תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 19:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 15:30 
ורמוט לא ידרוך בהפועל.
הלאה. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 15:43 
האדום הצורר כתב:
רוני, מה שניסיתי להגיד הוא שתפיסות לגבי המציאות קובעות את המציאות לא פחות מהמציאות ה"אובייקטיבית". אם לגילי ורמוט לא היו רגשות ותפיסות חיוביות כלפי המועדון הוא לא היה חוזר אליו מלכתחילה וגם לא נשאר בו כשהיה יכול לעזוב לטובת יותר כסף. בדיוק בגלל שורמוט מבין מה זה הפועל ומה המשמעות שלה בשבילנו, אני חושב שלא צריך לקבל אותו חזרה.

ואני חושב שזה דיון לגיטימי. זה בסדר שיש כאלה שבעד ויש כאלה שנגד. בסוף אני חושב שבמועדון צריך לשבת, הבעלים עם הסמכות המקצועית העליונה, לשקלל את כל הגורמים ולהחליט. ומהשנייה שהם החליטו, הקהל צריך לתמוך בקבוצה. סבבה, לא מצפה שתתין לו פרחים, אבל בטח לא לשרוק בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 15:52 
עד המ!!ת הפועל כתב:

- 5 שנים אחורה לא רלוונטי. אותי מעניין ההווה והעתיד.
- ציינתי שהטעות היחידה של כבירי היא שהוא הקשיב לאוהדים ולא הביא את אלישע. זה חודשיים מבוזבזים לקבוצה לא מאומנת בשיט וזה יכול לעלות לנו בירידת ליגה. כלומר טעות קריטית של כבירי, אבל עדיין טעות של מתחילים/תמימים (תקרא לזה איך שתרצה). לחכות לגוטמן חודשיים זה לא נורמלי באף מצב.
- כבירי לא הביא לפה את מנדיונדו. קריספין היה האחראי למחדל הזה.
- עכשיו אתה מבין שגם אצלי כבירי לא חף מביקורת.
- אין לך מה להשוות אותנו למכבי כרגע, אנחנו שנות אור מהם. גם לגולדהאר עם כל המיליונים שהוא שפך, התהילה לא הגיעה מיד.
- אל תשווה את מקרה אלישע לורמוט. אלישע לא עשה לנו כלום, לעומת גילי שייזכר לעד בתור אחד משני בוגדים מתועבים. אם גילי ידרוך שוב בחודורוב זה יהיה כתם למועדון הזה. הוא אולי מתאים מקצועית, אבל יש קוים אדומים שלא חוצים אותם. זהבי אמנם חרא של בן אדם, אבל בוגד הוא לא. הוא חרא כי הוא השתמש בנו בשביל לקבל יותר כסף מההם והוא חרא בגלל ההתנהגות שלו, אבל עדיין לא בוגד. ורמוט וגרשון לבשו את המדים האדומים עם סרט הקפטן עליהם וחתמו על חוזים ביריבות הכי גדולות שלנו עם אותן ידיים.

זה יופי, אבל דובר על תקציב לעומת התנהלות. אמרו שבגלל שלמכבי יש יותר כסף אז הם בהכרח טובים יותר. ברור שכסף הוא קריטי, אבל היה להם כסף 3 שנים לפני קרויף והם נראו פח. זאת אומרת שחוץ מכסף יש עניין של ניהול והתנהלות.
אז הפועל בשנים האחרונות משחקים כדורגל ברמה שנמוכה משמעותית מ"היחס התקציבי" לשאר הליגה וברור שהניהול לאורך כל השנים היה שערורוייה והשפיע. זה לגבי עניין אחד.
ולגבי כבירי, שוב, אני מאוד מכבד אותו ומאוד מעריך את מה שהוא עושה, רק אני חושב שהוא עשה המון טעויות. לא בגלל אלישע להפועל לא היה מאמן חודשיים, אלא בגלל שהוא לא הביא אף אחד אחר.
קריספין הביא את מנדיונדו זה יופי, אבל כבירי הוא האחראי בסו. הוא הביא את קריספין, הוא היה יכול לשאול את קריספין שאלות מתאימות בשביל להבין את מי הוא הביא.
אני מסכים שאלישע לא עשה לנו כלום, יש כאלה שלא מסכימים עם זה.
הבעיה היחידה עם המעבר של גילי זה שהוא שיחק בדרבי יום קודם בידיעה שהוא עובר (בהנחה שזה אכן נכון, אני מאמין שכן). אין לי שום בעיה עם זה שהוא עבר למכבי (כלומר, יש לי. זה כואב ועצוב). מבחינתו לא היה שום מוצא אחר. הבעל בית רצה לשחרר אותו, מכבי הציעה סכומים מטורפים והוא שחקן כדורגל מקצועני שנבל בהפועל.
זהבי החרא הכי גדול שקיים, כי אחרי שהוא עבר, הוא בא וירק לך בפרצוף. ליטרלי. לא היתה לי שום בעיה עם המעבר של זהבי למכבי, בדיוק כמו שלא היתה לי בעיה עם המעבר של ורמוט (שים רגע בצד את הדרבי). וכתבתי כבר קודם, השחקן היחידי בהיסטוריה שאני לא רוצה שיבוא להפועל זה זהבי, אבל גם אותו, משיוחלט להביא, אני אקבל. אולי תהיה לי בחילה, אבל ציוץ לא תשמע ממני ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:08 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל הבלבול שכל הזה כאילו מכבי מקצוענים והפועל מתעסקים באגו זה הסיבה שהם מצליחים ואנחנו לא זה היסטרי כמה שזה מצחיק.

למכבי יש כסף, מכבי מצליחים. להפועל ב4 שנים האחרונות אין כסף, הפועל לא מצליחים.
למה שנאמין לסטטיסטיקה מובהקת שנכונה בכל העולם. אנחנו שונים, פה זה בגלל שהם מקצוענים ואנחנו חובבנים שמתעסקים בכבוד. לא בגלל שלהם יש כסף לקנות את השחקנים הכי טובים כבר 5 שנים.

תלמד כבר שאם אין לך מליארדר שמזרים לך כסף בלי הגבלה זה לא אומר ש"אין לך כסף". בהפועל ב3 מתוך 4 העונות האחרונות נשפך הרבה מאוד כסף שהושקע בצורה מעוותת בגלל התנהלות כושלת שבאה מתוך אמוציות וניהול של אוהדים והתוצאות הן בהתאם.

בלי לשים לב רק חיזקת את מה שאמרתי.
שנה שעברה היית עם תקציב של פלייאוף תחתון, סיימת שם.
ב2014 היית עם תקציב רביעי בגודלו בערך. רוצה לנחש איזה מקום סיימת?

אני לא אומר שאין השפעה להתנהלות, אבל כבר אי אפשר לראות יותר כמה אתם מביכים עם ה"במכבי מקצוענים אז הם מצליחים, אם רק היינו מקצוענים ככה בלה בלה בלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:11 
"ברור שלכסף יש השפעה" תודה רבה שאתה מסכים עם נתון שמדרג את הקבוצות מראש בקורלציה פסיכית.
ולא, שנה אחת של כסף לא נחשב. אף אחד לא אומר שאחרי 3 שנים הזנחה תספיק לך עונה אחת של תקציב גבוה. למכבי זה לקח זמן, וגם להפועל זה ייקח זמן. אם בהפועל ימשיכו להשקיע כספים כמו בחצי שנה האחרונה אנחנו נהיה למעלה, בוודאות, עם כל קשקושי החובבנות שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:29 
NARKOTIKA כתב:
"ברור שלכסף יש השפעה" תודה רבה שאתה מסכים עם נתון שמדרג את הקבוצות מראש בקורלציה פסיכית.
ולא, שנה אחת של כסף לא נחשב. אף אחד לא אומר שאחרי 3 שנים הזנחה תספיק לך עונה אחת של תקציב גבוה. למכבי זה לקח זמן, וגם להפועל זה ייקח זמן. אם בהפועל ימשיכו להשקיע כספים כמו בחצי שנה האחרונה אנחנו נהיה למעלה, בוודאות, עם כל קשקושי החובבנות שלכם.

אם בהפועל ימשיכו להשקיע כספים ויהיו אנשי מקצוע טובים שינהלו את המועדון אנחנו נהיה למעלה. ואם לא יהיו, לא נהיה למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:37 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
כל הרדיפה אחריו במשך שנה, המחיר הגבוה יחסית להעברה לשחקן בגיל כזה פלוס השכר הגבוה מאד, האמונה שהוא יכול להיות אפילו תחליף לזהבי במידה ויעזוב לאירופה, ובסוף תוך שנה הוא קיבל שחקן שאין לו מקום ב-11.
עוד כישלון מקצועי של הרמן.
כנראה שאוהדי הפועל הצליחו להדביק אותו באמונה שמדובר בשחקן על.
או כמו שאמרו פה בעונה שעברה: מסכן גילי, אין לו עם מי לשחק, תנו לו קבוצה עם שחקנים טובים ואז הוא יראה כמה הוא גדול.
אז זהו, ברוב המקרים שהוא הגיע לקבוצות עם שחקנים טובים, באירופה ובמכבי, הוא כנראה לא היה מספיק טוב בכדי להשתלב שם ולהיות שחקן מוביל. חוץ מעונה אחת חריגה בקריירה שלו.

הוא לא זהבי, אין ספק. אבל הוא שחקן טוב. מתאים או לא מתאים עכשיו להפועל, זה דיון לגיטימי, בסוף יש מנג'ר שצריך להחליט והקהל צריך לקבל את מה שהוא מחליט

מה אתה אומר? אני מקבל מה שאני רוצה. מבחינתי החבל משוחרר מספיק לרוב מוחלט של שחקנים, אבל יש קודים מסויימים שכשהם נחצים אצא כנגד. כך שרקתי בוז לקושר האחורי המטונף אחרי עונת 2004/5 למשל. כמדומני יש לך חיבה מסויימת למועדון מסויים מצפון מזרח אנגליה שאותו גם אני אוהד, אז אתה בטח יודע שכבר 55 שנה לא עבר שחקן אחד בינו לבין מועדון שכן ויריב ( שאותו ניצח השבוע בדיוק :DEVIL4: ). אז אתה בשלך ושום דבר לא יותר גדול מהמועדון, אחרים כמוני חושבים אחרת ויפעלו בהתאם.

נכון, שום דבר לא יותר גדול מהמועדון. תצא נגד, סבבה. תדע שאתה מזיק לקבוצה וואנס המהלך יצא לפועל. מזיק. בלי שום התסכלות לטווח ארוך, כי אין פה.
אני אגיד לך יותר מזה, יש שחקן אחד בהיסטוריה שלי כאוהד כדורגל שלא הייתי רוצה שיחזור לקבוצה או יבוא לשחק בה (אמוציונלית כמובן, לא מקצועית). קוראים לו ערן זהבי. הוא שחקן אדיר ושהוא היה בהפועל הוא היה אחד השחקנים האהובים עליי וגם שהוא עבר למכבי, לא אהבתי את זה, אבל יכולתי להביו אותו. לא יכולתי לקבל את היריקה הבוטה בפנים של האוהדים במהלך הדרבי הראשון בעונת רב"ש.
ועם כל זה, אפילו אם הוא היה בא, הייתי מקבל את זה. לא הייתי יוצא על זה לרחוב, לא הייתי שורק לו בוז. למה? כי זה לא מעניין. ויוסי אבוקסיס קרא לאוהדי הפועל (כשהוא היה בבית"ר), "הקהל הכי גרוע בארץ". והקהל קיבל אותו (אתה לא, אבל אתה חיפאי זקן :) ואם שרקת לו ב-2005, למה לא ב-2002?)
בקיצור, תן לי לבוא פעם בשבוע למשחק, לקוות לראות כדורגל טוב ולקוות שהפועל ייקחו אליפות מתישהו.

אני שום דבר ממה שכתבת ( לא חיפאי ולא זקן ) אלא סתם אוהד שיש לו קווים אדומים, שעבורם המועדון לא מעל הכל. כמו בדוגממא שנתתי, 55 שנה לא עבר שחקן בין מנצ'סטר יונייטד לליברפול, מועדונים מקצועניים ולא החובבנות שלנו, נסה להציע לאוהדי בארסה בזמנו להחזיר את פיגו או לטוטנהאם להחזיר את קמפבל. גם אם היה השחקן הטוב בעולם ולא שחקן ספסל שאין לנו צורך בו, על מה שהוא עשה אין צעד חזרה ואין שום קשר לכסף ושאר ירקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:39 
joshsoos כתב:

אני שום דבר ממה שכתבת ( לא חיפאי ולא זקן ) אלא סתם אוהד שיש לו קווים אדומים, שעבורם המועדון לא מעל הכל. כמו בדוגממא שנתתי, 55 שנה לא עבר שחקן בין מנצ'סטר יונייטד לליברפול, מועדונים מקצועניים ולא החובבנות שלנו, נסה להציע לאוהדי בארסה בזמנו להחזיר את פיגו או לטוטנהאם להחזיר את קמפבל. גם אם היה השחקן הטוב בעולם ולא שחקן ספסל שאין לנו צורך בו, על מה שהוא עשה אין צעד חזרה ואין שום קשר לכסף ושאר ירקות.

אם המועדון לא מעל הכל, אז מה מעל הכל, יהושעסוס והעקרונות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:48 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

לרדרוני אין קווים אדומים? שחקן שאנס? מכר משחקים? ע.ז. שאתה עצמך אמרת שלא היית מחזיר? כל דבר הולך? מה יש לך להגיד על הדוגמאות שנתתי, כל העולם משוגע ( ולא רק אוהדי כדורגל פרימיטביים מהלבנט ) ורק רדרוני נאמן למועדון מעל הכל? לכל כלל יש יוצא מהכלל, לפעמים אין ברירה אלא להתפלל להפסדים ואפילו לירידת ליגה רחמנא ליצלן, אם זה מה שמשחרר מועדון ממחרבים כמו שאול או טביב, אז סיטואציה כזו של שחקן בכלל קלה. מבחינתי אני לא חורג בכלום מהנקודה הזו, עבורי שובו של ורמוט היא נגד המועדון. אפשר לחשוב שכל השחקנים בעולם נגמרו ורק ורמוט נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:49 
אנשים שוכחים שהיתה לנו את אחת הקבוצות הכי מלהיבות ששיחקו במדינה הזו (2010) אי פעם, ולא היה לה שום מנהל מקצועי/מנג'ר או כל חארטה אחרת. היה אז כסף גדול (משמע סגל טוב) ומאמן מצוין שבנה בסיס ושדרג אותו בכל שנה. זה סוד ההצלחה ולזה כבירי שואף לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 16:58 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

לרדרוני אין קווים אדומים? שחקן שאנס? מכר משחקים? ע.ז. שאתה עצמך אמרת שלא היית מחזיר? כל דבר הולך? מה יש לך להגיד על הדוגמאות שנתתי, כל העולם משוגע ( ולא רק אוהדי כדורגל פרימיטביים מהלבנט ) ורק רדרוני נאמן למועדון מעל הכל? לכל כלל יש יוצא מהכלל, לפעמים אין ברירה אלא להתפלל להפסדים ואפילו לירידת ליגה רחמנא ליצלן, אם זה מה שמשחרר מועדון ממחרבים כמו שאול או טביב, אז סיטואציה כזו של שחקן בכלל קלה. מבחינתי אני לא חורג בכלום מהנקודה הזו, עבורי שובו של ורמוט היא נגד המועדון. אפשר לחשוב שכל השחקנים בעולם נגמרו ורק ורמוט נשאר.

אוקיי, אז התקדמנו. אתה חושב שחזרה של ורמוט היא נגד המועדון, אני מקבל את זה. לא מסכים עם זה, אבל מקבל את זה שאתה חושב ככה. אבל מישהו אחר חושב שלהחתים את שיימן זה נגד המועדון, כי יש לו מפרצים בשיער ואחר חושב שלהחתים את אלישע זה נגד המועדון כי הוא היה במשחק של בית שאן והשלישי חושב שגיא לוי זו נגד המועדון כי הוא התבטא פעם אולי נגד ערבים.
אין לזה סוף. הדבר היחיד שאני אומר, שהאוהדים צריכים להבין את מקומם. אם האוהדים חושבים או הגיעו למסקנה שיש בתוך המועדון גורמים שפועלים נגדו או עושים לו נזק בכוונה (ראה מקרה רמון וטביב), זו חובתם של האוהדים לפעול נגד הגורם הזה.
מה שאני אומר זה שתכתוב נגד ורמוט מה שאתה רוצה, תנסה לשכנע נגד ההחזרה שלו. בשנייה שהבעל בית והסמכות המקצעוית העליונה החליטו להחזיר אותו, אני חושב שלשרוק לו בוז או למחות נגדו זה לפגוע בקבוצה.
על ע.ז. כמו שכתבת, אני לא הייתי מחזיר. אבל באותה נשימה כתבתי שאם יוחלט להחזיר אותו, אני אשב בשקט ואעודד את הקבוצה (בוא נשים שניה את דוגמת האנס בצד...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 17:51 
למה לעזוב את דוגמת השחקן שאנס ?
טועמה, בלילי, אפק ודגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל הבלבול שכל הזה כאילו מכבי מקצוענים והפועל מתעסקים באגו זה הסיבה שהם מצליחים ואנחנו לא זה היסטרי כמה שזה מצחיק.

למה שנאמין לסטטיסטיקה מובהקת שנכונה בכל העולם. אנחנו שונים, פה זה בגלל שהם מקצוענים ואנחנו חובבנים שמתעסקים בכבוד. לא בגלל שלהם יש כסף לקנות את השחקנים הכי טובים כבר 5 שנים.

תלמד כבר שאם אין לך מליארדר שמזרים לך כסף בלי הגבלה זה לא אומר ש"אין לך כסף". בהפועל ב3 מתוך 4 העונות האחרונות נשפך הרבה מאוד כסף שהושקע בצורה מעוותת בגלל התנהלות כושלת שבאה מתוך אמוציות וניהול של אוהדים והתוצאות הן בהתאם.

היא לא באה מתוך ניהול של אוהדים.
היא באה מתוך ניהול של אוהד מסוים שמראש היו אמורים לדעת שאם יש אופציית ניהול יותר גרועה מטביב זה הוא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 18:04 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

אם בהפועל ימשיכו להשקיע כספים ויהיו אנשי מקצוע טובים שינהלו את המועדון אנחנו נהיה למעלה. ואם לא יהיו, לא נהיה למעלה.

יש לך לתת לי דוגמא אחת בעולם לקבוצה שבאופן קבוע התקציב שלה הוא ה2-3 בגודלו בליגה אבל נמצאת בתחתית ולא מצליחה להתרומם?
פונקציה של כסף. רק כסף.
אם יהיה כסף הוא יכול להמשיך להיות ״ילדותי וחובבן״ עד מחר, להתעקש לא להביא שחקנים שעברו מהפועל למכבי, אפילו להתעקש לא להביא שחקנים שקיללו את הפועל בפייסבוק שלהם, שזה רק קבוצות חובבנויות עושות (כמו ברצלונה), ואנחנו נהיה למעלה. אולי לא כמו ברצלונה החובבנים, אבל בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 18:09 
קומוניסים כתב:
ורמוט לא ידרוך בהפועל.
הלאה. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 18:12 
אוגוסטוס היל כתב:
קומוניסים כתב:
ורמוט לא ידרוך בהפועל.
הלאה. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 18:50 
ומפתיע שבשנת 2015 עדיין יש מי שמזלזל בערכים וזהות בקבוצת כדורגל (כמו גם בחברה עסקית )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
2016

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 19:03 
שיקבל את העונש שלו, אפשר להסתדר גם בלעדיו חלאס.
לא איתי ולא גילי. כמו שנמאס שקהל מתערב בהחתמות מקצועיות גם מספיק להתפרק על העבר.

שיחנק עם הכסף ועם הדקות שהוא יקבל בגביע השוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להרוס את המועדון, גאוותנים.
שיבוא, וכמה שיותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 19:31 
אחד האדומים כתב:
2016

מקווה שבצ'קים אני אזכור את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להרוס את המועדון, חסרי עמוד שדרה.
שישאר שם ושנביא חלוץ טוב בכסף שיש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:14 
הגיע הזמן לשים סוף למועדון חובבני שמנוהל בידי ארגון אוהדים.
אם גוטמן בעד - להביא בלי צל של ספק.
הגיע הזמן שנגיע ביום שבת לראות כדורגל, ואת הפוליטיקה והבגידות, נשאיר בצד למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:24 
טכנית לארז כתב:

ובאותן 3 עונות שבהן נשפך הרבה מאוד כסף, כמה כסף זה היה ביחס לכסף שנשפך במכבי? שליש? רבע?
במכבי מרווח הטעויות הוא בלתי נגמר כי תמיד יהיה מי שישים עוד כסף, אז למי איכפת מכל הנפילות עם הזרים או החתמות כושלות בהרבה כסף ושכר עצום לשחקנים כמו בן בסט או יצחקי. בהפועל החתמות כאלה נחשבות "מעוותות" ו"חובבניות", כי לנו אין מרווח טעויות בלתי נגמר. זה ההבדל.

כמה טוב שיש עם מכבי ודוד מיטש, ככה התשובה לכל בעיה יכולה להיות- "מה אתה רוצה, למכבי יש יותר כסף"
העובדות הן שב3 מתוך 4 העונות האחרונות העמדנו תקציב של עשרות מליונים ועשינו את כל הטעויות האפשריות והתוצאה- כישלון קבוע בליגה, באירופה ובגביע המדינה כולל הדחות מול קבוצות עם שמינית תקציב משלנו. מה קשור זה למכבי?
זה קורה בגלל מכבי? או שזה קורה בגלל שבשנים האחרונות הנחתת פה עשרות שחקנים שרובם לא מתאימים ומינית שורה של מאמנים כושלים. כל זה קרה בגלל מכבי? האם מכבי אמרו לך להחתים את ג'ון פנסטיל המרגש? להחזיר בזמנו מגרמניה את גיל ורמוט? להחתים בלחץ של האוהדים את איתי שכטר? וכל זה מבלי לדעת מה הכושר האמיתי שלהם? והכי יפה שההתרגשות ממשיכה גם השנה- מנסים להנחית פה את עומר דמארי המרגש במליוני דולרים כשבקריית שמונה איזי הנחית כבר לפני חודש חלוץ זר שהתחיל להבקיע. למה זה קורה? בגלל מכבי? זה קורה כי ההחלטות נלקחות פה בצורה מעוותת ואלה התוצאות, מנסים לרצות ולרגש את האוהדים במקום לנהל את המועדון בצורה נורמלית.

הפועל ת"א צריכה להתנהל לפי מה שטוב בשבילה- במועדון הגיעו למסקנה שגיל ורמוט מתאים מבחינה מקצועית על אף מגרעותיו המקצועיות (ויש לא מעט)- אז הוא צריך להיות פה, לא בגלל אף שיקול מרגש אחר.
כנ"ל אלישע לוי כמאמן וכנ"ל לגבי החזרה של דמארי- אם אי-אפשר להביא בלי לשבור את הקופה אז לא להביא.
תתחיל לעבוד נכון ותראה ש"מרווח הטעויות" שלך לא צריך להיות כזה גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
ראשית, שישרף.

שנית, גם בהסתכלות מקצועית, אם ורמוט יגיע הוא לא יצליח בהפועל, כי יהיו אוהדים, הרבה אוהדים, שלא יתנו לזה לקרות.
ישרקו לו בוז בכל נגיעה בכדור, יקללו אותו באימונים ובמשחקים, יעשו לו את המוות.
יכול להיות שזה לא בסדר, כנראה שזה לא נחמד מצדם, בטוח שזה בטוח יפגע (תאורטית) במועדון.
זה עדיין כנראה מה שיקרה, ולכן הנזק חמור בהרבה מהתועלת.

שלישית, שיחנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
מכבי תל אביב החתימה את ערן זהבי בלי לדעת מה הכושר האמיתי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:36 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

בלי לשים לב רק חיזקת את מה שאמרתי.
שנה שעברה היית עם תקציב של פלייאוף תחתון, סיימת שם.
ב2014 היית עם תקציב רביעי בגודלו בערך. רוצה לנחש איזה מקום סיימת?

אני לא אומר שאין השפעה להתנהלות, אבל כבר אי אפשר לראות יותר כמה אתם מביכים עם ה"במכבי מקצוענים אז הם מצליחים, אם רק היינו מקצוענים ככה בלה בלה בלה"

דבר ראשון, אתה באת ואמרת שב4 שנים האחרונות "אין כסף"- אז עובדתית היה כסף ועשו איתו שטויות.
דבר שני, אתה מנסה לסתור טיעונים מהותיים בטיעונים טכניים, המיקומים בטבלה ממש לא מעניינים כרגע
למכבי יש מליארדרים כבר כמה שנים טובות ובהרבה מהן פירקת להם את הצורה וסיימת מעליהם בטבלה.
מה שצריך להטריד אותך זה שב4 השנים האחרונות אתת לא שומר על יציבות, מחליף סגלים באופן קבוע וממנה מאמנים כושלים
אם תתחיל להתנהל בצורה נורמלית ואז תבוא ותגיד לי שאין שיפור ואנחנו עדיין תקועים במקום אז אולי אני אסכים איתך, כל עוד השכונה אצלנו חוגגת (והיא חוגגת) אז אין מה להסתכל בהשוואה לאף קבוצה אחרת כולל מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:37 
שבתאי יחבס כתב:
מכבי תל אביב החתימה את ערן זהבי בלי לדעת מה הכושר האמיתי שלו.

ג'ורדי סיפר לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:39 
pogi כתב:
טכנית לארז כתב:

ובאותן 3 עונות שבהן נשפך הרבה מאוד כסף, כמה כסף זה היה ביחס לכסף שנשפך במכבי? שליש? רבע?
במכבי מרווח הטעויות הוא בלתי נגמר כי תמיד יהיה מי שישים עוד כסף, אז למי איכפת מכל הנפילות עם הזרים או החתמות כושלות בהרבה כסף ושכר עצום לשחקנים כמו בן בסט או יצחקי. בהפועל החתמות כאלה נחשבות "מעוותות" ו"חובבניות", כי לנו אין מרווח טעויות בלתי נגמר. זה ההבדל.

כמה טוב שיש עם מכבי ודוד מיטש, ככה התשובה לכל בעיה יכולה להיות- "מה אתה רוצה, למכבי יש יותר כסף"
העובדות הן שב3 מתוך 4 העונות האחרונות העמדנו תקציב של עשרות מליונים ועשינו את כל הטעויות האפשריות והתוצאה- כישלון קבוע בליגה, באירופה ובגביע המדינה כולל הדחות מול קבוצות עם שמינית תקציב משלנו. מה קשור זה למכבי?
זה קורה בגלל מכבי? או שזה קורה בגלל שבשנים האחרונות הנחתת פה עשרות שחקנים שרובם לא מתאימים ומינית שורה של מאמנים כושלים. כל זה קרה בגלל מכבי? האם מכבי אמרו לך להחתים את ג'ון פנסטיל המרגש? להחזיר בזמנו מגרמניה את גיל ורמוט? להחתים בלחץ של האוהדים את איתי שכטר? וכל זה מבלי לדעת מה הכושר האמיתי שלהם? והכי יפה שההתרגשות ממשיכה גם השנה- מנסים להנחית פה את עומר דמארי המרגש במליוני דולרים כשבקריית שמונה איזי הנחית כבר לפני חודש חלוץ זר שהתחיל להבקיע. למה זה קורה? בגלל מכבי? זה קורה כי ההחלטות נלקחות פה בצורה מעוותת ואלה התוצאות, מנסים לרצות ולרגש את האוהדים במקום לנהל את המועדון בצורה נורמלית.

הפועל ת"א צריכה להתנהל לפי מה שטוב בשבילה - במועדון הגיעו למסקנה שגיל ורמוט מתאים מבחינה מקצועית על אף מגרעותיו המקצועיות (ויש לא מעט)- אז הוא צריך להיות פה, לא בגלל אף שיקול מרגש אחר.
כנ"ל אלישע לוי כמאמן וכנ"ל לגבי החזרה של דמארי- אם אי-אפשר להביא בלי לשבור את הקופה אז לא להביא.

כמה שטויות
אם היית מביא את אלישע היה בלאגן עם הקהל. תרצה או לא תרצה, זו עובדה. ואז במקרה של כישלון היית אומר שכבירי היה צריך להבין את זה מראש ולא להכניס בן אדם כזה למערכת.
בשחקני רכש טעו וגם יטעו בעתיד(וכמו שכבר אמרו לך, מעניין מה היה קורה כאן אם הפועל הייתה מביאה את בן בסט, או יצחקי הפציע, או את ורמוט לחמם את הספסל ב700 אלף יורו), ואם נכנס נקודתית אז ורמוט הגיע אחרי חצי שנה בהרכב בליגה ההולנדית ושני בישולים בשני מחזורים בליגה הגרמנית השניה. שכטר עבר עונה לא טובה בדיוק כמו שזהבי עבר עונה לא טובה באיטליה, אבל בדיעבד קל להגיד מי מהם רכישה מוצלחת ומי לא, שלא נדבר על זה שאם אנחנו לא היינו מביאים אותם הם היו חותמים במכבי ולך תדע איך הדברים היו נראים.
לגבי דמארי, אין ספק שמקצועית הוא רכש ענק, אין גם ספק גם שבלי שום קשר אליו צריך להגיע חלוץ מוכח נוסף(אני הייתי לוקח את הכסף והברדק שמתכננים לשים על גילי ורמוט ומנחית פה כבר מזמן את מוחמד גאדיר).
בקיצור, לקחת כמה מקרים אקראיים ושפטת את התוצאות בדיעבד, זו לא חוכמה גדולה ולמען האמת זה גם מתעלם מהבעיות הבאמת עמוקות שהיו להפועל תחת חיים רמון.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:42 
pogi כתב:
טכנית לארז כתב:

הפועל ת"א צריכה להתנהל לפי מה שטוב בשבילה - במועדון הגיעו למסקנה שגיל ורמוט מתאים מבחינה מקצועית על אף מגרעותיו המקצועיות (ויש לא מעט)- אז הוא צריך להיות פה, לא בגלל אף שיקול מרגש אחר.

לא טענתי לרגע שהניהול שלנו היה מדהים בעונות האחרונות וגם לא טענתי שהכשלונות שלנו בהכרח קשורים אליהם.
אתה הגבת לנרקוטיקה שטען שמכבי מצליחה כי היא עשירה והפועל לא מצליחה כי היא לא עשירה (או עשירה פחות, איך שבא לך), בטענה ש"אם אין לך מליארדר שמזרים לך כסף בלי הגבלה זה לא אומר ש'אין לך כסף'". כל מה שטענתי זה שכשמכבי נופלת עם בן בסט, ארנשו, סטיב גורי או רמי מראבל אין לזה שום משמעות כי תמיד אפשר יהיה להזרים עוד כסף כדי לתקן, בעוד שכשאתה תטעה עם שכטר או פנטסיל לא תוכל כנראה לעשות שום דבר כדי לתקן את זה. זה הכל.

ואגב, כשמכבי לוקחת לך בקיץ את טל בן חיים, בינואר את גילי ורמוט או בכלל מחתימה כל שחקן ישראלי טוב שיש בשוק בערך, אז כן, גם זה מאוד מפריע להפועל להיות קבוצה חזקה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: