תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 15:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין כניסה לצהובים: חוסמים את הכניסה לורמוט
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 06:57 
האמת אני פשוט לא רואה איך ורמוט יכול לעזור לנו.
אני עדיין מקווה שיגיעו טלקיסקי וטופוזאקוב חדשים.
או ביסקוט אמבלה...
או זיטו כזה שגם אם לא פוגע בכדור לפחות דורס כל מה שזז...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
האמת אני פשוט לא רואה איך ורמוט יכול לעזור לנו.
אני עדיין מקווה שיגיעו טלקיסקי וטופוזאקוב חדשים.
או ביסקוט אמבלה...
או זיטו כזה שגם אם לא פוגע בכדור לפחות דורס כל מה שזז...

זיטו רוצה לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 09:26 
בוא הביתה גילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 09:30 
לא שאני בעד החזרת ורמוט להפועל ,סך הכל לדעתי שחקן גמור..
אבל שהקהל מנהל קבוצה ולא הבעלים ,שלא נתפלא שנרד ליגה בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 09:41 
idanzoarets כתב:

דיי כבר עם השטות הזאת שהקהל מנהל את הקבוצה.
הקהל זה הלקוח מס' 1 של הקבוצה, בלי קהל אין כסף, אין תקציב ואין קבוצה.
כל קבוצה בעולם מתחשבת בדעת הקהל שלה, כי בסופו של יום הקהל הוא זה שבא לראות את הקבוצה משחקת ולא ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 09:52 
לירון האדום כתב:
idanzoarets כתב:

כל קבוצה בעולם מתחשבת בדעת הקהל שלה, כי בסופו של יום הקהל הוא זה שבא לראות את הקבוצה משחקת ולא ההפך.

אז אתה מחזק, הקהל מנהל את הקבוצה ועל פיו יישק דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
מה שיפה זה שכל התסריטים האפשריים נגמרים בזה שכולם פה יגידו "אמרתי לכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:01 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
idanzoarets כתב:

הקהל לא מנהל בפועל, דעת הקהל חשובה וזה לא רק בהפועל!
אתם מנסים להפוך את הקהל של הפועל לקהל כזה שמשפיע לרעה על הקבוצה, שמחליט מי ישחק ומי יאמן וזה פשוט לא נכון.
יש ערכים לקהל, יש קווים אדומים, בדיוק כפי שאם הינו עוברים לשחק עם צהוב הקהל היה מוחא כך גם ההחלטה להחזיר את ורמוט.
בדיוק כפי שהקהל מכבי היה מוחא אם הם היו עוברים לשחק עם אדום.
להבדיל אלפי הבדלות - בדיוק כמו שהקהל של בית"ר לא מוכן שיהיה אצלו שחקן ערבי, זה קו אדום אצלו.

דרך אגב רוני - להגיד שאני מחזק את זה שהקהל מנהל את הקבוצה, זה כמו להגיד שהלקוחות של חנות X מנהלים את החנות.

אבל כמו שזארה הוציאו חולצה שהזכירה את השואה ומיד התנצלה והסירה את החולצה, כך להבדיל הפועל וורומוט

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 25 ינואר 2016, 10:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:01 
החתול של שרדינגר כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:11 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
idanzoarets כתב:

הקהל לא מנהל בפועל, דעת הקהל חשובה וזה לא רק בהפועל!
אתם מנסים להפוך את הקהל של הפועל לקהל כזה שמשפיע לרעה על הקבוצה, שמחליט מי ישחק ומי יאמן וזה פשוט לא נכון.
יש ערכים לקהל, יש קווים אדומים, בדיוק כפי שאם הינו עוברים לשחק עם צהוב הקהל היה מוחא כך גם ההחלטה להחזיר את ורמוט.
בדיוק כפי שהקהל מכבי היה מוחא אם הם היו עוברים לשחק עם אדום.
להבדיל אלפי הבדלות - בדיוק כמו שהקהל של בית"ר לא מוכן שיהיה אצלו שחקן ערבי, זה קו אדום אצלו.

דרך אגב רוני - להגיד שאני מחזק את זה שהקהל מנהל את הקבוצה, זה כמו להגיד שהלקוחות של חנות X מנהלים את החנות.

אבל כמו שזארה הוציאו חולצה שהזכירה את השואה ומיד התנצלה והסירה את החולצה, כך להבדיל הפועל וורומוט

אבל זה לא רק וורמוט. זה וורמוט ואלישע וקלינגר. בוא נניח לצורך הדיון שאני רוצה שורמוט יחזור ואתה לא. למה שיתחשבו בדעתך ולא בדעתי? להפועל יש אלפי אוהדים שאת דעתם לא שמעת בעניין ורמוט.
אז או שתעשה הצבעה בקרב אוהדי הפועל על כל עניין שנוי במחלוקת או שתקבל את ההחלטה של ראשי המועדון ותעודד כמו שאתה צריך לעשות.
והמשפט שלך לגבי בית"ר פחות או יותר מסכם את כל מה שרע ובעצם פוטר את הנהלת בית"ר י-ם מאחריות. הקהל לא רוצה שחקן ערבי, אז לא יהיה שחקן ערבי בבית"ר. מה שהופך את בית"ר למועדון לא גזעני, רק עם אוהדים גזענים. ודרך אגב, אתה יודע כמה אוהדי בית"ר יש שמוכנים שיהיה אצלם שחקן ערבי? אלפים. אבל הם כמובן דוממים (ולא בטוח שלא הרוב). כי הקול הקיצוני והמיליטנטי שמנהל את האגודה הזו בפועל משחית שם כל חלקה טובה. כמו שאמרת, להבדיל אלף אלפי הבדלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:19 
אני לא חושב שהיה כזה וטו על קלינגר.
אין ספק שדעתך חשובה בדיוק כמו דעתי, אבל וזה אבל גדול, לעשות סקר אתה לא באמת יכול לעשות, צריך להבין לאן הרוח נושבת.
לרוב הקהל המיליטנטי עושה את הרעש הגדול, ככה זה בכל מקום בעולם.
מה לעשות שברגע שהגרעין הקשה נגד החלטה מסויימת זה משפיע יותר מאשר שאר הקהל.
זה משפיע בכמות הקהל במשחקי חוץ, זה משפיע באי עידוד, משפיע באי קניית מנויים וכו'.
בדיוק כמו עם טביב - גם אז חלק מהקהל היה בעדו (עד שלבסוף, כמעט כולם הבינו שהוא גרוע להפועל).

הבאת ורמוט להפועל (והוא לא יגיע) משמעותה גזר דין מוות למועדון, משמעותה מכירת ערכים.
יגרום לפילוג אדיר בקהל באחת מהתקופות הכי חשובות של המועדון.
ראה מה קרה באשדוד הצנועה שנה שעברה ותבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אין ספק שדעתך חשובה בדיוק כמו דעתי, אבל וזה אבל גדול, לעשות סקר אתה לא באמת יכול לעשות, צריך להבין לאן הרוח נושבת.
זה משפיע בכמות הקהל במשחקי חוץ, זה משפיע באי עידוד, משפיע באי קניית מנויים וכו'.
בדיוק כמו עם טביב - גם אז חלק מהקהל היה בעדו (עד שלבסוף, כמעט כולם הבינו שהוא גרוע להפועל).

הבאת ורמוט להפועל (והוא לא יגיע) משמעותה גזר דין מוות למועדון, משמעותה מכירת ערכים.

זו רק דעתך ודעתך מוגזמת ומאוד קיצונית.
אתה לא מייצג את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:24 
אוגוסטוס היל כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:24 
לירון האדום כתב:
idanzoarets כתב:

זה בערך המניפסט של אוהדי מכבי נמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:26 
לירון האדום כתב:

הרוח הנושבת היא מה, דעתו של הפורום? דעתם של האולטראס?
עזוב את קלינגר, קח את אלישע. מה במקרה הזה?
אני אחזיר אותך שוב למקרה של בית"ר. אין ספק שהבאת שחקן ערבי, תגרום לפילוג בקהל שלבית"ר. אז מה, אתה טוען שבתור בעלים, אתה לא היית מביא שחקן ערבי רק בגלל זה בעצם. למעשה, אתה חוזר בדיוק על מה שגיא לוי אמר שהיה מאמן בבית"ר (הרי הוא לא התבטא נגד ערבים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:34 
מר דורדן - ברור שזאת רק דעתי (אם כי, יש רבים ששותפים לדעתי), קיצונית? תלוי מי מסתכל על זה.
צ'ימפייב - נמני זה היה מקרה הפוך, שחקן שעזב את המועדון והתחילה מחאה, לא שחקן שהגיע למועדון.
תקן אותי אם אני טועה אבל אחרי נטישתו של גילי, הקהל המשיך לתמוך במועדון ולא עשה בלגן כמו במקרה נמני.

רוני- הרוח הנושבת, תלוי איפה, בסכנין למשל אני חושב בהדעה הרווחת היתה שורמוט לא רצוי.
גם בפורום לדעתי זאת הדעה הרווחת.
בבלומפילד? לא יודע.

אפשר לנסות ולראות מה יקרה.
לעשות "סקר שוק" בעניין הזה יהיה קשה מאד.

וכן אם אני הבעלים של בית"ר, אני מנסה לדבר עם הגרעין הקשה שמתנגד לערבים ומנסה לשכנע אותם בכל זאת.
אני לא כעסתי על מה שגיא לוי אמר, כי סה"כ הוא אמר משהו נכון, הבעלים והמועדון לא מוכן לזה.
הבאת סדאייב וקאדייב כמעט וגרמה לבית"ר לרדת ליגה.

האם הבאת ורמוט תיצור כדור שלג כמו קדאייב וסדאייב בבית"ר, ימים יגידו (אם גילי יגיע).
לדעתי התשובה היא כן

דרך אגב למעט מקרה אלישע ועכשיו גילי - תזכירו לי מתי הקהל של הפועל הצביע וטו על משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:42 
לירון האדום כתב:
מר דורדן - ברור שזאת רק דעתי (אם כי, יש רבים ששותפים לדעתי), קיצונית? תלוי מי מסתכל על זה.
צ'ימפייב - נמני זה היה מקרה הפוך, שחקן שעזב את המועדון והתחילה מחאה, לא שחקן שהגיע למועדון.
תקן אותי אם אני טועה אבל אחרי נטישתו של גילי, הקהל המשיך לתמוך במועדון ולא עשה בלגן כמו במקרה נמני.

רוני- הרוח הנושבת, תלוי איפה, בסכנין למשל אני חושב בהדעה הרווחת היתה שורמוט לא רצוי.
בבלומפילד? לא יודע.

וכן אם אני הבעלים של בית"ר, אני מנסה לדבר עם הגרעין הקשה שמתנגד לערבים ומנסה לשכנע אותם בכל זאת.
אני לא כעסתי על מה שגיא לוי אמר, כי סה"כ הוא אמר משהו נכון, הבעלים והמועדון לא מוכן לזה.

האם הבאת ורמוט תיצור כדור שלג כמו קדאייב וסדאייב בבית"ר, ימים יגידו (אם גילי יגיע).
לדעתי התשובה היא כן

דרך אגב למעט מקרה אלישע ועכשיו גילי - תזכירו לי מתי הקהל של הפועל הצביע וטו על משהו?

היו מספיק מקרים שהקהל צעק "מישהו לא יהיה בהפועל". חלק מהמקרים אגב תאם את דעתי האישית.
ובגלל שאי אפשר לעשות סקר שוק, להפועל יש בעלים ויש סמכות מקצועית. אני חושב, שכל עוד הקהל של הפועל לא חושד שמישהו מהם רוצה לעשות נזק למועדון בכוונה, הוא צריך ללכת איתם בהחלטות, קשות ככל שיהיו. לכתוב, לבקר, לנסות לשנות דעה, סבבה ומקובל. בצורה סבירה, לא אלימה ושתשאיר ספייס הגיוני לאנשים שמנהלים את המועדון להחליט לפי חוות דעתם.
ואתה שוב, בלי לשים לב, תומך במה שהפך את בית"ר י-ם למועדון גזעני שבעיניי, אין לו זכות קיום. מועדון שלא מוכן להביא שחקן בשל מוצאו, לא צריך להשתתף בתחרות ספורט. זה לא משנה אם הקהל גורם לזה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:42 
אוגוסטוס היל כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:51 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

בבלומפילד? לא יודע.

לדעתי התשובה היא כן

היו מספיק מקרים שהקהל צעק "מישהו לא יהיה בהפועל". חלק מהמקרים אגב תאם את דעתי האישית.
ובגלל שאי אפשר לעשות סקר שוק, להפועל יש בעלים ויש סמכות מקצועית. אני חושב, שכל עוד הקהל של הפועל לא חושד שמישהו מהם רוצה לעשות נזק למועדון בכוונה, הוא צריך ללכת איתם בהחלטות, קשות ככל שיהיו. לכתוב, לבקר, לנסות לשנות דעה, סבבה ומקובל. בצורה סבירה, לא אלימה ושתשאיר ספייס הגיוני לאנשים שמנהלים את המועדון להחליט לפי חוות דעתם.
ואתה שוב, בלי לשים לב, תומך במה שהפך את בית"ר י-ם למועדון גזעני שבעיניי, אין לו זכות קיום. מועדון שלא מוכן להביא שחקן בשל מוצאו, לא צריך להשתתף בתחרות ספורט. זה לא משנה אם הקהל גורם לזה או לא.

עזוב כרגע את בית"ר בצד, אמרתי שזאת לא דוגמה מדויקת כי יש פה הבדלים מהותים בעניין של גזענות.
ייאמר לזכותם שהם קהל ששומר בקנאות על עקרונותיו ולא מוכן למכור אותם (כמו הקהל שלנו בחלק מהמקרים).

אין פה עניין של לעשות נזק, אלי גוטמן לא התחנך כאוהד הפועל, כבירי דווקא כן ולכן הוא נגד הבאתו של גילי.
אני גם לא חושב שמאמן הוא זה שצריך להחליט בסופו של דבר, המילה האחרונה אמורה להיות של זה שמביא את הכסף = כבירי.
יש עקרונות, לך אולי אין, לי יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:04 
לירון האדום כתב:

עזוב כרגע את בית"ר בצד, אמרתי שזאת לא דוגמה מדויקת כי יש פה הבדלים מהותים בעניין של גזענות.
ייאמר לזכותם שהם קהל ששומר בקנאות על עקרונותיו ולא מוכן למכור אותם (כמו הקהל שלנו בחלק מהמקרים).

אין פה עניין של לעשות נזק, אלי גוטמן לא התחנך כאוהד הפועל, כבירי דווקא כן ולכן הוא נגד הבאתו של גילי.
אני גם לא חושב שמאמן הוא זה שצריך להחליט בסופו של דבר, המילה האחרונה אמורה להיות של זה שמביא את הכסף = כבירי.

בודאי שיש לי, הם פשוט שונים משלך. ואתה ממשיך לתמוך בדברים הכי גרועים האפשריים בניהול קבוצת כדורגל. אתה בעצם טוען, שאת הפועל יכול לנהל רק אוהד שלה. "שחר" לא, "גולדהאר" לא, "אלונה" לא.
ואם מי שמביא את הכסף היה רוצה את ורמוט? מה אז היית אומר?

ובית"ר היא דוגמה מצוינת. זה שהבסיס שם הוא גזענות זה לא משנה את העובדה שהקהל מנהל שם את המועדון. בדיוק כמו שאתה רוצה שיקרה אצלנו (הרי "ייאמר לזכותם שהם קהל ששומר בקנאות על העקרונות שלו").
הרי יש הרבה דברים שאוהדי הפועל עושים שהם לא מקובלים על חלק אחר של אוהדי הפועל. אם לדוגמא אני הייתי בעלים, אני נלחם בזה מלחמת חורמה. ואז אולי אחד כמוך, היה יוצא נגדי, או קורא לי מלשין או מפגין מתחת לבית שלי.
דרך אגב, לא שאני חו"ח בעדו ואל תנסה לסובב את זה ככה, אבל אם אני זוכר נכון, היה בלאגן נגד טביב התחיל אחרי הכתובות בשער 11 שהוא יצא נגדם ואמר שיסגיר את המבצעים (מעשה מבורך של כל בעל בית שהיה ויהיה פה). כמובן שסילוקו היה מבורך וללא ספק הכרחי, אבל זו דוגמא לבעלים שעשה משהו נקודתי טוב, נגד חלק מסוים בקהל, שהוא החלק הדומיננטי, או יותר נכון זה ששומעים אותו הכי חזק.
בקיצור, הנקודה שלי, יש עקרונות, סבבה. כבירי לא רוצה להביא את ורמוט? סבבה. רוצה? אנחנו כקהל צריכים לתמוך בזה בשנייה שהוחלט להביא (את ורמוט, אלישע, לברון ג'יימס, לא משנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:09 
קהל שמתערב באופן קבוע בהחלטות מקצועיות זה נורא. מנגד קהל אדיש שאפשר לירוק לו בפנים והוא מחייך זה גם נורא. בין לבין יש מצב בו הקהל ההנהלה והצוות המקצועי מקבלים את ההחלטות והקהל אומר את שלו במקרי קיצון נדירים כגון זה. אין בכך טעם לפגם. להיפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:10 
נשמע אחלה עקרון לתמוך בבעלים לא משנה מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:13 
קומוניסים כתב:
קהל שמתערב באופן קבוע בהחלטות מקצועיות זה נורא. מנגד קהל אדיש שאפשר לירוק לו בפנים והוא מחייך זה גם נורא. בין לבין יש מצב בו הקהל ההנהלה והצוות המקצועי מקבלים את ההחלטות והקהל אומר את שלו במקרי קיצון נדירים כגון זה. אין בכך טעם לפגם. להיפך

נכון, בדיוק כמו במקרה בית"ר י-ם. אני תמיד אחזיר אותכם לזה. הדוגמא הקלאסית לקהל "שאי אפשר לירוק לו בפנים". דרך אגב, כל הויכוח שלי הוא עקרוני בעניין הזה. כן ורמוט לא ורמוט. אני נתתי פה כבר כמה פעמים את הדוגמא של זהבי, באמת השחקן היחידי שאני לא רוצה לראות בהפועל (הסברתי גם כמה פעמים למה, לא בגלל שעבר למכבי). אם יוחלט להחזיר אותו, אני אשתוק כמו דג כל עוד אאמין שמי שמנהל את המועדון עשה את זה לטובת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:14 
NARKOTIKA כתב:
נשמע אחלה עקרון לתמוך בבעלים לא משנה מה.

אל תהיה דמגוג. אני לא אמרתי לא משנה מה. אמרתי כל עוד ההחלטות נעשות בכוונות נקיות לטובת המועדון. וזה לא לתמוך בבעלים, זה לתמוך בקבוצה ובמועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:14 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

בודאי שיש לי, הם פשוט שונים משלך. ואתה ממשיך לתמוך בדברים הכי גרועים האפשריים בניהול קבוצת כדורגל. אתה בעצם טוען, שאת הפועל יכול לנהל רק אוהד שלה. "שחר" לא, "גולדהאר" לא, "אלונה" לא.
ואם מי שמביא את הכסף היה רוצה את ורמוט? מה אז היית אומר?

ובית"ר היא דוגמה מצוינת. זה שהבסיס שם הוא גזענות זה לא משנה את העובדה שהקהל מנהל שם את המועדון. בדיוק כמו שאתה רוצה שיקרה אצלנו (הרי "ייאמר לזכותם שהם קהל ששומר בקנאות על העקרונות שלו").
הרי יש הרבה דברים שאוהדי הפועל עושים שהם לא מקובלים על חלק אחר של אוהדי הפועל. אם לדוגמא אני הייתי בעלים, אני נלחם בזה מלחמת חורמה. ואז אולי אחד כמוך, היה יוצא נגדי, או קורא לי מלשין או מפגין מתחת לבית שלי.
דרך אגב, לא שאני חו"ח בעדו ואל תנסה לסובב את זה ככה, אבל אם אני זוכר נכון, היה בלאגן נגד טביב התחיל אחרי הכתובות בשער 11 שהוא יצא נגדם ואמר שיסגיר את המבצעים (מעשה מבורך של כל בעל בית שהיה ויהיה פה). כמובן שסילוקו היה מבורך וללא ספק הכרחי, אבל זו דוגמא לבעלים שעשה משהו נקודתי טוב, נגד חלק מסוים בקהל, שהוא החלק הדומיננטי, או יותר נכון זה ששומעים אותו הכי חזק.
בקיצור, הנקודה שלי, יש עקרונות, סבבה. כבירי לא רוצה להביא את ורמוט? סבבה. רוצה? אנחנו כקהל צריכים לתמוך בזה בשנייה שהוחלט להביא (את ורמוט, אלישע, לברון ג'יימס, לא משנה)

מהם העקרונות שלך?
דרך אגב בשנים האחרונות יש לאמר את האמת, בית"ר מצליחה הרבה יותר מהפועל... אז לך תדע, אולי זה טוב "שהקהל מתערב".
הבלגן עם טביב התחיל הרבה לפני כתובות הנאצה בשער 11.
גם אם גולדהאר או שחר או אלונה היו הבעלים של הפועל, הם היו מבינים שרומוט זה סדין אדום ותמרור אזהרה.
וכאשר מוכרים את העקרונות שלי אני לא אתמוך בזה, אנחנו כקהל צריכים להביא את עמדתנו במקרי קיצון דוגמת המקרה הנ"ל.
אנחנו כקהל צריכים לעמוד על שלנו ולא להגיד אמן על כמה שהבעלים/מאמן אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:20 
יש אנשים שצריכים לעצור שנייה ולחשוב שום מה המטרה שלהם
שהפועל תנצל העונה מירידה?
או שהפועל תחזיר את גילי ורמוט?

אם אנשים זוכרים עוד ימי חסד לגילי וורמוט זאת זכותם, לי יש את זה כלפי שכטר ואניימה. אבל אם נסתכל מקצועית, גילי זה באמת מה שיעשה את ההבדל?
לא עדיף להביא כבר שחקני חיזוק אחרים ולהציל את העונה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:20 
redrony כתב:
קומוניסים כתב:

נכון, בדיוק כמו במקרה בית"ר י-ם. אני תמיד אחזיר אותכם לזה. הדוגמא הקלאסית לקהל "שאי אפשר לירוק לו בפנים". דרך אגב, כל הויכוח שלי הוא עקרוני בעניין הזה. כן ורמוט לא ורמוט. אני נתתי פה כבר כמה פעמים את הדוגמא של זהבי, באמת השחקן היחידי שאני לא רוצה לראות בהפועל (הסברתי גם כמה פעמים למה, לא בגלל שעבר למכבי). אם יוחלט להחזיר אותו, אני אשתוק כמו דג כל עוד אאמין שמי שמנהל את המועדון עשה את זה לטובת המועדון.

ואווה.
תשמע, כבירי הוא אחלה גבר אבל אלוהים הוא לא. כך ש"להאמין" שהכל ממנו לטובה והוא חף מטעויות או אתה צריך לבטל את רצונך ודעתך בפני רצונו... הלכת רחוק.

אם אני חושב שמישהו שאני אוהב הולך לעשות טעות ואכפת לי ממנו אני אומר את דעתי. לא אמלא פי מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:23 
לירון האדום כתב:

מהם העקרונות שלך?
דרך אגב בשנים האחרונות יש לאמר את האמת, בית"ר מצליחה הרבה יותר מהפועל... אז לך תדע, אולי זה טוב "שהקהל מתערב".
הבלגן עם טביב התחיל הרבה לפני כתובות הנאצה בשער 11.
גם אם גולדהאר או שחר או אלונה היו הבעלים של הפועל, הם היו מבינים שרומוט זה סדין אדום ותמרור אזהרה.
וכאשר מוכרים את העקרונות שלי אני לא אתמוך בזה, אנחנו כקהל צריכים להביא את עמדתנו במקרי קיצון דוגמת המקרה הנ"ל.
אנחנו כקהל צריכים לעמוד על שלנו ולא להגיד אמן על כמה שהבעלים/מאמן אומר.

העקרונות שלך, לא שלי. לכל אחד יש עקרונות. אני מבטיח לך שלקהל שצועק "שואה" וסרטן וכל הגועל נפש הזה, יש עקרונות שונים משלי.
וזה שמניף דגל ומסתיר לכל היציע ושם זין על כולם, יש לו עקרונות שונים משלי.
ולזה שמעשן לי על הפנים, למרות שאסור לו ושמבקשים ממנו להפסיק, אז הוא אומר "לא מתאים לך, תקרא לסדרן", יש גם עקרונות שונים משלי.

בגלל שלכל אחד יש עקרונות שונים ולאחד חשוב משהו אחד, ולשני משהו אחר, אי אפשר שהקהל יחליט מה קורה בקבוצה. הוא יכול להביא את דעתו בצורה לגיטימית. אבל אם באמת אכפת לו מהקבוצה, הוא לא יפלג אותה בגלל שזה לא מתאים לדעה האישית שלו.
ובפעם האחרונה - שוב בית"ר. דוגמה קלאסית למועדון שחלק גדול מהקהל שלו הוא קהל טוב שלא אכפת בכלל שיהיה שחקן ערבי בקבוצה. הוא רוצה לבוא, לראות קבוצה טובה שמנצחת משחקים. החלק האחר, כופה את דעתו ולא מאפשר לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:24 
קומוניסים כתב:
redrony כתב:
קומוניסים כתב:

ואווה.
תשמע, כבירי הוא אחלה גבר אבל אלוהים הוא לא. כך ש"להאמין" שהכל ממנו לטובה והוא חף מטעויות או אתה צריך לבטל את רצונך ודעתך בפני רצונו... הלכת רחוק.

אם אני חושב שמישהו שאני אוהב הולך לעשות טעות ואכפת לי ממנו אני אומר את דעתי. לא אמלא פי מים.

לגיטימי לגמרי. אף אחד לא ביקש ממך למלא את פיך מים. אתה הולך לחסום את וולפסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:28 
Dushi כתב:
יש אנשים שצריכים לעצור שנייה ולחשוב שום מה המטרה שלהם
שהפועל תנצל העונה מירידה?
או שהפועל תחזיר את גילי ורמוט?

אם אנשים זוכרים עוד ימי חסד לגילי וורמוט זאת זכותם, לי יש את זה כלפי שכטר ואניימה. אבל אם נסתכל מקצועית, גילי זה באמת מה שיעשה את ההבדל?
לא עדיף להביא כבר שחקני חיזוק אחרים ולהציל את העונה הזאת?

מקצועית, כי הדיון על גילי הוא באמת אינפנטילי, ומיציתי אותו עם אלישע: ראיתי את ה30 שחקנים שהביאו, ראיתי את השחקני ״חיזוק״ שהגיעו.
תן לי לחסוך ממך, ימשיכו להגיע פחים, ורמוט הוא בכמה רמות מעליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: