.com/watch?v=0awFWvB4wJM

לפי הסרטון נראה שחקן מגוון עם קליעה משלל טווחים יכולת אתלטית לא רעה. השאלה היא באיזה כושר הוא מגיע

פזזז זה לקרוא ל Fez שיתן דו"ח סקאוטינג מפורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:41 
:LOL2: עכשיו הבנתי מה זה פזזזזז......

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
בלאט ושארפ בהפועל. אני מרגיש מאוד מוזר עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:53 
לא יאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:55 
מה קשור?!?!?!?
מי צריך עכשיו פורוורד לקבוצה הזאת?!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 14:56 
ועוד פורוורד ישנוני....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כתב:
ועוד פורוורד ישנוני....

שיהיה לג'ף חבר כלבבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:07 
אני לא מומחה בעניינים האלה אבל ממה שהצלחתי למצוא זה שחקן של 28.2% מהשלוש בקריירה, לא בדיוק קליעה מגוונת מכל הטווחים-פשוט זרק המון משם בליגה
בוונצואלה אז ברור שייכנסו לו הזריקות מדי פעם(אני מניח).

http://www.fiba.com/pages/eng/fc/gamece ... rview.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
אני אשאיר לפז ויובל וכו' את במת הניתוח המקצועי, אבל כל חסרי המושג שמתחילים לקשקש פה, מדובר בוואחד שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:11 
אתם מודעים לזה שהבחור 2.06 ויש טענות שאפילו גבוה יותר? כמעט בטוח שהוא יכול לשחק בליגה פה 3, 4 ו-5. לפי הסרטונים שלו הוא יודע לכדרר, להוביל כדור, לחדור, לקלוע מבחוץ, לשחק עם הגב לסל, אלי הופים ששמים את אוואנס בכיס הקטן. שחקן מגוון מאוד התקפית עם יכולות אתלטיות וסייז מפחידים. הלוואי ויוחתם כי כרגע הוא מגיע רק להתרשמות לפי ההודעה הרשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:16 
נראה שיש שם המון כישרון והמון בעיות במוח...
אמור לתת את האתלטיות של כריס אבל עם הרבה יותר יכולות התקפיות.
נקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
תנו לו לישון איזה שבוע-שבועיים לפני שאתם מתחילים לשפוט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי כמה משחקים מלאים שלו מהשנה שעברה.
מבחינת כישרון הוא ברמה של טופ NBA. באמת שגם ב-NBA יש בודדים עם הכישרון והסקיל-סט שלו, ואני לא מגזים. יש לו הכל.
2.06, אתלט על, התקפית הוא יכול לשחק בעמדות 3-5 בלי בעיה. יש לו כישרון התקפי מטורף - כדרור, מוריד כדור לרצפה, קליעה פסיכית מכל טווח ומכל מצב, פוסט אפ, בידודים, סיומת בצבע, משחק מעבר, הכל.

ועכשיו לצדדים השליליים... סימני שאלה (בלשון המעטה) מפה ועד הודעה חדשה.
הד קייס גדול גם על המגרש וגם מחוצה לו. לפני שלוש שנים למשל נחתך מקבוצה בפיליפינים אחרי שהתפרסמה תמונה שלו שפוך באמצע מגרש חניה, האמת שאין לי מושג מה היה שם ואם זה קשור לבעיה הרפואית שלו או שהוא סתם היה שיכור מת, אבל בכל אופן לא קשה להבין שמדובר בטיפוס בעייתי. גם על המגרש המצב לא פשוט, שפת הגוף שלו הרבה פעמים לא טובה, ומדובר כנראה בשחקן ובאדם לא הכי חכם בלשון המעטה. במשחקים שאני ראיתי אותו הוא פשוט עשה מה שהוא רוצה על המגרש, הלך לבד, זרק זריקות לא הגיוניות - ואני לא יודע כמה לשייך את זה לאופי של הליגות שבהן הוא שיחק (שזה מה שרוצים ומבקשים מהזרים שם בדרך כלל) וכמה לשייך את זה לאופי ולסגנון שלו.
הגנה - לפחות במשחקים שאני ראיתי אותו, בליגות כמו ונצואלה והרפובליקה הדומיניקנית, הבן אדם פשוט עמד כמו עציץ בהגנה, אם הוא בכלל טרח לרדת לשם. הבנתי שהוא טוען לפחות שזה בגלל הסגנון והאופי של הליגות האלה ומה שמבקשים ממנו, ובעבר הרחוק יותר (בדי-ליג ובתחילת דרכו מחוץ לארה"ב) הוא גם לא היה כזה ואפילו נחשב לשחקן הגנה טוב. אבל עדיין אני מאוד חושש לגבי היכולות ההגנתיות שלו. בקבוצה שיש בה את רוברט שצריך לכסות עליו, וכבר יש לנו את באטל שהוא שומר חלש וסימונס שהוא שומר בינוני, ובלאט שקיבל את כל הדקות של אמיתי - למעשה בהשוואה לקבוצה שפתחה את העונה נחלשנו מבחינת הגנה, אתלטיות ואינטנסיביות מאז שסימונס החליף את אוואנס ובלאט את אמיתי - אנחנו לא נוכל לסבול שחקן שהוא חור בהגנה, שלא לדבר על כך שאידאלית היינו צריכים פורוורד עם מעלות הגנתיות שיוכל לסתום לנו כמה חורים. אני מאוד מקווה שהוא רוצה, מסוגל וזוכר איך משחקים הגנה.
רמת מאמץ, כושר, אינטנסיביות - זה שחקן שכבר כמה שנים קופץ בין חוזים קצרי טווח בליגות בדרום ומרכז אמריקה והמזרח הרחוק, שרובן לא ממש תחרותיות וברמה לא גבוהה. בנוסף הוא לא שיחק מאז אוקטובר. אין לו ניסיון אירופי או בכלל ניסיון ברמות הגבוהות. אם הוא יוכל להיכנס מיד לרמת הכושר והאינטנסיביות הדרושה זה עוד סימן שאלה.

בעיקרון זו החתמה מאוד לא קונבנציונלית לשלב הזה של העונה. בדרך כלל קבוצות מחתימות באמצע העונה מניות בטוחות, שחקנים שיודעים מה מקבלים מהם, הרבה פעמים עם עבר בליגה או בטח עם ניסיון אירופי. רק לראות את שאר ההחתמות שנעשו במהלך העונה הנוכחית בליגה: אילת הביאו את רוס אחרי עונה וחצי באיטליה ואת קיין שמסתובב שנתיים באירופה, ראשל"צ הביאו את פאלמר היישר מאילת, חולון הביאו את בראדלי וכריסמס ששיחקו בליגה בעבר, נס ציונה את אסקה ששיחק בליגה וגיינס שהוא שחקן עם רקורד עשיר, אנחנו הבאנו את סימונס, נהריה הביאו את אוונס, קריית גת הביאו את קילינגסוורת' ששיחק בליגה, אוסבי היישר מראשל"צ וטאקר שיש לו רקורד אירופי.
ההחתמה של שארפ והרקורד שהוא מביא עמו עומד בניגוד גמור לכל ההחתמות הנ"ל. החתמת אפסייד מובהקת, שרואים בדרך כלל רק בקיץ, ואפילו בקיץ אני בספק כמה קבוצות בליגה היו מהמרות על טיפוס כזה.

אבל, אני חייב להגיד, אני בעד ההחתמה הזאת. מצד אחד, לדעתי אין שום סיכוי שנרד ליגה. חולון וקריית גת קבוצות הרבה פחות טובות מאיתנו וגם יש לנו פער מספיק גדול עליהן. מצד שני, העונה הזאת כנראה בדרך לשום מקום. מהגביע כבר עפנו, בליגה אנחנו מדשדשים במקום התשיעי, כשאם מישהו מפנטז על פיינל-פור אז אנחנו צריכים לסיים מקום 6 לפחות, כדי להגיע לפלייאוף נגד קבוצה שהיא לא מכבי או ירושלים. הדבר היחיד שיכול להציל לנו את העונה זו החתמה שתעיף את הקבוצה הזאת למעלה, ושארפ יכול להיות אחד כזה, אם הכל יתחבר. וכאמור אני לא רואה שיש לנו יותר מדי להפסיד או לסכן כאן בשלב הזה. להבנתי הוא רצה להגיע, וגם הסכים לחתום על חוזה try-out (כמו שעשו כמה קבוצות בליגה במהלך העונה, כמו נס ציונה וקריית גת, כדי להימנע מנפילות), כך שיש פה סוג של אינדיקציה חיובית וגם תעודת ביטוח אם הוא לא ייראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
רחמיי על אלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 17:36 
בתאוריה הוא יכול גם לשחק עם ג'ף ורוברט בחמישיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ראיתי כמה משחקים מלאים שלו מהשנה שעברה.
מבחינת כישרון הוא ברמה של טופ NBA. באמת שגם ב-NBA יש בודדים עם הכישרון והסקיל-סט שלו, ואני לא מגזים. יש לו הכל.
2.06, אתלט על, התקפית הוא יכול לשחק בעמדות 3-5 בלי בעיה. יש לו כישרון התקפי מטורף - כדרור, מוריד כדור לרצפה, קליעה פסיכית מכל טווח ומכל מצב, פוסט אפ, בידודים, סיומת בצבע, משחק מעבר, הכל.

ועכשיו לצדדים השליליים... סימני שאלה (בלשון המעטה) מפה ועד הודעה חדשה.
הד קייס גדול גם על המגרש וגם מחוצה לו. לפני שלוש שנים למשל נחתך מקבוצה בפיליפינים אחרי שהתפרסמה תמונה שלו שפוך באמצע מגרש חניה, האמת שאין לי מושג מה היה שם ואם זה קשור לבעיה הרפואית שלו או שהוא סתם היה שיכור מת, אבל בכל אופן לא קשה להבין שמדובר בטיפוס בעייתי. גם על המגרש המצב לא פשוט, שפת הגוף שלו הרבה פעמים לא טובה, ומדובר כנראה בשחקן ובאדם לא הכי חכם בלשון המעטה. במשחקים שאני ראיתי אותו הוא פשוט עשה מה שהוא רוצה על המגרש, הלך לבד, זרק זריקות לא הגיוניות - ואני לא יודע כמה לשייך את זה לאופי של הליגות שבהן הוא שיחק (שזה מה שרוצים ומבקשים מהזרים שם בדרך כלל) וכמה לשייך את זה לאופי ולסגנון שלו.
הגנה - לפחות במשחקים שאני ראיתי אותו, בליגות כמו ונצואלה והרפובליקה הדומיניקנית, הבן אדם פשוט עמד כמו עציץ בהגנה, אם הוא בכלל טרח לרדת לשם. הבנתי שהוא טוען לפחות שזה בגלל הסגנון והאופי של הליגות האלה ומה שמבקשים ממנו, ובעבר הרחוק יותר (בדי-ליג ובתחילת דרכו מחוץ לארה"ב) הוא גם לא היה כזה ואפילו נחשב לשחקן הגנה טוב. אבל עדיין אני מאוד חושש לגבי היכולות ההגנתיות שלו. בקבוצה שיש בה את רוברט שצריך לכסות עליו, וכבר יש לנו את באטל שהוא שומר חלש וסימונס שהוא שומר בינוני, ובלאט שקיבל את כל הדקות של אמיתי - למעשה בהשוואה לקבוצה שפתחה את העונה נחלשנו מבחינת הגנה, אתלטיות ואינטנסיביות מאז שסימונס החליף את אוואנס ובלאט את אמיתי - אנחנו לא נוכל לסבול שחקן שהוא חור בהגנה, שלא לדבר על כך שאידאלית היינו צריכים פורוורד עם מעלות הגנתיות שיוכל לסתום לנו כמה חורים. אני מאוד מקווה שהוא רוצה, מסוגל וזוכר איך משחקים הגנה.
רמת מאמץ, כושר, אינטנסיביות - זה שחקן שכבר כמה שנים קופץ בין חוזים קצרי טווח בליגות בדרום ומרכז אמריקה והמזרח הרחוק, שרובן לא ממש תחרותיות וברמה לא גבוהה. בנוסף הוא לא שיחק מאז אוקטובר. אין לו ניסיון אירופי או בכלל ניסיון ברמות הגבוהות. אם הוא יוכל להיכנס מיד לרמת הכושר והאינטנסיביות הדרושה זה עוד סימן שאלה.

בעיקרון זו החתמה מאוד לא קונבנציונלית לשלב הזה של העונה. בדרך כלל קבוצות מחתימות באמצע העונה מניות בטוחות, שחקנים שיודעים מה מקבלים מהם, הרבה פעמים עם עבר בליגה או בטח עם ניסיון אירופי. רק לראות את שאר ההחתמות שנעשו במהלך העונה הנוכחית בליגה: אילת הביאו את רוס אחרי עונה וחצי באיטליה ואת קיין שמסתובב שנתיים באירופה, ראשל"צ הביאו את פאלמר היישר מאילת, חולון הביאו את בראדלי וכריסמס ששיחקו בליגה בעבר, נס ציונה את אסקה ששיחק בליגה וגיינס שהוא שחקן עם רקורד עשיר, אנחנו הבאנו את סימונס, נהריה הביאו את אוונס, קריית גת הביאו את קילינגסוורת' ששיחק בליגה, אוסבי היישר מראשל"צ וטאקר שיש לו רקורד אירופי.
ההחתמה של שארפ והרקורד שהוא מביא עמו עומד בניגוד גמור לכל ההחתמות הנ"ל. החתמת אפסייד מובהקת, שרואים בדרך כלל רק בקיץ, ואפילו בקיץ אני בספק כמה קבוצות בליגה היו מהמרות על טיפוס כזה.

אבל, אני חייב להגיד, אני בעד ההחתמה הזאת. מצד אחד, לדעתי אין שום סיכוי שנרד ליגה. חולון וקריית גת קבוצות הרבה פחות טובות מאיתנו וגם יש לנו פער מספיק גדול עליהן. מצד שני, העונה הזאת כנראה בדרך לשום מקום. מהגביע כבר עפנו, בליגה אנחנו מדשדשים במקום התשיעי, כשאם מישהו מפנטז על פיינל-פור אז אנחנו צריכים לסיים מקום 6 לפחות, כדי להגיע לפלייאוף נגד קבוצה שהיא לא מכבי או ירושלים. הדבר היחיד שיכול להציל לנו את העונה זו החתמה שתעיף את הקבוצה הזאת למעלה, ושארפ יכול להיות אחד כזה, אם הכל יתחבר. וכאמור אני לא רואה שיש לנו יותר מדי להפסיד או לסכן כאן בשלב הזה. להבנתי הוא רצה להגיע, וגם הסכים לחתום על חוזה try-out (כמו שעשו כמה קבוצות בליגה במהלך העונה, כמו נס ציונה וקריית גת, כדי להימנע מנפילות), כך שיש פה סוג של אינדיקציה חיובית וגם תעודת ביטוח אם הוא לא ייראה טוב.

נשמע יצור מרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
בתאוריה הוא יכול גם לשחק עם ג'ף ורוברט בחמישיה

קשה לי להאמין,
אולי הוא וג'ף ביחד,
ואז רחמיי עלינו,
כי נקבל את בלאט/אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 18:39 
הניתוח של יובל מדויק בסה״כ. שחקן עם מגה אפסייד, כישרון על, חבילה התקפית שלמה, 2.06 מגוון בטירוף שאשכרה יכול לשחק 3-4-5 בארץ. מבחינת כדרור ואיך שרץ את המגרש זה דברים שלא רואים פה בגבהים האלה, יש לו וואחד קליעה לגובה שלו (האחוזים מונצואלה לא משהו כי הוא לקח 6 זריקות למשחק והרבה קשות מאוד, בסין ובפובליקה דומיניקנית וכאלה הוא עמד על 33-35% גם בנפח גבוה), שחקן אחד על אחד אדיר מהפרימטר, משחק טוב גם בפוסט ופינישר מצוין באליהופים גם למתפרצות וגם בהתקפה מסודרת. מבחינת כישרון הוא שחקן שרואים ומזילים עליו ריר.
מכל שאר הבחינות כאמור יש סימני שאלה לא קטנים. הליגות שהוא משחק בהן בשנים האחרונות הן לא אינדיקטיביות, ליגות שלא שומרים בהן ולא משחקים כדורסל קבוצתי אמיתי אלא הרבה יותר אייסוליישן. הוא גם הדקייס לא קטן. הוא שיחק בקבוצות האחרונות עם הרבה זרים ששיחקו בארץ (גם בסין, גם בונצואלה וגם ברפובליקה הדומיניקנית) והיה הרבה יותר טוב מהם, אבל יש פה גם עניין של סגנון. ברור שסימני השאלה האלה הם הסיבה שאפשר בכלל להביא שחקן ברמת הכישרון הזאת ועוד להתרשמות.

סה״כ הוא מגיע להתרשמות ולדעתי הסיכוי שייצא מזה משהו הוא די אפסי. לא סתם כל השחקנים שהגיעו להתרשמות העונה בליגה לא המשיכו, כשמביאים שחקן להתרשמות זה בדרך כלל סימן שלא ממש סגורים עליו וקשה מאוד לשחקן להרשים בסיטואציה כזאת. על אחת כמה וכמה הבחור הנ״ל שלא שיחק תקופה ושבטח יסבול מג׳ט לג רציני עם בעיות השינה שלו. יש פה גם כמובן את המגבלות של המכסה שגורמות לכך שאי אפשר לבחון אותו כמו שצריך במשחק, והמידע שאפשר לקבל מאימונים הוא מוגבל.

כמו שיובל כתב, אנחנו בשלב שכדי להציל את העונה באמת (1-6) צריך לקחת הימור בכיוון של האפסייד. אם הוא יוחתם להמשך העונה אז אני אופטימי מאוד לגביו אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 18:45 
לפני שעושים תכניות לשאר העונה צריך לנצח את קרית גת ולברוח מהתחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
במידה ויחתום שיהיה המון בהצלחה.
אותי מעניין בעיקר איך הוא במשחק עומד עם הגב לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

שזה האמת קצת מדאיג. הוא לא ישחק בקרית גת. מצד שני ויליאמסון יעלה לשחק כשהוא יודע שהוא פה רק על זמן שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
חובה אם מחתימים להשאיר לנו אופציה לשנה הבאה. נשמע שהוא פוטנציאל עצום.

פז הוא לא מה שאתה מכנה סטראץ פור? כי זכור לי שזה לא סוג של שחקנים שמצליחים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
בן אדם עם הסט סקילס הזה הוא לא רק סטרץ' פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 19:21 
הפועל כתב:
מהפכה כתב:

שזה האמת קצת מדאיג. הוא לא ישחק בקרית גת. מצד שני ויליאמסון יעלה לשחק כשהוא יודע שהוא פה רק על זמן שאול.

אני מאמין שהוא יודע את זה בלי קשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 19:21 
el dudernio כתב:
חובה אם מחתימים להשאיר לנו אופציה לשנה הבאה. נשמע שהוא פוטנציאל עצום.

פז הוא לא מה שאתה מכנה סטראץ פור? כי זכור לי שזה לא סוג של שחקנים שמצליחים בארץ.

הסטרצ׳ים שלא מצליחים זה הגבוהים שרק עומדים ומיידים שלשות אבל הם רכים מדי לעשות כל דבר אחר, לא אתלטיים ובורחים ממגע כמו מאש (הארפר, ווטפורד, מוזר, היו פה עוד כל מיני ארטי גווין ודריוס רייס וכאלה). שארפ שחקן 1 על 1 מצוין מכל מקום בערך, פינישר נהדר, שחקן פוסט אפ לא רע, טוב במשחק המעבר. אי אפשר לשים אותו בשום משבצת של שחקן כמעט, אם כבר אז הוא מהז׳אנר של דומיניק מגווייר וטיילר האניקאט (כלומר הפורוורדים הגבוהים המגוונים והאתלטיים שגם מורידים כדור לרצפה וגם מהווים איום קליעה) אבל יותר מוכשר התקפית, עם סימני שאלה לגבי ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הפועל כתב:
מהפכה כתב:

אני מאמין שהוא יודע את זה בלי קשר

יש הבדל בין דיבורים ולחשושים לבין זה שהמחליף שלך כבר מתאמן עם הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 21:21 
מסרטון ה-Highlights שלו נראה שגם משחק הגב לסל שלו בהתקפה עומדת טוב, אני חושב שזה קריטי בשבילנו.

פז ויובל, תודה על הסקירה.
נראה שמשעמם לא יהיה איתו במידה ויחתום. מסכים עם הקביעה שאין לנו עוד מה להפסיד העונה ואני חושב שהימור על מהלך כזה הוא נכון והגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: