תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1640 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 55  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 16:14 
אוי הוא כזה יצור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 16:14 
מה שחשוב אצל כבירי, בעיניי, יותר מאשר כמויות הכסף ששם, הוא שסוף סוף מנהל את הפועל אדם שמבין אותה ואוהב אותה כמו שהיא היום, מבחינת הדינמיקה הבסיסית של הקהל והמועדון. משם הכל מתחיל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 1 זיטו רוצה לחזור אלינו :D
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/161628
בן 32 כבר, אך יש לציין שהבקיע רבות בקהוצתו האחרונה בניגריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 19:08 
מוחמד אבו אל היג'ה ורז נחמיאס עוברים לראשון בהשאלה, לפי one.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 08 ינואר 2016, 19:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
אני חייב להגיד לזכותו של כבירי שהוא גם מתחבר לקטע שכדורגל אמורה להיות הנאה. מדברים פה כבר כמה שנים בפורום רק על תוצאות,
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות , וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.
אני לא זוכר עשר שניות של הנאה העונה. סבל מזוקק, גם בנצחונות העלובים שגירדנו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
fidel כתב:
אני חייב להגיד לזכותו של כבירי שהוא גם מתחבר לקטע שכדורגל אמורה להיות הנאה. מדברים פה כבר כמה שנים בפורום רק על תוצאות,
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות , וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.

נהניתי בזמנו לצפות בסרטונים עם החליפות ועם חזיות הGPS. נחשב?
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 20:11 
Asafas כתב:
GATE7 כתב:
fidel כתב:
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות, וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.

רמת הניתוק בין המציאות לפורום הזה.
הוא מנסה לגרום לנו הנאה? אז הוא נכשל בגדול.
להביא 22 שחקנים חדשים בעונה אחת - סיכוי סביר לכישלון
שכולם יהיו צעירים ולא מנוסים - סיכוי סביר לכישלון
להשאיר אותם בלי מאמן במשך סיבוב שלם - :bang: :bang: :bang:
התוצאות לא אמורות להפתיע אף אחד, קבוצה שלא מצליחה להתקיף לא מצליחה לחבר פסים ונמצאת במאבקי ירידה, שחקנים בלי מחויבות שמתפרקים על המגרש.
זאת המציאות.
תמשיכו לזיין את השכל עם לבבות ופרחים עד מחר. תמשיכו לרצות להחליף את המציאות ב"יקום מקביל". הקבוצה הזו היא כישלון וזה רק בגלל הניהול המקצועי!

סע לירושלים, חבר שלך טביב בקושי מביא שחקנים ומצליח לו.
אם אתה רוצה ניהול ״אירופאי״, תחמה את הכביש לצד הצהוב.
יש כאן אנשים הזויים שלא מגיעים אפילו למשחקים ומעיזים להעביר ביקורת על בנאדם ששם השנה עשרות מיליוני שקלים בקבוצה הזו.

אתה והחבר המביך השני שלך זה שכתב שאני יצור מאוד נפגעים אישית כשאני או מישהו פה מעבירים ביקורת על ההנהלה.
נראה לי שהראש שלך תקוע עמוק מידי בתחת של כבירי ואתה קצת לוקח את הדיונים פה למחוזות של ילדים בני 12. אני חושב שבטוקבקים בONE תמצאו מישהו שמתאים לשיח שלך.
"טביב חבר שלך" "אתה מכביסט" "לא מגיע למשחקים" בסדר גבר, ממש העלבת אותי עד עמקי נשמתי.

דינו, אתה קצת מתבלבל ביני לבינך. אני אמרתי דברים טובים כשאלה הגיעו (בעיקר בתחילת העונה). זה אתה שלא מסוגל בשום מצב שבעולם להעביר ביקורת.
כל הכבוד לכבירי שהוא שם כסף אבל (וזו הפעם ה200 שאני כותב את זה לך אישית) :
א. אין לו מספיק כסף כדי שזה ימשיך לנצח. זה לא כמו מיץ' שיכול לעשות טעויות במשך כמה שנים והכל עדיין יהיה בסדר. אם לא יהיה שינוי בניהול אנחנו נמצא את עצמנו באותו מצב.
ב. למה צריך ללטף בכפפות משי בעלים כי הוא שם כסף בקבוצה? זה דבר שאמור להיות מובן מאליו וזה המינימום שאנשים פה ציפו. אז סבבה, כל הכבוד לו אבל זה לא איזה משהו שמונע ביקורת על הניהול.

היו דברים שאני ועוד המון אנשים פה ציפו שיקרו כשיגיע בעלים חדש. גם אתה היית אחד מהם. משום מה למרות שהדברים האלה לא קרו ולא מדברים עליהם הכל בסדר עכשיו.
אני בסך הכל אומר את מה שנאמר פה עוד מתקופת רמון. זה שכבירי העיף את מורדי והמזכירה לא מספיק לי. אני רוצה שמני ויצמן וכל בעלי המניות יצאו מהמועדון ויהיה בעלים אחד.
זה לא ניהול אירופאי משובח זה ניהול סטנדרטי, ולדעתי עד שזה לא יקרה לא יהיה סדר בקובצה הזו.
כמובן שלדעתך יש סדר והכל טוב אז אין מה להתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 20:27 
GATE7 כתב:
Asafas כתב:
GATE7 כתב:
fidel כתב:
כבירי מנסה גם לגרום לצופה ליהנות, וגם אם העונה גמורה, כדי שבכל זאת נראה קצת כדורגל שווה לנסות לשדרג את הקבוצה, וזה לא קל בשוק כלכך דליל.

רמת הניתוק בין המציאות לפורום הזה.
הוא מנסה לגרום לנו הנאה? אז הוא נכשל בגדול.
להביא 22 שחקנים חדשים בעונה אחת - סיכוי סביר לכישלון
שכולם יהיו צעירים ולא מנוסים - סיכוי סביר לכישלון
להשאיר אותם בלי מאמן במשך סיבוב שלם - :bang: :bang: :bang:
התוצאות לא אמורות להפתיע אף אחד, קבוצה שלא מצליחה להתקיף לא מצליחה לחבר פסים ונמצאת במאבקי ירידה, שחקנים בלי מחויבות שמתפרקים על המגרש.
זאת המציאות.
תמשיכו לזיין את השכל עם לבבות ופרחים עד מחר. תמשיכו לרצות להחליף את המציאות ב"יקום מקביל". הקבוצה הזו היא כישלון וזה רק בגלל הניהול המקצועי!

סע לירושלים, חבר שלך טביב בקושי מביא שחקנים ומצליח לו.
אם אתה רוצה ניהול ״אירופאי״, תחמה את הכביש לצד הצהוב.
יש כאן אנשים הזויים שלא מגיעים אפילו למשחקים ומעיזים להעביר ביקורת על בנאדם ששם השנה עשרות מיליוני שקלים בקבוצה הזו.

אתה והחבר המביך השני שלך זה שכתב שאני יצור מאוד נפגעים אישית כשאני או מישהו פה מעבירים ביקורת על ההנהלה.
נראה לי שהראש שלך תקוע עמוק מידי בתחת של כבירי ואתה קצת לוקח את הדיונים פה למחוזות של ילדים בני 12. אני חושב שבטוקבקים בONE תמצאו מישהו שמתאים לשיח שלך.
"טביב חבר שלך" "אתה מכביסט" "לא מגיע למשחקים" בסדר גבר, ממש העלבת אותי עד עמקי נשמתי.

