redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
"התנהלות של בעל הבית" - בוא לא נשכח שזו העונה הראשונה שלו והוא בכלל לא בחר את מנדי הליצן. מה ציפית, שהכל ירוץ חלק, וסגל חדש לגמרי (בלי מאמן!) כבר ירוץ למעלה רק בגלל שיש לנו את התקציב הרביעי בליגה? אז אתה חי בלהלה-לנד. זה לא עובד ככה. בינתיים הטעות היחידה של כבירי היא שהוא לא הנחית פה את אלישע, אלא הקשיב לאוהדים. את כבירי נשפוט בעוד שנתיים-שלוש. לא צריך לשייך אליו את הטעויות של כל הליצנים שהיו פה לפניו.
בקשר לשאר התגובה שלי - ממש מצטער שזה עושה לי להקיא כשאנשים פה מדברים על חזרה של ורמוט. מה לעשות, הקאה זה רפלקס, לא שולטים בזה.
לא ציפיתי לכלום. אתה מדבר על העונה הזו, אני מדבר על 5 שנים אחורה. אתה רוצה בכל זאת לדבר על העונה הזו? סבבה.
מנדיונדו פוטר בסוף אוגוסט, גיא לוי מונה חודשיים!!! אחרי. חודשיים!!
אדם שמביא מאמן בלי שהוא יודע מיהו, בלי שהוא נותן את הדעת על זה שהמאמן לא מדבר אנגלית ועוד שלל הבעיות שהיו איתו, מקצוען גדול הוא לא. זה שכבירי טועה וחסר נסיון זה סבבה. אני נותן לו הרבה יותר מ-100 ימי חסד, אבל זה עדיין התנהלות לא נכונה ועליה אחראי רק בעל הבית וכן, מכבי בעניין הזה מקדימים אותנו שנות אור.
ושזה יעשה לזה איזה רפלקס שאתה רוצה, אני לא יכול לשלוט על על ההפרשות שלך, אתה גם לא יכול להאשים אותי בזה שאני חושב שהתגובה שלך גועל נפש.
אם גוטמן רוצה את ורמוט, והבעל בית חושב כמוהו, שבשיקלול הסופי חזרה של ורמוט תתרום למועדון (מכל הבחינות, מקצועית, חברתית) אז ורמוט צריך להיות בהפועל. ברוך השם, עכשיו הבעל בית שלך הוא אוהד משער 5.
כמו שהוא לא היה צריך להקשיב לאוהדים במקרה אלישע (אני מסכים ב-100%), הוא גם לא צריך פה.
- 5 שנים אחורה לא רלוונטי. אותי מעניין ההווה והעתיד.
- ציינתי שהטעות היחידה של כבירי היא שהוא הקשיב לאוהדים ולא הביא את אלישע. זה חודשיים מבוזבזים לקבוצה לא מאומנת בשיט וזה יכול לעלות לנו בירידת ליגה. כלומר טעות קריטית של כבירי, אבל עדיין טעות של מתחילים/תמימים (תקרא לזה איך שתרצה). לחכות לגוטמן חודשיים זה לא נורמלי באף מצב.
- כבירי לא הביא לפה את מנדיונדו. קריספין היה האחראי למחדל הזה.
- עכשיו אתה מבין שגם אצלי כבירי לא חף מביקורת.
- אין לך מה להשוות אותנו למכבי כרגע, אנחנו שנות אור מהם. גם לגולדהאר עם כל המיליונים שהוא שפך, התהילה לא הגיעה מיד.
- אל תשווה את מקרה אלישע לורמוט. אלישע לא עשה לנו כלום, לעומת גילי שייזכר לעד בתור אחד משני בוגדים מתועבים. אם גילי ידרוך שוב בחודורוב זה יהיה כתם למועדון הזה. הוא אולי מתאים מקצועית, אבל יש קוים אדומים שלא חוצים אותם. זהבי אמנם חרא של בן אדם, אבל בוגד הוא לא. הוא חרא כי הוא השתמש בנו בשביל לקבל יותר כסף מההם והוא חרא בגלל ההתנהגות שלו, אבל עדיין לא בוגד. ורמוט וגרשון לבשו את המדים האדומים עם סרט הקפטן עליהם וחתמו על חוזים ביריבות הכי גדולות שלנו עם אותן ידיים.