לירון האדום כתב:
אשאל אחרת, מה מבחינתך מהווה סדין אדום? לעבור לשחק בצהוב?
האם יש אישזהו עקרון מבחינתך שאם יישבר אתה תרצה להפגין נגד זה? למחות?
ואין קשר בין שירי שואה/דגלים/עישון סיגריות וכו' לעקרון שבו חלק מהקהל לא מוכן לקבל שחקן שנטש אותנו בשביל בצע כסף בתקופה הכי קשה שלנו.
ועכשיו שלו קשה אז אנחנו צריכים להחזיר אותו? באמת?
מה קרה, שלנו היה קשה הוא עזב, אז למה שלו קשה להחזיר אותו?
שחקן שהשתין עליינו בקשת ועכשיו סולחים לו?
תצחקו עד מחר - אבל כדורגל זה רגש.
ושילדים בכו בגללו, אז זה כאב לי, לא מגיע לו שיחזור הנה.
מגיע לו להמשיך ולהיות מוקצה.
אולי ככה ילמדו שחקנים אחרים שלא הכל כסף בחיים
תראה, אפשר ללכת עם הקטע של התלבושת הצהובה יותר רחוק, אולי הוא ירצה לשנות את השם להפועל "נימני" ת"א. גם זה אולי יהיה בשביל שיהיה לו קל יותר לשווק. כמו שיהושעסוס שאל, ומה אם הוא ירצה להביא אנס?
אני מציע שנשמור את הדיון במסגרת הריאלי. למועדון יש מאפיינים. צבע הקבוצה זה אחד מהם לצורך העניין. אולי גם לא להביא שחקנים שהואשמו בפלילים. אולי.
אני לא רוצה שתבין לו נכון. היום שורמוט עזב היה אחד הימים הקשים שלי מאז שאני זוכר את עצמי אוהד הפועל. כעסתי עליו, על רמון, על מכבי. על כל מי שרק אפשר. זה היה משפיל יותר מהכל.
אבל בסוף אתה מתקרר ומבין שבמקרה הזה, לא באמת היתה אפשרות אחרת בסופו של דבר. רמון רצה לשחרר אותו, גילי היה מתוסכל מקצועית, מכבי הציעו לו הרבה יותר כסף. כמה שחקן יכול להגיד לא לכסף? אבל זה במסגרת הדיון הריאלי וכמו שאתה אומר, בכדורגל יש הרבה אמוציות ולא תמיד אתה יכול להסביר לעצמך הגיונית למה אתה מרגיש דבר אחד או אחר.
בסוף, שמנהלים מועדון, יש שיקולים שהם מעבר לאמוציות ורגש. אתה כל הזמן אומר "לא מגיע לו שיחזור הנה" ו"מגיע לו להמשיך להיות מוקצה". אני מבטיח לך שגם עכשיו החלום של ורמוט זה לא לחזור להפועל. כלומר, הוא יהיה סבבה גם יילך לחיפה או אפילו ימשיך לשבת על שק המזומנים של גולדהאר.
השאלה היחידה היא מה טוב להפועל בשיקלול של כל הגורמים. בדיוק, אבל בדיוק, כמו במקרה אלישע לוי. קם חלק מהקהל והחליט שלא מתאים לו אלישע בגלל דברים מסוימים. זו זכותו של מי שחושב ככה. אני חושב שזו שטות ממדרגה ראשונה וזו גם זכותי. אני גם חושב (וזו דעתי בלבד) שאם אלישע היה מתמנה בזמן שהיה צריך, הפועל היו במצב הרבה יותר טוב ממה שהם היום (יכול להיות גם שלא, זה כדורגל).
יבוא גוטמן יגיד אני רוצה את ורמוט. ידבר עם כבירי, האוהד משער 5. כבירי ישתכנע שההבאה שלו תעשה להפועל טוב, בטווח הארוך, הקצר ומה שלא תרצה, אנחנו כאוהדים נצטרך לקבל את זה. לא חייבים להעניק לו זר פרחים לפני כל משחק, אבל בהחלט צריך להבין מה מקומנו בתוך כל הדבר הזה שנקרא הפועל ת"א.