תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אם ורמוט יחזור וישחק טוב, אחרי השער הראשון שהוא יכבוש זה יעבור ל90% מהקהל.
כנל לגבי זהבי ולגבי כל מי שאתם חושבים שאתם הכי שונאים.
אם זה שהביא לנו דאבל הוא הסמל של מכבי אין סיבה שזה לא יעבוד גם בצורה הפוכה, אנחנו לא שונים מהם ומי שחושב שכן קצת חי בסרט.

זה לא אותו דבר. פה מדובר בבוגדים.
ההשוואה הנכונה היא אם היו מחתימים את נמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 11:43 
dr.avi כתב:
ofir כתב:
אם זה שהביא לנו דאבל הוא הסמל של מכבי אין סיבה שזה לא יעבוד גם בצורה הפוכה, אנחנו לא שונים מהם ומי שחושב שכן קצת חי בסרט.

הנקודה שלי היא שזה לא משנה אם הוא בוגד או סתם מכביסט שנוא. ברגע שהוא ישחק בקבוצה שאתה אוהד ויקדם אותה אתה תאהב אותו אם תרצה וגם אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
dr.avi כתב:
ofir כתב:

הנקודה שלי היא שזה לא משנה אם הוא בוגד או סתם מכביסט שנוא. ברגע שהוא ישחק בקבוצה שאתה אוהד ויקדם אותה אתה תאהב אותו אם תרצה וגם אם לא.

הבנתי אותך, אבל עדיין יש לי את הזכות לאהוב אותו או לא... מצטער, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעשות ככה סוויץ' בראש.
הוא עשה בחירה שיישא בתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
NL כתב:
KingAlpaca כתב:
maverick כתב:
יש פה סתירה לוגית גדולה מאוד בדבריהם של התומכים בהחתמת ורמוט.
למה אתם אוהדי הפועל? אני רוצה לחשוב שיש כמה קוים המאחדים קבוצת אנשים גדולה תחת אותה הקבוצה, משהו שהוא מעבר לצבע החולצה ושם הקבוצה.
כי אם זה רק זה, בשביל מה הכאב ראש הזה, וכל הכסף הזה, יש כדורגל הרבה יותר טוב בחו"ל ולא צריך להמר על יציבות ומצב הרוח השבועי בכל שבת בגלל הפועל. ולמה הדרבי הרבה יותר מלחיץ מכל משחק רגיל?
בגלל שזה לא רציונלי, זה רגשי, וזאת המהות של אהדת כדורגל, וזאת גם הסיבה ששחקני כדורגל מרוויחים כל כך הרבה. כי אתם קונים מנויים וכרטיסים ורואים טלויזיה וצורכים תקשורת. אחרת הם היו משחקים בשכונה.
וכשבא שחקן ומחרבן על כל המערכת הזאת שכוללת גם רגשות של אוהדים ושל ילדים שהעריצו אותו, אז אני לא רוצה בנאדם זבל כזה בקבוצה שלי, והמצב שלו במכבי מושלם מבחינתי, שימות שם ביציע מצידי.

אז או שאתם אוהדים (עם כל המטען הרגשי שבא עם זה) או שאתם חובבי ספורט סטייל NBA ואז אני לא מבין למה אתם מבזבזים זמן בפורום אוהדים כזה.

אין כזה דבר אוהדים (אולי החבר'ה מהNBA, הם דווקא יכולים להיות דוגמא לא רעה),
יש מכורים.

יופי אלפקה. לקחת את ההודעה הכי מבריקה שנכתבה עד עכשיו בנושא, והצמדת לה
עוד משפט הזוי שאף אחד לא מבין מה עומד מאחוריו. מגניב אתה.

מה הזוי או לא מובן?
באמת שלא השתמשתי במילים מסובכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 13:04 
mr.durden כתב:
m0sad כתב:
סיפור אהבה לא פשוט
על אהבת חייך ש בגדה בך בצורה הכי שפלה
ואז מצטערת , רוצה לחזור
ואתה עדיין אוהב , וגם כועס
הלב מתגעגע , אבל השכל לא נותן.

זה סיפור חייו של כל אוהד הפועל בימים אלו...

:ROSE:

מדוייק :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 13:28 
pogi כתב:
NL כתב:

וואו, כמה בילבולי ביצים. גרמת לזה להראות כאילו כל שחקן שדרך בקבוצה הזאת בשנה האחרונה זה החתמה בלחץ של האוהדים.
מכבי עם תקציב פי מאה מהליגה לא הצליחה לקחת גביע במשך ארבע עונות, ועשתה את זה, ויותר מזה אחרי זה כי היה
להם כסף לתקן. נקודה. כל השאר בלבולי מח.
לפי ההגיון המוזר שלך, ודוגמא של העונה הנוכחית (ולמעשה, גם בעונות האחרונות), גם מר קסקט מחיפה לוקח החלטות בצורה מעוותת, ואין לו מושג בניהול.

אתה מבולבל וזה בסדר גמור
אז בוא אני אסביר לך שוב (למרות שאני מרגיש שאני חוזר על עצמי כמו תקליט שבור )
הפועל של ה4 עונות אחרונות הוא מועדון כושל ששורף עשרות מליוני שקלים תוך העמדת קבוצות עלובות, גורעות, מסכנות ואומללות.
באים אנשים כמוך, שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, ומסבירים את המצב בזה ש"למכבי יש כסף לתקן".
אני דיברתי על מכבי? אני הזכרתי את מכבי? אני השוותי אותנו למכבי? האם הבעיה שלנו בשנים האחרונות זו מכבי? האם השנה אנחנו בתחתית בגלל מכבי?
לא
*שחר של ההשנים האחרונות בהחלט מפגין חוסר מושג והתוצאות הן בהתאם.
**בגלל שזה כבר ממש לא קשור לורמוט נעצור את זה פה.

מספיק להזכיר קבוצות כמו ק״ש, פ״ת, אפילו רעננה ובית״ר, כדי לחדד את הנקודה. אבל חבל על הזמן זה באמת חסר סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 13:30 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 13:56 
אשכול מטופש.
ורמוט לא על הפרק ולא יהיה על הפרק
נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 13:56 
אני לא אשמח לראות את ורמוט בהפועל, אבל אם זה מה שגוטמן רוצה במסגרת התקציב שניתן לו לחיזוק, כבירי צריך לשים זין על "מה הקהל יחשוב" ופשוט לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 14:10 
Gili כתב:
אני לא אשמח לראות את ורמוט בהפועל, אבל אם זה מה שגוטמן רוצה במסגרת התקציב שניתן לו לחיזוק, כבירי צריך לשים זין על "מה הקהל יחשוב" ופשוט לעשות את זה.

באופן עקרוני כבירי צריך לעשות מה שגוטמן מבקש.. במסגרת התקציב.
בכל מקרה אם אחד כמו הפרווה יגיע לנו האוהדים מותר לעשות לו את המוות. ( מוכן לסלוח לו רק אם יפרסם ווידיוא שבו הוא בוכה ואומר שהוא עשה טעות קשה והוא מצטער שהוא עבר לשחק בקקיה - המילה קקי חייבת להופיע ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום אדום אדום כתב:
( מוכן לסלוח לו רק אם יפרסם ווידיוא שבו הוא בוכה ואומר שהוא עשה טעות קשה והוא מצטער שהוא עבר לשחק בקקיה - המילה קקי חייבת להופיע ).

כי על עקרונות לא מתפשרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
פרוספר, האנלוגיה נחמדה אבל לא מותאמת למציאות. המקרה הזה מקביל למצב בו אשתך זורקת אותך בשביל הבן אדםהשנוא עליך בעולם כי אתה במשבר קשה וכבר לא מושך אותה מספיק כתוצאה מכך, וכשהוא זורק אותה אחרי שנה היא חוזרת אליך כברירת מחדל. צריך להיות סמרטוט אמיתי בשביל לחזור איתה לזוגיות.

מה שכיף באנלוגיות זה שאפשר לשחק בהן כמה שתרצה.
מי אמר שהמקרה בעצם לא מתאים לאנלוגיה הבאה?
" אתה אדם במשבר אומר לאישתך שיודעת שאויבך המר ביותר רוצה אותה כבר שנים. לכי איני יכול לקייימך בכבוד או בכלל. תהיי איתו ותיהי מאושרת. והיא הולכת אליו אבל רע לה שם. היא מסתדרת בבית ולא מתאקלמת לסביבה. בכל החגיגות כמה שמנסים להכניס אותה היא תמיד מרגיש כנטע זר, לא באמת שייכת. היא רוצה לעזוב אבל אין לה בית אחר להיות בו. בנתיים אתה מוצא עבודה מתחיל להשתקם ופתאום היא קורצת לך שוב. מבקשת שתחזרו? מצבך עדין הרבה פחות טוב משל שנוא נפשך אבל יש מצב שאתה יכול להחזיר ממנו את האוהבתך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אתם מסתכלים כל זה לא נכון

דחפנו למכבי חתול בשק, וקיבלו הרבה יותר כסף ממה שאנחנו יודעים שהוא שווה. אחרי שהוא הציג את היכולת שחשבנו שיציג, ומכבי הבינו שאין להם מה לחפש איתו, אפשר להביא אותו חזרה בחינם.

וין וין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
NL כתב:
KingAlpaca כתב:
maverick כתב:
יש פה סתירה לוגית גדולה מאוד בדבריהם של התומכים בהחתמת ורמוט.
למה אתם אוהדי הפועל? אני רוצה לחשוב שיש כמה קוים המאחדים קבוצת אנשים גדולה תחת אותה הקבוצה, משהו שהוא מעבר לצבע החולצה ושם הקבוצה.
כי אם זה רק זה, בשביל מה הכאב ראש הזה, וכל הכסף הזה, יש כדורגל הרבה יותר טוב בחו"ל ולא צריך להמר על יציבות ומצב הרוח השבועי בכל שבת בגלל הפועל. ולמה הדרבי הרבה יותר מלחיץ מכל משחק רגיל?
בגלל שזה לא רציונלי, זה רגשי, וזאת המהות של אהדת כדורגל, וזאת גם הסיבה ששחקני כדורגל מרוויחים כל כך הרבה. כי אתם קונים מנויים וכרטיסים ורואים טלויזיה וצורכים תקשורת. אחרת הם היו משחקים בשכונה.
וכשבא שחקן ומחרבן על כל המערכת הזאת שכוללת גם רגשות של אוהדים ושל ילדים שהעריצו אותו, אז אני לא רוצה בנאדם זבל כזה בקבוצה שלי, והמצב שלו במכבי מושלם מבחינתי, שימות שם ביציע מצידי.

אז או שאתם אוהדים (עם כל המטען הרגשי שבא עם זה) או שאתם חובבי ספורט סטייל NBA ואז אני לא מבין למה אתם מבזבזים זמן בפורום אוהדים כזה.

אין כזה דבר אוהדים (אולי החבר'ה מהNBA, הם דווקא יכולים להיות דוגמא לא רעה),
יש מכורים.

יופי אלפקה. לקחת את ההודעה הכי מבריקה שנכתבה עד עכשיו בנושא, והצמדת לה
עוד משפט הזוי שאף אחד לא מבין מה עומד מאחוריו. מגניב אתה.

מה הזוי או לא מובן?
באמת שלא השתמשתי במילים מסובכות.

אם כבר זו ההודעה הכי מבריקה שנכתבה בנושא עד עכשיו, לא ברור איך כולכם פספסתם.

KingAlpaca כתב:
גבעתיים כתב:
עורך הדין שלו מכין כתב הגנה לפיו גילי קטין (מנטלית) ופטור מאחריות למעשיו כשהבגיר רמון מכוון אותו.
למה תצפו כשרמון הנכלולי משכנע אותו שהפועל מתמוטטת (עד שכבירי הגיע) ושהמעבר "כשר" ?

מה היחס הכבד ?
כולה ילד כדורגלן שגם בעוד 20 שנה לא יהיה ממש אחראי למעשיו (ומן הסתם אשתו העתידית תקלף ממנו את רוב כספיו).
רק שאלה שמנעו את הגעתו של אלישע ילדים קטנים גם ממנו וחיים בעולם של אלילים וסמלים שמהווה חלק לא יאומן מאישיותם ("הפועל לא מיצגת את ישראל").
אופס, לרגע שכחתי שגם בפורום יש לא חשוב מה.

אם יסתדר, אכתוב שאפו כי זה באמת קשה. כמו במקרים אחרים, אני מעדיף שזה בגלל קופון אישי מאשר בגלל קומבינה שתפגע בקבוצה. הוא גם כנראה מוכן לזה בגדול וגם כבר מאוחר מלסגת רק שצריך למסד את התהליך. קל בשני סדרי גודל לפחות מהצעות אחרות. בינתיים הכל לפי התוכנית, והתגובה האינטליגנטית השניה הגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 15:55 
די נו, לא דחפנו למכבי שום דבר. נדחפנו בלית ברירה לשחרר את השחקן הכי חשוב בקבוצה שהוביל אותה לרגעים היפים ביותר שלה לטובת הקבוצה בה הכי לא רצינו לראות אותו משחק, באמצע מאבקי ירידה, במהלך ששבר אותנו מנטלית והוריד את הפועל לבור הכי עמוק שהייתה בו מאז 2005.
עכשיו הוא פתאום מעוניין לחזור? חבל שהוא התעסק כל העונה שעברה בכמה הוא מסכן ולא בא לידי ביטוי עם השחקנים הגרועים שלנו. כנראה שהוא לא כזה טוב כמו שהוא חשב והבעיה לא הייתה בשחקנים שסביבו, וכנראה שכפיות הטובה שלו הייתה בעוכריו. באסה. זה כבר מזמן לא עניינה של הפועל, יש מספיק שחקנים הרבה יותר טובים ממנו שאפשר להביא לקבוצה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 16:30 
אוהדי כדרוגל זה עם כל כך אינפנטילי, בחיי.

האוהד הממוצע מייצר לעצמו עולם מדומיין, שמביא אותו לפסגות של ריגוש, בכל כוון. בעולם הזה יש אהבה, תשוקה, שנאות, נאמנות ובגידות.
עכשיו, כל זה בסדר, גם אני בעניין. אבל צריך לזכור שהכל בתוך הראש שלנו, ולא בהכרח קשור למציאות עצמה.
השחקנים עצמם, בחיים האמיתיים, לא באמת משחקים את תפקידם בעולם המדומיין. הם לא אבירים שנשבעו להוד מעלתה, האם לא 'נאמנים', ולכן הם גם לא 'בוגדים'. הם בסה"כ אנשים שהמקצוע שלהם הוא לשחק כדורגל, ורוצים להרוויח הרבה כסף בזמן הקצר שהם יכולים (במקרה הטוב בודדים מהם 'נותנים את הנשמה', ואפילו מוותרים קצת על כסף כדי לקבל אהבה, אבל ברור שהם לא חייבים את זה לאף אחד).

מי שלא תופס את זה בבסיס ההבנה שלו, קיבל את שמעון גרשון. מי שלא הבין את זה אז, סלחו לי, הוא טמבל. אכזבה היא פונקציה של ציפיות. אם תכניסו לראש שלכם שמה שדימיינתם על מהות הכדורגלן הוא פשוט מוטעה, לא תצפו מהם לנאמנות, ואז גם לא תתאכזבו כל כך וממילא הם לא יחשבו בוגדים בעיניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 16:31 
אדום מטלי כתב:

האוהד הממוצע מייצר לעצמו עולם מדומיין, שמביא אותו לפסגות של ריגוש, בכל כוון. בעולם הזה יש אהבה, תשוקה, שנאות, נאמנות ובגידות.
עכשיו, כל זה בסדר, גם אני בעניין. אבל צריך לזכור שהכל בתוך הראש שלנו, ולא בהכרח קשור למציאות עצמה.
השחקנים עצמם, בחיים האמיתיים, לא באמת משחקים את תפקידם בעולם המדומיין. הם לא אבירים שנשבעו להוד מעלתה, האם לא 'נאמנים', ולכן הם גם לא 'בוגדים'. הם בסה"כ אנשים שהמקצוע שלהם הוא לשחק כדורגל, ורוצים להרוויח הרבה כסף בזמן הקצר שהם יכולים (במקרה הטוב בודדים מהם 'נותנים את הנשמה', ואפילו מוותרים קצת על כסף כדי לקבל אהבה, אבל ברור שהם לא חייבים את זה לאף אחד).

מי שלא תופס את זה בבסיס ההבנה שלו, קיבל את שמעון גרשון. מי שלא הבין את זה אז, סלחו לי, הוא טמבל. אכזבה היא פונקציה של ציפיות. אם תכניסו לראש שלכם שמה שדימיינתם על מהות הכדורגלן הוא פשוט מוטעה, לא תצפו מהם לנאמנות, ואז גם לא תתאכזבו כל כך וממילא הם לא יחשבו בוגדים בעיניכם.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 16:50 
אדום מטלי כתב:

למה הם לא חייבים לאף אחד שום דבר? גילי ורמוט לא היה חייב כלום להפועל ולאוהדים שלה? אתה באמת מרגיש ככה? רוצה את זה בהכי קפיטליסטי (אם נאמנות היא כבר לא ערך שאפשר לצפות לו כשעוסקים בשחקני כדורגל)? מי בדיוק שילם את המשכורת של גילי ורמוט בשנים שבהן הוא שיחק במועדון? לא האוהדים שקנו כרטיסים ומנויים וחולצות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 16:59 
האוהד הממוצע ימשיך לצייר לעצמו את השטויות האלה כי אחרת הוא יפסיק לנסוע עם הקבוצה שלו לאלקנה.
אין פה גם שום קשר לחובבנות או מועדון לא מקצועי, מי שחושב שברצלונה יכלה להחזיר את לואיס פיגו הוא חי בעולם משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:10 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל הבלבול שכל הזה כאילו מכבי מקצוענים והפועל מתעסקים באגו זה הסיבה שהם מצליחים ואנחנו לא זה היסטרי כמה שזה מצחיק.

למכבי יש כסף, מכבי מצליחים. להפועל ב4 שנים האחרונות אין כסף, הפועל לא מצליחים.
למה שנאמין לסטטיסטיקה מובהקת שנכונה בכל העולם. אנחנו שונים, פה זה בגלל שהם מקצוענים ואנחנו חובבנים שמתעסקים בכבוד. לא בגלל שלהם יש כסף לקנות את השחקנים הכי טובים כבר 5 שנים.

תלמד כבר שאם אין לך מליארדר שמזרים לך כסף בלי הגבלה זה לא אומר ש"אין לך כסף". בהפועל ב3 מתוך 4 העונות האחרונות נשפך הרבה מאוד כסף שהושקע בצורה מעוותת בגלל התנהלות כושלת שבאה מתוך אמוציות וניהול של אוהדים והתוצאות הן בהתאם.

בלי לשים לב רק חיזקת את מה שאמרתי.
שנה שעברה היית עם תקציב של פלייאוף תחתון, סיימת שם.
ב2014 היית עם תקציב רביעי בגודלו בערך. רוצה לנחש איזה מקום סיימת?

אני לא אומר שאין השפעה להתנהלות, אבל כבר אי אפשר לראות יותר כמה אתם מביכים עם ה"במכבי מקצוענים אז הם מצליחים, אם רק היינו מקצוענים ככה בלה בלה בלה"

דבר ראשון, אתה באת ואמרת שב4 שנים האחרונות "אין כסף"- אז עובדתית היה כסף ועשו איתו שטויות.
דבר שני, אתה מנסה לסתור טיעונים מהותיים בטיעונים טכניים, המיקומים בטבלה ממש לא מעניינים כרגע
למכבי יש מליארדרים כבר כמה שנים טובות ובהרבה מהן פירקת להם את הצורה וסיימת מעליהם בטבלה.
מה שצריך להטריד אותך זה שב4 השנים האחרונות אתת לא שומר על יציבות, מחליף סגלים באופן קבוע וממנה מאמנים כושלים
אם תתחיל להתנהל בצורה נורמלית ואז תבוא ותגיד לי שאין שיפור ואנחנו עדיין תקועים במקום אז אולי אני אסכים איתך, כל עוד השכונה אצלנו חוגגת (והיא חוגגת) אז אין מה להסתכל בהשוואה לאף קבוצה אחרת כולל מכבי

עובדתית היה כסף? איך זה מה שהצלחת להסיק ממה שכתבתי? זה ראש קטן או חוסר הבנת הנקרא?
עובדתית כשהכסף שלך היה מקום 4 סיימת מקום 4 וכשהוא היה מקום 7 סיימת מקום 8. לא שוס.
אין אצלנו שום שכונה, יש מועדון ישראלי שמתנהל בסטדנרטיים ישראלים אבל מקבל סקירה רחבה כי יש לו יותר רייטינג.
ואנחנו לא פירקנו את מכבי עם מיליארדים, גולדהאר בשנתיים הראשונות שלו העמיד תקציב סביר מאוד, כזה שטיפה יותר גדול משלנו. "מיליארדים" הם הפכו להיות בשנה השלישית, כשגולדהאר פתח את הברז, ולמעשה לקח להם בדיוק שנה כדי לעקוף את כולם בסיבוב. שוב חיזקת אותי במקום אותך. הניהול היה אותו ניהול.
ואני לא מנסה לסתור שום טיעון. אני מציג בפניך עובדה. הצלחות הן לפי כסף. רק כסף. לא "התנהלות חובבנית" של לא להחזיר שחקן שעבר ליריבה המושבעת וגם לא של "אוהדים קובעים מי יהיה המאמן".
להגיד שהפועל בתחתית בגלל הדברים האלה זה שקר וגניבת דעת. הפועל למטה כי היא התנהלה שנתיים בלי כסף ושיחררה את כל השחקנים הטובים שלה והסגל שלה היה פח. אם הפועל תמשיך להשקיע כסף ותביא שחקנים טובים כמו שהיא עושה מאז יולי, היא תהיה למעלה, נקודה סימן קריאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:23 
אולי חלאס עם עניין הסמלים הזה כבר?
סמל יש רק על החולצה!!!!

מי מכם שמחר אציע לו כמה מיליונים טובים כדי לעבור למקום עבודה אחר,עם תנאים טובים יותר לא יילך????
ד לצביעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:25 
אינפקציה כתב:
אולי חלאס עם עניין הסמלים הזה כבר?
סמל יש רק על החולצה!!!!

מי מכם שמחר אציע לו כמה מיליונים טובים כדי לעבור למקום עבודה אחר,עם תנאים טובים יותר לא יילך????
ד לצביעות

וואי, כתבת מלא סימני שאלה, הנה אני גם יכול: אם יציעו לך מיליון יורו להחליף את אבא שלך, לא תחליף????

זה מיליון יורו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:31 
פיגו? הוא אפילו לא מתקרב לגרשון, ראבק מה עשיתם מגילי ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:40 
זה רחוק להיות ממקרה גרשון ולא דומה בכלל למקרה זהבי

הבן אדם ענד את סרט הקפטן שלנו ועזב למכבי יום אחריי דרבי! איך לעזאזל אתם יכולים לקבל שחקן כזה בחזרה?
קצת שפיות,אנשים פה עד כדיי כך מוכנים שירקו עליהם בפנים והם יהיו מוכנים לנגב ולהתכונן לעוד יריקה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:52 
אני בכלל לא מבין את הטיעונים נגד המתנגדים.
אין לי אף טענה לגיל ורמוט, אני מבין שהכל כסף ושהוא אף פעם לא היה סמל ובלה בלה בלה ידה ידה ידה.
וביחד עם כך, הפועל היא הקבוצה שאני אוהד ויש לי זכות להחליט איזה שחקנים אני רוצה בה ואיזה לא.
אז בלי שום טענה כלפי המהלך שורמוט עשה, אני מאחל לו שהתחנה הבאה שלו אחרי קרית שלום תהיה קרית שאול, בתוספת עצירה קלה באונקולוגית תל השומר.
אני לא רואה איך הפועל אמורה להיות קשורה לכל המסלול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:00 
Yalla Hapoel כתב:

הבן אדם ענד את סרט הקפטן שלנו ועזב למכבי יום אחריי דרבי! איך לעזאזל אתם יכולים לקבל שחקן כזה בחזרה?
קצת שפיות,אנשים פה עד כדיי כך מוכנים שירקו עליהם בפנים והם יהיו מוכנים לנגב ולהתכונן לעוד יריקה שוב?

וואו, אתם שוברים שיאים ומעקמים את המציאות כדי שתתאים לתיאוריות בגידה שלכם, שכיר חרב עם משכורת עתק שקיבל את סרט הקפטן, ממש פיגו, מתיו לה טיסיה, מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Yalla Hapoel כתב:

וואו, אתם שוברים שיאים ומעקמים את המציאות כדי שתתאים לתיאוריות בגידה שלכם, שכיר חרב עם משכורת עתק שקיבל את סרט הקפטן, ממש פיגו, מתיו לה טיסיה, מסי.

אנחנו מעקמים את המציאות?
אז הוא לא היה קפטן הפועל ?
הוא לא היה חתום לפני שעלה לדרבי ?
הוא לא נחשב בעיני ילדים קטנים שהלכו מול עיני וצעקו ורמוט ורמוט ?

אז בוא תספר לי
אנחנו כולנו שוברים שיאים
ורק אתה מבין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:06 
לנעול
אתם מאכילים את צנציפח וחבר מרעיו .
הוא לא יהיה בהפועל זה דיון עקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
מה שבטוח, זה שאם זה היה הפוך ומאמן במקקיה היה רוצה שחקן מסויים, סמל ביריבה, אחד שנוהג לנגב את התחת עם צעיף של מקקי, קרוייף היה מביא אותו בלי לחשוב על השלכות קהליות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: