לירון האדום כתב:
עזוב כרגע את בית"ר בצד, אמרתי שזאת לא דוגמה מדויקת כי יש פה הבדלים מהותים בעניין של גזענות.
ייאמר לזכותם שהם קהל ששומר בקנאות על עקרונותיו ולא מוכן למכור אותם (כמו הקהל שלנו בחלק מהמקרים).
אין פה עניין של לעשות נזק, אלי גוטמן לא התחנך כאוהד הפועל, כבירי דווקא כן ולכן הוא נגד הבאתו של גילי.
אני גם לא חושב שמאמן הוא זה שצריך להחליט בסופו של דבר, המילה האחרונה אמורה להיות של זה שמביא את הכסף = כבירי.
יש עקרונות, לך אולי אין, לי יש.
בודאי שיש לי, הם פשוט שונים משלך. ואתה ממשיך לתמוך בדברים הכי גרועים האפשריים בניהול קבוצת כדורגל. אתה בעצם טוען, שאת הפועל יכול לנהל רק אוהד שלה. "שחר" לא, "גולדהאר" לא, "אלונה" לא.
ואם מי שמביא את הכסף היה רוצה את ורמוט? מה אז היית אומר?
ובית"ר היא דוגמה מצוינת. זה שהבסיס שם הוא גזענות זה לא משנה את העובדה שהקהל מנהל שם את המועדון. בדיוק כמו שאתה רוצה שיקרה אצלנו (הרי "ייאמר לזכותם שהם קהל ששומר בקנאות על העקרונות שלו").
הרי יש הרבה דברים שאוהדי הפועל עושים שהם לא מקובלים על חלק אחר של אוהדי הפועל. אם לדוגמא אני הייתי בעלים, אני נלחם בזה מלחמת חורמה. ואז אולי אחד כמוך, היה יוצא נגדי, או קורא לי מלשין או מפגין מתחת לבית שלי.
דרך אגב, לא שאני חו"ח בעדו ואל תנסה לסובב את זה ככה, אבל אם אני זוכר נכון, היה בלאגן נגד טביב התחיל אחרי הכתובות בשער 11 שהוא יצא נגדם ואמר שיסגיר את המבצעים (מעשה מבורך של כל בעל בית שהיה ויהיה פה). כמובן שסילוקו היה מבורך וללא ספק הכרחי, אבל זו דוגמא לבעלים שעשה משהו נקודתי טוב, נגד חלק מסוים בקהל, שהוא החלק הדומיננטי, או יותר נכון זה ששומעים אותו הכי חזק.
בקיצור, הנקודה שלי, יש עקרונות, סבבה. כבירי לא רוצה להביא את ורמוט? סבבה. רוצה? אנחנו כקהל צריכים לתמוך בזה בשנייה שהוחלט להביא (את ורמוט, אלישע, לברון ג'יימס, לא משנה)