תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 12:09 
its-sick כתב:
כל הפסקה האחרונה היא הכללה חסרת כל בסיס.
אף חוקר שמכבד את עצמו (או שמישהו אחר מכבד אותו) לא יטען שהפליטים הם כולם איסלאם קיצוני שרוצה לכבוש את אירופה.
ההכללה של כל המוסלמים כאיסלאם קיצוני יכולה להתקיים רק במח קודח של אדם שחושב שיש רק דת אחת ורק דרך אחת להיות דתי.

לגבי ה"מקרים" המדוברים- יש אנסים בכל קבוצה של גברים, כולל פה בפורום.
זה נכון שדתיים מכל דת נוטים לא לכבד אנשים שאינם מהדת שלהם, לכן יש בעיה הן ביחס של הפליטים לנשים שאינן מוסלמיות צנועות והן לחוקרים חובשי כיפה ביחס למוסלמים או לנוצרים.
מבחינתי זה בדיוק כמו שחרדים ממאה שערים הקיפו את חברה שלי שהלכה לאוניברסיטה בגופיה בחום של יולי וירקו עליה וזרקו עליה אדמה (זה היה בערך בשנת 96, לא שמישהו כתב על דברים כאלה בעיתון).
להכליל מהם לכל יהודי שהוא זה דבילי.

זאת הפיסקה האחרונה במה שנכתב.
"אירופה מגלה חוסר הבנה לתרבות שמהגרת אליה עכשיו מסוריה", ציין ד"ר שבי. "זה ניסיון להכיל תרבות שלא רוצה להיות מוכלת. כור ההיתוך לא יתקיים שם. האסלאם הקיצוני רוצה להגר לאירופה ולא להיטמע בתרבות שלה. הם רוצים להתחזק ולהתעצם כדי בסוף להשליט את תרבותם עליה, כי יש להם שליחות, הם רוצים לחנך את האירופאים, להראות להם מה היא הדרך הנכונה, זו אחת המטרות שלהם. הקהילות המוסלמיות באירופה נשארות נבדלות וסגורות, ורק הולכות ומתחזקות. הן לא נטמעות בסביבה, הן רוצות להשפיע עליה ובסופו של דבר הן גם מתרבות".

ממה שאני רואה הוא כותב שהאיסלם הקיצוני הוא זה שרוצה לכבוש את אירופה, ובשום מקום לא כתוב שכל הפליטים הם האיסלם הקיצוני,
הוא גם כותב שהקהילות המסולמיות נשארות סגורות ומבודלות דבר שלפי מה שאני קורא ושומע מאוד נכון,
אולי זה דווקא אתה שעושה את ההכללות לא ממש נכונות הן דווקא שלך?

לגבי המעשי הואנס, יכול מאוד להיות שגם כאן בקרב אנשי הפורום ישנם גם אנסים, יכול להיות שאפילו אצלי בעבדוה יש כאלו,
אבל עדיין לא שמעתי על התארגנות לאונס של קבוצה גדולה מאנשי הפורום או של אחרים, ונכן שהיו כבר מקרים של אונס קבוצתי בישראל, אבל אף אחד מהם לא בוצע במרכז העיר ובהשתתפות עשרות אנשים (אם כצופים ואם כפעילים פיזית בתקיפה) כפי שקרה בקלן ובתחריר.

ולסיום,
אני מניח שחברתך הותקפה ע"י אותם חרדים כשהיא הסתובבה במרחב שלהם (שכונת מאה שערים), ואכן זה מעשה בזוי ומגעיל (ולצורך העניין גם אם זה קרה שם זה לא צריך לקרות בשום מצב), אבל להשוות קללות וזריקת חול לשוד ואונס זה בערך כמו להשוות את שירת אוהדי הפועל "גן חיות" לאוהדי החיב"ר לתקיפתו בגרזן של יורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
לא, הם יצאו מהשכונה שלהם. היא הלכה ברגל מהדירה שלה לאוניברסיטה ברחובות "לא חרדיים".
והתחושה של ההשפלה של בחורה שמותקפת פיזית ע"י גברים שקוראים לה זונה אינה שונה בהרבה מתקיפה מינית.

ולגבי "האיסלאם הקיצוני" - מדובר באחוזים נמוכים מסך המוסלמים בעולם ועוד פחות מכך בקרב הפליטים.
מי שקורא את הדוס המומחה מטעם עצמו מקבל את הרושם שמדובר בתופעה רחבה שלא לאמר מרכזית בקרב הפליטים.
זה עיוות קשה של המציאות. כמות הפליטים שברחה מסוריה לאירופה עצומה, מדובר על מאות אלפי אנשים. לקחת מקרים בודדים ולהשליך על כולם זו חוצפה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:03 
its-sick כתב:
לא, הם יצאו מהשכונה שלהם. היא הלכה ברגל מהדירה שלה לאוניברסיטה ברחובות "לא חרדיים".
והתחושה של ההשפלה של בחורה שמותקפת פיזית ע"י גברים שקוראים לה זונה אינה שונה בהרבה מתקיפה מינית.

ולגבי "האיסלאם הקיצוני" - מדובר באחוזים נמוכים מסך המוסלמים בעולם ועוד פחות מכך בקרב הפליטים.
מי שקורא את הדוס המומחה מטעם עצמו מקבל את הרושם שמדובר בתופעה רחבה שלא לאמר מרכזית בקרב הפליטים.
זה עיוות קשה של המציאות. כמות הפליטים שברחה מסוריה לאירופה עצומה, מדובר על מאות אלפי אנשים. לקחת מקרים בודדים ולהשליך על כולם זו חוצפה.

מסכים איתך שמה שעברה חברתך מבזה וגועל נפש והלוואי שאותם אנשים ידקקו לתרופות בכל ימי חיהם, אבל עדיין המרחק מכאן ועד לתקיפה פיזית ומינית הוא עדיין גדול. (ואני מקווה שאתה באמת לא מאמין שאין הבדל עצום בין המקרים).

מקרים בודדים? מאות מתלוננות בגרמניה, עדויות מנורווגיה, שוודיה, טיוח של מעשים באנגליה, ואתה טוען שאלו מקרים בודדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אין שום מאות תלונות באירופה, מה שיש זה "עיתונאים" ישראלים שמספקים למופרעים את מה שהם רוצים לקרוא.
כן, היה את המקרה בקלן שהוא מזעזע ואסור להתעלם ממנו, אבל הוא מקרה בודד (אם כי גדול בהיקפו וייצר בעצמו כ 40 תלונות על תקיפה מינית ועוד כ 60 על תקיפה לא מינית)
אין בעיתונות באירופה דיווחים על תופעה רחבת היקף (אני לא מדבר פה על אתרים של מפלגות ניאו נאציות למיניהן, אלא על העיתונות האמיתית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אין שום מאות תלונות באירופה, מה שיש זה "עיתונאים" ישראלים שמספקים למופרעים את מה שהם רוצים לקרוא.
כן, היה את המקרה בקלן שהוא מזעזע ואסור להתעלם ממנו, אבל הוא מקרה בודד (אם כי גדול בהיקפו וייצר בעצמו כ 40 תלונות על תקיפה מינית ועוד כ 60 על תקיפה לא מינית)
אין בעיתונות באירופה דיווחים על תופעה רחבת היקף (אני לא מדבר פה על אתרים של מפלגות ניאו נאציות למיניהן, אלא על העיתונות האמיתית).

אולי זה "עיתונאים" גרמנים שמושתקים על ידי הממשלה שהציבור לא ייחשף מה קרה בדוישטלנד מאז נכנסו אליה מאות אלפי פליטים?
אולי זה "עיתונאים " פינים שמושתקים? אולי שוודים?שוויצרים?
היה את המקרה בקלן.ו"עוד כמה" (וזה מחיפוש של 2 דקות בלי להשקיע) :
http://www.maariv.co.il/news/world/Article-521028

http://news.walla.co.il/item/2923244

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:50 
פאביו כתב:
its-sick כתב:

אולי זה "עיתונאים" גרמנים שמושתקים על ידי הממשלה שהציבור לא ייחשף מה קרה בדוישטלנד מאז נכנסו אליה מאות אלפי פליטים?
אולי זה "עיתונאים " פינים שמושתקים? אולי שוודים?שוויצרים?
היה את המקרה בקלן.ו"עוד כמה" (וזה מחיפוש של 2 דקות בלי להשקיע) :
http://www.maariv.co.il/news/world/Article-521028

http://news.walla.co.il/item/2923244

פאביו, הלינקים ששמת הם של אתרים ציונים מלאי הסתה ושקרים, אולי אם זה היה כתוב ב"הארץ" זה היה מקבל משנה תוקף,

אה אופס זה גם הופיע שם........
http://www.haaretz.co.il/news/world/eur ... -1.2815305
"התוקפים שלפי תיאורי הקורבנות הגיעו מקבוצה של כ-2,000 גברים, תוארו על ידן כבעלי חזות צפון אפריקאית או ערבית. על פי התלונות הם גם איימו על הנשים ושדדו אותן."

מכון לזכויות אדם (לא מכיר אות הארגון) שפירסם דו"ח שלו לגבי תקיפות של מהגרים (חודשיים לפני אירועי השנה החדשה)
http://www.gatestoneinstitute.org/6527/ ... pe-germany

אפשר למצוא עוד עשרות כתבות מהשנה האחורנה בנושא, גם כאלו שמציינות את כל נושא הטיוח של המקרים באנגליה ושוודיה אבל אני משום מה בטוח שאיציק ימשיך לטעון שהכל פרופוגנדה נאצית ימנית והאשמות חסרות שווא של קהילה מתוקה ואוהבת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
כן, אני יודע לקרוא עברית.
אבל כשאני מחפש באנגלית את הדיווחים על התקיפות המיניות בהמבורג ובפינלנד אני מגלה שאין שום קשר לפליטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:55 
איציק,

האיסלם הקיצוני אכן חולם להשתלט על העולם. בוא לא נתעלם מזה. איזה אחוז מהמוסלמים משייכים עצמם לזרם הזה - אני לא יודע. לי די ברור שרובם מתונים הרבה יותר. אנשים בישראל (לא רק דתיים, אגב)בטוחים שכל המוסלמים הם כאלה. אני לא יודע איפה האמת, וזה די מטריד.

בעניין הזה אני מוכרח להגיד שאני לא מבין למה מנהיגים מוסלמים לא מתנערים מהתדמית הזו. ישבתי לחומוס בכפר קרע לפני שבועיים, ובמקרה נזדמן לשוחח עם האימאם של המסגד הקרוב, הייתה שיחה מעניינת. שאלתי אותו את אותה שאלה, אני לא יכול להגיד שהוא ענה לי תשובה ברורה (הוא אמנם טען נכון שכש-1000 אנשים מהמסגד שלו לא מחוברים לחשמל, תסכול של בני הנוער הוא כר נוח לגייס אותם לכל מיני כוחות קיצוניים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
איפה זכויות האזרח?
איפה חופש הפרט?
http://www.haaretz.co.il/news/world/eur ... -1.2824583

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כן, אני יודע לקרוא עברית.
אבל כשאני מחפש באנגלית את הדיווחים על התקיפות המיניות בהמבורג ובפינלנד אני מגלה שאין שום קשר לפליטים.

http://www.straitstimes.com/world/europ ... d-helsinki

http://www.timesofisrael.com/finnish-po ... -assaults/

http://www.skynews.com.au/news/world/eu ... aults.html

http://edition.cnn.com/2016/01/06/europ ... ms-length/
Similar attacks were reported in Hamburg on New Year's Eve, with 39 reported sexual assaults and 14 robberies, according to police in the city, while police in Stuttgart said two women had reported their phones were missing after they were assaulted by a group of men of Arab appearance during New Year's festivities there.

http://www.france24.com/en/20160110-ger ... s-over-600
Attacks on women in Cologne and other German cities on New Year’s Eve have prompted more than 600 criminal complaints, with police suspicion resting on asylum seekers, putting pressure on Chancellor Angela Merkel and her open door migrant policy

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 18 ינואר 2016, 14:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
איציק,

האיסלם הקיצוני אכן חולם להשתלט על העולם. בוא לא נתעלם מזה. איזה אחוז מהמוסלמים משייכים עצמם לזרם הזה - אני לא יודע. לי די ברור שרובם מתונים הרבה יותר. אנשים בישראל (לא רק דתיים, אגב)בטוחים שכל המוסלמים הם כאלה. אני לא יודע איפה האמת, וזה די מטריד.
גם היהודים חולמים לשלוט בעולם. הם קוראים לזה "בוא המשיח". כל העמים יהיו משרתים של היהודים אחרי הנצחון הגדול ההוא.
הרוב לא שם בעיקר כי זה לא נראה פרקטי כרגע. אבל החלום של כל הדתות האברהמיות הוא אותו החלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:00 
פאביו כתב:
איפה זכויות האזרח?
איפה חופש הפרט?

מה?
דרישה מצוינת.
אתה מודע לזה שאלה מהגרים? מדינה לא חייבת לקבל כל אחד שרוצה להגר אליה, כן?
אם הוא רוצה להגר, יתכבד וילמד את השפה.
איפה יש כאן פגיעה בזכויות האזרח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
פאביו כתב:
איפה זכויות האזרח?
איפה חופש הפרט?

מה?
דרישה מצוינת.

צודק
אלה מהגרים.
לא שמתי לב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:06 
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
איציק,

גם היהודים חולמים לשלוט בעולם. הם קוראים לזה "בוא המשיח". כל העמים יהיו משרתים של היהודים אחרי הנצחון הגדול ההוא.
הרוב לא שם בעיקר כי זה לא נראה פרקטי כרגע. אבל החלום של כל הדתות האברהמיות הוא אותו החלום.

לא אתווכח איתך על היהודים. לא בגלל שאני חושב שאתה צודק, אלא בגלל שזה מעניין לי את התחת...
אבל כמו שאתה אומר, היהודים לא עושים עם זה כלום. לצערי יש מוסלמים שכרגע כן עוסקים בזה בטירוף ובאכזריות, ועוד מצליחים להיות פופולריים אפילו בקרב כל מיני אירופאים. אתה יכול להגיד שזו תופעה זניחה שלא מטרידה אותך?
(כמובן שהקשר להגירה לאירופה קלוש בעיני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
לא בטוח שיש באמת יותר מדי אירופאים שמתלהבים מאותם מוסלמים שעושים דברים מטורפים ואכזריים כדי להשתלט על העולם.
נדמה לי שהם אפילו מפציצים אותם עם מטוסים וכאלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:10 
פאביו כתב:
אדום מטלי כתב:
פאביו כתב:
איפה זכויות האזרח?
איפה חופש הפרט?

מה?
דרישה מצוינת.

צודק
אלה מהגרים.
לא שמתי לב

לא שמת לב, או שאתה ציני? מה בדיוק הטענה שלך?
(גם כשאני ביקשתי אזרחות אוסטרלית עברתי מבחן באנגלית, ואם לא הייתי עובר אותו בהצלחה לא הייתי מקבל אזרחות. נראה לי רעיון מצוין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:13 
teknoboy כתב:
לא בטוח שיש באמת יותר מדי אירופאים שמתלהבים מאותם מוסלמים שעושים דברים מטורפים ואכזריים כדי להשתלט על העולם.
נדמה לי שהם אפילו מפציצים אותם עם מטוסים וכאלה.

הפעם אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:14 
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
איציק,

מה הקשר?
מישהו שאל אם היהדות רוצה לשלוט או לא?
או שכשעובדות מוצגות בפניך אתה מעדיף לשנות את הנושא

העובדה שגם היהדות רוצה לשלוט (בהנחה שאני מסכים איתך), לא מורידה ולא בקמצוץ את מעשיהם והיחס של המוסלמים לנשות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
לא אתווכח איתך על היהודים. לא בגלל שאני חושב שאתה צודק, אלא בגלל שזה מעניין לי את התחת...
כל הדתות מטרידות אותי.
כרגע, באופן מיידי, היהדות יותר מפריעה לי בחיים, כי הילדים שלי לומדים בבתי ספר בישראל שמשקרים להם לגבי העולם ומעוותים א הבנת המציאות שלהם.
רק הבוקר הייתי צריך להסביר לבתי שהמורה שלה שיקרה כשפירטה "הוכחות מדעיות" לאמיתות אירועים מופרכים עד כדי דביליות מהתורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
איציק,

אבל כמו שאתה אומר, היהודים לא עושים עם זה כלום. לצערי יש מוסלמים שכרגע כן עוסקים בזה בטירוף ובאכזריות, ועוד מצליחים להיות פופולריים אפילו בקרב כל מיני אירופאים. אתה יכול להגיד שזו תופעה זניחה שלא מטרידה אותך?

היא לא זניחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 00:57 
KingAlpaca כתב:
אדום מטלי כתב:
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
איציק,

היא לא זניחה?

לא. הכל יחסי כמובן, אבל אם לפני כמה ימים הארגון הזה הורג כ-300 אנשים ( נשים, ילדים וזקנים) באיזו עיירה, זה לא דבר זניח בעיני לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שאתה מדבר באירופה.
עמך הסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4755361,00.html
ציטוט:
העיתון הלונדוני "טיימס" חשף תופעה מטרידה בממלכה: דלתות בתים של מבקשי מקלט סומנו באדום ובכך הפכו הזרים למוקד להטרדות ולהתעללות מצד אנשי ימין קיצוני: "אפרטהייד ברחובות בריטניה"

הם מסמנים גם מוסלמים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
העיתון הלונדוני "טיימס" חשף תופעה מטרידה בממלכה: דלתות בתים של מבקשי מקלט סומנו באדום ובכך הפכו הזרים למוקד להטרדות ולהתעללות מצד אנשי ימין קיצוני: "אפרטהייד ברחובות בריטניה"

האנגלים תמיד מחפשים קיצורי דרך דילגו על 9 מכות ועברו ישר למכת בכורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... um=twitter

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 14:27 
לטעמי האירועים האחרונים הם מההתפתחויות התרבותיות הדרמטיות של העשורים האחרונים.
הערכים הליברליים של אירופה פוגשים אתגר הגירה עצום.
השאלה היא איך הליברליזם יעמוד בזה כי אם תגובות כמו של דנמרק יהפכו למיינסטרים אירופאי הוא בסכנת קריסה לתוך עצמו.

ולמי שממהר לשמוח - זה לא יגרום לאירופאיים להבין אותנו יותר. כנראה שלהיפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 14:51 
כן, מן הסתם כשאירופה מוצפת במיליוני מוסלמים אז המדינות לא יהיו יותר בעדנו.
שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
ביבי בספין חייו: לא טרור םלשתינאי, כי אם מהגרים מוסלמים. אירופה לצידנו. ניצחון. הידד לניצחון. ובגרמנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
לטעמי האירועים האחרונים הם מההתפתחויות התרבותיות הדרמטיות של העשורים האחרונים.
הערכים הליברליים של אירופה פוגשים אתגר הגירה עצום.
השאלה היא איך הליברליזם יעמוד בזה כי אם תגובות כמו של דנמרק יהפכו למיינסטרים אירופאי הוא בסכנת קריסה לתוך עצמו.

ולמי שממהר לשמוח - זה לא יגרום לאירופאיים להבין אותנו יותר. כנראה שלהיפך

אולי הערכים האובר-ליברליים של אירופה צריכים להשתנות קצת כדי להגן על עצמם, אולי יותר לכיוון הערכים הליברלים אמריקניים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
כתבה שעונה במלואה על הכותרת שניתנה לאשכול.
כן ירבו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4756308,00.html
ציטוט:
אירופה חשופה: "לגרמניה אין מעקב אחר 600 אלף מהגרים"
ה"דיילי מייל" חשף כי מתוך 1.1 מיליון בקשות מהגרים שנרשמו בגרמניה, על יותר ממחצית אין מעקב ואין לדעת היכן הם נמצאים. המשמעות: המוני מהגרים יכולים להשתמש בזהויות כפולות ולעבור באירופה ללא כל הפרעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: