Asafas כתב:
GATE7 כתב:
fidel כתב:
אני חייב להגיד לזכותו של כבירי שהוא גם מתחבר לקטע שכדורגל אמורה להיות הנאה. מדברים פה כבר כמה שנים בפורום רק על תוצאות,
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות, וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.
רמת הניתוק בין המציאות לפורום הזה.
הוא מנסה לגרום לנו הנאה? אז הוא נכשל בגדול.
להביא 22 שחקנים חדשים בעונה אחת - סיכוי סביר לכישלון
שכולם יהיו צעירים ולא מנוסים - סיכוי סביר לכישלון
להשאיר אותם בלי מאמן במשך סיבוב שלם -

התוצאות לא אמורות להפתיע אף אחד, קבוצה שלא מצליחה להתקיף לא מצליחה לחבר פסים ונמצאת במאבקי ירידה, שחקנים בלי מחויבות שמתפרקים על המגרש.
זאת המציאות.
תמשיכו לזיין את השכל עם לבבות ופרחים עד מחר. תמשיכו לרצות להחליף את המציאות ב"יקום מקביל". הקבוצה הזו היא כישלון וזה רק בגלל הניהול המקצועי!
סע לירושלים, חבר שלך טביב בקושי מביא שחקנים ומצליח לו.
אם אתה רוצה ניהול ״אירופאי״, תחמה את הכביש לצד הצהוב.
יש כאן אנשים הזויים שלא מגיעים אפילו למשחקים ומעיזים להעביר ביקורת על בנאדם ששם השנה עשרות מיליוני שקלים בקבוצה הזו.
אתה והחבר המביך השני שלך זה שכתב שאני יצור מאוד נפגעים אישית כשאני או מישהו פה מעבירים ביקורת על ההנהלה.
נראה לי שהראש שלך תקוע עמוק מידי בתחת של כבירי ואתה קצת לוקח את הדיונים פה למחוזות של ילדים בני 12. אני חושב שבטוקבקים בONE תמצאו מישהו שמתאים לשיח שלך.
"טביב חבר שלך" "אתה מכביסט" "לא מגיע למשחקים" בסדר גבר, ממש העלבת אותי עד עמקי נשמתי.
דינו, אתה קצת מתבלבל ביני לבינך. אני אמרתי דברים טובים כשאלה הגיעו (בעיקר בתחילת העונה). זה אתה שלא מסוגל בשום מצב שבעולם להעביר ביקורת.
כל הכבוד לכבירי שהוא שם כסף אבל (וזו הפעם ה200 שאני כותב את זה לך אישית) :
א. אין לו מספיק כסף כדי שזה ימשיך לנצח. זה לא כמו מיץ' שיכול לעשות טעויות במשך כמה שנים והכל עדיין יהיה בסדר. אם לא יהיה שינוי בניהול אנחנו נמצא את עצמנו באותו מצב.
ב. למה צריך ללטף בכפפות משי בעלים כי הוא שם כסף בקבוצה? זה דבר שאמור להיות מובן מאליו וזה המינימום שאנשים פה ציפו. אז סבבה, כל הכבוד לו אבל זה לא איזה משהו שמונע ביקורת על הניהול.
היו דברים שאני ועוד המון אנשים פה ציפו שיקרו כשיגיע בעלים חדש. גם אתה היית אחד מהם. משום מה למרות שהדברים האלה לא קרו ולא מדברים עליהם הכל בסדר עכשיו.
אני בסך הכל אומר את מה שנאמר פה עוד מתקופת רמון. זה שכבירי העיף את מורדי והמזכירה לא מספיק לי. אני רוצה שמני ויצמן וכל בעלי המניות יצאו מהמועדון ויהיה בעלים אחד.
זה לא ניהול אירופאי משובח זה ניהול סטנדרטי, ולדעתי עד שזה לא יקרה לא יהיה סדר בקובצה הזו.
כמובן שלדעתך יש סדר והכל טוב אז אין מה להתלונן.
התגובה שלך לא פחות מביכה.
מי אמר שבעלים חייב לשים כסף? תשאל את סתיו שחם שאמר השבוע שכ״ס הרוויחה ב-2015 כסף.
כבירי הוציא אותנו מהקבר אל האור ונתן לנו הרבה רגעים של נחת ותקווה.
בניגוד להרבה פחדנים אחרים הוא גם עשה ניקוי אורוות גם בהנהלה וגם בחדר ההלבשה.
גם לי יש ביקורת על כמה מהלכים (הבאת ליצן משירות התעסוקה בספרד כמאמן), אבל יש דרך להביע אותה ובטח לא ארסית כמוך. כפוי טובה.