Officer Barbrady כתב:
ההערכה של הצבא היא שהמתנחלים לא ישתמשו בנשק חם או קר כדי להרוג, והחומצה היא באמת בעייתית
אז בשביל מה הם ישתמשו בנשק קר או חם? כדי לחתוך סלט? לערוך ניסוי מדעי? אם הם לא מתכוונים להרוג (כי כולנו אחים וזה) אלא רק לפצוע בינוני-קל צריך לאפשר את זה?
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
אני די נדהם אני חייב לומר.
כלומר, ציפיתי לתמיכה במח"ט, אבל ההתקפה כלי פתטית.
כתבתי במפורש- ילד זרק אבן על ג'יפ, המח"ט יצא וירה בראשו בעודו בורח.
רוצים קונטקסט רחב יותר? כיבוש בן 50 שנה.
מטורפים.. איבדתם את זה לגמרי.
אני לא תומך במח"ט, אני נגד האמירה "ירה לילד בראש".
המח"ט ירה? הכדור פגע לילד בראש? אז כן, הוא ירה לילד בראש, גם אם זה לא מה שהוא התכוון לעשות או מה שהנהלים מאפשרים לו לעשות. קשה לך להתמודד עם האמת המאוד עובדתית הזאת? מצויין, כנראה שיש לך בושה.
Officer Barbrady כתב:
המשטרה צריכה לתפקד, מבחינתה מזרחי מבת ים הוא יותר מסוכן מאשכנזי או מזרחי מגבעתיים ולכן היא תהיה תקיפה יותר באיזורים האלה. האם זה מוצדק או לא? זה כבר כניסה לתחומים שאני פחות מבין בהם. אני באופן כללי סומך על מוסדות של מדינה דמוקרטית.
על זה כבר לא יודע איך להגיב.
רק אציין שסוריה, איראן, רוסיה, לוב ותימן נכנסות בקלות תחת ההגדרה המאוד רחבה "מדינה דמוקרטית". גם גרמניה, איטליה וספרד בסוף שנות ה-30 של המאה הקודמת.
עד המ!!ת הפועל כתב:
חבורת ה-BDS כאן אולי לא מוסלמים ולא בריטים, אבל אפשר להגיד עליהם בכיף שהם פרו-פלסטינים. לא נראה לי אפילו שהם יתנגדו לכך, אפילו ישמחו.
הלכתי להקיא ואתם תמשיכו להתנגח עד צאת הנשמה.
אני פרו-כל-בני-האדם, במיוחד אוכלוסיות שלמות שנמצאות תחת דיכוי מתמשך. מקווה שתקיא את הגזען עד הסוף הפעם.