תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1640 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 55  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם אחרי המשחק היום תבוא איזושהי הודעה של גיא לוי בנוגע לעתידו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
די ברור שגיא לוי סיים את דרכו בקבוצה, ועכשיו הכל משחקים של חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 11:34 
Asafas כתב:
GATE7 כתב:
Asafas כתב:
GATE7 כתב:
fidel כתב:
אני חייב להגיד לזכותו של כבירי שהוא גם מתחבר לקטע שכדורגל אמורה להיות הנאה. מדברים פה כבר כמה שנים בפורום רק על תוצאות,
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות, וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.

רמת הניתוק בין המציאות לפורום הזה.
הוא מנסה לגרום לנו הנאה? אז הוא נכשל בגדול.
להביא 22 שחקנים חדשים בעונה אחת - סיכוי סביר לכישלון
שכולם יהיו צעירים ולא מנוסים - סיכוי סביר לכישלון
להשאיר אותם בלי מאמן במשך סיבוב שלם - :bang: :bang: :bang:
התוצאות לא אמורות להפתיע אף אחד, קבוצה שלא מצליחה להתקיף לא מצליחה לחבר פסים ונמצאת במאבקי ירידה, שחקנים בלי מחויבות שמתפרקים על המגרש.
זאת המציאות.
תמשיכו לזיין את השכל עם לבבות ופרחים עד מחר. תמשיכו לרצות להחליף את המציאות ב"יקום מקביל". הקבוצה הזו היא כישלון וזה רק בגלל הניהול המקצועי!

סע לירושלים, חבר שלך טביב בקושי מביא שחקנים ומצליח לו.
אם אתה רוצה ניהול ״אירופאי״, תחמה את הכביש לצד הצהוב.
יש כאן אנשים הזויים שלא מגיעים אפילו למשחקים ומעיזים להעביר ביקורת על בנאדם ששם השנה עשרות מיליוני שקלים בקבוצה הזו.

אתה והחבר המביך השני שלך זה שכתב שאני יצור מאוד נפגעים אישית כשאני או מישהו פה מעבירים ביקורת על ההנהלה.
נראה לי שהראש שלך תקוע עמוק מידי בתחת של כבירי ואתה קצת לוקח את הדיונים פה למחוזות של ילדים בני 12. אני חושב שבטוקבקים בONE תמצאו מישהו שמתאים לשיח שלך.
"טביב חבר שלך" "אתה מכביסט" "לא מגיע למשחקים" בסדר גבר, ממש העלבת אותי עד עמקי נשמתי.

דינו, אתה קצת מתבלבל ביני לבינך. אני אמרתי דברים טובים כשאלה הגיעו (בעיקר בתחילת העונה). זה אתה שלא מסוגל בשום מצב שבעולם להעביר ביקורת.
כל הכבוד לכבירי שהוא שם כסף אבל (וזו הפעם ה200 שאני כותב את זה לך אישית) :
א. אין לו מספיק כסף כדי שזה ימשיך לנצח. זה לא כמו מיץ' שיכול לעשות טעויות במשך כמה שנים והכל עדיין יהיה בסדר. אם לא יהיה שינוי בניהול אנחנו נמצא את עצמנו באותו מצב.
ב. למה צריך ללטף בכפפות משי בעלים כי הוא שם כסף בקבוצה? זה דבר שאמור להיות מובן מאליו וזה המינימום שאנשים פה ציפו. אז סבבה, כל הכבוד לו אבל זה לא איזה משהו שמונע ביקורת על הניהול.

היו דברים שאני ועוד המון אנשים פה ציפו שיקרו כשיגיע בעלים חדש. גם אתה היית אחד מהם. משום מה למרות שהדברים האלה לא קרו ולא מדברים עליהם הכל בסדר עכשיו.
אני בסך הכל אומר את מה שנאמר פה עוד מתקופת רמון. זה שכבירי העיף את מורדי והמזכירה לא מספיק לי. אני רוצה שמני ויצמן וכל בעלי המניות יצאו מהמועדון ויהיה בעלים אחד.
זה לא ניהול אירופאי משובח זה ניהול סטנדרטי, ולדעתי עד שזה לא יקרה לא יהיה סדר בקובצה הזו.
כמובן שלדעתך יש סדר והכל טוב אז אין מה להתלונן.

התגובה שלך לא פחות מביכה.
מי אמר שבעלים חייב לשים כסף? תשאל את סתיו שחם שאמר השבוע שכ״ס הרוויחה ב-2015 כסף.
כבירי הוציא אותנו מהקבר אל האור ונתן לנו הרבה רגעים של נחת ותקווה.
בניגוד להרבה פחדנים אחרים הוא גם עשה ניקוי אורוות גם בהנהלה וגם בחדר ההלבשה.
גם לי יש ביקורת על כמה מהלכים (הבאת ליצן משירות התעסוקה בספרד כמאמן), אבל יש דרך להביע אותה ובטח לא ארסית כמוך. כפוי טובה.

אם אתה משווה בין התגובה שלי לשלך ואומר ששלי לא פחות ממביכה אז כנראה יש לך בעיה קשה בהשוואות.
לראיה, אחרי זה אתה גם עושה השוואה בין הוצאות והכנסות של כ״ס לבין הפועל תל אביב.
ואחר כך אתה גם רוצה ללמד אותי איך להעביר ביקורת שכמו שכבר ראינו, התגובה הקודמת שלך לא מביישת טובקבק באתר צהובון ספורט.
תשמע, אני באמת מציע לך להרגע. זה נראה כאילו אתה בוכה מול המקלדת כשאתה רושם דברים וזה כבר לא נעים. זה רק פורום.

בכל מקרה אני אפסיק עם הביקורת כי כנראה יש פה אנשים מאוד אמוציונלים עם טראומה קשה מתקופת טביב ורמון.
ברגע שהגיע מישהו שהוא ״נורמלי״ יחסית אליהם אז צריך ללטף אותו בכפפות משי וללקק לו את התחת ואסור להגיד שהוא עושה טעויות (ומלא).
אגב, זה בדיוק מה שקרה פה בתחילת הדרך עם רמון, כל מי שהיה מעביר ביקורת היה מקבל ״חבר שלך טביב״ ובאופן אירוני גם על רמון הגנו ב״הוא בא מאהבה גדולה למועדון״.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
די ברור שגיא לוי סיים את דרכו בקבוצה, ועכשיו הכל משחקים של חוזה.

אל תיהיה בטוח, גוטמן פוליטיקאי לא קטן, ממש לא בטוח שהוא יימהר להיפטר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 12:31 
GATE7 כתב:
Asafas כתב:
GATE7 כתב:
Asafas כתב:
GATE7 כתב:
[quote="fidel"] אני חייב להגיד לזכותו של כבירי שהוא גם מתחבר לקטע שכדורגל אמורה להיות הנאה. מדברים פה כבר כמה שנים בפורום רק על תוצאות,
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות, וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.

רמת הניתוק בין המציאות לפורום הזה.
הוא מנסה לגרום לנו הנאה? אז הוא נכשל בגדול.
להביא 22 שחקנים חדשים בעונה אחת - סיכוי סביר לכישלון
שכולם יהיו צעירים ולא מנוסים - סיכוי סביר לכישלון
להשאיר אותם בלי מאמן במשך סיבוב שלם - :bang: :bang: :bang:
התוצאות לא אמורות להפתיע אף אחד, קבוצה שלא מצליחה להתקיף לא מצליחה לחבר פסים ונמצאת במאבקי ירידה, שחקנים בלי מחויבות שמתפרקים על המגרש.
זאת המציאות.
תמשיכו לזיין את השכל עם לבבות ופרחים עד מחר. תמשיכו לרצות להחליף את המציאות ב"יקום מקביל". הקבוצה הזו היא כישלון וזה רק בגלל הניהול המקצועי!

סע לירושלים, חבר שלך טביב בקושי מביא שחקנים ומצליח לו.
אם אתה רוצה ניהול ״אירופאי״, תחמה את הכביש לצד הצהוב.
יש כאן אנשים הזויים שלא מגיעים אפילו למשחקים ומעיזים להעביר ביקורת על בנאדם ששם השנה עשרות מיליוני שקלים בקבוצה הזו.

אתה והחבר המביך השני שלך זה שכתב שאני יצור מאוד נפגעים אישית כשאני או מישהו פה מעבירים ביקורת על ההנהלה.
נראה לי שהראש שלך תקוע עמוק מידי בתחת של כבירי ואתה קצת לוקח את הדיונים פה למחוזות של ילדים בני 12. אני חושב שבטוקבקים בONE תמצאו מישהו שמתאים לשיח שלך.
"טביב חבר שלך" "אתה מכביסט" "לא מגיע למשחקים" בסדר גבר, ממש העלבת אותי עד עמקי נשמתי.

דינו, אתה קצת מתבלבל ביני לבינך. אני אמרתי דברים טובים כשאלה הגיעו (בעיקר בתחילת העונה). זה אתה שלא מסוגל בשום מצב שבעולם להעביר ביקורת.
כל הכבוד לכבירי שהוא שם כסף אבל (וזו הפעם ה200 שאני כותב את זה לך אישית) :
א. אין לו מספיק כסף כדי שזה ימשיך לנצח. זה לא כמו מיץ' שיכול לעשות טעויות במשך כמה שנים והכל עדיין יהיה בסדר. אם לא יהיה שינוי בניהול אנחנו נמצא את עצמנו באותו מצב.
ב. למה צריך ללטף בכפפות משי בעלים כי הוא שם כסף בקבוצה? זה דבר שאמור להיות מובן מאליו וזה המינימום שאנשים פה ציפו. אז סבבה, כל הכבוד לו אבל זה לא איזה משהו שמונע ביקורת על הניהול.

היו דברים שאני ועוד המון אנשים פה ציפו שיקרו כשיגיע בעלים חדש. גם אתה היית אחד מהם. משום מה למרות שהדברים האלה לא קרו ולא מדברים עליהם הכל בסדר עכשיו.
אני בסך הכל אומר את מה שנאמר פה עוד מתקופת רמון. זה שכבירי העיף את מורדי והמזכירה לא מספיק לי. אני רוצה שמני ויצמן וכל בעלי המניות יצאו מהמועדון ויהיה בעלים אחד.
זה לא ניהול אירופאי משובח זה ניהול סטנדרטי, ולדעתי עד שזה לא יקרה לא יהיה סדר בקובצה הזו.
כמובן שלדעתך יש סדר והכל טוב אז אין מה להתלונן.

התגובה שלך לא פחות מביכה.
מי אמר שבעלים חייב לשים כסף? תשאל את סתיו שחם שאמר השבוע שכ״ס הרוויחה ב-2015 כסף.
כבירי הוציא אותנו מהקבר אל האור ונתן לנו הרבה רגעים של נחת ותקווה.
בניגוד להרבה פחדנים אחרים הוא גם עשה ניקוי אורוות גם בהנהלה וגם בחדר ההלבשה.
גם לי יש ביקורת על כמה מהלכים (הבאת ליצן משירות התעסוקה בספרד כמאמן), אבל יש דרך להביע אותה ובטח לא ארסית כמוך. כפוי טובה.

אם אתה משווה בין התגובה שלי לשלך ואומר ששלי לא פחות ממביכה אז כנראה יש לך בעיה קשה בהשוואות.
לראיה, אחרי זה אתה גם עושה השוואה בין הוצאות והכנסות של כ״ס לבין הפועל תל אביב.
ואחר כך אתה גם רוצה ללמד אותי איך להעביר ביקורת שכמו שכבר ראינו, התגובה הקודמת שלך לא מביישת טובקבק באתר צהובון ספורט.
תשמע, אני באמת מציע לך להרגע. זה נראה כאילו אתה בוכה מול המקלדת כשאתה רושם דברים וזה כבר לא נעים. זה רק פורום.

בכל מקרה אני אפסיק עם הביקורת כי כנראה יש פה אנשים מאוד אמוציונלים עם טראומה קשה מתקופת טביב ורמון.
ברגע שהגיע מישהו שהוא ״נורמלי״ יחסית אליהם אז צריך ללטף אותו בכפפות משי וללקק לו את התחת ואסור להגיד שהוא עושה טעויות (ומלא).
אגב, זה בדיוק מה שקרה פה בתחילת הדרך עם רמון, כל מי שהיה מעביר ביקורת היה מקבל ״חבר שלך טביב״ ובאופן אירוני גם על רמון הגנו ב״הוא בא מאהבה גדולה למועדון״.
בהצלחה.[/quote]

כנראה שיש לך בעיה קשה בהבנה. הדוגמא של כ״ס היתה כדי להראות שכבירי יכל לבנות תקציב על בסיס הכנסות בלבד, אבל בפועל השקיע השנה כמה עשרות מיליוני ש״ח.
אני נמצא במגרשים קרוב ל-30 שנה והייתי במגרשים שאתה אפילו לא יודע שקיימים ומחזיק מנוי. נדמה שאתה הוא בכיין המקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
לכבירי אין שום כישרון כרגע ביד ולכן בין היתר זאת הסיבה שהוא לא מוכר,גם זאת לדעתי עובדה.

אני בטוח שיהיו קונים לבומבה כמו שקנו את פינטילי.
כל עוד שחקן ירצה להישאר, למה שהוא ימכור אותו? העובדה האמיתית היא שכבירי רק מביא שחקנים ומחפש כל דרך אפשרית לחזק את הקבוצה. אתה סתם עושה לו עוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שבין כל הרכש, אלטמן יקבל דקות משמעותיות עד סוף העונה ויבין שמקומו בהפועל. יש לו סעיף שחרור לא גבוה ולכן עדיף לא לתת לו סיבה לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 13:00 
פוגי כמובן צודק, קשה להתייחס לגופו של עניין אז מתייחסים לגופו של כותב.
כתבה בוואלה נכנסת עמוק יותר לדרך קבלת ההחלטות של כבירי, יש פה דאגה צודקת לניהול קפריזי שמשפיע על כל המערכת.

http://sports.walla.co.il/item/2923359

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן שאנשים באים פה בטענות לכבירי, לא מצליח להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:04 
באמת שאני נדהם מהתגובות פה כלפיי כבירי.
מישהו פה חשב שהרכש שהיה בתחילת העונה יתברר ככישלון? אנטל הביא חצי עונה מצוינת בביתר,פינטילי שחקן עם רזומה מרשים,לינגאנה הצטיין בליגה הלאומית (הגיע בחינם,ולא יועד להרכב גם ככה).
עם בומבה ווינטרה אני חושב שלא נכשלנו.

הבן אדם רק מחפש לחזק את הקבוצה שלנו גם מבחינת הצוות המקצועי וגם מבחינת שחקנים וחלק מהאנשים פה רק מטנפים עליו פשוט בלי סיבה,בינואר שעבר וגם זה שלפניו רק שמענו פה שרוצים למכור את שכטר דמארי וורמוט כדיי שיהיה משכורות לשלם לשחקנים!
אני מקווה שהוא לא קורא חלק מהגועל שיש פה כלפיו.
אני מאמין בדרך שלך,כבירי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:06 
chimpfive כתב:
כתבה בוואלה נכנסת עמוק יותר לדרך קבלת ההחלטות של כבירי, יש פה דאגה צודקת לניהול קפריזי שמשפיע על כל המערכת.

הא?
כתבו לו פה מיליון פעמים לגופו של עניין למה הטענות שלו הן קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:06 
הביאו 25 שחקנים בינוניים. כאילו אנחנו בליגה עם מבחר של שחקנים טובים, ומה שהביאו זה את הבינוניים. אפשר היה להשאר עם פלאח וקולין במקום אבו עביד וגוטליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
כל כך חבל לי שתורגמן פותח על חשבון שגיב. אין ספק ששגיב לא יכול להיות החלוץ הבכיר בהפועל, אבל גם לא תורגמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
כיף שתורגמן פותח. אולי הוא לא שגיב האיום שכבש אינספור שערים אבל יש לו סיכוי קטן להבקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
כל כך חבל לי שתורגמן פותח על חשבון שגיב. אין ספק ששגיב לא יכול להיות החלוץ הבכיר בהפועל, אבל גם לא תורגמן.

לא חבל בכלל.
שגיב לא בשל להרכב וצריך להתחשל בקבוצות אחרות, לא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:38 
Yalla Hapoel כתב:
באמת שאני נדהם מהתגובות פה כלפיי כבירי.
מישהו פה חשב שהרכש שהיה בתחילת העונה יתברר ככישלון? אנטל הביא חצי עונה מצוינת בביתר,פינטילי שחקן עם רזומה מרשים,לינגאנה הצטיין בליגה הלאומית (הגיע בחינם,ולא יועד להרכב גם ככה).
עם בומבה ווינטרה אני חושב שלא נכשלנו.

הבן אדם רק מחפש לחזק את הקבוצה שלנו גם מבחינת הצוות המקצועי וגם מבחינת שחקנים וחלק מהאנשים פה רק מטנפים עליו פשוט בלי סיבה,בינואר שעבר וגם זה שלפניו רק שמענו פה שרוצים למכור את שכטר דמארי וורמוט כדיי שיהיה משכורות לשלם לשחקנים!
אני מקווה שהוא לא קורא חלק מהגועל שיש פה כלפיו.
אני מאמין בדרך שלך,כבירי :ROSE:

כבירי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:52 
chimpfive כתב:

אפשר לפרק את הכתבה הזאת לכמה פסקאות ולהסביר כמה שטויות נכתבו בה,
אבל אני עצרתי בזה שעכשיו כשהעבודה היא עם רונן קצב אז "פה דווקא הפועל סוף סוף מרוויחה". יש גבול למה אני מוכן לבזבז את הזמן בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
רואה שחורות כתב:

לא חבל בכלל.
שגיב לא בשל להרכב וצריך להתחשל בקבוצות אחרות, לא בהפועל.

לגמרי. במצב האידאלי. אבל הפועל רחוקה מלהיות במצב כזה וכרגע לצערי הוא האופציה העדיפה, לטעמי, בסגל. נכון שזה לא מתבטא במספרים ושהוא מקבל החלטות מטומטמות, אבל המהירות שלו והלחץ בלי כדור הם נדירים בסגל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

לא שאני ישר מפקפק באמינות הכתבה, הרבה דברים נשמעים הגיוניים שם ומקבל אותם, אבל יש לציין שעמית גולדשטיין, שהוא כתב מעניין דווקא וטוב, בזמן האחרון אוהב "להכנס" בהפועל מאי אלו סיבות. היתה לו גם תקופה כזאת "כניסתית" בזמני מוני הראל אם זכרוני אינו מטעני.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 09 ינואר 2016, 15:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הוא אוהד הפועל. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 15:22 
אני אוהב את מה שכבירי עושה בהפועל. בסוף שנה שעברה הייתה לנו קבוצה נוראית חולה מהבסיס, בלי מאמן, עם הדלפות, ולאיפה שלא הסתכלת ראית רעה חולה כלשהי.
נכון שכרגע הפועל משחקת כדורגל נוראי, נכון שהיו מלא טעויות בבנייה ובבחירת המאמן.
ועדיין אני חושב שבקיץ נעשו מהלכים חשובים לעתיד של הפועל, אם זה הוצאת כל מיני רעות חולות מהמועדון ותחילת תהליך הבראה, שיפוץ של מתקן האימונים וכו', הבאת שחקנים שידענו שייקח זמן עד שיהפכו מפוטנציאל לפוטנציאל ממומש. הבאת מאמן זר, והבאת שחקנים זרים שלכולנו נראו כמו הדבר האמיתי.
נפלנו עם המאמן, והיו בעיות נוספות, אבל אני רואה רצון גדול לתקן ומהר. לדעתי רוב הרכש גם במבט לאחור הוא רכש טוב, אבו עביד, גוטליב וינטרה וורטה לדעתי הם רכש טוב, אלטמן עוד יכול להתקדם תחת מאמן עם שיטה שיידע להוציא את המקסימום משחקנים (גם אנטל ובומבה יכולים להרוויח מהגעה של מאמן).
הבעיה המקצועית שהייתה בהפועל לדעתי עומדת בפני פתרון עם ההגעה של גוטמן, אני מקווה. מדובר בכל זאת בדמות בקנה מידה קצת שונה מאשר פרדי דוד, איווניר, בנאדו, ועוד שמות שעברו או שהיו מועמדים.
ואחרי שכל זה נאמר, קצת מוזר לי שאנשים פה אומרים שבינואר שעברנו מכרנו את ורמוט ובפגרה הזו אנחנו רק מתחזקים ולא מוכרים שחקנים, כשהמהלך הראשון היה למכור את הקפטן שלנו והזר הבכיר ביותר בסגל.(אומנם לא הציג את היכולת שכולנו רצינו וחשבנו שהוא אמור להציג, אבל לדעתי סבל מהמחסור בשיטה ובמאמן).
הפועל יוצאת לדרך חדשה, אני רוצה לקוות שעם גוטמן לא נרד ליגה, ושנבנה משהו לקראת שנה הבאה, אלטמן גוטליב ואולי גם אנטל, יחזקאל, רייכרט ובומבה יתחילו להראות ניצוצות של כדורגל. חלוץ זר שאפשר לקוות ישדרג את החוד.
ומי יודע אולי נראה גול שדה ואולי נתחיל לבנות יסודות לשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 15:31 
סוכן השחקנים רונן קצב, נכנס לתמונה והפך להיות אחד האנשים המשפיעים ביותר על הנהלת הפועל תל אביב. לראייה, כל השחקנים שהוחתמו (ידין, תורג'מן, זינו) מלבד אסולין, הם שחקנים אותם מייצג הסוכן. רוב המשאים ומתנים נוהלו על ידו ונראה כי דווקא פה הפועל הרוויחה. "צריך להבין שמדובר פה באנשים חסרי ניסיון", טוען גורם המקורב להנהלה. "ברגע שהם קיבלו החלטה לשנות, שוב היה קל לבוא ולהוציא מהם סכומים מטורפים. המהלכים הפעם הם לא יקרים ועם פוטנציאל גדול. כל השחקנים חתומים עד הקיץ ויצטרכו להוכיח את עצמם. בהפועל חייבים להבין שאי אפשר לבנות קבוצה חדשה באמצע העונה, וטוב שיש כרגע אנשים שמונעים ביצוע טעויות נוספות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 16:25 
dino כתב:
chimpfive כתב:

לא שאני ישר מפקפק באמינות הכתבה, הרבה דברים נשמעים הגיוניים שם ומקבל אותם, אבל יש לציין שעמית גולדשטיין, שהוא כתב מעניין דווקא וטוב, בזמן האחרון אוהב "להכנס" בהפועל מאי אלו סיבות. היתה לו גם תקופה כזאת "כניסתית" בזמני מוני הראל אם זכרוני אינו מטעני.

כולם אצלכם אויבים, או קשקשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 16:31 
Adom Bdam כתב:
סוכן השחקנים רונן קצב, נכנס לתמונה והפך להיות אחד האנשים המשפיעים ביותר על הנהלת הפועל תל אביב. לראייה, כל השחקנים שהוחתמו (ידין, תורג'מן, זינו) מלבד אסולין, הם שחקנים אותם מייצג הסוכן. רוב המשאים ומתנים נוהלו על ידו ונראה כי דווקא פה הפועל הרוויחה. "צריך להבין שמדובר פה באנשים חסרי ניסיון", טוען גורם המקורב להנהלה. "ברגע שהם קיבלו החלטה לשנות, שוב היה קל לבוא ולהוציא מהם סכומים מטורפים. המהלכים הפעם הם לא יקרים ועם פוטנציאל גדול. כל השחקנים חתומים עד הקיץ ויצטרכו להוכיח את עצמם. בהפועל חייבים להבין שאי אפשר לבנות קבוצה חדשה באמצע העונה, וטוב שיש כרגע אנשים שמונעים ביצוע טעויות נוספות".

אני גם נורא מת לדעת מי זה הגורם עתיר הניסיון הזה שמקורב להנהלה, שמתלונן שהם חסרי ניסיון.
הרי בהיסטוריה שלנו יש 2 אופציות- או שגם הוא חסר ניסיון והוא סתם מקשקש,
או שבאמת יש לו ניסיון. כלומר הוא היה אצלנו בהנהלה מספר שנים. כלומר הוא כושל בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 16:36 
גם קצב בעיניי הוא בעיה ניהולית כאשר הכתבה הזאת מבהירה לי מדוע הביאו לנו ערימה של שחקנים שלא ראו דשא.
אבל מה שחשוב זה להתמקד בכתב ומה האינטרס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 16:37 
אם באמת ידין, תורג'מן וזינו שייכים לקצב ומדברים על התקרבות שלו למערכת, זה מריח רע מאוד.
הפועל לא צריכה להיות קרקע לכל מיני סוכנים להתגלח עליה עם שחקנים שלא מצליחים לשחק בקבוצות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
נכון, לכאורה אם זה המצב עם קצב כפי שמתואר מידו של הכתב, אז לא בריא לנו.
אבל, שוב, ופה אני כן נכנס לענייני כתבים שאולי בעלי אינטרסים מסויימים. הכתב מציג מצב מסויים ואולי מקצין אותו. בדומה למה שנעשה עם דודו דהאן, שרצו עליו שמועות שהוא מנהל את הפועל וזה התברר כלא נכון ודי רחוק מהמציאות..
השחקנים הם של קצב, אלו עובדות שאני יכול להסכים איתן. כל השאר, עלול להיות הקצנה של הכתב, שניכר עליו שמחפש כניסות לאחרונה.
מחר ארז נעמן יכתוב שרייכרט מנהל את כבירי, או שצנציפר יכתוב איזה משהו קיצוני. רק אומר לקחת בערבון מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 20:06 
באמת שאני מבין אתכם כי לקבל את האמת בפרצוף זה מעצבן ומתסכל ולא משנה אם זה שאומר את האמת הוא משתמש בפורום, כתב בוואלה או קומפן והללי ב103.
אבל מה לעשות שכל מה שאמרתי הן עובדות ולעובדות קשה לקרוא "קשקוש"
ב2012 שפכו מליונים ובנו קבוצה פח
ב2013 שפכו מליונים ובנו קבוצה פח
ב2014 לא הוציאו גרוש ובנו קבוצה פח
ב2015 שפכו מליונים ובנו קבוצה פח

בתחילת השנה כתבתי שאין מה לבוא בטענות לאמיר כבירי כל עוד אנחנו לא שומעים בכותרות דיווחים על מצוקות כספיות וגירעונות למיניהם. אני עדיין עומד מאוחרי זה ואין לי שום טענות ובטח שאני לא "מטנף" על כבירי. אבל לצערי הרב, ובניגוד לרוב החבר'ה פה, אני כן מסתכל שני צעדים קדימה וגם זוכר מה היה פה 4 שנים אחורה. בעונה הראשונה של רמון היו לי את אותם הוויכוחים עם כל מיני ליצנים שהסבירו לי שרמון "הציל" את הפועל ובלעדיו המועדון היה קורס ובסך הכל הוא עשה כמה טעויות. גם באותה עונה עשינו, מתוך כוונות טובות, טעויות מקצועיות על ימין ועל שמאל- הבאנו עשרות שחקנים, רובם בינוניים ומאמנים לא מתאימים. גם שנה אחר כך זה היה נורא מקסים עבור כולם לראות איך נותנים לרב"ש עשרות מליוני שקלים לעשות בהם מה שהוא רוצה וראינו איך זה נגמר, המועדון כמעט פשט את הרגל.
צריך להבין שגם כבירי, גם רמון וגם ויצמן אוהבים את הפועל ואף אחד מהם לא חשוד ב"טביביזם". אבל בעוד שטביב סיים פה עם מקום שני וגביע, איתם המועדון רק מידרדר מקצועית וזה מלמד שעושים פה משהו לא נכון מהותית ולא משנה איך תסובבו את זה ואיזה סיפורים תספרו כל פעם מחדש. אז אני יכול להתלהב כמו כולם שאנחנו קונים כל מה שזז ושורפים מליונים על גבי מליונים, אבל צריך להבין שניהול לא נכון הוא סרטן לכל מערכת ואם למרות בזבוז הכספים המטורף הכישלון המקצועי יימשך, אנחנו נחזור לקרוא ידיעות על מצוקה כלכלית ושחרור שחקנים, אם לא השנה אז שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 20:12 
גם לא בטוח שלתת לגוטמן להיות אלוהים לשלוש שנים וחצי זה הדבר הכי נכון למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 20:20 
אם זה לא משנה מה אומרים בשביל מה בדיון בכלל?
מסבירים לך 50 פעם איפה ההבדלים ואתה ממשיך בשלך ולא מתייחס לגופם של הטיעונים אלא ממשיך בטענות כלליות.
החץ הרי כבר תקוע, אז לצייר מטרה זה די קל.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 09 ינואר 2016, 20:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1640 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 55  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: