joshsoos כתב:
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
כל הרדיפה אחריו במשך שנה, המחיר הגבוה יחסית להעברה לשחקן בגיל כזה פלוס השכר הגבוה מאד, האמונה שהוא יכול להיות אפילו תחליף לזהבי במידה ויעזוב לאירופה, ובסוף תוך שנה הוא קיבל שחקן שאין לו מקום ב-11.
עוד כישלון מקצועי של הרמן.
כנראה שאוהדי הפועל הצליחו להדביק אותו באמונה שמדובר בשחקן על.
או כמו שאמרו פה בעונה שעברה: מסכן גילי, אין לו עם מי לשחק, תנו לו קבוצה עם שחקנים טובים ואז הוא יראה כמה הוא גדול.
אז זהו, ברוב המקרים שהוא הגיע לקבוצות עם שחקנים טובים, באירופה ובמכבי, הוא כנראה לא היה מספיק טוב בכדי להשתלב שם ולהיות שחקן מוביל. חוץ מעונה אחת חריגה בקריירה שלו.
הוא לא זהבי, אין ספק. אבל הוא שחקן טוב. מתאים או לא מתאים עכשיו להפועל, זה דיון לגיטימי, בסוף יש מנג'ר שצריך להחליט והקהל צריך לקבל את מה שהוא מחליט
מה אתה אומר? אני מקבל מה שאני רוצה. מבחינתי החבל משוחרר מספיק לרוב מוחלט של שחקנים, אבל יש קודים מסויימים שכשהם נחצים אצא כנגד. כך שרקתי בוז לקושר האחורי המטונף אחרי עונת 2004/5 למשל. כמדומני יש לך חיבה מסויימת למועדון מסויים מצפון מזרח אנגליה שאותו גם אני אוהד, אז אתה בטח יודע שכבר 55 שנה לא עבר שחקן אחד בינו לבין מועדון שכן ויריב ( שאותו ניצח השבוע בדיוק

). אז אתה בשלך ושום דבר לא יותר גדול מהמועדון, אחרים כמוני חושבים אחרת ויפעלו בהתאם.
נכון, שום דבר לא יותר גדול מהמועדון. תצא נגד, סבבה. תדע שאתה מזיק לקבוצה וואנס המהלך יצא לפועל. מזיק. בלי שום התסכלות לטווח ארוך, כי אין פה.
אני אגיד לך יותר מזה, יש שחקן אחד בהיסטוריה שלי כאוהד כדורגל שלא הייתי רוצה שיחזור לקבוצה או יבוא לשחק בה (אמוציונלית כמובן, לא מקצועית). קוראים לו ערן זהבי. הוא שחקן אדיר ושהוא היה בהפועל הוא היה אחד השחקנים האהובים עליי וגם שהוא עבר למכבי, לא אהבתי את זה, אבל יכולתי להביו אותו. לא יכולתי לקבל את היריקה הבוטה בפנים של האוהדים במהלך הדרבי הראשון בעונת רב"ש.
ועם כל זה, אפילו אם
הוא היה בא, הייתי מקבל את זה. לא הייתי יוצא על זה לרחוב, לא הייתי שורק לו בוז. למה? כי זה לא מעניין. ויוסי אבוקסיס קרא לאוהדי הפועל (כשהוא היה בבית"ר), "הקהל הכי גרוע בארץ". והקהל קיבל אותו (אתה לא, אבל אתה חיפאי זקן

ואם שרקת לו ב-2005, למה לא ב-2002?)
בקיצור, תן לי לבוא פעם בשבוע למשחק, לקוות לראות כדורגל טוב ולקוות שהפועל ייקחו אליפות מתישהו.