עד המ!!ת הפועל כתב:
- 5 שנים אחורה לא רלוונטי. אותי מעניין ההווה והעתיד.
- ציינתי שהטעות היחידה של כבירי היא שהוא הקשיב לאוהדים ולא הביא את אלישע. זה חודשיים מבוזבזים לקבוצה לא מאומנת בשיט וזה יכול לעלות לנו בירידת ליגה. כלומר טעות קריטית של כבירי, אבל עדיין טעות של מתחילים/תמימים (תקרא לזה איך שתרצה). לחכות לגוטמן חודשיים זה לא נורמלי באף מצב.
- כבירי לא הביא לפה את מנדיונדו. קריספין היה האחראי למחדל הזה.
- עכשיו אתה מבין שגם אצלי כבירי לא חף מביקורת.
- אין לך מה להשוות אותנו למכבי כרגע, אנחנו שנות אור מהם. גם לגולדהאר עם כל המיליונים שהוא שפך, התהילה לא הגיעה מיד.
- אל תשווה את מקרה אלישע לורמוט. אלישע לא עשה לנו כלום, לעומת גילי שייזכר לעד בתור אחד משני בוגדים מתועבים. אם גילי ידרוך שוב בחודורוב זה יהיה כתם למועדון הזה. הוא אולי מתאים מקצועית, אבל יש קוים אדומים שלא חוצים אותם. זהבי אמנם חרא של בן אדם, אבל בוגד הוא לא. הוא חרא כי הוא השתמש בנו בשביל לקבל יותר כסף מההם והוא חרא בגלל ההתנהגות שלו, אבל עדיין לא בוגד. ורמוט וגרשון לבשו את המדים האדומים עם סרט הקפטן עליהם וחתמו על חוזים ביריבות הכי גדולות שלנו עם אותן ידיים.
זה יופי, אבל דובר על תקציב לעומת התנהלות. אמרו שבגלל שלמכבי יש יותר כסף אז הם בהכרח טובים יותר. ברור שכסף הוא קריטי, אבל היה להם כסף 3 שנים לפני קרויף והם נראו פח. זאת אומרת שחוץ מכסף יש עניין של ניהול והתנהלות.
אז הפועל בשנים האחרונות משחקים כדורגל ברמה שנמוכה משמעותית מ"היחס התקציבי" לשאר הליגה וברור שהניהול לאורך כל השנים היה שערורוייה והשפיע. זה לגבי עניין אחד.
ולגבי כבירי, שוב, אני מאוד מכבד אותו ומאוד מעריך את מה שהוא עושה, רק אני חושב שהוא עשה המון טעויות. לא בגלל אלישע להפועל לא היה מאמן חודשיים, אלא בגלל שהוא לא הביא אף אחד אחר.
קריספין הביא את מנדיונדו זה יופי, אבל כבירי הוא האחראי בסו. הוא הביא את קריספין, הוא היה יכול לשאול את קריספין שאלות מתאימות בשביל להבין את מי הוא הביא.
אני מסכים שאלישע לא עשה לנו כלום, יש כאלה שלא מסכימים עם זה.
הבעיה היחידה עם המעבר של גילי זה שהוא שיחק בדרבי יום קודם בידיעה שהוא עובר (בהנחה שזה אכן נכון, אני מאמין שכן). אין לי שום בעיה עם זה שהוא עבר למכבי (כלומר, יש לי. זה כואב ועצוב). מבחינתו לא היה שום מוצא אחר. הבעל בית רצה לשחרר אותו, מכבי הציעה סכומים מטורפים והוא שחקן כדורגל מקצועני שנבל בהפועל.
זהבי החרא הכי גדול שקיים, כי אחרי שהוא עבר, הוא בא וירק לך בפרצוף. ליטרלי. לא היתה לי שום בעיה עם המעבר של זהבי למכבי, בדיוק כמו שלא היתה לי בעיה עם המעבר של ורמוט (שים רגע בצד את הדרבי). וכתבתי כבר קודם, השחקן היחידי בהיסטוריה שאני לא רוצה שיבוא להפועל זה זהבי, אבל גם אותו, משיוחלט להביא, אני אקבל. אולי תהיה לי בחילה, אבל ציוץ לא תשמע ממני ביציע.