לצערי גם בשרשרת המשחקים המעולים של באטל הייתי משוכנע שזה לא זה, ושהפועל לא יכולה להרשות לעצמה
זר כל כך מוגבל כזר המרכזי שלה וזה שאמור להוביל את הקבוצה.
כתבתי על זה כשבאטל היה מעולה וקאליף וויאט היה חושך ואילת רצו לשחרר אותו. כולם אמרו שזה רעיון נורא וקטלו אותי.
שמוליקיפוד כתב:
בוריס כתב:
itamarrose כתב:
קאליף וויאט כנראה הולך להיות משוחרר מאילת.
יכול היה לענות על הצורך במוביל כדור סקורר.
הוא רלוונטי איכשהו אחרי החתמת סימונס?
אישית הייתי מעדיף אותו על באטל.
פוטנציאל גבוה יותר.
לוקח את באטל לפניו 10 פעמים , הוא שחקן מצויין שיכול לנצח משחקים אבל הוא סטייל איזייה סואן באותה מידה שהוא יכול להתפוצץ הוא יכול חרב משחקים בקלות , מאוד לא אחראי, לא אכפתי.
באטל עד עכשיו עם יותר נקודות, יותר רב ויותר אס ומדד הרבה יותר גבוה והוא עוד זר שהגיע הקיץ בניגוד לקאליף שלא היה צריך להתאקלם או לקבל ביטחון מהמערכת.
אחלה באטל ומי שיגע בו דמו בראשו.
ועוד ועוד...
וכתבתי על זה באשכול ההחתמה של סימונס במקום אוונס, כשחשבתי שהשינוי היחיד שצריך לעשות הוא לשחרר את באטל והביא גארד יוצר.
אני חושב שלהפועל יש בעיה לא ממש פתירה, והיא העובדה שעל התקן של הגארד היוצר יושב באטל, שהוא שחקן טוב מאוד, אבל כזה שלוקח את מה שיש ולא יכול לקחת את המשחק עליו כשצריך וליצור נקודות יש מאין. הוא לא השחקן שיכנס לזון וינצח משחקים לבד כשצריך (גארט, ליונס, קרלון).
בגלל שבאטל נשאר בכל מקרה, אז אין מה להביא עוד מישהו שידחק את הזר הבכיר שלנו לספסל, דוגמת הרכז גו-טו-גאי שאתם מחפשים,
בדיוק כמו שליד רביב וקרלון לא היה מקום לעוד גארד דומיננטי שמוביל כדור, ככה מה שנשאר זה שוב להביא סקורר שלא מוביל כדור, לארי אובאנון משודרג, ולקוות שהוא עדיין בכושר.
אני חושב שהחטא הקדמון בבניית הקבוצה השנה היה ברצון להביא לקו האחורי מוביל כדור סולידי ואחראי שישלים את רביב ויוריד ממנו את נטל הובלת הכדור (אחרי שבשנה שעברה לא היה אחד שיודע לכדרר בקבוצה וכך רביב מצא את עצמו בתפקיד הרכז הבלעדי), ושכחו שרביב נתן עונה חלומית דווקא לצד סקורר בנשמה כמו קרלון בראון, שמשך אליו המון תשומת לב הגנתית שעזרה לרביב להתבלט.[/quote]