תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
שמח ששאלת מיק. יש בפורום ומחוצה לו אנשים (בבפורום זה בעיקר פרביס, אבל לא רק) שמתנפלים על כל טעות של הנהלת הפועל כמוצאי שלל רב, כהוכחה נוספת לתיאוריה שמדובר בחבורת חובבנים חסרי מושג המרכיבים את ההנהלה הגרועה בליגה.
האמת היא שכל ההנהלות בליגה, מקרית גת ועד מכבי, עושות טעות אחר טעות. והרבה. טעויות שונות משלנו, טעויות דומות שלנו. טעויות. כמו כל ההנהלות מהמצאת המשחק. אוהדי הפועל מטבע הדברים לא עוקבים יותר מדי אחרי המתרחש בקבוצות אחרות, בטח בענף הכדורסל שאחריו בסופו של דבר רוב האוהדים לא מאד מתעניינים, ועוקבים אחרי הפועל רק כנגזרת ברמה כלשהי של היותם אוהדי הפועל כדורגל.

אז כשהרוח נוחתת עליי, אני מאיר אור על הטעויות האלו בקבוצות אחרות כשהן קורות. שמי שעוקב ידע לראות, ויבין שכשאומרים לו שרק/בעיקר בהנהלת הפועל עושים טעויות כאלו (ובהיקפים כאלו) מדובר בניצול בורות של הקוראים ותו לא.

אני מבין שאתה חושב שזאת לא תופעה נרחבת. אבל למרבה הצער אני נוכח יותר ויותר שהיא כן. זה לא רק פרביס ועוד משתמש או שניים בשדים, והשיח הזה מחלחל מהפורום והתקשורת ליציעים והולך ומתרחב. אז אני כן חושב שיש חשיבות להפריך אותו ולהעמיד דברים על דיוקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
ורק להבהיר, כי ברור לי שיש אנשים שיבינו זאת לא נכון - אני לא חושב שהנהלת הפועל היא הכי טובה בליגה. התוצאות והמקום בטבלה מראים שלא. אבל היא הנהלה סבירה לחלוטין (שוב - לאור התוצאות), ולטעמי לאור העובדה שהיא היחידה בליגה שמתנהלת בהתנדבות מלאה ובגדול באמת לשם שמיים, בתוספת עוד כמה דברים מחות למגרש כמו האולם החדש וניהול העמותה, צריכה לקבל אפילו הנחה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שמח ששאלת מיק. יש בפורום ומחוצה לו אנשים (בבפורום זה בעיקר פרביס, אבל לא רק) שמתנפלים על כל טעות של הנהלת הפועל כמוצאי שלל רב, כהוכחה נוספת לתיאוריה שמדובר בחבורת חובבנים חסרי מושג המרכיבים את ההנהלה הגרועה בליגה.
האמת היא שכל ההנהלות בליגה, מקרית גת ועד מכבי, עושות טעות אחר טעות. והרבה. טעויות שונות משלנו, טעויות דומות שלנו. טעויות. כמו כל ההנהלות מהמצאת המשחק. אוהדי הפועל מטבע הדברים לא עוקבים יותר מדי אחרי המתרחש בקבוצות אחרות, בטח בענף הכדורסל שאחריו בסופו של דבר רוב האוהדים לא מאד מתעניינים, ועוקבים אחרי הפועל רק כנגזרת ברמה כלשהי של היותם אוהדי הפועל כדורגל.

אז כשהרוח נוחתת עליי, אני מאיר אור על הטעויות האלו בקבוצות אחרות כשהן קורות. שמי שעוקב ידע לראות, ויבין שכשאומרים לו שרק/בעיקר בהנהלת הפועל עושים טעויות כאלו (ובהיקפים כאלו) מדובר בניצול בורות של הקוראים ותו לא.

אני מבין שאתה חושב שזאת לא תופעה נרחבת. אבל למרבה הצער אני נוכח יותר ויותר שהיא כן. זה לא רק פרביס ועוד משתמש או שניים בשדים, והשיח הזה מחלחל מהפורום והתקשורת ליציעים והולך ומתרחב. אז אני כן חושב שיש חשיבות להפריך אותו ולהעמיד דברים על דיוקם.

אני מבין מה אתה אומר, אבל אני גם חושב ש"צרת רבים נחמת טיפשים" במקרה הזה, כי זה לא ממש מנחם שבחולון עשו איקס ובקריית גת עשו וויי, לעומת מה שקורה אצלנו. תכלס אין הנהלה בספורט מקצועני באף ענף שלא טועה או עושה שטויות מדי פעם, אבל אני כן חושב שביחס להפועל נעשו כל מיני טעויות שאנחנו בגלל המבנה הייחודי שלנו כמועדון מחוייבים לתת עליהן את הדעת יותר מבקבוצות אחרות בליגה. בגדול אני חושב שבהפועל כמועדון שרוצה לשאוף גבוה ולרמות המקצועיות הגבוהות ביותר יש דברים שחובה לשפר וחובתנו כחברים להעיר ולשאול עליהם. אני מסכים איתך שהתלהמויות כלליות וחסרות פואנטה מייצרות אווירת עליהום שלא עוזרת לשום דבר, אבל ביקורת בונה ורצינית חייבת להתקבל באוזן קשובה, כי אם לא הפועל תמשיך לדשדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה שזה ינחם, רק שיעמיד בפרופורציות, זה הכל. אנחנו רוצים וצריכים לשאוף ליותר. ואפשר לבקש שאלות ולקבל תשובות. למעשה ההנהלה שלנו לדעתי בתחום הזה ספציפית פועלת באופן הטוב ביותר בליגה דווקא בגלל המבנה שלנו - היום בערב יש אסיפה שנתית (כמדי שנה) שבה ניתן לשאול שאלות לא רק את ההנהלה, אלא גם את המאמן (!).
יותר מזה אין.
והטעויות שנעשות אצלנו, כפי שאני מראה שוב ושוב בהודעות שלי, הן לא ייחודיות ולא מיוחדות כמעט בשום צורה. לפחות בהיבט הזה אנחנו ממש כמו כולם.

כך שאם לסכם מה שאני מנסה לעשות הוא בסה"כ קצת בכוחן הקטן של ההודעות שלי להחזיר את הפרופורציות לכל השיח הזה שנוטה במיוחד בתקופת כישלון מקצועי לגלוש לפסים היסטריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני לא רוצה שזה ינחם, רק שיעמיד בפרופורציות, זה הכל. אנחנו רוצים וצריכים לשאוף ליותר. ואפשר לבקש שאלות ולקבל תשובות. למעשה ההנהלה שלנו לדעתי בתחום הזה ספציפית פועלת באופן הטוב ביותר בליגה דווקא בגלל המבנה שלנו - היום בערב יש אסיפה שנתית (כמדי שנה) שבה ניתן לשאול שאלות לא רק את ההנהלה, אלא גם את המאמן (!).
יותר מזה אין.

כך שאם לסכם מה שאני מנסה לעשות הוא בסה"כ קצת בכוחן הקטן של ההודעות שלי להחזיר את הפרופורציות לכל השיח הזה שנוטה במיוחד בתקופת כישלון מקצועי לגלוש לפסים היסטריים.

אוקיי, הבנתי אותך...מה שבטוח שהיסטריה ומאניה דיפרסיה על שלל צורותיה יהיו נוכחות בפורום לנצח נראה לי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 14:19 
ספורט 5 העלו עכשיו סרטון שמראה שרוצ'סטי לא עבר בזמן את החצי בדרך לשלשה המנצחת אתמול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 14:35 
ראיתי את זה בזמן אמת, ולא הבנתי איך אף אחד לא מדבר על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
מקל חתם אצל הזבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 15:29 
לא נראה לי שיש 8 שניות כשאין שעון 24.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 16:18 
האדום הצורר כתב:
לא נראה לי שיש 8 שניות כשאין שעון 24.

אין אזכור לזה בחוקה הרשמית (לפחות זו מלפני שנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
כבר דיברו על זה שכל עוד השופט העוקב לא מועל את היד שמונה פעמים (או ששעון ה24 לא מתחלף מ16 ל15) לא עברו 8 שניות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 16:47 
ItaiH6 כתב:
כבר דיברו על זה שכל עוד השופט העוקב לא מועל את היד שמונה פעמים (או ששעון ה24 לא מתחלף מ16 ל15) לא עברו 8 שניות.

שינו את החוקה העונה, כאשר שעון ה-24 עומד על 16 (ולא 15 כמו עונה שעברה) והכדור עוד לא עבר את החצי זו עבירה של 8 שניות לעבור את החצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
מקל חתם אצל הזבלים

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
מגה שיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 19:50 
ברגע שהיורוליג נסגר לעשור, נסגר גם הסיפור של ירושלים לטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 21:35 
ודאי שיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 09:32 
הרוש שוחרר מאילת, הוא בדרך לאשדוד שלפי אור שקדי בוואלה רצו להביא אותו בטרייד משולש שמעביר את ג'רמיין הול אלינו תמורת גיל אמיתי (שהיה עובר לאילת).
מוריד עוד יותר את הסיכוי להרוויח גארד ישראלי תמורת אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
הרוש שוחרר מאילת, הוא בדרך לאשדוד שלפי אור שקדי בוואלה רצו להביא אותו בטרייד משולש שמעביר את ג'רמיין הול אלינו תמורת גיל אמיתי (שהיה עובר לאילת).

אה? הרוש בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 10:33 
יובל כתב:
פישונט כתב:

אה? הרוש בחולון.

הכתבה עודכנה שהרוש צפוי להצטרף לחולון. שקדי קורא כאן ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 11:20 
למה הם צריכים את מקל כשיש להם את דגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 12:24 
מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 21:47 
ראשל"צ לא נראים טוב. חולון משחקים עם ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
ארז שובר שיאים של עצמו. תוך חצי דקה הוא הספיק להוציא את שני המשפטים הבאים:
- "לא יודע אם מונרו יעמוד בעומס הזה של העונה והסגל גבוהים הקצר"
- "נחזור שוב על המנטרה שלנו, צריך שכמה שיותר קבוצות ישחקו באירופה. 2 משחקים בשבוע, זה לא פוגע ברמה של הקבוצה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 22:34 
הכי אהבתי שזילברשטיין אמר על ליונס שהוא לא מספיק רכז, ואז ארז ענה לו "בליגה הזאת אתה רוצה גארד שהוא קודם כל סקורר".
אמר האיש שפיתח אובססיה לקונספט "הרכז הטהור" ועונה שלמה לא הסכים להחליף את קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 23:08 
הקהל של חולון מבחיל. שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2016, 01:26 
על פי גולדסטון - מכבי הגישו הצעה לפאואר פורוורד רונלד רוברטס
(Ronald Roberts)
שמשחק בליגת הפיתוח - שיחק 3 משחקים בתחילת העונה בטורונטו.

מוזר שרוצים להביא פורוורד ולא סנטר ועוד צעיר שלא שיחק באירופה - נגמר הכסף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2016, 01:43 
רוברטס הוא סנטר לאירופה, מז'אנר האלכס טיוס. אין לו שום קליעה והוא חי מתחת לסל, חיית ריבאונד ופינישר נהדר עם האתלטיות שלו. גם בהגנה יש לו נוכחות, שומר טוב על כמה עמדות וחוסם מצוין.
היה גם מועמד לאולימפיאקוס בתחילת העונה אבל הם העדיפו את שון ג'יימס על פניו נדמה לי, שזו כמובן טעות...

רוברטס הרבה יותר טוב מאונואקו בעיני, אבל מבחינת הדברים שהוא נותן הוא די תואם אמבקווה ורנדל ואפילו שגב (בעיקר אמבקווה) ולכן לדעתי סיכוי נמוך שיבוא. או שהם מביאים חיית פוסט אפ (אונואקו זה ממש לא זה) או שהם מביאים איזה 4-5 טכני עם קליעה שירווח את המשחק (יש להם את אופייבו אבל לא בטוח שהוא מספיק טוב לרמה שלהם), להביא עוד אתלט פינישר בלי קליעה ובלי פוסט אפ מהסגנון של רוברטס זה פשוט פחות מתאים. לעבור ממועמד כמו מברוקפלידיס למועמד כמו רוברטס זה בערך ההפך המוחלט.

לגבי עניין הכסף - לדעתי השחרור של פארמר וההחתמה של מקל היו סיפור די יקר, גם הפיטורים של גודס וההחתמה של טבק. יחד עם הכסף שהם הפסידו מההדחה מהיורוליג אני מניח שהם במינוס די רציני העונה. אבל הרבה פעמים בשביל להחתים עוד שחקן אחד טוב בסביבות ינואר-פברואר קבוצות קצת ממשכנות את העונה הבאה ואני לא אופתע אם הם גם ישקיעו בגדול במקרה שיפול להם משהו טוב ליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2016, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
אם הסיפור על הול נכון זה מעולה.
נוכל לשחרר את וויליאמסון ולהביא גארד זר נוסף ללא ויתור על באטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2016, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אם הסיפור על הול נכון זה מעולה.
נוכל לשחרר את וויליאמסון ולהביא גארד זר נוסף ללא ויתור על באטל.

איזה סיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2016, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
שחושבים להביא אותו באיזו עיסקה סיבובית שתכלול את אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: