תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
מטלי :
לא צריך הרבה לחפש
זה לא קרה מזמן אחינו
אמא ל-5 נרצחה בגלל הסתה פרועה של הטלויזיה הפלשתינית ולא בגלל שידורי מכבי תל אביב בימי רביעי במקום חמישי שעצבנו אותו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4757113,00.html
ציטוט:
במהלך התקופה שקדמה לפיגוע צפה הנער בשידורי הטלוויזיה הפלסטינית, שהציגו את ישראל כמי ש"הורגת צעירים פלסטינים".

ביום הפיגוע, ובהשפעת התכנים שאליהם נחשף בטלוויזיה הפלסטינית, החליט לבצע פיגוע דקירה במטרה לרצוח יהודי. לנוכח סמיכות היישוב עתניאל למקום מגוריו, החליט לבצע את זממו בעתניאל. לאחר הגעתו ליישוב, ומשהבחין במאיר, החליט לדקור אותה כמה פעמים ונמלט מהיישוב.

למה שילד יהודי יילך לשחוט ערבים ?
הוא לא.
אתה צודק,אני מתנצל.
ואתה יודע למה יהודי לא ישחט ערבים ?
כי לא מחנכים במדינת ישראל לרצוח
לא מחנכים במדינת ישראל לקדש את המוות בתור שהיד.
לא מבטיחים במדינת ישראל לרוצח 72 בתולות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
לא צריך הרבה לחפש
זה לא קרה מזמן אחינו
אמא ל-5 נרצחה בגלל הסתה פרועה של הטלויזיה הפלשתינית ולא בגלל שידורי מכבי תל אביב בימי רביעי במקום חמישי שעצבנו אותו

ציטוט:
במהלך התקופה שקדמה לפיגוע צפה הנער בשידורי הטלוויזיה הפלסטינית, שהציגו את ישראל כמי ש"הורגת צעירים פלסטינים".

ביום הפיגוע, ובהשפעת התכנים שאליהם נחשף בטלוויזיה הפלסטינית, החליט לבצע פיגוע דקירה במטרה לרצוח יהודי. לנוכח סמיכות היישוב עתניאל למקום מגוריו, החליט לבצע את זממו בעתניאל. לאחר הגעתו ליישוב, ומשהבחין במאיר, החליט לדקור אותה כמה פעמים ונמלט מהיישוב.

בחייך מו"ר פאביו.
על מקרה אחד אתה בונה תזה , ועוד חושב שהיא מבוססת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:49 
dr.avi כתב:
אדום מטלי כתב:
הפלשתינאים מלמדים (אולי) שכל היהודים רעים.
היהודים מלמדים שכל הערבים רעים ורוצים לזרוק אותנו לים.

ז"א אתה מטיל ספק בכתוב בספרי הלימוד ברש"פ אבל בא וקובע באופן חד משמעי מה (לא) מלמדים בבתי הספר בישראל.
אני לא אוהב לרדת לפסים אישיים אבל למה לחזור ממדינה שיש לך שם הכל למדינה גזענית ומטונפת כמו ישראל?

אני מטיל ספק במה כתוב בספרי הלימוד הפלשתינים, מחוסר ידע. אתה יודע מה כתוב שם? בדקת? אתה מדבר על עובדות או ניזון משמועות?
אני בהחלט קובע באופן חד משמעי מה לא מלמדים בבתי ספר הישראלים, כי שם למדתי. רק בשנים האחרונות, מתוך סקרנות למדתי דברים מהותיים שלא ידעתי, ורוב מכריע של הציבור לא יודע גם היום, על ההיסטוריה של של שני העמים הללו.

לשאלה האחרונה שלך אין לי תשובה מספיק טובה. זו שאלה שאני שואל את עצמי כמעט כל יום בשנה וחצי האחרונות (יש עוד מספיק סיבות בנפרד לא להיות פה...). יש לי כאן חברים ומשפחה שאני אוהב, וזה מה שמחזיק כרגע. אולי אני מאמין בפינה כלשהי בלב שמשהו עוד יכול להשתנות, למרות שעל פניו השיפוע בגרפים ברור ולא לכוון הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מניסיוני המועט בפורום, האדמין אינו קורא את רוב האשכולות בפורום.
אם מישהו מעונין שהאדמין ינעץ את האשכול הזה או אחר כדאי שיפנה אליו בפרטית ( עדיף לגונדר) ולא ישאיר לאדמין הודעה סתמית בתוך בליל התגובות שבאשכול זה.

אני מאוד מקוה שלא ינעץ ,סהכ יש פה ויכוח פורה ומעמיק.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
יא חבורת כלבים חסרי חיים אני נכנס לפורום מהמובייל לקרוא ידיעות על הפועל וכל פעם צריך לעבור 20 אשכולות פוליטיקה/ריבים/אוננות עצמית שלכם. לכו תפתחו פורום בתפוז ותעזבו את הפועל בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:55 
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
מניסיוני המועט בפורום, האדמין אינו קורא את רוב האשכולות בפורום.
אם מישהו מעונין שהאדמין ינעץ את האשכול הזה או אחר כדאי שיפנה אליו בפרטית ( עדיף לגונדר) ולא ישאיר לאדמין הודעה סתמית בתוך בליל התגובות שבאשכול זה.

אני מאוד מקוה שלא ינעץ ,סהכ יש פה ויכוח פורה ומעמיק.

איך זה יפריע לך לנהל את הויכוח הזה אם הוא יינעץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:59 
הקריאה אצלי מדפדפן של פיירפוקס ממש נוחה. ניסיתם? למה להשתמש באפליקציה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
כשאני נכנס לפורום מופיע מסך ראשי שבו מופעים מספר פורומים. מצב זה קיים כבר הרבה שנים.
יכול מי שרוצה להתעדכן רק בנושאי כדורגל להיכנס לפורום הכדורגל ולא להיכנס לוולטון.

או, שינצל כישוריו ויפתח אפליקצייה במוביל המאפשרת כניסה לפורום המבוקש בלבד ואם יהיה נחמד ישתף את חברי הפורום באפליקצייה שפיתח.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 25 ינואר 2016, 19:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:00 
אין ישראלי מלא לתת לאחר את מה שהוא מבקש, למרות שזה לא יפריע לך במאומה. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
או שתפסיק להציף את הפורום בוויכוחים הילדותיים שלך ותבין שלא יסכימו איתך פה. שחרר כבר יא נודניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
יא חבורת כלבים חסרי חיים אני נכנס לפורום מהמובייל לקרוא ידיעות על הפועל וכל פעם צריך לעבור 20 אשכולות פוליטיקה/ריבים/אוננות עצמית שלכם. לכו תפתחו פורום בתפוז ותעזבו את הפועל בשקט

לא הבנתי..
אתה נכנס לוולטון לקרוא ידיעות על הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:11 
אדום נחמד כתב:
עומר מ. כתב:

לא הבנתי..

לא. כשאתה נכנס מהאפליקציה אתה רואה את האשכולות שלא נקראו, בסדר בו נכתבה בהם ההודעה האחרונה בלי קשר לאיזה תת פורום שהם נמצאים בו. אשכולות הריבים האלה מעניינים בערך 5 אנשים, והם תמיד למעלה. שינעצו אותם, ככה מי שנהנה מזה יוכל להמשיך לכתוב בהם, ובו זמנית הם לא יקפצו כל פעם שתכתב בהם הודעה. פתרון קל ופשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:15 
פאביו כתב:
מטלי :
לא צריך הרבה לחפש
זה לא קרה מזמן אחינו

ציטוט:

למה שילד יהודי יילך לשחוט ערבים ?
הוא לא.
אתה צודק,אני מתנצל.
ואתה יודע למה יהודי לא ישחט ערבים ?
כי לא מחנכים במדינת ישראל לרצוח
לא מחנכים במדינת ישראל לקדש את המוות בתור שהיד.
לא מבטיחים במדינת ישראל לרוצח 72 בתולות.

אז זהו? כשנוח לך אתה מסתמך על טמקא או מה שהשב"כ אומר?

בוא, אנחנו לא מתקדמים אתך. אם אתה מוכן להיות סקרן ולחקור קצת על שורשי הסכסוך הזה, אשמח להתדיין איתך.
בעיניים שלי אתה לחלוטין לא מבין למה ילד בן 13 יוצא מהבית והולך לרצוח יהודים. you get it all wrong.
אתה מסרב לראות את התמונה האמיתית, או שמשום מה היא נסתרת ממך שלא באשמתך*.
הנחות היסוד שלנו להבנת מקור הסכסוך כל כך שונות, שאין כמעט בסיס לדיון.

* אני אומר את זה בכנות אמיתית, כי אני הייתי במקום שלך לפני לא הרבה שנים, ואפילו יותר לצד השני. בילדותי הלכתי עם אבי לצעדות השומרון, ועוד הספקתי להצביע ל'תחיה' בבגרותי.... בזמנו, כשאנשים שהתווכחתי איתם אמרו את מה שאני אומר עכשיו חשבתי שהם מתחסדים או אפילו תוקעי סכין בגב האומה. לכן אני לא כועס עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
למה שילד יהודי ילך וישחט ערבים? למה לו לעשות את זה? מה הוא צריך את זה?

לחרדתי קראתי שאחת הסיבות העיקריות שמתגייסים מונים ככשואלים אותם למה הם רוצים ללכת לקרבי היא "כדי להרוג ערבים".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
dr.avi כתב:
אדום מטלי כתב:
הפלשתינאים מלמדים (אולי) שכל היהודים רעים.
היהודים מלמדים שכל הערבים רעים ורוצים לזרוק אותנו לים.

ז"א אתה מטיל ספק בכתוב בספרי הלימוד ברש"פ אבל בא וקובע באופן חד משמעי מה (לא) מלמדים בבתי הספר בישראל.
אני לא אוהב לרדת לפסים אישיים אבל למה לחזור ממדינה שיש לך שם הכל למדינה גזענית ומטונפת כמו ישראל?

אני מטיל ספק במה כתוב בספרי הלימוד הפלשתינים, מחוסר ידע. אתה יודע מה כתוב שם? בדקת? אתה מדבר על עובדות או ניזון משמועות?
אני בהחלט קובע באופן חד משמעי מה לא מלמדים בבתי ספר הישראלים, כי שם למדתי. רק בשנים האחרונות, מתוך סקרנות למדתי דברים מהותיים שלא ידעתי, ורוב מכריע של הציבור לא יודע גם היום, על ההיסטוריה של של שני העמים הללו.

לשאלה האחרונה שלך אין לי תשובה מספיק טובה. זו שאלה שאני שואל את עצמי כמעט כל יום בשנה וחצי האחרונות (יש עוד מספיק סיבות בנפרד לא להיות פה...). יש לי כאן חברים ומשפחה שאני אוהב, וזה מה שמחזיק כרגע. אולי אני מאמין בפינה כלשהי בלב שמשהו עוד יכול להשתנות, למרות שעל פניו השיפוע בגרפים ברור ולא לכוון הטוב.

יש מספיק מקורות על חומרי הלימוד ברש"פ (תגגל)
אם אתה רוצה להאמין שהם פרו-ישראל, לא אוכל למנוע זאת ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:28 
למה שספרי הלימוד הפלסטינים יהיו פרו שראל ?
ספרי הלימוד כאן לפני 70 שנה היו פרו בריטים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
עומר מ. כתב:

לא הבנתי..

לא. כשאתה נכנס מהאפליקציה אתה רואה את האשכולות שלא נקראו, בסדר בו נכתבה בהם ההודעה האחרונה בלי קשר לאיזה תת פורום שהם נמצאים בו. אשכולות הריבים האלה מעניינים בערך 5 אנשים, והם תמיד למעלה. שינעצו אותם, ככה מי שנהנה מזה יוכל להמשיך לכתוב בהם, ובו זמנית הם לא יקפצו כל פעם שתכתב בהם הודעה. פתרון קל ופשוט.

אז אתה משתמש במסך הלא נכון. יש אפשרות לצפות בפורומים כמו בכניסה רגילה מדפדפן, ובגרסאות האחרונות התווספה אפשרות להגדיר תתי-פורומים מועדפים ולקבל אותם במסך הפתיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:32 
ערן כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
עומר מ. כתב:

לא הבנתי..

אז אתה משתמש במסך הלא נכון. יש אפשרות לצפות בפורומים כמו בכניסה רגילה מדפדפן, ובגרסאות האחרונות התווספה אפשרות להגדיר תתי-פורומים מועדפים ולקבל אותם במסך הפתיחה.

נכון, אבל אז אני לא יודע איפה התווספה הודעה ומה כבר קראתי. ורוב הזמן אין לי זמן לעבור אשכול אשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה זאת הצפה מטורפת ולגמרי נשבר הזין מזה.

שיפתחו תת פורום פיפי וקקי וילכו לריב שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

ברור שהם לא. מטלי מטיל בכך ספק ולכך התייחסתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:39 
dr.avi כתב:
בני12 כתב:

ברור שהם לא. מטלי מטיל בכך ספק ולכך התייחסתי.

הוא לא אמר את זה.
הוא אמר שספרי הלימוד שלהם מספרים את הסיפור מנקודת מבטם
כמו שספרי הלימוד שלנו מספרים את הסיפור מנקודת המבט שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ערן כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
עומר מ. כתב:

לא הבנתי..

נכון, אבל אז אני לא יודע איפה התווספה הודעה ומה כבר קראתי. ורוב הזמן אין לי זמן לעבור אשכול אשכול.

מה? בגרסה של האייפון יש סימון כחול קטן ליד אשכולות חדשים, ובהגדרות האפליקציה אפשר לבחור שבכניסה לאשכול הוא יקפוץ מיד להודעה האחרונה שלא קראת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 19:49 
תמונה

איפה? זה נראה אחרת באייפון או שאני מפספס משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
pokara כתב:
אתה צודק לחלוטין,
לצערי אני חושב שנקודת הפתיחה שלהם היא שכל הארץ הזאת שלהם ולכן לנו אין שום זכות להיות כאן (לא בגבולות 48 ולא בגבולות 67),
וכרגע לא נראה באופק מנהיג פלשתינאי שיהיה מוכן לעשות ויתור שכזה (ולכן פתרון הסכסוך/קונפליקט/כיבוש/וואטאבר זה לא משהו ריאלי כרגע).

מה אתה חושב שנקודת הפתיחה שלהם?

מה שאתה מציג זה אולי, חלקית, החלום הראשוני שלהם. ברור להם שהוא לא בר מימוש. הם יודעים שצריך לחלק, אבל לאו דווקא בתנאים שלך.

הנה תקציר היסטורי קטן, רק כדי להבין אותם (תקציר שהוא חלקו עובדתי וחלקו נקודת המבט שלהם, שחייבים להבין אותה כדי להתקדם, כפי שאמרתי).

1. בזמן תחילת הציונות (נניח 1882) היו כאן מאות אלפי ערבים, לעומת כ-25,000 יהודים.
2. היהודים בעולם החליטו שפתרון לבעיית האנטישמיות שלהם תהיה הקמת מדינה בפלשתינה.
3. עם הזמן, הכרזות הנהגת היהודים וגם גופים בינלאומיים, תושבי הארץ הבינו שהם הולכים 'לאכול אותה', וכאן גם החלה התנגדות (מזכיר שבמאה ה-19 יהודים וערבים חיו כאן בשלום.
4. עם עוד זמן, התפתחות התנועות הלאומיות מסביב (מצרים, ירדן, סוריה), והשאיפות הלאומיות של המהגרים החדשים (היהודים), גם הערבים שגרו כאן פיתחו שאיפות לאומיות והתנגדו להקמת מדינה יהודית מחשש שיאונה להם רע. הנה עוול מספר אחד - בתוך פלשתין שבו היו היהודים מיעוט זניח, הולכים להקים מדינה יהודית.
5. עוול מספר 2: תוכנית החלוקה. מתוך שטחי פלשתינה, 55% ניתנו ליהודים, ו-45% לערבים, למרות שגם עכשיו, בשטח המריבה יש יותר ערבים מיהודים. על זה שווה לצאת למלחמה.
6. עוול מספר 3: בזמן מלחמת 48 המדינה היהודית משתלטת, כובשת ונשארת בשטחים שלא נתנו לה בתוכנית החלוקה, ומגדילה את חלקה לכדי 80% משטחי פלשתינה.
7. עוול מספר 4 - הטיהור האתני: בשטחים שבשליטתה, המדינה היהודית מבצעת טיהור אתני באמצעות הפחדה, גרוש בכוח ומעשי טבח, ומסלקת עשרות אלפי תושבים ערבים מבתיהם אל מחוץ לשטחה. היהודים מחריבים מאות כפרים כדי שלא יהיה למשפחות שסילקה לאן לחזור.

אני לא ממשיך הלאה אל 67 ומה שקורה מאז ועד היום, ואל היחס לערביי מדינת ישראל.

אני רק אומר שלדעתי מנקודת מבט (די מוצדקת, יש לומר) שכל המרחב הזה צריך היה להיות מדינה 'שלהם' הם כבר עברו למצב שבו הם מוכנים שנהיה כאן. מבחינתם זה כבר ויתור מאד גדול. זו נקודת הפתיחה שלהם. מכאן צריך להמשיך ולדון איתם על איך פותרים את המצב באופן שמאפשר לשני העמים לחיות כאן, בגבולות סבירים, ופותר למשל גם את בעיית מאות האלפים שסילקנו מבתיהם. לא פשוט, אני יודע.

אתה מתאר פה את ההתרחשויות מנקודת מבט שלהם עם התעלמות ניכרת מהצד הישראלי.
לא נעבור נקודה נקודה אבל למה אתה מתעלם מזה שיהודים רכשו בא"י אדמות ובכסף טוב?
עכשיו, זה לא שהיתה פה מדינה פלשתינאית, א"י היתה בשלטון עותומני ואח"כ בריטי וגם לא היו להם שאיפות להקים מדינה פלשתינאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:03 
ברור שהוא כותב את נקודת המבט שלהם.
זאת היתה השאלה של פוקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:07 
פאביו כתב:
בני12 כתב:
2000 בתים נהרסו
בן אדם אחד ניצל
10 אנשים החליטו לנקום את ההריסה ונרצחו מכך 5 אנשים
עדיין שווה ?

השופטים גם החליטו בעבר שזה לא שווה (על סמך מחקרים של צה"ל והשב"כ) ואף מגביר את הטרור
כך שהדעות משתנות מפעם לפעם.
במינימום של המינימום הדעות על כך חלוקות.

לנקום ?
פעם נוקמים על גזילת אדמות
פעם נוקמים על זה שביתר שרו מוות לערבים
ופעם נוקמים כי אנחנו יהודיים (יש מן קטע כזה)

לגבי הדעות החלוקות :
עובדה שלא חלוקות
שופטי ישראל מאשרים להרוס בתים עקב מידע חסוי שאתה או אני אינם יכולים לקרוא.

viewtopic.php?f=7&t=112491&p=2140404&hilit=+%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%90%D7%9C+%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%9F#p2140404

באותה מידה יש את זה:
http://www.haaretz.co.il/1.1502799

או את זה:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/278778

וגם את זה:
ציטוט:
בחודשים האחרונים הביע מזוז מספר פעמים התנגדות להריסת בתי מחבלים, ואף רמז שאילו היה חבר בהרכב שדן בסוגיה באופן עקרוני בשנה שעברה - היה מתנגד לאישור רוחבי של השימוש בצעד זה

כמו שאמרתי, הדעות חלוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ברור שהוא כותב את נקודת המבט שלהם.
זאת היתה השאלה של פוקרה.

נכון, אבל יש גם עובדות מוצקות.
גם הקיצונים שבהם לא יכולים להכחיש את הנקודות שהעליתי (רכישת אדמות וכו')
עם החלק העובדתי שמטלי רשם אני לא מתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
תמונה

איפה? זה נראה אחרת באייפון או שאני מפספס משהו?

תחפש אופציית Following שמאפשרת את זה.

והנה גם אצלך יש סימון כחול לאשכול עם הודעות חדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:31 
רק עכשיו שמתי לב לזה! תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:33 
19 כתב:
רק עכשיו שמתי לב לזה! תודה!

אתה רואה. האשכול הזה תרם גם לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: