pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל הבלבול שכל הזה כאילו מכבי מקצוענים והפועל מתעסקים באגו זה הסיבה שהם מצליחים ואנחנו לא זה היסטרי כמה שזה מצחיק.
למכבי יש כסף, מכבי מצליחים. להפועל ב4 שנים האחרונות אין כסף, הפועל לא מצליחים.
למה שנאמין לסטטיסטיקה מובהקת שנכונה בכל העולם. אנחנו שונים, פה זה בגלל שהם מקצוענים ואנחנו חובבנים שמתעסקים בכבוד. לא בגלל שלהם יש כסף לקנות את השחקנים הכי טובים כבר 5 שנים.
תלמד כבר שאם אין לך מליארדר שמזרים לך כסף בלי הגבלה זה לא אומר ש"אין לך כסף". בהפועל ב3 מתוך 4 העונות האחרונות נשפך הרבה מאוד כסף שהושקע בצורה מעוותת בגלל התנהלות כושלת שבאה מתוך אמוציות וניהול של אוהדים והתוצאות הן בהתאם.
בלי לשים לב רק חיזקת את מה שאמרתי.
שנה שעברה היית עם תקציב של פלייאוף תחתון, סיימת שם.
ב2014 היית עם תקציב רביעי בגודלו בערך. רוצה לנחש איזה מקום סיימת?
אני לא אומר שאין השפעה להתנהלות, אבל כבר אי אפשר לראות יותר כמה אתם מביכים עם ה"במכבי מקצוענים אז הם מצליחים, אם רק היינו מקצוענים ככה בלה בלה בלה"
דבר ראשון, אתה באת ואמרת שב4 שנים האחרונות "אין כסף"- אז עובדתית היה כסף ועשו איתו שטויות.
דבר שני, אתה מנסה לסתור טיעונים מהותיים בטיעונים טכניים, המיקומים בטבלה ממש לא מעניינים כרגע
למכבי יש מליארדרים כבר כמה שנים טובות ובהרבה מהן פירקת להם את הצורה וסיימת מעליהם בטבלה.
מה שצריך להטריד אותך זה שב4 השנים האחרונות אתת לא שומר על יציבות, מחליף סגלים באופן קבוע וממנה מאמנים כושלים
אם תתחיל להתנהל בצורה נורמלית ואז תבוא ותגיד לי שאין שיפור ואנחנו עדיין תקועים במקום אז אולי אני אסכים איתך, כל עוד השכונה אצלנו חוגגת (והיא חוגגת) אז אין מה להסתכל בהשוואה לאף קבוצה אחרת כולל מכבי
עובדתית היה כסף? איך זה מה שהצלחת להסיק ממה שכתבתי? זה ראש קטן או חוסר הבנת הנקרא?
עובדתית כשהכסף שלך היה מקום 4 סיימת מקום 4 וכשהוא היה מקום 7 סיימת מקום 8. לא שוס.
אין אצלנו שום שכונה, יש מועדון ישראלי שמתנהל בסטדנרטיים ישראלים אבל מקבל סקירה רחבה כי יש לו יותר רייטינג.
ואנחנו לא פירקנו את מכבי עם מיליארדים, גולדהאר בשנתיים הראשונות שלו העמיד תקציב סביר מאוד, כזה שטיפה יותר גדול משלנו. "מיליארדים" הם הפכו להיות בשנה השלישית, כשגולדהאר פתח את הברז, ולמעשה לקח להם בדיוק שנה כדי לעקוף את כולם בסיבוב. שוב חיזקת אותי במקום אותך. הניהול היה אותו ניהול.
ואני לא מנסה לסתור שום טיעון. אני מציג בפניך עובדה. הצלחות הן לפי כסף. רק כסף. לא "התנהלות חובבנית" של לא להחזיר שחקן שעבר ליריבה המושבעת וגם לא של "אוהדים קובעים מי יהיה המאמן".
להגיד שהפועל בתחתית בגלל הדברים האלה זה שקר וגניבת דעת. הפועל למטה כי היא התנהלה שנתיים בלי כסף ושיחררה את כל השחקנים הטובים שלה והסגל שלה היה פח. אם הפועל תמשיך להשקיע כסף ותביא שחקנים טובים כמו שהיא עושה מאז יולי, היא תהיה למעלה, נקודה סימן קריאה.