its-sick כתב:
כל הפסקה האחרונה היא הכללה חסרת כל בסיס.
אף חוקר שמכבד את עצמו (או שמישהו אחר מכבד אותו) לא יטען שהפליטים הם כולם איסלאם קיצוני שרוצה לכבוש את אירופה.
ההכללה של כל המוסלמים כאיסלאם קיצוני יכולה להתקיים רק במח קודח של אדם שחושב שיש רק דת אחת ורק דרך אחת להיות דתי.
לגבי ה"מקרים" המדוברים- יש אנסים בכל קבוצה של גברים, כולל פה בפורום.
זה נכון שדתיים מכל דת נוטים לא לכבד אנשים שאינם מהדת שלהם, לכן יש בעיה הן ביחס של הפליטים לנשים שאינן מוסלמיות צנועות והן לחוקרים חובשי כיפה ביחס למוסלמים או לנוצרים.
מבחינתי זה בדיוק כמו שחרדים ממאה שערים הקיפו את חברה שלי שהלכה לאוניברסיטה בגופיה בחום של יולי וירקו עליה וזרקו עליה אדמה (זה היה בערך בשנת 96, לא שמישהו כתב על דברים כאלה בעיתון).
להכליל מהם לכל יהודי שהוא זה דבילי.
זאת הפיסקה האחרונה במה שנכתב.
"אירופה מגלה חוסר הבנה לתרבות שמהגרת אליה עכשיו מסוריה", ציין ד"ר שבי. "זה ניסיון להכיל תרבות שלא רוצה להיות מוכלת. כור ההיתוך לא יתקיים שם. האסלאם הקיצוני רוצה להגר לאירופה ולא להיטמע בתרבות שלה. הם רוצים להתחזק ולהתעצם כדי בסוף להשליט את תרבותם עליה, כי יש להם שליחות, הם רוצים לחנך את האירופאים, להראות להם מה היא הדרך הנכונה, זו אחת המטרות שלהם. הקהילות המוסלמיות באירופה נשארות נבדלות וסגורות, ורק הולכות ומתחזקות. הן לא נטמעות בסביבה, הן רוצות להשפיע עליה ובסופו של דבר הן גם מתרבות".
ממה שאני רואה הוא כותב שהאיסלם הקיצוני הוא זה שרוצה לכבוש את אירופה, ובשום מקום לא כתוב שכל הפליטים הם האיסלם הקיצוני,
הוא גם כותב שהקהילות המסולמיות נשארות סגורות ומבודלות דבר שלפי מה שאני קורא ושומע מאוד נכון,
אולי זה דווקא אתה שעושה את ההכללות לא ממש נכונות הן דווקא שלך?
לגבי המעשי הואנס, יכול מאוד להיות שגם כאן בקרב אנשי הפורום ישנם גם אנסים, יכול להיות שאפילו אצלי בעבדוה יש כאלו,
אבל עדיין לא שמעתי על התארגנות לאונס של קבוצה גדולה מאנשי הפורום או של אחרים, ונכן שהיו כבר מקרים של אונס קבוצתי בישראל, אבל אף אחד מהם לא בוצע במרכז העיר ובהשתתפות עשרות אנשים (אם כצופים ואם כפעילים פיזית בתקיפה) כפי שקרה בקלן ובתחריר.
ולסיום,
אני מניח שחברתך הותקפה ע"י אותם חרדים כשהיא הסתובבה במרחב שלהם (שכונת מאה שערים), ואכן זה מעשה בזוי ומגעיל (ולצורך העניין גם אם זה קרה שם זה לא צריך לקרות בשום מצב), אבל להשוות קללות וזריקת חול לשוד ואונס זה בערך כמו להשוות את שירת אוהדי הפועל "גן חיות" לאוהדי החיב"ר לתקיפתו בגרזן של יורי.