הפועל כתב:
שמח ששאלת מיק. יש בפורום ומחוצה לו אנשים (בבפורום זה בעיקר פרביס, אבל לא רק) שמתנפלים על כל טעות של הנהלת הפועל כמוצאי שלל רב, כהוכחה נוספת לתיאוריה שמדובר בחבורת חובבנים חסרי מושג המרכיבים את ההנהלה הגרועה בליגה.
האמת היא שכל ההנהלות בליגה, מקרית גת ועד מכבי, עושות טעות אחר טעות. והרבה. טעויות שונות משלנו, טעויות דומות שלנו. טעויות. כמו כל ההנהלות מהמצאת המשחק. אוהדי הפועל מטבע הדברים לא עוקבים יותר מדי אחרי המתרחש בקבוצות אחרות, בטח בענף הכדורסל שאחריו בסופו של דבר רוב האוהדים לא מאד מתעניינים, ועוקבים אחרי הפועל רק כנגזרת ברמה כלשהי של היותם אוהדי הפועל כדורגל.
אז כשהרוח נוחתת עליי, אני מאיר אור על הטעויות האלו בקבוצות אחרות כשהן קורות. שמי שעוקב ידע לראות, ויבין שכשאומרים לו שרק/בעיקר בהנהלת הפועל עושים טעויות כאלו (ובהיקפים כאלו) מדובר בניצול בורות של הקוראים ותו לא.
אני מבין שאתה חושב שזאת לא תופעה נרחבת. אבל למרבה הצער אני נוכח יותר ויותר שהיא כן. זה לא רק פרביס ועוד משתמש או שניים בשדים, והשיח הזה מחלחל מהפורום והתקשורת ליציעים והולך ומתרחב. אז אני כן חושב שיש חשיבות להפריך אותו ולהעמיד דברים על דיוקם.
אני מבין מה אתה אומר, אבל אני גם חושב ש"צרת רבים נחמת טיפשים" במקרה הזה, כי זה לא ממש מנחם שבחולון עשו איקס ובקריית גת עשו וויי, לעומת מה שקורה אצלנו. תכלס אין הנהלה בספורט מקצועני באף ענף שלא טועה או עושה שטויות מדי פעם, אבל אני כן חושב שביחס להפועל נעשו כל מיני טעויות שאנחנו בגלל המבנה הייחודי שלנו כמועדון מחוייבים לתת עליהן את הדעת יותר מבקבוצות אחרות בליגה. בגדול אני חושב שבהפועל כמועדון שרוצה לשאוף גבוה ולרמות המקצועיות הגבוהות ביותר יש דברים שחובה לשפר וחובתנו כחברים להעיר ולשאול עליהם. אני מסכים איתך שהתלהמויות כלליות וחסרות פואנטה מייצרות אווירת עליהום שלא עוזרת לשום דבר, אבל ביקורת בונה ורצינית חייבת להתקבל באוזן קשובה, כי אם לא הפועל תמשיך לדשדש.