דינו, אתה קצת מתבלבל ביני לבינך. אני אמרתי דברים טובים כשאלה הגיעו (בעיקר בתחילת העונה). זה אתה שלא מסוגל בשום מצב שבעולם להעביר ביקורת.
כל הכבוד לכבירי שהוא שם כסף אבל (וזו הפעם ה200 שאני כותב את זה לך אישית) :
א. אין לו מספיק כסף כדי שזה ימשיך לנצח. זה לא כמו מיץ' שיכול לעשות טעויות במשך כמה שנים והכל עדיין יהיה בסדר. אם לא יהיה שינוי בניהול אנחנו נמצא את עצמנו באותו מצב.
ב. למה צריך ללטף בכפפות משי בעלים כי הוא שם כסף בקבוצה? זה דבר שאמור להיות מובן מאליו וזה המינימום שאנשים פה ציפו. אז סבבה, כל הכבוד לו אבל זה לא איזה משהו שמונע ביקורת על הניהול.

היו דברים שאני ועוד המון אנשים פה ציפו שיקרו כשיגיע בעלים חדש. גם אתה היית אחד מהם. משום מה למרות שהדברים האלה לא קרו ולא מדברים עליהם הכל בסדר עכשיו.
אני בסך הכל אומר את מה שנאמר פה עוד מתקופת רמון. זה שכבירי העיף את מורדי והמזכירה לא מספיק לי. אני רוצה שמני ויצמן וכל בעלי המניות יצאו מהמועדון ויהיה בעלים אחד.
זה לא ניהול אירופאי משובח זה ניהול סטנדרטי, ולדעתי עד שזה לא יקרה לא יהיה סדר בקובצה הזו.
כמובן שלדעתך יש סדר והכל טוב אז אין מה להתלונן.

התגובה שלך לא פחות מביכה.
מי אמר שבעלים חייב לשים כסף? תשאל את סתיו שחם שאמר השבוע שכ״ס הרוויחה ב-2015 כסף.
כבירי הוציא אותנו מהקבר אל האור ונתן לנו הרבה רגעים של נחת ותקווה.
בניגוד להרבה פחדנים אחרים הוא גם עשה ניקוי אורוות גם בהנהלה וגם בחדר ההלבשה.
גם לי יש ביקורת על כמה מהלכים (הבאת ליצן משירות התעסוקה בספרד כמאמן), אבל יש דרך להביע אותה ובטח לא ארסית כמוך. כפוי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 21:02 
המגמה הזו בפורום שאסור לבקר את ההנהלה היא מביכה
גם אני שמחתי כשהיה נראה שהגיע בעלים נורמלי להפועל, אבל ככל שהעונה הזו מתקדמת מסתמן שאין הבדל מהותי מהעונות הקודמות, כבירי הוא בתפקיד חג'ג' ורמון- האיש שנמצא בפרונט, כשמי שלוקח את רוב ההחלטות (וכנראה ששם גם חלק גדול מהכסף) זה האדון הנכבד מגרמניה.
כמו בעונות הקודמות, גם העונה נלקחות החלטות פזיזות ולא חכמות והרבה כסף נזרק לפח. רק בשבוע האחרון הצטרפו ארבעה שחקנים ששיחקו ביחד אולי חמישה משחקים בשנה האחרונה. זה נכון שמותר לטעות אבל הבעיה שאצלנו לא מפסיקים לטעות כבר יותר מידי זמן ומותר (וראוי) לבקר את ההתנהלות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
בינואר הקודם היינו במצב חרא ומכרנו את גילי ורמוט למכבי יומיים אחרי דרבי כדי לשלם משכורות.
בינואר הנוכחי אנחנו במצב חרא ואנחנו מחזקים את הקבוצה ומביאים את המאמן הישראלי הכי טוב שיש.

ופוגי? פוגי בשלו. ״אין הבדל מהותי״. הב הב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 21:27 
Eros Ramazzotti כתב:
בינואר הקודם היינו במצב חרא ומכרנו את גילי ורמוט למכבי יומיים אחרי דרבי כדי לשלם משכורות.
בינואר הנוכחי אנחנו במצב חרא ואנחנו מחזקים את הקבוצה ומביאים את המאמן הישראלי הכי טוב שיש.

ופוגי? פוגי בשלו. ״אין הבדל מהותי״. הב הב.

סבבה.. אז יש שינוי מהותי ביחס לשנה שעברה אבל אין שינוי מהותי ביחס לשנתיים שקדמו לה..עכשיו את מרוצה?
בינתיים כבר ארבע שנים שהמצב במועדון הזה חרא, גם בעונות ששפכת כסף וגם בעונה שמכרת את ורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 21:40 
בשנתיים שקדמו לה היית צריך שהאיש בפרונט ילקק לכל מיני יצורים כמו חג'ג' כדי שיממן לו איזה מושאל מהליגה בקרואטיה.

היום אתה מציע חוזים של 300 אלף יורו לחלוץ, מביא את המאמן הכי בכיר שיש כאן, ובמו"מ כדי לרכוש שחקן שבדי שיעקב שחר לא הצליח להביא לפה. אין הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 21:54 
בשנה שעברה התחננו למר דודו דהאן שיביא לנו מהסחורה ״המשובחת״ שלו. העיקר שאין שינוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 22:14 
NARKOTIKA כתב:
בשנתיים שקדמו לה היית צריך שהאיש בפרונט ילקק לכל מיני יצורים כמו חג'ג' כדי שיממן לו איזה מושאל מהליגה בקרואטיה.

היום אתה מציע חוזים של 300 אלף יורו לחלוץ, מביא את המאמן הכי בכיר שיש כאן, ובמו"מ כדי לרכוש שחקן שבדי שיעקב שחר לא הצליח להביא לפה. אין הבדל.

אני לא יודע למי ליקקו ולמי לא ליקקו ולמי מציעים חוזים ועם מי אנחנו במו"מ (וזה ממש מרגש שמציעים על שחקנים 300 אלף יורו.. גם על הבדיחה שנקראת בן רייכרט שילמנו מליון יורו וראינו מה קיבלנו)
יש דבר אחד שלפיו את יכול למדוד התנהלות לאורך זמן וזה התוצאות בשטח, כל השאר אלה רעשי רקע.
אז בשנה אחת ליקקו לחג'ג' ושנה אחת רב"ש נכשל עם הרכש ושנה אחת מכרנו את ורמוט ושנה אחת כבירי אכל תסביכים עם מינוי מאמנים. בפועל כבר 4 שנים שהקבוצה הזו הולכת ומידרדרת תוך כדי שפיכת מליונים לפח והעונה הזו עד עכשיו היא המשך ישיר לכל העונות שקדמו לה. אני מבין את כל אלו שרוצים להישאר אופטימיים אבל אין לכם מה לבוא בטענות על כאלה שמסתכלים למציאות בעיניים ומבינים שכבר ארבע שנים קורה פה משהו לא נכון שחוזר על עצמו יותר מידי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
פוגי אתה זיין שכל ברמות על.
רוצה לבדוק התנהלות לפי תוצאות בדטח לאורך זמן? תן לזמן לעבור. כי בקושי חצי שנה מעז התחילו כאן קבוצה מאפס ואתה עסוק בלבכות על התנהלות. איזה התנהלות בדיוק? מצאו כשלעם אחרי כלום זמן ומנסים לתקן. זה התנהלות נכונה. סליחה שלא הצליחו להביא לפה את כל בארסה בשניה שכבירי החליט לקחת על עצמו את הקבוצה

אתה רוצה קבוצה שרצה חזק בצמרת וזה לגיטימי רק על תעטוף את זה בבולשיט הרגיל.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 08 ינואר 2016, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 22:31 
אני לא מבין מה אתה רוצה. אם מבחינתך אין הבדל אז אני מניח שלא אכפת לך שמחר בבוקר כבירי יעזוב ובמקומו רמון יחזור/תאומים/חג'ג'.
הרי רק הפרצוף השתנה והכל נשאר אותו דבר.
אם לא אז אתה סתם מקשקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 22:56 
NARKOTIKA כתב:
אני לא מבין מה אתה רוצה. אם מבחינתך אין הבדל אז אני מניח שלא אכפת לך שמחר בבוקר כבירי יעזוב ובמקומו רמון יחזור/תאומים/חג'ג'.
אם לא אז אתה סתם מקשקש.

אחינו אני לא רוצה כלום, למזלי הרב אני לא מושקע בהפועל ואני לא מפסיד פה כסף.
אין הבדל כי אם אתה מסתכל על מה שנעשה פה מתחילת העונה אז:
-הביאו 25 שחקנים חלשים עד בינוניים.
-הביאו לתפקיד המאמן ליצן מספרד שהוחלף אחרי שני מחזורים בשחקן עבר ללא שום הכשרה שהוחלף אחרי חודש וחצי במאמן כושל שככל הנראה יוחלף על ידי גוטמן שמוכנים להפוך בשבילו את העולם כאילו מדובר במורניו
-מביאים בינואר אוסף של שחקנים בינוניים ששכחו איך נראה מגרש כדורגל.

אלה לא "טעויות" אלא חובבנות של אנשים שלא יודעים לנהל מועדון כדורגל ופועלים מתוך אמוציות ואם לא הייתי יודע והיית אומר לי שחיים רמון הוא זה שמנהל את הפועל כנראה שהייתי מאמין לך.
שוב, אין לי בעיה אם כאלה שבוחרים להישאר אופטימיים, ואני גם מקווה מאוד שגוטמן יצליח לעשות פה איזשהו שינוי ונברח מהתחתית, אבל עד עכשיו ההתנהלות היא לא נכונה וזה מתבטא יפה מאוד על הדשא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
כשטביב היה הבעלים הטענות היו שהוא לא מבין מה זה הפועל והוא קמצן וזה שאנחנו יחסית מצליחים זה לא בזכותו...

עכשיו יש לנו בעלים שמבין ויודע מה זה הפועל כמו כל אחד מאיתנו, שמשקיע כסף בשביל לשפר את הקבוצה אבל אנחנו לא מצליחים וזה כאן נזקף לחובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 00:42 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם לא אז אתה סתם מקשקש.

אחינו אני לא רוצה כלום, למזלי הרב אני לא מושקע בהפועל ואני לא מפסיד פה כסף.
אין הבדל כי אם אתה מסתכל על מה שנעשה פה מתחילת העונה אז:
-הביאו 25 שחקנים חלשים עד בינוניים.
-הביאו לתפקיד המאמן ליצן מספרד שהוחלף אחרי שני מחזורים בשחקן עבר ללא שום הכשרה שהוחלף אחרי חודש וחצי במאמן כושל שככל הנראה יוחלף על ידי גוטמן שמוכנים להפוך בשבילו את העולם כאילו מדובר במורניו
-מביאים בינואר אוסף של שחקנים בינוניים ששכחו איך נראה מגרש כדורגל.

אלה לא "טעויות" אלא חובבנות של אנשים שלא יודעים לנהל מועדון כדורגל ופועלים מתוך אמוציות ואם לא הייתי יודע והיית אומר לי שחיים רמון הוא זה שמנהל את הפועל כנראה שהייתי מאמין לך.
שוב, אין לי בעיה אם כאלה שבוחרים להישאר אופטימיים, ואני גם מקווה מאוד שגוטמן יצליח לעשות פה איזשהו שינוי ונברח מהתחתית, אבל עד עכשיו ההתנהלות היא לא נכונה וזה מתבטא יפה מאוד על הדשא

תשמע זו גניבת דעת.
אתה מתעלם ממצב הקבוצה (בעצם מצב המועדון) שכבירי קיבל.
אתה מתעלם מבעיות תקציביות + נתח גדול מהתקציב שהולך לכיסוי טובות (שחקנים טובים ומוכחים עולים הרבה)
אתה מתעלם מהרציונל להביא שחקנים צעירים ומוכשרים מתוך מטרה לבנות קבוצה לאורך זמן.
אתה מתעלם מהקושי הידוע להביא שחקנים טובים בינואר.
אתה מתעלם מהניסיון של כבירי לבנות מערכת ניהולית מסודרת כולל השקעה בנוער ומתקנים.
סוגיית המאמן היתה טעות קשה מאוד. אין וויכוח. אני מניח שגם בגלל הטעות עם מנדיונדו, כבירי נלחץ ויצר הסלמה של האפקט עם תהליך מוזר ומייגע למצוא מאמן. זו הטעות כי גדולה בפער גדול וזו הסיבה העיקרית לדרך שבה נראית הקבוצה.
יש עוד טעויות שנעשו וייעשו אבל בגדול נבנה פה סגל סביר עם כמה נפילות (מתוך 25 שחקנים זה סביר).
כבירי חדש בתחום והוא עוד ייטעה, אבל הוא יוצא מתוך גישה כללית נכונה במסגרת האילוצים הקיימים.
אני ממש לא טוען שהכל בסדר והכל נעשה בול כמו שצריך, אבל רבאק, לפחות להראות את התמונה השלמה ולא רק את החלקים שמשרתים את האג'נדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 00:54 
בסה"כ, רוב הרכש שחקני הנבחרת הצעירה, הרוש, 2 שחקני נבחרות (וינטרה, פינטילי), פרוספקט ברמה אירופית (בומבה) ואנטל שהיו לו קבלות מבית"ר.
נכון שהיו נפילות, כמו לינגאנה, שיימן או אנטל. חלקן אולי צפויות וחלקן פחות, אבל מאוד לא נכון לומר על זה שכל הרכש ברמה חלשה.
יש בעיקר בעיות איזון, בעיית מאמן וגם קצת חוסר מזל. אבל לקטול ככה זה בטח לא נכון, במיוחד כשבנו את הקבוצה הזאת על בסיס של אברהם צ'קול ואריאל לזמי.
הטעות הגדולה בסה"כ, לדעתי, היא חוסר בסמכות עליונה בבניית הסגל ובניהול שלו בקיץ. ניר אפרתי הוא סקאוט מצוין (מלא זרים בקליבר שלא ראיתי המון שנים בהפועל, וגם גנב כמה כשרונות ישראלים מרשימים), אבל הוא לא מתאים לבנות סגל של קבוצה, לא לבד. והפארסה עם מנדיונדו בטח לא תרמה.
לפי דעתי, אם גוטמן (או מישהו אחר מקצוען ומנוסה) היה מגיע כבר בקיץ, דברים היו יכולים להראות אחרת.
נקווה שעוד אפשר לתקן משהו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 01:04 
כל מילה של אוגוסטס.
להתעלם מהעובדה שכבירי פשווט לא קיבל קבוצה, אפילו לא משהו שמתקרב להיות רבוצה, זה חתיכת עיוות.

אני רוצה לראות פה אחד שמחליף את הסגל שרמון העמיד שנה שנעברה לעומת הסגל שיש היום.
כל מי שהיה פה בשנים האחרונות דרדר את רמת הסגל כל שנה. זה פעם ראשונה מזה 4 שנים שאנחנו צוברים נכסים ולא מוכרים נכסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כל מילה של אוגוסטס.
להתעלם מהעובדה שכבירי פשווט לא קיבל קבוצה, אפילו לא משהו שמתקרב להיות רבוצה, זה חתיכת עיוות.

אני רוצה לראות פה אחד שמחליף את הסגל שרמון העמיד שנה שנעברה לעומת הסגל שיש היום.
כל מי שהיה פה בשנים האחרונות דרדר את רמת הסגל כל שנה. זה פעם ראשונה מזה 4 שנים שאנחנו צוברים נכסים ולא מוכרים נכסים.

זה המשפט שמסכם הכל.
כבר 4 שנים כל ינואר אנחנו שומעים שהקבוצה עומדת לשחרר שחקנים, במקום זה בינואר הזה אנחנו שומעים שמנסים לתקן ולהביא שחקנים ומאמן יבנה קבוצה לשנים הבאות.
אני לא יודע איך יראו השנים הבאות עם כבירי ואני נזהר כלקח מהעבר מהכתרת מלכים על בסיס הטווח הקצר אבל על פניו נראה שלכבירי יש כוונות טובות וגם יכולת ללמוד מטעויות.
כבר עכשיו אנחנו נמצאים בכמה דרגות מעל מה שהיינו בסוף העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 02:24 
עומרי קנדה כתב:
NARKOTIKA כתב:
כל מילה של אוגוסטס.

זה המשפט שמסכם הכל.
כבר 4 שנים כל ינואר אנחנו שומעים שהקבוצה עומדת לשחרר שחקנים, במקום זה בינואר הזה אנחנו שומעים שמנסים לתקן ולהביא שחקנים ומאמן יבנה קבוצה לשנים הבאות.
אני לא יודע איך יראו השנים הבאות עם כבירי ואני נזהר כלקח מהעבר מהכתרת מלכים על בסיס הטווח הקצר אבל על פניו נראה שלכבירי יש כוונות טובות וגם יכולת ללמוד מטעויות.
כבר עכשיו אנחנו נמצאים בכמה דרגות מעל מה שהיינו בסוף העונה שעברה.

:ROSE:
סחטיין.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 02:39 
אוגוסטוס היל כתב:

תשמע זו גניבת דעת.
אתה מתעלם מבעיות תקציביות + נתח גדול מהתקציב שהולך לכיסוי טובות (שחקנים טובים ומוכחים עולים הרבה)
אתה מתעלם מהרציונל להביא שחקנים צעירים ומוכשרים מתוך מטרה לבנות קבוצה לאורך זמן.
אתה מתעלם מהניסיון של כבירי לבנות מערכת ניהולית מסודרת כולל השקעה בנוער ומתקנים.
סוגיית המאמן היתה טעות קשה מאוד. אין וויכוח. אני מניח שגם בגלל הטעות עם מנדיונדו, כבירי נלחץ ויצר הסלמה של האפקט עם תהליך מוזר ומייגע למצוא מאמן. זו הטעות כי גדולה בפער גדול וזו הסיבה העיקרית לדרך שבה נראית הקבוצה.
יש עוד טעויות שנעשו וייעשו אבל בגדול נבנה פה סגל סביר עם כמה נפילות (מתוך 25 שחקנים זה סביר).
כבירי חדש בתחום והוא עוד ייטעה, אבל הוא יוצא מתוך גישה כללית נכונה במסגרת האילוצים הקיימים.
אני ממש לא טוען שהכל בסדר והכל נעשה בול כמו שצריך, אבל רבאק, לפחות להראות את התמונה השלמה ולא רק את החלקים שמשרתים את האג'נדה

אני מצטער אבל גניבת הדעת והאג'נדה (תפסיקו להשתמש בביטוי הזה כי הוא לא קשור) הם שלך , לא שלי.
אני ציינתי עובדות מאוד ברורות. העונה הביאו 25 שחקנים בינוניים. הייתה סאגה מביכה בכל מה שקשור במינוי מאמנים (שנמשכת גם בימים אלה) ובינתיים הספיקו להחתים בינואר עוד 4 שחקנים שלא רק שהם בינוניים אלא גם לא נמצאים בכושר משחק. התוצאה- קבוצת כדורגל עלובה שלא מצליחה במשך משחקים שלמים לייצר מצב הבקעה נורמלי, נמצאת עמוק בתחתית ומועמדת לירידה. אלא ידידי עובדות. אני מבין את הצורך לשמור על אופטימיות ולנסות לראות את הטוב (סך הכל זה צורך בסיסי של כל אדם). אבל מה לעשות שעטיפת המצב בשלל תירוצים ודיבורים על ראציונלים למיניהם זה לא יותר משכנוע עצמי זול.
קבוצת כדורגל או שיודעים לנהל או שלא יודעים לנהל, מיום ליום נראה שבעלי הבית הנוכחיים של הפועל הם מהסוג השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 02:41 
NARKOTIKA כתב:
כל מילה של אוגוסטס.

תזכיר לי את מי מכרת בעונת 2012-13 ואת מי מכרת בעונת 2013-1014 (למעט שכטר שרק אלוהים יודע איך הקבוצה מצרפת הסכימה לקחת אותו)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 04:23 
לא חייב שתהיה מכירה ממשית, מספיק כמה פרסומים או מועמדיות שהיו ובסופו של דבר אותם שחקנים שלא נמכרו בינואר נמכרו בקיץ.
בקיץ 2012 איבדנו את איגיבור ואת ידין, בקיץ 2013 את טב''ח וטוטו, בקיץ 2014 את דמארי ואת דגני, וחצי שנה אחרי זה את ורמוט.
כולם תרצו או לא היו שחקני מפתח אצלנו.

והקיץ לא מכרנו נכסים בעיקר כי לא היו לנו כאלה אז קנינו שחקנים ישראלים (גוטליב,אבו עביד,ורטה,רייכרט,אלטמן,הרוש) שכולם בעלי פוטנציאל להיות שחקנים בכירים בעתיד ובטח יותר טובים לטווח הארוך מהסחלה שהיה לנו לפני כן (פלאח,צ'קול,עמוס,אזולאי,הרוש, חיימוביץ').

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2923359
על מסלול התנגשות: לאן תוביל המהפכה השנייה של הפועל תל אביב?
ההתנהלות הקפריזית של הבעלים, מהלך האין ברירה של גוטמן , פרויקט הקיץ שקרס, שיטת גיוס השחקנים התמוהה ומדוע באדיר "היה מסכן"? הבלוג של עמית גולדשטיין על הבנייה המחודשת של הפועל תל אביב ולקראת ההתנגשות הבלתי נמנעת של המשולש כבירי-גוטמן-גיא לוי

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 09:32 
pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תשמע זו גניבת דעת.

אני מצטער אבל גניבת הדעת והאג'נדה (תפסיקו להשתמש בביטוי הזה כי הוא לא קשור) הם שלך , לא שלי.
אני ציינתי עובדות מאוד ברורות. העונה הביאו 25 שחקנים בינוניים. הייתה סאגה מביכה בכל מה שקשור במינוי מאמנים (שנמשכת גם בימים אלה) ובינתיים הספיקו להחתים בינואר עוד 4 שחקנים שלא רק שהם בינוניים אלא גם לא נמצאים בכושר משחק. התוצאה- קבוצת כדורגל עלובה שלא מצליחה במשך משחקים שלמים לייצר מצב הבקעה נורמלי, נמצאת עמוק בתחתית ומועמדת לירידה. אלא ידידי עובדות. אני מבין את הצורך לשמור על אופטימיות ולנסות לראות את הטוב (סך הכל זה צורך בסיסי של כל אדם). אבל מה לעשות שעטיפת המצב בשלל תירוצים ודיבורים על ראציונלים למיניהם זה לא יותר משכנוע עצמי זול.
קבוצת כדורגל או שיודעים לנהל או שלא יודעים לנהל, מיום ליום נראה שבעלי הבית הנוכחיים של הפועל הם מהסוג השני.

חצי אמת גרועה משקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 09:39 
its-sick כתב:
fidel כתב:

לא מתווכח, אבל כבירי לא שחרר שחקן או מאמן שאני חושב שאם היו נשארים זה היה עוזר. קודמיו חיסלו אל כל הכשרונות של הקבוצה, וזה הבדל ענק. ופוגי למשל הבטיח ימי חסד והתנפל על כבירי אחרי שעה. יש דמי כניסה לענף, ואני משוכנע שגם הקודמים השאירו חובות לא קטנים לכל מיני סוכנים וקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 10:41 
1) כבירי ושלושת המאמנים לא הצליחו לספק לנו דקה של הנאה עד היום. עובדה
2) לכבירי אין שום כישרון כרגע ביד ולכן בין היתר זאת הסיבה שהוא לא מוכר,גם זאת לדעתי עובדה.
3) אבל וזה אבל גדול ,כבירי עדיף עשרות מונים על טביב ורמון, וכי הוא באמת משכנע לפחות אותי שהוא בא מאהבה אמיתית ועושה ככל יכולתו,גם אם טועה,וזאת העובדה הכי חשובה מכולן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1640 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 55  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: